2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ayyy canım.. Rabb'im şifasını versin, bir an önce annesinin kucağına, sıcaklıpına kavuşsun bebğim..
Korkma canım, canını sıkma, iyi olur inşaAllah.. Ciğerlerinde sorun olmasında.. O daha ciddi..

Canim benim plesenta kanaması oldu Dr bebek beslenmesi zor ve az olur dedi o nedenle ne yemedim ki :) bebis gecen kontrolde 2650 idi cuma bakalım kac olacak kucuk kizim maalesef de saglikla doğsun yeter inşallah :)

Canim benim plesenta kanaması oldu Dr bebek beslenmesi zor ve az olur dedi o nedenle ne yemedim ki :) bebis gecen kontrolde 2650 idi cuma bakalım kac olacak kucuk kizim maalesef de saglikla doğsun yeter inşallah :)

37.haftada 2650 gayet iyi bence.doğduktan snrada anne sütüyle toparlar artık bebiş :) benmde 3 gün önce 3 kilo olmuştu çok şükür..

erca çok geçmiş olsunn Allah sana sabır,bebişinede şifa versin

teşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.

oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.

akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.

şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...

çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek

Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.

slm cnm merak etme bende de aynı mevzu var yatınca sağa sola dönerken sancı gelio maalesef.bebek aşağı baskı yaptığı için kafasıyla o yüzden sancılar oluo.mümkün olduğunca sol tarafa yatmaya gayret et.o zaman bütün sancıların hafiflicektir.

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım .
Spinal oldum demişşin anlatırsan sevinirim benim de spinal olacak

korkulacak bişey yok canım belinden bir igne vuruyorlar ve sonrasında hemen bel aşagını hissetmiyorsun sonra işlem başlıyor sohbet eşliğinde seni rahatlatıyorlar veeeee bir viyaklama sesiyle sen hüngür hüngür aglıyorsun bebeği koklatıp yukarı yolluyorlar senin dikişini hallediyorlar hiç acı yok :)))))))))odaya geldikten 3 veya 4 saat içinde hissizlik kayboluyor ve bacagından agrı kesici vuruyorlar sakın sütüm gelmedi diye panikleme 2 vya 3 gün sonrada olsa geliyor kesi yeri biraza agrıyor ama anne olmak kolay degil canım demi:))sonra sana 3 4 şişe serum verip hadi bakalım artık yavaş yavaş yürüyelim diyorlar ve gazını cıkaARtmanı istiyorlar gaz cıkarmadan eve yollamıyorlar ben 2 kasımda oldum şu an rahat ayaktayım sadece yataktan kalkmak biraz zor oluyor

öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin

cnm bende maalesef ağda yapamayanlardanım.cildim çok hassas olduğu için heleki genital bölgem.ağda sonrası bütün kılcal damarlarım çatladı o yüzden jilet yapıorum.bunu bu kadar sorun haline getirme yapacak bişi yok sonuçta.dr.lar günde kaç kişiyi neleri görüo ::::))

Hiç sormayın kızlar benim hem şişti hem selilut doldu hem de alt tarafa kadar çatır çatır çatladı göbekte tek bı catlak yok ama diz arkalarım iç bacaklarim çatladı

kızz hiç sorma bende de aynı dert çatır çatır bacaklarım çatladı ya anam inşallah eski halimize döneriz bir an önce bende 20 kilo aldım valla daha da 2 haftam var bari artık kilo almasam diyorum

kızlar merhaba,geçen gün de sordum ama gümbürtüye gitti. bnm genital bölgemde çok koyuluk oldu sizde de var mı bu sorunu nasıl çözebilirimm???

canım çok üzüldüm ,umarım bebeğin biran önce anneciğinin sütünü içmeye başlar.o kadar küçük ki kıyamam ben ona...bebekler doğduktan sonra 2 gün emmeseler de açlığa dayanabiliyorlar.umarım çabucak iyileşir bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar merhaba,geçen gün de sordum ama gümbürtüye gitti. bnm genital bölgemde çok koyuluk oldu sizde de var mı bu sorunu nasıl çözebilirimm???

Canim bı kac sayfa once konuşmuştuk aslında ben de ve bı kac kisi de daha aynı durum
Var hatta koltuk altım da aynı ama yapacak bısey yok artık doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geciyormuş ya sabır :)

ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık

Canim bı kac sayfa once konuşmuştuk aslında ben de ve bı kac kisi de daha aynı durum
Var hatta koltuk altım da aynı ama yapacak bısey yok artık doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geciyormuş ya sabır :)

ya öle de canım ne biliyimm.çok rahatsız oluorumm.acaba bebek pudrası sürsem nasıl olur.bide limon suyu diolar ama ii gelirmi ki acaba yada bizim için sorun olur mu

ya öle de canım ne biliyimm.çok rahatsız oluorumm.acaba bebek pudrası sürsem nasıl olur.bide limon suyu diolar ama ii gelirmi ki acaba yada bizim için sorun olur mu

benim olmadı ama gebelikten dolayı olabiliyormuş, bence çok takma doktorlar neler görüyorlar, limon suyu falan sürme canım yakar bi de içine kaçar bişi olur, bi doğuralım ondan sonra geçmezse çaresine bakarsın

Valla canim bence bısey sürme şimdi enfeksiyon falan kapar sona gelmiş zaten hemen de açılmaz rengi bence. Bı cok kadinda olan bı durum belli ki gebelijte Dr lar da bilir zaten takmıyorum İnan ben dogruna normale donsun de

öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin
amin canım inşaallah.
inşallah amin..
kan şekeri seviyesinni düşmemesi gerekiyor canım. kan şekeri düşerse çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. o yüzden bizim miniğin elinde damar yolu açık sık sık ölçüyorlar...
serumla besleniyor arada...
inşallah iyileşir yarını bekliyoruz bakalım.

amin canım..

sonuçlar sadece batın grafi sonucunu bebek cerrahisi inceledi. birşey görmediğini söyledi lavman yaptırdı. onu da mı tahlil ettirecek bilmiyorum. bu gece serumla beslensin yoğun bakımda kalmasına karar verildi. ve yarın sabah süt verilecek yine çıkartırsa ilaçlı film çekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…