2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tebrik ederim cnm.merak etme çoğalır sütün.bebişine kavuşmanın tadını çıkar.

ndn çarşmba cıcı zaten takvımın 5 gun snra bıtıo ya walla benı dr dogurtsa hıc beklım demem karnmda resmen taş yuku varmş gıbı dayanlmaz acıo bazen sıkıldım ıyıce bnce dogur yaaa

yok yaa aslında bende sabırsızım da ne bilim 21.11.12 tarih güzel geldi ama muhtemelen olmaz en geç pztesi doğururum ben, bi de çok sıkıntım yok benim şükür yani düştü galiba mide rahatsızlığım yok, valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, belki kendi gelir belli mi olur cumadan önce

evet canım normal doğum yaptım. sakın korkma . çok kolay gerçekten. sancısı zorluyo insanı . o da oluyo ve bitiyo allhın izniyle. şuan kızım 11 günlük ve ben eskisi gbiyim. hiç bişey yok bütün evin işini tek başıma yapıyorum bebeğime bakıyorum. kesinlikle normal doğum yap korkma sakın. bna hak vereceksin. bol bol dua et rabbim sabrını kolaylıgını veriyo. benim sancım başladı belime vurdu ilk gün hafifti. ertesi gün sabahtan akşama kadar belim kopcak gbi ağrıdı. akşam 11 de hastaneye gittim masaya yattım muayenede 8 cm açılmam varmış. 11 bucukta kızım kollarımdaydı. ıkınma iğnesi yaptı bacagıma ebe. 5 dk içinde ıkınmam geldi ve kafası çıkana kadar ıkındım 4 kez falan sonra saniyede çıktı . giydirirlerken izledim şoka girmiş gbi oldum sakinleştim. bütün ağrım gitti.çooook güzel bi duygu rabbim yaşatsın bu duyguyu. sabaha kadar uyumadım kızımı izledim. sorularına cevap yazarım canım
sor sorabildiğini 11 günlük anneyim. muhteşem bi duyguuuu :))) kesinlikle normal doğummmmcanımmm ... not: ben asla doğuramam ölürüm diyen ben çok kolay doğum yaptım. bol bol dua et tamam mı ?

ayy cnm bnm cok gecmış olsun cokcokta sevndm adına cunku hatrlıorum cok korkuodun ve yazıodun burdan aklımdaydın kacgundr ne yaptı acaba dıye gozun aydın bnm soracagım cok sey olur tabıkı ama okuyunca rahatladım bıraz face den ekle benı konuşalım cnm

kaya iletişim eftal kaya yazıyo eşimin facesi bu ekle sen . kızımın resmi var.

Merhaba kızlar, bende iğnelenme çok olmuyor ama çok fazla baskı ve ağrı var

Bir de bir haftadır bel ağrısı çekiyorum anlamadım

ayy super sende kurtuldun hadı gozun aydın cnm darısı başımızaaa inş... lutfen her ayrıntıyı anlar bıze bır ara gırıp buarada benım cok agrım war kızlar belım kopacak gıbı :18:

seaaaa belinde ağrı varsa gelebilir belki yakınlarda hazırlıklarını tamamla.

ben bir yandan çok heyecanlı bir yandan da çok gerginim Allahım hayırlısıyla bi alışsak

mide sorunu yaşıyorsak bebek hala yukarda demek mi oluyormuş ya e o zaman hala beklemedeyiz demek

bel agrım ıkı gundur aralıklarla war bakalım hazrlıgım tamam beklemedeym iştgeee

selamlar...yarın sabah 8'de doğuma giriyorum,çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..sabaha kadar nasıl rahatlıcam bilmiyorm püfff

Canım dualarımız sizinle, Cook kolay bir dogum olsun inşallah, güzel meleğini kap gel anlat sonra bize:)

Gecmis olsun diyelim Deryacim herseyde vardır bir hayır diyeceğiz artık uzme kendini. Bu arada sadece devlette değil özelde de neler yaşanıyor bugün bile öyle cok üzdüler ki beni, o yüzden hayırlısı neyse öyle olsun diyelim bosver canım. Benim de tarihimde gelirse aynı gün doğuracağız inşallah :)

Tarcincim ve diğer çatı muayenesi olmamış kizlar, korkulacak valla birsey yok ben de deli gibi korkuyordum önceki postlarımda yazmıştım ama bugün oldum vajinal muayene, derin nefes alıp o sıra başka birşeylerde duşunun acı maci yok, ztn 1 dk sürmüyor bile. Açılma varsa dogumu tetikleyebilir bence ama benim gibi yoksa acmaz yani eliyle merak etmeyin.

