• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kanuni sultan süleyman hastanesne gittikten snRa bende devlet tarafrı olmaktan vazgeçtm..muamele farklı :@ ama planlı bi şeklde seni nasıl sezeryana alıcklardı ki devlette bana illa doğum başlıcak yoksa almayız dediler

kanuni sultan süleyman hastanesne gittikten snRa bende devlet tarafrı olmaktan vazgeçtm..muamele farklı :@ ama planlı bi şeklde seni nasıl sezeryana alıcklardı ki devlette bana illa doğum başlıcak yoksa almayız dediler

tatlım geçen hafta kan idrar vs vermeye gittim sonra da dr.a göründüm ve gel sana gün verelim çünkü yer olmayabilir demişti.Ben de kendimi onlara emanet etmekte Hatalı olduğumun farkındaydım ama işte bu doğumumda şartlar bunu gerektirdi.:53:
muhtemelen asistan dr.kendi boş zamanına bakarak bu hatayı yaptı ama aklım 1 hafta içinde 37'den nasıl 36 haftaya döndüğüne basmıyor
:37:

yok bebişim herşey normal olabilir yani sat başka ultrason ölçümleri başka olabilir eyvallah da 1 hafta önce 37 ölçüp sonra bunu 36 haftaya çekmeleri saçma geldi ...bunu hastanın hatasıymış gibi göstermeye çalışmaları da aynı saçmalıkta.
Aç olmasam var ya başhekime kadar giderdim
:34:ama biraz daha beklemenin mahsuru var mı? YOK :49: İŞTE ; devlet hastanesine laf edince de kızıyo bazen bazı arkadaşlar, onlarda insan. hata yapar bla bla bla .Tabiki ama hepsi mi be arkadaşım herkes mi birlik olmuş suratsız olmak tam bilgi vermemek konusunda :44:

anaaa haytımda ılk böyle şey duydum be kuzum ya aaaa hala şaşmaktayım
ay bece bebışın kg bıraz duşuktur yanı aylarca anlaşılmazmı cnm adet tarıhı ynlış bılsen bı gıttınız bebek almada gerı döndunuz yanı ay sımdı bekle 1 hafta daha sonra yıne aynı teleşa cnm benım ya uzuldum ınan bede yazıyı okumaya başladım aa dedım benım gıbı astaeden aklen yayın yapan bı arkadaş daha derken sonu bambaşka geldı

anaaa haytımda ılk böyle şey duydum be kuzum ya aaaa hala şaşmaktayım
ay bece bebışın kg bıraz duşuktur yanı aylarca anlaşılmazmı cnm adet tarıhı ynlış bılsen bı gıttınız bebek almada gerı döndunuz yanı ay sımdı bekle 1 hafta daha sonra yıne aynı teleşa cnm benım ya uzuldum ınan bede yazıyı okumaya başladım aa dedım benım gıbı astaeden aklen yayın yapan bı arkadaş daha derken sonu bambaşka geldı

sorma yaa ... Çok doğurdun dediler vermediler :27: pendik eğitim araştırma hiç iyi araştıramadı beni :20:

kızlar gecen carsamaba daha dogumumuza 16 gun varken oturdugum yerde anıden fosur fosur su gelmeye basladı ne sancım vardı ne bıseyım esımı aradım cok uzaktaymıs ama evın ıcınde ne yapacagı sasırdım yatak odam sularıcınde kaldı ustumu gıyıp dogum cantamı kaptım kaynanamı aradım kayınpederım evde yok annemı aradım babam evde yok taksıyı aradım cok atraksıyondı 10 dkda hastanede oldum drumda geldı suyum bıtmıs ama acıklık yokmus hemen sezeryana aldılar spınal oldu gayet ıyı gectı kızım geldı 2650 gr adınıda elıf gokce koyduk kafası kucuk dıe benı korkuttular gayet saglıklı bı bebegım var darısı olmayanlara ınssssss

gozun aydın cnm bnmde bebegın kafası gerıden gelıyormuş 1 hafta mı ne benıde az korkutmadılar zamanında bır suru test ıvır zıvır ki hala gerıden gelıyor bakalım kızım dogunca ne dıcekelr cok merak edıorum zaten zayıf bebek kafası mekadar buyuk olabılırkı ben ve eşimin boyu uzun ondan dolayı kızımın vucudu onden gdıyor bunu ben bole tahmın edıorum en son dr umda bunu soledı hakkımızda hyrlısı artık bebegının kafası kac cm dogdu cnm ?

selamlar...yarın sabah 8'de doğuma giriyorum,çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..sabaha kadar nasıl rahatlıcam bilmiyorm püfff :5::5:

nymphbs canım hyrlı haberlerle don inş.Allahım sana rahatlk ve huzur versın yarın hastaneye gttıgınde korkmadan sadece tatlı bır heyecanla doguma gır ve bebişini kucagına al ve snde bızlere dua et cnmmm :nazar:

teyzeleri biz dün dr amcasına gittik ve oluşumsezeryan olmasına rağmen hala almadı dr.umuz.haftaya pazartersiye kadar bekle 39 dolsun dedi.iyi dedik bizde bir hafta daha dayanalım minişimize kavuşmak için dedik. bu arada oluşum 3705gr olmuş çok tombik maşallah. inşallah o günüde hayırlısıyla kavuşur geçiririz. allah herkesin yardımcısı olsun.

