slm herkese doktor kontrolum vardı bugun, nstde kalp atışları gayet iyi, sancı da çıkmadı, suyu iyi plesanta yaşlanması yok, 3200 olmuş ama doktor son ölçümlere güvenilmez 500 gr bile oynar dedi yine de iri bir bebek değil dedi, neyse 3 kiloyu gördüm yaa artık ölsem de gam yemem
veeee nihayetinde alttan bakalım dedi ve baktı
(ilk defa oldum bu arada) yani kasarsanız ki haliyle insan kasıyor az biraz acıyor ama o kadar abartılcak bir acı değil yani, valla nazlıyımdır adım da naz zaten ama alıştım sanırım dayanıklı olmaya eskinden kan aldırcağım zaman bir gün öncesinden düşünürdüm :) güçlü olun kızlar korkmayın alttan muayeneden
neyse baktı rahim yumuşamış dedi, başı iyi dedi, 1 cm açıklık varmış, bizi fazla zorlamıyacak gibi görülüyor dedi, yüz ifadesi memnundu
alttan muayaneyi 12 gibi oldum, saat 4 gibi tuvalete gittiğimde kahverengimsi lekelenme gelmiş, heyecan yaptım tabi
doktoru aradım az evvel, muayene ettiğim için olmuştur dedi, hevesimi kursağımda bıraktı
ağrı sızı yok şu an, ağrım olduğunda arıcam tekrar, acaba gelen nişam mıdır? öyle bekliyoz işte banyoya falan giricem şimdi
ne olur ne olmaz