Canım dualarımız sizinle, Cook kolay bir dogum olsun inşallah, güzel meleğini kap gel anlat sonra bize:)
Gecmis olsun diyelim Deryacim herseyde vardır bir hayır diyeceğiz artık uzme kendini. Bu arada sadece devlette değil özelde de neler yaşanıyor bugün bile öyle cok üzdüler ki beni, o yüzden hayırlısı neyse öyle olsun diyelim bosver canım. Benim de tarihimde gelirse aynı gün doğuracağız inşallah :)
Tarcincim ve diğer çatı muayenesi olmamış kizlar, korkulacak valla birsey yok ben de deli gibi korkuyordum önceki postlarımda yazmıştım ama bugün oldum vajinal muayene, derin nefes alıp o sıra başka birşeylerde duşunun acı maci yok, ztn 1 dk sürmüyor bile. Açılma varsa dogumu tetikleyebilir bence ama benim gibi yoksa acmaz yani eliyle merak etmeyin.
Canım hayırlı doğumlar olsun, inşallah hizlica açılman olur sip diye doğurursun tatlım. Hai bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, al gel yavuruyu:)
Oyyyy Maasallah ay ne guzel kavusmussunuz, allah saglikla buyutmeyi nasip etein. İkinizin de iyi olmasina cok sevindim, ay masallah ya. Sutun icin de endiselenme, olumlu dusun ki gelsin bol bol. hiç açılman olmadan gunün doldu diye mı aldılar suni sanciyla doguma? Epizyo sonrası mı 4 dikiş? Hikayeni merakla bekliyoruz.
Of ağlattın beni Seval, maşallah ne güzel ya ben de boyle demek istiyorum, inşallah hersey yolunda gider de normal dogum olur ya.