Canım hayırlı doğumlar olsun, inşallah hizlica açılman olur sip diye doğurursun tatlım. Hai bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, al gel yavuruyu:)

Oyyyy Maasallah ay ne guzel kavusmussunuz, allah saglikla buyutmeyi nasip etein. İkinizin de iyi olmasina cok sevindim, ay masallah ya. Sutun icin de endiselenme, olumlu dusun ki gelsin bol bol. hiç açılman olmadan gunün doldu diye mı aldılar suni sanciyla doguma? Epizyo sonrası mı 4 dikiş? Hikayeni merakla bekliyoruz.

Of ağlattın beni Seval, maşallah ne güzel ya ben de boyle demek istiyorum, inşallah hersey yolunda gider de normal dogum olur ya.

Kizlar yarın itibariyle 40. Haftaya giriyorum.
Şimdiye kadar ne sancım oldu ne ağır bir kasilmam.
Bugün çatı muayenesi oldum ilk defa cok basit gecti bol bol derin nefes aldım ebeye mesleğimi anlatırken oluverdi fakat hiç açılmam yok hala.
Endişe etmeli miyim dedim yani olur artık dedi.
Doktor hiç korkma bir günde de olabilir ani sanciyla da dedi.
Ama artık kızıma kavuşmak icin cok sabirsizlaniyorum.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Bugün yarın dogum yapacaklara Allah sabır, gayret kuvvet versin.

Öpüyorum hepinizi

canımmm sakın korkmayın doğumdan ve normal yapın bebek çıkınca öyle bi rahtlıyosun ki kalkıp herseyı yapıyosun. ama sezeryanda yataga mahkum oluyosun bebek de seni bunaltacak emmek isteyecek doğal olarak. daha zor. sakın doktorunuza beni sezeryana alın ben bu sancıyı cekemıyom demeyın. sezeryandan sonra 15 gun sancı cekeceksiniz ya bi de bebek size muhtacken yani. o karnınızdayken cekin o bel ağrısını sonrası yok zaten dogduktan sonra kuşsunuz kuş :)) rabbim herkesi kurtarsın kolaylıkla inşallah..

​hayırlı haberlerini bekliyoruz öyleyse

bunalıma giriyorum sanırım

bir an önce cumartesi olsa da hayırlısı neyse o doguma karar verelimm RAbbim sen büyüksünnnn

maşallah sana da bebeğine de...normal doğum için bekleyen herkes için harika bir örneksin, her korktuğumda aklıma geleceksin emin ol :)

yarın benim de doktorla randevum var.çatı muayenesi yapacak dr.bu arada eşim başka bir doktora gitmekten bahsetti bugün tanıdık olacak falan dedi.özel hastaneye gidiyorum ve 3 bin doğum masrafı olacak.kafam karıştı yarın ya da öbür gün de diğer doktoru görmeye gidebilirim emin değilim ...

sen nasılsın bakalım kasılmaların ne alemde nişanın suyun nasıl, en önemlisi bebişin nasıl? :)

canm merhaba hakkında hayırlısı neyse o olsun sen normal mi istiyorsun sezeryan mı

catı muayanesi normal doguma uygunmusun diye mi olucak canım

bende cumartesi olucam muayane bakalım musait mi çatım nişanım suyum gelmedi daha canım Allahtan hayırlısı saglıklısı kolayı olsun hakkımızdaaa

bebişte iyi maşAllah teyzesi senin bebiş nasıl

iyi geceler kızlar.benim bi sorunum var.normal doğum yaptım.Allah herkese benim gibi kolay doğum nasip eder inşallah.normal doğumda ıkınma sebebiyle ufak bir hemoroid oluştu.nasıl geçer bu hemoroid bi bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…