Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanuni sultan süleyman hastanesne gittikten snRa bende devlet tarafrı olmaktan vazgeçtm..muamele farklı ama planlı bi şeklde seni nasıl sezeryana alıcklardı ki devlette bana illa doğum başlıcak yoksa almayız dediler
yok bebişim herşey normal olabilir yani sat başka ultrason ölçümleri başka olabilir eyvallah da 1 hafta önce 37 ölçüp sonra bunu 36 haftaya çekmeleri saçma geldi ...bunu hastanın hatasıymış gibi göstermeye çalışmaları da aynı saçmalıkta.
Aç olmasam var ya başhekime kadar giderdim ama biraz daha beklemenin mahsuru var mı? YOK İŞTE ; devlet hastanesine laf edince de kızıyo bazen bazı arkadaşlar, onlarda insan. hata yapar bla bla bla .Tabiki ama hepsi mi be arkadaşım herkes mi birlik olmuş suratsız olmak tam bilgi vermemek konusunda :44:
anaaa haytımda ılk böyle şey duydum be kuzum ya aaaa hala şaşmaktayım
ay bece bebışın kg bıraz duşuktur yanı aylarca anlaşılmazmı cnm adet tarıhı ynlış bılsen bı gıttınız bebek almada gerı döndunuz yanı ay sımdı bekle 1 hafta daha sonra yıne aynı teleşa cnm benım ya uzuldum ınan bede yazıyı okumaya başladım aa dedım benım gıbı astaeden aklen yayın yapan bı arkadaş daha derken sonu bambaşka geldı
kızlar gecen carsamaba daha dogumumuza 16 gun varken oturdugum yerde anıden fosur fosur su gelmeye basladı ne sancım vardı ne bıseyım esımı aradım cok uzaktaymıs ama evın ıcınde ne yapacagı sasırdım yatak odam sularıcınde kaldı ustumu gıyıp dogum cantamı kaptım kaynanamı aradım kayınpederım evde yok annemı aradım babam evde yok taksıyı aradım cok atraksıyondı 10 dkda hastanede oldum drumda geldı suyum bıtmıs ama acıklık yokmus hemen sezeryana aldılar spınal oldu gayet ıyı gectı kızım geldı 2650 gr adınıda elıf gokce koyduk kafası kucuk dıe benı korkuttular gayet saglıklı bı bebegım var darısı olmayanlara ınssssss
selamlar...yarın sabah 8'de doğuma giriyorum,çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..sabaha kadar nasıl rahatlıcam bilmiyorm püfff
merakımdan evin yakınında olan bir hastanede ultrason muayenesi oldum ve adam çatı yani parmak kontrolü zamanınız dolunca yani 40 hafta dolunca yapılır dedi.. ya da suyunuz gelir ya da extrem bir durumla doktora gidersiniz doğum öncesi alttan muayene yapılır dedi bilginiz olsun yani yaptırmayadabilirsiniz..... ben haftaya yaptırmayı düşünüyorum
çok fena iğneleniyo aşağısıııı
arkadaşlar sizin ne zamandır iğnelenme varrr??
sea? hot ice? asyaaaaaa? coyness?? diğer arkadaşlar hu huuuuu
aaa bunu duydugum ıı oldu bnm dr umda dogum esnasında yapıcakmış oncesınde yapmaya gerek yok dedı ben sordum dr a :))
bnm fazla sık deıl şuan ıgnelenme sadece agrı war şeyımın kemıgınde yururken yatarken kalkarken ...tarcın senın yaklaştı sanırım cnm artık hadı bakalımmm
çok fena iğneleniyo aşağısıııı
arkadaşlar sizin ne zamandır iğnelenme varrr??
sea? hot ice? asyaaaaaa? coyness?? diğer arkadaşlar hu huuuuu
süper.. aslında doktorun biraz da amacı sanırım doğumu hızlandırmak belkide muayene etmek orda bir açılma yapıyodur ne dersiniz? yine de ürkütücü geliyor kulağaaaa ufff içim bi fena oluyor :) ben ilk evlendiğimde bile çok zorlanmıştım :)
hahayttt aynen tarcın gerdek kabusum olmuştu bi atlatsam dıodum hadı onu atlattık sag salım şmdide bu cıktı ıyımı :)) ne bok yıcez laa dogururken :))
hahayttt aynen tarcın gerdek kabusum olmuştu bi atlatsam dıodum hadı onu atlattık sag salım şmdide bu cıktı ıyımı :)) ne bok yıcez laa dogururken :))
ben kaçabildiğim kadar kaçtım ama bi şekilde en fazla 40 dolunca yakalanıcaz napalım :)) benim daha çok mide ağrım var kızlar tekme attıkça ağrıyor boşaldıkça midem ağrıyorr
:))
senin nişan gelmişti kaç gün oldu? 1 haftaya kadar süren olabiliomuş