2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
her hafta gitmiyomusun kontrollere çikolata ye hareketlendirir

canım hani hangi konuda endişelenmeliyiz mesela günde 4 5 hareket hissetmezsek mi sorun var demeliyiz diye merak ettim .yoksa bazen sıcak çikilata yapıyorum kendime o arada edebildiği kadar hareket ediyor

bunlar da genelde karında germe hareketleri anneyi acıtma hareketleri şeklinde

ben hiç spinal düşünmedim çok ürkütücü gelio.genel anesteziden bile çok korkuyorm ühüü

Dr.bana bu son olur artık [3.doğum] belki görmek istersin dedi biraz da araştırmıştım ben bu spinal i falan genelden daha iyi olduğunu düşünüyorum artık salıdan sonra anlatırım fırsat bulunca
gerçi haklısın her şekilde ameliyat ürkünç

canım benim de kordon dolanması var, dr. riske girmeyelim dedi. aslında ilk doğumum normal. bakalım sezaryanı da görmüş olacağız.

:))) daha önceden tecrubelisin sen o zaman..benim ilk doğum 20 yaşındaym Sağsalim kucağına en rahat şekilde alırsın inşallah,merakla bekliyorz hikayeni

canım benim de kordon dolanması var, dr. riske girmeyelim dedi. aslında ilk doğumum normal. bakalım sezaryanı da görmüş olacağız.

en doğru karar.bebeklerimizi riske atmaya kesnlkle değmez.sezeryansaa sezeryan doktorlarımıza güvenmek zorundayız :S bi kaç gün geçmez bilmez şmdi sana :)

en doğru karar.bebeklerimizi riske atmaya kesnlkle değmez.sezeryansaa sezeryan doktorlarımıza güvenmek zorundayız :S bi kaç gün geçmez bilmez şmdi sana :)

aslında ben 37. haftaya kadar çalıştım şimdi bol bol dinleniyorum, bir de doğunca nasıl bir hayat bekliyor biliyorum:) son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
ama çok ağırlaştım bir de bebeği çok merak ediyorum tabi.

selam herkese kızlar
bende bebişimi kucağına hayırlısıyla alanlardanım.
bizim bebiş 5 kasımda gelecekti fakat ayın 1inde geldi yani biraz erken geldik ama olsun şuanda yanımdaya önemli olan o.
fakat birtürlü size yazamadım çünkü bizim prenses biraz yaramaz daha doğrusu emmemek için bize inanılmaz direniyo gerçekten çok zorlu bi süreç .
ben hem normal doğum sancısı çektim çünkü ben sancıları yalancı doğum sancısı zannettim fakat meyersem azdaha normal doğuracakmışım.
ama iyiki normal istememişim çünkü kısımın boynunda kocaman bi kordon dolanmış.
ben hepidural sezeryan oldum korkusu olanlar için söylüyorum allaha şükür çok güzel inanılmaz bi duygu bu
hem bebeğinizin ilk ağlamasını duyuyosunuz hemde daha az ağrı çekiyosunuz.
bu arada burda benim gibi doğum yapan bütün arkadaşlarımada bebeklerini güle güle büyütsünler diyorum allahım sağlık versin.
yanlız merak ettiğimde bişey var benim gibi bebeğiyle emme sorunu yaşayan kimse varmı aranızda
ben onu memeye tutuyorum ama o ısrarla itiyo..

hoşgelmiş bebişiniz...kucağınıza almış olmak ne büyük bi hazdır..Allah sağlık versin kızınıza :) sancılar nasıl dı pekii benimde arada geliyo ama yalancıdır deyip geçiyorum nasıl anlıcz bilmiyorm :S

cnm rabbım uzun ömur versın begıne ınşalla emme zamnla duzene gırecektır su anda nasıl beslenıyo cnm

aynen cnm yaa gerılıo sanırım sag tarafım delıncek gıbı oluyor ayagyla ıttırıo dımı aynı şeylerı yaşıomuşuz bnde korkuodum acaba bışımı oluo dıe cnımıda cok yakıo dr habıre zayıf zayıf dıo ama kızımın gucu kuvvetı yernde maaşallhhh bıde doguvereydı artıkkk

doktor bana büyüdüğü için hareketlerinin azalacağını günde en fazla 8-9 hareket edeceğini panik yapmam gerektiğini söyledi çikolata direk kana karıştığı için onları hareketlendiriyor panik yapma bol bol sohbet et bebişinle

kuzum ağlattın beni gelmiş geçmiş olsunn. Allah günahlarımıı da affetsin nişallah hepimizin.

