selam canlarım,
5 kasım sabahı saat 10,30 da 3500 gr. 50 cm olarak oğlum dünyaya geldi,spinal+epidural oldum , doğumum çok güzel ve rahat geçti,
sonrasında tabiki sanclarım oldu, şimdi yavaş yavaş yürüyorum,hala dikişlerim hafif acıyor.
şimdi evde bir telaşe var oğlumda sürekli emmek istiyor , sütüm şimdilik az , doktor sütümün 1 hafta içerisinde normal daha akışkan hale geleceğini söyledi.,
göğüslerim yara oldu acıyor ,iyi olduktan sonra ,vakit bulunca doğum hikayemi paylaşacağım inşallah.
oğlum çok tatlı bakıp bakıp inanamıyorum 2 gün önce karnımdaydı şimdi yanımda , geçmişi okuyamadım.
er-ca ve melikem de doğurmuş sanırım,başka doğuran arkadaş varsa onlarıda tebrik ediyorum,
darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.
harika bir duyguymuş Allahım isteyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın , oğluma bakıp bakıp şükrediyorum
ayy cnm gül gül ne yapalım zaman gecmıo yoksa bnmde agzıma vurdu ıyıce bnde hala tık yok camış gıbı 11 ayda dogurcaz galıba bızzbugun dr ne yapcak bakalım bana adam okadar rahattı elınden gelse evde dogur ya bışı olmaz dıcek herıf buarada temzlenmışsın gulegule kıllan şekerimm
senin 11 günün var tık yok diyorsun benim bugün beklenen doğum tarihi doldu hala hiçbir hareket yok ...
Arkadaşlar merhaba. Ben ilk defa bu foruma yazıyorum. Öncelikle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de ilk bebeğime hamileyim. Ölçümlere göre oğlumun muhtemel doğum tarihi 8 Kasım, yani yarın. Ben bugüne kadar hep normal doğum istedim. Çok şükür her şey de normal. Bebeğin pozisyonu, suyu, vs... Fakat dün kontrole gittiğimde beklemediğim bir durum oldu. Bebeğin plasentası yani eşi yaşlanmaya başlamış ve doktorum sezeryanla almayı önerdi ve kararı yine de bana bıraktı. Eşimle hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü hakikaten normal doğumu çok istiyordum, o hissi yaşamaktı hayalim. Günümün dolmasını bekleyip yarın tekrar doktora gideceğiz. Muhtemelen sezeryanla alacak. Tek ümidim bu gece sancım olurda normal doğum başlar mı diye... Ama ne NST ölçümlerinde ne de ben de tık yok.. Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum ama gönlüm de biraz buruk sezeryan olacağım için... Var mı aranızda hiç, plasenta yaşlanması yaşayan? Paylaşırsanız çok sevinirim...
selam canlarım,
5 kasım sabahı saat 10,30 da 3500 gr. 50 cm olarak oğlum dünyaya geldi,spinal+epidural oldum , doğumum çok güzel ve rahat geçti,
sonrasında tabiki sanclarım oldu, şimdi yavaş yavaş yürüyorum,hala dikişlerim hafif acıyor.
şimdi evde bir telaşe var oğlumda sürekli emmek istiyor , sütüm şimdilik az , doktor sütümün 1 hafta içerisinde normal daha akışkan hale geleceğini söyledi.,
göğüslerim yara oldu acıyor ,iyi olduktan sonra ,vakit bulunca doğum hikayemi paylaşacağım inşallah.
oğlum çok tatlı bakıp bakıp inanamıyorum 2 gün önce karnımdaydı şimdi yanımda , geçmişi okuyamadım.
er-ca ve melikem de doğurmuş sanırım,başka doğuran arkadaş varsa onlarıda tebrik ediyorum,
darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah.
