• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok fena iğneleniyo aşağısıııı

arkadaşlar sizin ne zamandır iğnelenme varrr??
sea? hot ice? asyaaaaaa? coyness?? diğer arkadaşlar hu huuuuu

bende de ara ara aşağı vurma şeklinde mi desem iğneleme mi desem oluyor bazen ama rahatsız etmiyor beni

bu arada bugun doktora gittik, perşembe alttan muayeneden sonra bugun yapmadı, pazara kadar doğsa iyi olcak artık dedi, benim doktorum 40 dolunca pek bekleme taraftarı değil, nstde ne sıra vardı aman allahım yukarda 3-4 kişi doğuruyormuş nst cihazı kalmamış:37: neyse nstde biraz kasılma çıktı gibi ama doktor bişi demedi , kalp atışı,suyu iyi plesanta yaşlanması yok dedi, cuma dopler ugsye giricez eğer bi sıkıntı görürse o gün doğurtcak beni, olmadı pztesi yatış yaparsın dedi :52: o zaman kadar gelmezse tabi, bekleme taraftarı değilim rahim ağzında çok müsait dedi:27: valla heyecan bastı beni en geç pztesi doğuruyom bennnnnn:52:

kızlaaaar merhaba doktordan geldim şimdi...

yarın doğurtalım seni dedi.. ağzım dilim mühür oldu. tamam diyebildim..

gece 12'de hastanede olacağız rahim ağzı yumuşasın diye bişi süreceklermiş. sabaha kadar beklenecek ve ondan sonra suni sancı denenecekmiş. 3 e 4 e kadar olmassa sezeryana alınacağım. beklemek istiyordum ama hayır diyemedim. ne sancı çıktı ne bişey bebeğimin keyfi yerinde. doğum katına çıktım sezeryan olanda var normal doğuranda. gördüm araştırdım hayırlısı diyorum artık. ne olacaksa olsun dualarınızı esirgemeyin. hepinizi seviyorum. sizler için dua edicem.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gece 12'de hastanede olacağız rahim ağzı yumuşasın diye bişi süreceklermiş. sabaha kadar beklenecek ve ondan sonra suni sancı denenecekmiş. 3 e 4 e kadar olmassa sezeryana alınacağım. beklemek istiyordum ama hayır diyemedim. ne sancı çıktı ne bişey bebeğimin keyfi yerinde. doğum katına çıktım sezeryan olanda var normal doğuranda. gördüm araştırdım hayırlısı diyorum artık. ne olacaksa olsun dualarınızı esirgemeyin. hepinizi seviyorum. sizler için dua edicem.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

anaaa bayagı baygı doğuruyon yanı yarın

ay önceden sezeryan gunu bellı oludu şımdık normal doğuunda
cnm arkadaşımada rahım yumuşasın dıye surduer sunı sancıyla cok rahat bı doğum gecırdıkı korkardı sunı sancıdan

hadı hyrlısı artık cnm bnmde yarın kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekkk :30:

anaaa bayagı baygı doğuruyon yanı yarın

ay önceden sezeryan gunu bellı oludu şımdık normal doğuunda
cnm arkadaşımada rahım yumuşasın dıye surduer sunı sancıyla cok rahat bı doğum gecırdıkı korkardı sunı sancıdan

inş benimde öyle olur hiç açılmam yok yanlız doktor epidurali sancı vermeden vuruyoruz acı hissetmicen dedi açılma olmadan epidural verilirse suni sancı işe yarar mı ??

hadı hyrlısı artık cnm bnmde yarın kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekkk :30:

sağol canım Rabbim hepimizi kurtarsın öyle ya da böyle..

ayyyyyyyyyy gözün aydın arkadaşım, hadi bakalım bi avazda inşallah açılman falan olur rahim ağzın yumuşar, valla bakalım ben suni yiyecek miyim yoksa kendi gelir mi bilmem, ama ben bu çatı ve bu rahim ağzı ile suni ile yarım saatte doğururum evelallah çünkü doktorum sürekli çok müsait falan diyip duruyor :D

inş benimde öyle olur hiç açılmam yok yanlız doktor epidurali sancı vermeden vuruyoruz acı hissetmicen dedi açılma olmadan epidural verilirse suni sancı işe yarar mı ??

sağol canım Rabbim hepimizi kurtarsın öyle ya da böyle..

