ayy bugun kontrole gıttım kızlar nst ye gırdım doktora gosterdm doktor bebğin kalp atıslarının zayıf oldugunu nst yi tekrar cektırmemı söledı..muayene ettı 2 cm. acıklık gördü ikinci nst de kalp atısları zayıf cıkarsa hemen suni sancıyla doğuma alıcanı söledı tabı benım heen midem bulanmaya basladı (korkunca öle olur bana )
neyse ıste cikolata meyve suyu felan ye 15 dk. sonra nst cektır gel dedı neyse önce eşimi annemi aradm hazırlıklı olun dedim:)sora dr.un dediğini yaptm ama o nst de gecen 20-25 dk. varya ayy neler kurdum neler kurdum evde yapılcak işler vardı temizlik vs..oğlum okuldaydı felan..ve 2 cm. acıklıkla doğuma gırmek ıstemıorum ben daha fazla açılırsa daha kolay oluyo cunku..neyse ıste bunları düşün düşün nst de kan ter içinde kaldm:) sonra ıste sonuc olarak ıkıncı nst kalp atısları gayet duzgun cıktı doktor ilk nst de ya bebeğin acıkmıstır yada nst sırasında uyumuştur oyuzden kalp atısı zayf cıkmıstır cunku hersey yolunda bi belirti olmazsa p.tesi gel dedi..bende deriiiin bı nefes aldım eve geldım ögleden beri temizlik ütü yapıorum nolur nolmaz dıye:))bu arada bebişim 3600 kg. olmus