kızlar bu arada oğlum. yeni doğan yoğun bakma alındı. beslenme sorunu var. beni emmiyor .ama mamada yemiyor zorla yiyince çıkarıyor.
midesinde sorunmu var. diye takipteler. oğlum için dua edin ne olur. onu yarın alıpda gideyim evime...:26:
bebişini kucağına alda sağsağlim kilolar,selülitler her türlü gider yavaş yavaş.hiç kafana takma düzenli egzersiz,bitki çayları,diyet toparlarsın kısa sürede :) ben 9 kilo aldım 1 haftam kaldı iştahım iyice bi açıldı 10 kiloyla tamamlıcm sanırımbebişin kilosu nasıl ??
bebişini kucağına alda sağsağlim kilolar,selülitler her türlü gider yavaş yavaş.hiç kafana takma düzenli egzersiz,bitki çayları,diyet toparlarsın kısa sürede :) ben 9 kilo aldım 1 haftam kaldı iştahım iyice bi açıldı 10 kiloyla tamamlıcm sanırımbebişin kilosu nasıl ??
Ayyy canım.. Rabb'im şifasını versin, bir an önce annesinin kucağına, sıcaklıpına kavuşsun bebğim..
Korkma canım, canını sıkma, iyi olur inşaAllah.. Ciğerlerinde sorun olmasında.. O daha ciddi..
erca çok geçmiş olsunn Allah sana sabır,bebişinede şifa versin
selam herkese
artık günlerim çok ağır geçiyor çok ağırlaştığımı hissediyorum hareket kabiliyetim kısıtlandı ve bu sıkıcı oldu hiçbişi yapamıyorum ya da çok çabuk yoruluyorum gündüzleri yine iyiyim şükür ama geceleri yatınca kabus gibi bir an evvel sabah olsun istiyorum çünkü kasıklarım ve genital bölgem yatınca fena halde ağrıyorrrr
benimle aynı haftalarda bu şekilde hisseden var mı? normal mi bu tepkiler 3 hafta kaldı sonuçta inş....
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım .
Spinal oldum demişşin anlatırsan sevinirim benim de spinal olacak
öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesinteşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.
oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.
akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.
şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...
çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek
Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.
merhaba kasım anneleri hayırlısıyla bir avazda kurtutlursunuz inşallah sağlıkla kavuşurşunuz bebişlerinize bende nasipse şubat annesiyim bir sorum olacaktı alt taraf için ağda yaptırıyorsunuz sanırım öyle bir konu geçmiş ben şimdiye kadar hiç ağda yaptırmadım orama ama son aylarda da göremem kötü bir görüntü vermek istemiyorumsizde ağda yaptırmalı mıyım yani ani bi hareket yaparsam zıplarsam falan diye korkuyorum sizler bu duruma nasıl çözüm buluyorsunuz
Hiç sormayın kızlar benim hem şişti hem selilut doldu hem de alt tarafa kadar çatır çatır çatladı göbekte tek bı catlak yok ama diz arkalarım iç bacaklarim çatladı
teşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.
oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.
akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.
şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...
çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek
Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.
kızlar merhaba,geçen gün de sordum ama gümbürtüye gitti. bnm genital bölgemde çok koyuluk oldu sizde de var mı bu sorunu nasıl çözebilirimm???
Canim bı kac sayfa once konuşmuştuk aslında ben de ve bı kac kisi de daha aynı durum
Var hatta koltuk altım da aynı ama yapacak bısey yok artık doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geciyormuş ya sabır :)
ya öle de canım ne biliyimm.çok rahatsız oluorumm.acaba bebek pudrası sürsem nasıl olur.bide limon suyu diolar ama ii gelirmi ki acaba yada bizim için sorun olur mu
ya öle de canım ne biliyimm.çok rahatsız oluorumm.acaba bebek pudrası sürsem nasıl olur.bide limon suyu diolar ama ii gelirmi ki acaba yada bizim için sorun olur mu
amin canım inşaallah.öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin
inşallah amin..canım çok üzüldüm ,umarım bebeğin biran önce anneciğinin sütünü içmeye başlar.o kadar küçük ki kıyamam ben ona...bebekler doğduktan sonra 2 gün emmeseler de açlığa dayanabiliyorlar.umarım çabucak iyileşir bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım..ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?