harika bir duyguymuş Allahım isteyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın , oğluma bakıp bakıp şükrediyorum
merhaba güzel kasım anneleri büyük gün benim içinde geldi yaklaştı yarın Allah izin verirse bende oğluşuma kavuşuyorum sabah 8de inşallah spinal anestezi ile olacak komik ama ben sezeryandan değil anesteziden korkuyorum insan kendi işinden korkarmı korkuyorum inanın sabah 7:30 gibi hastanede olacağız 8 gibi alınırım içeri hastaneyken yazabilrmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba. Ben ilk defa bu foruma yazıyorum. Öncelikle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de ilk bebeğime hamileyim. Ölçümlere göre oğlumun muhtemel doğum tarihi 8 Kasım, yani yarın. Ben bugüne kadar hep normal doğum istedim. Çok şükür her şey de normal. Bebeğin pozisyonu, suyu, vs... Fakat dün kontrole gittiğimde beklemediğim bir durum oldu. Bebeğin plasentası yani eşi yaşlanmaya başlamış ve doktorum sezeryanla almayı önerdi ve kararı yine de bana bıraktı. Eşimle hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü hakikaten normal doğumu çok istiyordum, o hissi yaşamaktı hayalim. Günümün dolmasını bekleyip yarın tekrar doktora gideceğiz. Muhtemelen sezeryanla alacak. Tek ümidim bu gece sancım olurda normal doğum başlar mı diye... Ama ne NST ölçümlerinde ne de ben de tık yok.. Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum ama gönlüm de biraz buruk sezeryan olacağım için... Var mı aranızda hiç, plasenta yaşlanması yaşayan? Paylaşırsanız çok sevinirim...
merhaba arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım bu foruma..benimde sezaryen tarihim 26 kasım olarak belirlendi ama tabi daha öncesi de olabilirmiş..doktorum eepidural sezaryen yapacağını söyledi..ben çok korkuyorum..daha önce bu şekilde doğum yapmış arkadaşlar varsa lütfen bana bilgi verebilirler mi?? ben aynı zamanda panik atak hastayım ve epidural sezaryende heyecan yapıp durumumu kötüleştirmekten çok korkuyorum..doğum yapmış arkadaşları tebrik ederim bebekleriyle birlikte mutlu uzun yıllarınız olsun..benim gibi doğum yapacak arkadaşlara da Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum..
ayy cnm gül gül ne yapalım zaman gecmıo yoksa bnmde agzıma vurdu ıyıce bnde hala tık yok camış gıbı 11 ayda dogurcaz galıba bızzbugun dr ne yapcak bakalım bana adam okadar rahattı elınden gelse evde dogur ya bışı olmaz dıcek herıf buarada temzlenmışsın gulegule kıllan şekerimm
forumda ilk gününü dolduran benim bebeğim sanırım =) herkesin erken geldi benimkide gelmek istemiyor ...
Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:
epidural sezeryanda bebeğin çıkışını biraz hissetme ihtimalin var diye biliyorum ki bu çok güzel bir duygu olmalı ,heyecanlanman normal olacaktır bence. zaten çok uzun süren bir işlem olmayacak dakikalar içinde bebeğin dünyaya gelecek ...kendini olumlu yönde telkin edersen bir sorun olmayacaktır allahın izniyle...
İlk defa da aynı gün buldum kendimle, kız hangimiz önce doğurcak bakalım:O
merhaba kızlar 2 kasım saat 15.55 de bende yavruma spinal anestezi ile kavuştum şükürler olsun.Paşam 3600 gr ve 51 cm dogdu ultrason bende de yanldı .İlk gün sütüm yok denecek kadar azdı ikinci gün iyi geldi şükür yani böyle birşey olursa benim gibi ağlamayın üzülmeyin:))))çok mutluyuz tombiğimle emiy0or uyuyor özlüyorum onu hemen gece kalkıp seyrediyorum mimiklerine gülüyorum.O kadar güzel ki onunla hayat ...öncesi bomboşmuş sanki .ben eşimin pabucunu coktaaan fırlattım anlayacagınızsizlerde sag salim saglıkla kavuşasınız yavrularınıza inallah sizlerede cok dua ettim beklerken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?