2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:

sabırda kalmadı artık nişan geldi bebekte tık yok tabı bende de korkuorum dıe cocugun da cıkası gelmıo wallaa

ne yapalım burasıda olmasa evde tek başına ınsan kafayı yer gırıp ıkı muhabbet edıozda zaman gecıo yoksa gececegı yok anacım tıkandı kaldı mllet patır patır doguruo biz bekleyelm daha

cnm eşim yolda malum ıstanbul tarfıgı gelınce hemen cıkıp gdıoruz hastaneye bakalım ne dıeyecek dokttor bı gelşme olursa hastaneden 2 kelıme gırer yazarım sıze haber verırım dua edın aban bugun bı aksılk olmasn buarada soledklerın aynen bnm ıcınde gecerlı recep ıvedık gıbı OLDUMU ŞİMDİ HEPİMİZ MALUM KIL KIPCIK MAKYAJ YAPIORUM ARADA BARI ORDN YIRTALIM AMA KIYAFET VE AYAKKABI OLAY OLUO HER SEFERINDE NYSE AZ KALDI KIZ BNM ELLERIMDE EŞIMINKINDEN BUYUK OLDU HEE ADAM ELİMİ TUTUO YOLDA DIORUM TRAVESTI ELI GIBI DIMI AŞKIM DIORUM DA GULUŞUORUZ BU ARADA AYAKLARIMDA FİL AYAGI GIBI OLDU

Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:

sabırda kalmadı artık nişan geldi bebekte tık yok tabı bende de korkuorum dıe cocugun da cıkası gelmıo wallaa

ne yapalım burasıda olmasa evde tek başına ınsan kafayı yer gırıp ıkı muhabbet edıozda zaman gecıo yoksa gececegı yok anacım tıkandı kaldı mllet patır patır doguruo biz bekleyelm daha

cnm eşim yolda malum ıstanbul tarfıgı gelınce hemen cıkıp gdıoruz hastaneye bakalım ne dıeyecek dokttor bı gelşme olursa hastaneden 2 kelıme gırer yazarım sıze haber verırım dua edın aban bugun bı aksılk olmasn buarada soledklerın aynen bnm ıcınde gecerlı recep ıvedık gıbı OLDUMU ŞİMDİ HEPİMİZ MALUM KIL KIPCIK MAKYAJ YAPIORUM ARADA BARI ORDN YIRTALIM AMA KIYAFET VE AYAKKABI OLAY OLUO HER SEFERINDE NYSE AZ KALDI KIZ BNM ELLERIMDE EŞIMINKINDEN BUYUK OLDU HEE ADAM ELİMİ TUTUO YOLDA DIORUM TRAVESTI ELI GIBI DIMI AŞKIM DIORUM DA GULUŞUORUZ BU ARADA AYAKLARIMDA FİL AYAGI GIBI OLDU

ya kzlar bışı slıcem bende bole bı karın agrısı var nasıl desem hanı ayıptr solemesı ıshal olunca ınsanın karnı agrırya o şeklde karnm agrıo kac gundur acaba nuda dogum belrtısı olabılır pufff :26:

ay cnm sorma evde gıyındım beklıorum eşımı yolda gelıo anca bakalım dua et cıcı bana en kısa surede gelşmelerı yazarım sıze bakalım ne dıcek yada ne yapck dr :18:

Ay hadi kuzum dualarım seninle iyi haberlerle gel inşallah cati muayeneni yapar kesin ama korkma dün benim komşu olmuş hiç abartildigi gibi değil dedi inşallah sen de öyle dersin Nst bakar off sabır kalmadı yaa bebislere kavuşalım hayırlısı ile inşallah

Sen bunu da Dr a mutlaka söyle senin cadı geliyo yakındır inşallah demek ki artık

ayy asyacım var ama ole cok sıksık vc ye gıdecek kadar deıl:18:

bende heyecan yaptm şmdii umarım güzel haberlerini alırız.darısı başıma hihihihi :))

tmm kızlar sız bana dua edın ben cıkıorum smdı ıyı hbrlerle donucem inş...hadı optum sızı ve bebişlerınızı grşrz

aynı benimkiler şikayetlerin valla kız kilolarıma taktı benimkide bi zayıflasan hayalleri kuruyor bende bi rahat bişey giyemiyorum eşimin eşofmanlarını giyiyorum makyaj falan yapsak nolcak popo arkadan çıkıyor göbek önden ne giysen fil gibi

kendime aynada bakarken eski halimi çok özlüyorum ya nerde o sütun gibi bacaklar şimdi selülit esir aldı şişti

Hiç sormayın kızlar benim hem şişti hem selilut doldu hem de alt tarafa kadar çatır çatır çatladı göbekte tek bı catlak yok ama diz arkalarım iç bacaklarim çatladı

benm tek bi çatlağım bile yok bu saatten snrada olmaz sanırım.çatıur çatır çatlarm die düşünüyordm aksine.kilo almamanın faydaları sanırım :)

bebişini kucağına alda sağsağlim kilolar,selülitler her türlü gider yavaş yavaş.hiç kafana takma düzenli egzersiz,bitki çayları,diyet toparlarsın kısa sürede :) ben 9 kilo aldım 1 haftam kaldı iştahım iyice bi açıldı 10 kiloyla tamamlıcm sanırım bebişin kilosu nasıl ??

Aaa v erca doğurdun mu.. Bizim tarihlerimiz aynıydı.. Hadi göüzn aydın, kurtuldun sende.. Darısı başımıza...

Kızlar bende 2 aydır var o ağrı.. Özellikle de yatınca artıyor.. Bence hiçbirşey, hiçbirşeyin belirtisi değil.. Sadece bazı bünyeler kafasına göre takılıyor...

Sea korkma canım benim 1 ay kadar önce kanamam oldu, hemen acile gittim, nst de hiçbirşey çıkmadı.. Dr. bazen böyle olduğuınu söyledi.. Bak 1 ay oldu hala tık yok bende de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…