merakımdan evin yakınında olan bir hastanede ultrason muayenesi oldum ve adam çatı yani parmak kontrolü zamanınız dolunca yani 40 hafta dolunca yapılır dedi.. ya da suyunuz gelir ya da extrem bir durumla doktora gidersiniz doğum öncesi alttan muayene yapılır dedi bilginiz olsun yani yaptırmayadabilirsiniz..... ben haftaya yaptırmayı düşünüyorum

merakımdan evin yakınında olan bir hastanede ultrason muayenesi oldum ve adam çatı yani parmak kontrolü zamanınız dolunca yani 40 hafta dolunca yapılır dedi.. ya da suyunuz gelir ya da extrem bir durumla doktora gidersiniz doğum öncesi alttan muayene yapılır dedi bilginiz olsun yani yaptırmayadabilirsiniz..... ben haftaya yaptırmayı düşünüyorum

aaa bunu duydugum ıı oldu bnm dr umda dogum esnasında yapıcakmış oncesınde yapmaya gerek yok dedı ben sordum dr a :))

çok fena iğneleniyo aşağısıııı

arkadaşlar sizin ne zamandır iğnelenme varrr??
sea? hot ice? asyaaaaaa? coyness?? diğer arkadaşlar hu huuuuu

Son düzenleme:

bnm fazla sık deıl şuan ıgnelenme sadece agrı war şeyımın kemıgınde yururken yatarken kalkarken ...tarcın senın yaklaştı sanırım cnm artık hadı bakalımmm

aaa bunu duydugum ıı oldu bnm dr umda dogum esnasında yapıcakmış oncesınde yapmaya gerek yok dedı ben sordum dr a :))

süper.. aslında doktorun biraz da amacı sanırım doğumu hızlandırmak.. belkide muayene etmek orda bir açılma yapıyodur ne dersiniz? yine de ürkütücü geliyor kulağaaaa ufff içim bi fena oluyor :) ben ilk evlendiğimde bile çok zorlanmıştım :)

Son düzenleme:
bnm fazla sık deıl şuan ıgnelenme sadece agrı war şeyımın kemıgınde yururken yatarken kalkarken ...tarcın senın yaklaştı sanırım cnm artık hadı bakalımmm

muayene oldum ya heyecanlandım mı ne :) şimdi geçti sanki :) wc geldiğinde de iğnelenio gibi oluyorrr

hayırlı zamanda gelsinlerrr biz onları her daim severiz ;)

Canim ben de de pek yok sea gibi arada asagida kemik agrisi gibi basınç oluyo bı de debelenme hissediyorum alt tarafa dogru ama igne batar gibi pek olmuyo galiba sen sona geldin sekerim az kaldii :)

Son düzenleme:
süper.. aslında doktorun biraz da amacı sanırım doğumu hızlandırmak belkide muayene etmek orda bir açılma yapıyodur ne dersiniz? yine de ürkütücü geliyor kulağaaaa ufff içim bi fena oluyor :) ben ilk evlendiğimde bile çok zorlanmıştım :)

hahayttt :9: aynen tarcın gerdek kabusum olmuştu bi atlatsam dıodum hadı onu atlattık sag salım şmdide bu cıktı ıyımı :)) ne bok yıcez laa dogururken :))

hahayttt :9: aynen tarcın gerdek kabusum olmuştu bi atlatsam dıodum hadı onu atlattık sag salım şmdide bu cıktı ıyımı :)) ne bok yıcez laa dogururken :))

ben kaçabildiğim kadar kaçtım ama bi şekilde en fazla 40 dolunca yakalanıcaz napalım :)) benim daha çok mide ağrım var kızlar :( tekme attıkça ağrıyor boşaldıkça midem ağrıyorr :(

ben kaçabildiğim kadar kaçtım ama bi şekilde en fazla 40 dolunca yakalanıcaz napalım :)) benim daha çok mide ağrım var kızlar :( tekme attıkça ağrıyor boşaldıkça midem ağrıyorr :(

:))
senin nişan gelmişti kaç gün oldu? 1 haftaya kadar süren olabiliomuş

nişan geleli bugun tam 1 hafta oldu cnm dün gecede bel agrısından zor uyudum bı yandan da kızım sag tarafımı delıcek gıbı topuguyla ıttırıo ve acaip canım acıo dedım herhalde 1 hafta olduya dogcak ama ıı ıı yok anam gene gelmedı mide agrısı derken bende acaip yanma oluo hala gecmedı :( buarada kızlar hıc bışı yapmadgm halde adet olacakmş gıbı belım agrıo ara ara yaklaşıo sanırtım artıkkk :30: annmde habıre oruyo yanımda bu hırka bıtsın öle dogcak dıo hırkanın sadece yakası kalmış heee olaya bak :6:

arkadaşlar benimde doğumum 8 aralık ama bişey sormam lazım size şu an 36+3 günlük hamileyim iki gündür çok kötü kasık ve bacak ağrım var sizce erken doğum mu olcak doktora gideyim mi yürümekte bile zorlanıyorum yaaaa

Merhaba kızlar, bende iğnelenme çok olmuyor ama çok fazla baskı ve ağrı var

Back