teşekkür ederim :) inşallah kolay bir doğum olur, pozitif doğum hikayelerini okuyorum ve ben güçlüyüm diyorum, tıpkı dünyadaki diğer anneler gibi, kendi kendimi motive ediyorum nedense :)
dr kontrollerı çok heyecanlı oluyo dımı cnm bundan sonra herhafta gıdıceksın dımı cnm
cnm benım bı kızım vardı oğlumoldu bıde
taze anne esra nasılsın bakalım
sare hanımlar nasıllar
hersey yarın belli olcak işte sezaryan olcak ya bakalım ne diycek acaip heyecanlı en son5.5yıl önce tatmıstımne güzel masallah benmde1oglum var cimcime gelecek inşaallah kızın nasıl karsıladı kardesini bu konuda tedirginliklerim var şimdi cok cok seviyo öpüyo felan bebek leri görünce acaip seviyo onları ne zaman dogcak diyip duruyo amaaaaaaaa
canımm iyiyz çok şükür, emzirme saatini beklyiorduk o arada geçmişi okuyayım dedim...
saremiz iyi çok şükür ama sarılık oldu teyzesi... değeri bugün 16.6ya çıktı... en son 12.5 a inmişti
evet cok heyecanlı bızım ılklerde aynı zamn da olmuş ınan 2 nın ılkınden farkı yo hatta daha olgun anne olunca daha da pozıtıf oluyosun kaygılar daha az oluyo tadını cıkarıyosun
kıızm maşalla cok sevıyo kıskanclık yapmıyo
sen okul ışını ne yaptın yarenı anasınıfa yazdırdım
emzirme saati gelmiş.. dua edin güzel emsin kuzum, sarılığını atsın ehemncecik...
iyi geceler herkese
rapor aldık canım ben gurbette ve yanlız oldugum için anaokuluna felan yollamadık zaten gecen dönem gitti kuzum bu sene abı olmann tadını cıkarsın aslanmben cok telaş yapyorum ya herseyi unuttum ya bakamazsam felan kış bebegi hasta olursa ya abi reddederse aman daha bi sürü şey .....bi kız dogurcam kendim 9doguruyom varya
cnm benım 18 19 a kadar sorun yok ınşalla atlatır annesı yenıdoğanda kan gurubu farklıysa bebegın oluyo
dualarım senınle ve bebgınle ttalım
Evet bu konuda haklısın. Doğum yapan arkadaşlar, bebeğinizde sarılık yüksek olursa ve düşmezse -inşallah olmaz- anne ile bebeğin kan grubu uyuşmazlığından kaynaklanabiliyor. Yani anne pozitif,bebek negetif gibi.
Benim ilk oğlumda böyle olmuştu. 19 a çıkmıştı ve günlerce tedavi olmuştu. Ve nedense dr.lar son gün söylemişti.
İnşallah hiçbir bebek böyle yüksek sarılık olmaz.
benım olayda zaten benim ödlekliğimden olmustu yani bakalım sımdı nolcak yarında randevum var ödüm kopuyo çok acılma var doğuma alıoruz dıcek dıe..öncekınde öle olmustu ya sankı hep aynı olcakmıs gıbı hıssedıorum bıraz streslıyım bugunlerde:26:cnm benım sezeryan oldugu halde takmadılar
ilk doğumda doğum sırasında değil tabihazırlık aşamalarında takmadılar
ikinci doğumumda takmalarını garipsemiştim yanımda yatan hastanın taktırmadığını duyunca şokk olmuştum3.bebeğim gelecek 13.kasımda ve direteceğim eğer takıcaz derlerse en azından anestezi sırasında yapsınlar
iyi geceler hanımlar. .bi bakayım dedim kimler var ? kimler doğuma gitmiş. yeni olarak burcuxx var sanırım. bir de 5 kasımda çok sezeryan olacak olan vardı ama simdi isimleri hatırlayamıyorum. hepsine geçmişler olsun.
ben hep görürdüm topiklerde şu alttaki doğum takviminde sona gelmiş üyeleri .. hiç ilerlemiyormuş gibi geliyordu benim takvim. ay bakıyorum da şimdi 6 günüm kalmış ama sanırım daha fazla zamanı var. hiç bişi hissetmiyorum ben yaa.. bebek geçende aşağı düşmüş gibiydi ama şimdi gene karnımın heryernde tam göğsümün altında tepsi gibi duruyo tombiliğim.. bi anda mı incek acaba aşağıya. gelsin istiyorum artık..
hosgeldın cnm.aynen bende senın gıbıyım bı ıkı gun önce sancı felan girmişti ayy nası heycanlanmıstm bıkac gune doğum yaparım dıe..iki gundur maşallahımız var yani rahatı yerınde kudurup duruo hala..daha çok bekletcek bunlar bizi belli:)
seninki de erkek mi canım. ben çok bekleyipte normal doğuramamaktan korkuyorum yafuuu...
ayy kızlar uyandınızmı ben 6 bucukta acaıp karın agrısı ve bel agrısıyla uyandım adet olacakmışım gıbı vc ye gttım hafıf pembemsı bı akıntı acaba bu ne anlama gelır şuanda hıc bır seyım yok :18:
ayy darısı basıma:)) benım ılk bebegım ama okudugum kadarıyla anlattıgın sey nişan anlamına gelıyor aksam sabah doğumun gerceklesebılır cnm hazırlıklı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?