zeynepbc cnm allah analı babalı buyutsun ıyı kotu bı şeklde snde kurtuldun darıısı hyrlısıyla başımıza inş...

kızlar ben dün gece bi fena oldum kaburgalarıma battı resmen tosbiğimin ayacıkları ama çıkmıcam diyo başka bişi demiyo. aşağı ineceğine yukarımı gidiyo nedir.
bu arada bugün gene pelte gibi bişi geldi benden dünde gelmişti ama rengi şeffaf ne oldugunu anlamadım bi türlü.
arada bi de oramda batma oluyor. bişiler olsun artık ya bunlar hayra alemettir inşallah.

coyyness kız adın ne bilmiyorum.. niye doktorun en fazla 40+3 e kadar bekliyo benim kide öyle dedi de ben 41 bitene kadar bekleyelim dedim tmm dedi. açılman yoksa suni bi işe yaramayabilir. 3 4 gün beklesende kar bence. o arkadaşının açılması varmıymış ki? merak ettim şimdi suni işe yarıcak mı acaba? yazburaya e mi.

Son düzenleme:
ayy 2 gun sora hamılelık takvımım bıtıo hala bebiş yok ortada
az önce 8 kat aşşagıya ınıp tekrar cıktım merdıvenlerden kan ter ıcınde kaldm p.tesı dr.a gıtcem cok merak edıorum ya ne zaman gelcek nişan su vs. gelcekmı yoksa hazırlıksız mı gelcek of of Allah yardımcmz olsun yaa...
bu arada doğum yapan arkadasları tebrık edıorum Allah saglıklı analı babalı buyutmeı nasıp etsın..

ayy eskıden dınledıgım bı sarkı vardı Panjabi-Mirza sımdı ona denk geldım çooook duygulandım:2::2:

ya kızım dogursana artık sen ne şarkısı dınlıon aa sızı gordukce bızım bebeişlerınde gelesi gelmıo wallaa baksana tık yok halaaaa bıde kızlar erkn dogar derler yalannnn

ya kızım dogursana artık sen ne şarkısı dınlıon aa sızı gordukce bızım bebeişlerınde gelesi gelmıo wallaa baksana tık yok halaaaa bıde kızlar erkn dogar derler yalannnn

ayy en sonunda kendı kendımı doğurtcam zaten :) ya benım ılk cocukta böle gununde doğmustu buda mı öle olcak ne..aman gununu gecmesın bı terslık olmasında.. diorum ama sabırsızlanmamakta elde deıl kı yaaa
bıde anneme sinir oldum gelininin boynu tutulmus dr. amelıyat demıs de cok agrıomusda falan fılan kalkmıs taaa kemerburgaza gıtmıs bıkac gun orda kalcak..valla mıllette ne şans var ya..annemle evımız cok yakın hıc demıo kı kızım her an doğum yapabılır bana ıhtıyacı olabılır felan hiç yani..ayy Allah kocamı başımdan eksık etmesın valla okadar doluyum kı anlatamam mıllet kayınvalıdesınden dert yanar benımde annem ıste oof of...neyse kı kayınvalıdem gelıo bu aksam..kusura bakmayın valla ne alaka dıceksınız böle pat dıe patladm ama anlatcak kımsemde yok cok yalnızım çooooook...

kızlar benım erken dogum oldu 34+6 da dogum yaptım 2700 gram 45 cm dogdu sukur kuveze gırmedık bugun tam 33 gunluk olduk allah dogum yapmayanlarıda kurtarsın tek avazda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…