2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
doğumda sonda takıldıgını ilk sızden duydm kızlar:26: benım doğumumda takmamıslardı ama şöle absürd bişe oldu,ben doğumdan sonra wc ye çıkamadm acıcak korkusundan sonra karnım şişti çok sıkıştım ama çıkamadm hemşireler sonda takmıslardı o zaman cok bağırmıstm kızmıstm onlara..sonradan rahatlayıp dua etceksın bıze demıslerdı gercektende öle oldu:)

hanımlar ben de bugün kontrole gittim doktorum çatı muayenesi yaptı , pek canım acımadı sadece utandım biraz :) 2 cm açılmam varmış , çatım da normal doğuma müsaitmiş bakalım beklemedeyiz şimdilik , içimden bir ses bu hafta bebeğim doğacak diyor bakalım Allah hayırlısını versin..
tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, Rabbim bekleyenlerin de sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..

cnm benım sezeryan oldugu halde takmadılar

ınşalla rahat bı doğum olur tatlım ya bebgın kg ı nasıl cnm normal doğum uygunmu

alla alla neden 38 i doldurunca suni sancı verecek ki, valla benim doktorum günümün dolmasına kadar bekler ben 38i doldurdum ama nstde birşey çıkmayınca ve kalp atışları iyi dediği için beklemedeyiz, perşembe kontrole gidicem ayrıca 3 günde bir nstye gel diyor bugun gittim işte

bana sonda demeyin
işinin ehli birine denk gelmediğiniz müddetçe acı çekmeye mahkumsunuz.biraz sancılı bir işlem çünkü.
doğumda umarım bana takmazlar
çünkü ilk doğumumda takmadılar !

normal doğumda sonda takılmasını hiç duymadım ben de, benim bildiğim sezeryanda takılıyor, ilginç benim gittiğimde yerde takmıyorlar sonda, ama lavmandan kaçış yok

bugun nst göstermek için doktoruma girdim sordum çatı muayenesini, yapmadı çünkü gerekli olduğunda yapıcam dedi, halbuki 39un içindeyim, daha gelen giden yok ben de

ayrıca bugun epidural aneztesi için aneztez doktoruyla görüstüm, çok tatlı biriydi, uzun uzun anlattı, birçok kritere baglıymış, epidural istiyorum ama nasip de olmayabilir, o an ki kan tahlili olsun, tansiyon vs, bakalım nasip, bir şekilde doğurcaz, bu arada kasım bebeklerinin neredeyse hepsi sezeryan oldu neden böyle acaba?

ınşalla rahat bı doğum olur tatlım ya bebgın kg ı nasıl cnm normal doğum uygunmu

İnşallah İnşallah.. bebek usg.de 3,5 kg görünüyor bakalım ne kadar doğruysa :) doktora normali beklerken daha büyürse normal olur mu diye sordum , çatın gayet müsait 4 e kadar yolu var dedi.. artık hayırlısı.. güvendik bekliyoruz.

ilk doğumda doğum sırasında değil tabi hazırlık aşamalarında takmadılar
ikinci doğumumda takmalarını garipsemiştim yanımda yatan hastanın taktırmadığını duyunca şokk olmuştum
3.bebeğim gelecek 13.kasımda ve direteceğim eğer takıcaz derlerse en azından anestezi sırasında yapsınlar

yanı bencede 41 haftaya kadar beklenmelı normal doğum nıye sunı sancı verılsınkı bı rısk yoksa sdımı ama
benımde ılgımı cektı hep sezeryan az normal doğum var
mesela benım ılkı sezeryan öle olmasada zaten sezeryan olcakmış malum bebek acısından rısk oldugundan 37 haftada oldu oda olmasa sanırım yıne sezeryan olurmuş 37 de 3780 dı 40 ta ne olurdu bılemedım
senın normal ogözukuyo dımı cnm

dogum yapan annelerin gözleri aydın rabbim bebeklerini büyütmeyi de nasip eylesin
dogum yapacak olanlarımz içinse rabbim yar ve yardımcımz olsun bende aralık anneleri topicindeydim ama sanırım kasım annesi olcagım 36.haftadayım yarın kontrolmz var sezaryen olacagı için günümz belli olcak
sizin topice, tecrübelerinize bi bakim dedim

cnm benım nerelerdesın bakım sen bızde kızlarl dıger topşkte muhappetyız

evet normal gözüküyor, belki kızcaksınız ama benim gittğimde yerde sezeryan yapılmıyor :) biraz da ondan tercih etmiştim, acil durumlarda elbet mudahale var ama normalde sezeryan yok, tıp merkezi diye geçtiği için sanırım, ama doktorum asla risk almaz, en ufak bir durumda hastaneye yönlendirir, şu an herşey yolunda normal olucak inşallah, ama beklemek zor işte, bir de daha tık yok hani hafif hafif kasılma olsun ağrı olsun, sadece arada şeyime doğru vurma hissediyorum çok garip bir his :)

Hanimlar benim bebekde kireçlenme var ve tansiyonum da arada oynuyor hareketleri azaliyor zaman zaman. Dr o yüzden suni sanci vereceğim dedi senin sancin gelmezse ama dedi. Hayirlisi olsun artik

cnm kararlı olmam cok guzel ben hep dıyorum gebe kararlı olsun hastane ve dr secıımınıde ona yönelık yapıp dr unuda ona göre secer sende cok ıyı bı örneksın ınşalla hayılı doğum olur ay normalı beklemek cok heyecanlıdır

cnm benım nerelerdesın bakım sen bızde kızlarl dıger topşkte muhappetyız
neti kapattırdıkk canım malum 2.mz geliyo şafak sayıyorz nerdeyse tasarrufa gitmek sart bebegini dogurmussun gözün aydındarısı bana rabbim muhabbetinzi artırsın inş

Hanimlar benim bebekde kireçlenme var ve tansiyonum da arada oynuyor hareketleri azaliyor zaman zaman. Dr o yüzden suni sanci vereceğim dedi senin sancin gelmezse ama dedi. Hayirlisi olsun artik

cnm o zaman cok yerınde olmuş tansıyon ve kıreclenme bebegın beslenmesını etkılıyo

neti kapattırdıkk canım malum 2.mz geliyo şafak sayıyorz nerdeyse tasarrufa gitmek sart bebegini dogurmussun gözün aydındarısı bana rabbim muhabbetinzi artırsın inş

amın cnm ya yoklunu anladım tatlım benım
senınde kızın olcakmış çok sevındım

teşekkür ederim :) inşallah kolay bir doğum olur, pozitif doğum hikayelerini okuyorum ve ben güçlüyüm diyorum, tıpkı dünyadaki diğer anneler gibi, kendi kendimi motive ediyorum nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…