vurulur vurulur, rahim yumuşatma olcağı için önceden de vurulabilir, zaten suni sancı daha sistematiktir, doğumu kısaltır, zaten epiduralde hiç hissetmiyon değil deli ağrıyı alıyor sadece ki yaptıranlar hep memnun

hadı kızlar kaldırın popoları oynayın bırazzzz doguramıcaz bu gidişle bizzzzz :))) hop hoppp gangnammm style :)))) heyyyyy sexy ladyyyy :)))):36::46:

vurulur vurulur, rahim yumuşatma olcağı için önceden de vurulabilir, zaten suni sancı daha sistematiktir, doğumu kısaltır, zaten epiduralde hiç hissetmiyon değil deli ağrıyı alıyor sadece ki yaptıranlar hep memnun

azar azar veriliyomuş o yumuşatma seyi neyse artık. mertur da gece 2 de ondan gitmiş olacak hastaneye.. hala ses seda yok mu ondan ya??

günü dolanların hepside böyle gidişle suni sancıyı yiyecek galiba.kaç kişi olduk hala tık yok bizde. merturu bende çok merak ediyorum.inşallah rahat bir doğum geçirmiştir.en kısa sürede bize doğum hikayesini yazarda bizimde bir fikrimiz olur.

azar azar veriliyomuş o yumuşatma seyi neyse artık. mertur da gece 2 de ondan gitmiş olacak hastaneye.. hala ses seda yok mu ondan ya??

evet demekki ondan gece gece yatış olmuş ben de diyorum neden gece gidiyor bu kız, iyidir inşallah haberdar eder bizi fırsat bulunca, bu arada sen bu gece 12 mı gıdıcen:52: ay cok heyecanlı

günü dolanların hepside böyle gidişle suni sancıyı yiyecek galiba.kaç kişi olduk hala tık yok bizde. merturu bende çok merak ediyorum.inşallah rahat bir doğum geçirmiştir.en kısa sürede bize doğum hikayesini yazarda bizimde bir fikrimiz olur.

valla öyle gözüküyor baksana, tembel çıktı bizimkiler, bu arada bana pztesi yatış olur dedi ama acaba ben çarşamba mı desem onun tarihi daha güzel gibi 21.11.12 :37: tabi o zamana gelmezse bakalım cuma günü dopler ugsdeki doktor ne dicek belki o gün olur

Kizlar dun saat 1de baslatilan suni sanciyla doguma grdim saat 4de oglum dunyaya geldi hersey yolunda coksukur bu sabah taburcu olduk 4 dikisim var onlar biraz rahatsz ediyo onun disinda iuiyz ama sutum az cogalir diolar insallah.en kisa zamanda dogum hikaemi yazcm.gorysurz

evet demekki ondan gece gece yatış olmuş ben de diyorum neden gece gidiyor bu kız, iyidir inşallah haberdar eder bizi fırsat bulunca, bu arada sen bu gece 12 mı gıdıcen:52: ay cok heyecanlı

evet gece 12 de gideceğim canım 40+2 olacagız.. valla dün hazırlık yaptım evi sildim süpürdüm tahmin ettim böyle olacagını..

Kizlar dun saat 1de baslatilan suni sanciyla doguma grdim saat 4de oglum dunyaya geldi hersey yolunda coksukur bu sabah taburcu olduk 4 dikisim var onlar biraz rahatsz ediyo onun disinda iuiyz ama sutum az cogalir diolar insallah.en kisa zamanda dogum hikaemi yazcm.gorysurz

hayırlısı olsun canım benim cok sevindim ya kendim doğurmuş gibi..

açılman falan var mıydı yoksa günnü geçti diye mi verdiler suni sancıyı?

ayyyyy gözün aydın kız doğurdun mu hadi maşallah kurtulmuşsun, ee maşallah kısa sürmüş 1den 4 e kadar, 4 dikişde az olmuş ama yine de acıyor değil mi, off bu dikişlerden korkuyorum en çok, epidural oldun mu ay çok merak ettim şimdi, sütün de çoğalır canım sakın negatif düşünme o süt çoğalacak :)) mama falan verme sakın, o zaman da psikolojik olarak gelmiyor süt

Gozun aydin Allah annali babali buyutsun :)
Darisi bizlerin basina

ayy super sende kurtuldun hadı gozun aydın cnm darısı başımızaaa inş... lutfen her ayrıntıyı anlar bıze bır ara gırıp buarada benım cok agrım war kızlar belım kopacak gıbı :18:

kız cuma gidicem işte dopler ugs giricem bi sıkıntı görürse o gün doğurtabilir yoksa pztesi doğurtcak ama ben diyorum ki çarşamba mı desem :37:

ndn çarşmba cıcı zaten takvımın 5 gun snra bıtıo ya walla benı dr dogurtsa hıc beklım demem karnmda resmen taş yuku varmş gıbı dayanlmaz acıo bazen sıkıldım ıyıce bnce dogur yaaa

Back