2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba güzel kasım anneleri büyük gün benim içinde geldi yaklaştı yarın Allah izin verirse bende oğluşuma kavuşuyorum sabah 8de inşallah spinal anestezi ile olacak komik ama ben sezeryandan değil anesteziden korkuyorum insan kendi işinden korkarmı korkuyorum inanın sabah 7:30 gibi hastanede olacağız 8 gibi alınırım içeri hastaneyken yazabilrmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyorum

canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin bol sütün olsun inşallah

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ama bana doğurcan gibi geliyor, akşama yoksan bilelim ki doğurdun :))

senin 11 günün var tık yok diyorsun benim bugün beklenen doğum tarihi doldu hala hiçbir hareket yok ...

bu gidişle ben de öyle olacağım, beklenen doğum tarihini geçirmek çok gıcık bir durum bence, gerçi hiç belli olmuyor hiç bir hareket ve belirti olmadan da bi an da gelişebiliyor doğum olayı hayırlısı artık

işte ben buna gıcık oluyorum, plesanta yaşlanması olabilir normal, çünkü günün dolmuş artık, neden gün dolunca hemen sezeryan diyor, suni sancıyla doğurtmayı denesin, bu doktorların en ufak birşey de sezeryan demesine sinir oluyorum yaa, bence canım hani doktorun işine karışılmaz ama tersleyebiliriler çünkü, ilk doğumun ve normal istiyorsan bunu belirt, bana kalırsa eğer çatın her şeyin müsaitse suni sancı ile normal doğumu deneyebilirsin

masallah darısı bizlere inşaallah

dualarımz sizinle sizde bizlere dua edin rabbim kucagınıza aldıgınızı ve arkasında koşuşturdugunz günleride göstersin inşaallah

merhaba arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım bu foruma..benimde sezaryen tarihim 26 kasım olarak belirlendi ama tabi daha öncesi de olabilirmiş..doktorum eepidural sezaryen yapacağını söyledi..ben çok korkuyorum..daha önce bu şekilde doğum yapmış arkadaşlar varsa lütfen bana bilgi verebilirler mi?? ben aynı zamanda panik atak hastayım ve epidural sezaryende heyecan yapıp durumumu kötüleştirmekten çok korkuyorum..doğum yapmış arkadaşları tebrik ederim bebekleriyle birlikte mutlu uzun yıllarınız olsun..benim gibi doğum yapacak arkadaşlara da Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum..

bence de doktorun suni sancı ile normal doğumu deneyebilir...plasenta yaşlanması zaten gebeliğin sonuna doğru oluşan ,olağan bir durum sürekli kontrol altında tutularak bir süre daha normal doğum için bekleyebilirsin bence...

epidural sezeryanda bebeğin çıkışını biraz hissetme ihtimalin var diye biliyorum ki bu çok güzel bir duygu olmalı ,heyecanlanman normal olacaktır bence. zaten çok uzun süren bir işlem olmayacak dakikalar içinde bebeğin dünyaya gelecek ...kendini olumlu yönde telkin edersen bir sorun olmayacaktır allahın izniyle...

ayy kızlar ben hala hastaneye gıdemedım eşimi beklıorum herhalde gtmem 1 saatı bulacak gene ve acaip heyecanlıyım bakalım dr um ne dıyecekk puffff evde beklemekte cok sıkıcı zaman gecmıo yaahuuu

ay kızlar alemsiniz yahuuu
güle güle kıllan da çok enteresandı valla
kim kıllanmak isterki bu durumda bide birisi aman canım doktor fotografını çekip asacak değil ya demişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama
bu yazılanlar insanı güldürüyor açıkçası

forumda ilk gününü dolduran benim bebeğim sanırım =) herkesin erken geldi benimkide gelmek istemiyor ...

forumda ilk gününü dolduran benim bebeğim sanırım =) herkesin erken geldi benimkide gelmek istemiyor ...

hamilelik takvimin bitmiş baksana sen ne zaman gidiyorsun doktora acaba ne dicek, günü dolunca hemen alma taraftarı mı yoksa 1 hafta falan bekler mi acaba?

Hu huuu amma ağda muabbeti yaptık ya iyi ki açmışım, yakın olaydık da ağda partisi yapaydık bari hahaha, göbeklerimizi hoplata hoplata gülerdik.
Allahım yarebbim çok güldüm ya

Sea seni merak ediyorum çabuk haber verrr!

Doğum yapan güzellikler hepinizi tebrik ediyorum bebişlerinizle güzel günler görün inşallah

İnşallah maşallah da ben çok yoruldum hamişlikten ayol Bir de sanırım çok göbeğim kaşındığından hep açık geziyorum, tshirtlerim olmuyor, kocamınkilerden giyiyorum, dışarı pek çıkmadığımdan makyaj falan da yapmıyorum iyice Recep İvedik'e bağladım, şimdiden depresyona girdim galiba
Dün gece eşime sardım bayaa, sen beni artık beğenmiyorsun falan diye, kardeş olduk ya risk yok bişi yok sırf psikolojik:/

Sizde durumlar ne alem?
tey tey

canım ben telkin etmesine ediyorum kendimi ama vücudum beynim benden bağımsız hareket ediyor sanki..aslında dediğin gibi bebeğin çıkışını görmek onun ilk ağlayışlarını görmek mükemmel bir duygudur eminim..bende o anı deli gibi yaşamak istiyorum..umarım kalbim buna müsade eder..

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım .
Spinal oldum demişşin anlatırsan sevinirim benim de spinal olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…