• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy cnm inş sanada gelır ama cok az bı mıktarda geldı şuanda da bışı yok bnde hazr kıta beklıorumm ınş dogum başlangıcııdır ne dıım korku ve heyecan bır arada :))

günaydın canım nişanın gelmiş dogumun bugunde olabilir 1 haftada da olabilir fazla sürmez artık her an olabilir yani hakkında hayırlısı bende bel agrısı dışında tık yok merakla cumayı bekliyorum belki yatırır diye...

günaydın canım nişanın gelmiş dogumun bugunde olabilir 1 haftada da olabilir fazla sürmez artık her an olabilir yani hakkında hayırlısı bende bel agrısı dışında tık yok merakla cumayı bekliyorum belki yatırır diye...

walla cnm hala bışı yok sabah 6 bucukta ole azcık geldı okadar şuan tık yokk bu ne demektr pekı daha var anlamınamı gelırkı acaba ? sen tecrubelısın ne bılıosan yaz bana şekerim... Dr umu arasammıkı bıraz daha beklesemmı acaba ?

walla cnm hala bışı yok sabah 6 bucukta ole azcık geldı okadar şuan tık yokk bu ne demektr pekı daha var anlamınamı gelırkı acaba ? sen tecrubelısın ne bılıosan yaz bana şekerim... Dr umu arasammıkı bıraz daha beklesemmı acaba ?

canım benim ogluş 40+4 de suniye olmuştu ne bir kasılmam ne bir yalancı sancım vardı nişanı hiç göremedim suyumuda doguma yakın ebeler patlattı ondan hiç bilmiyo gibiyim ama okuyup duyduklarıma göre her an olabilirmiş 1 haftayıda bulabilirmiş doktorum nişanın suyun gelirse gel dedi bence doktorunu ara söle belki açılman vardır kontrolune daha var mı canım

canım merhaba :) lavman sezeryanada yapılıyor benim bildiğim korkma agrısız bir işlemmiş sadece utanıcaz napalımmm :27:

bebiş nasılmış annesi kızın mı oglun mu olucaktı :26:

boyu kilosu nasıl ne dedi doktor :16:

arkadaşlarım ve sizlerin sayesinde lavman korkum azaldı biraz.neyse kızlar zaten doktorum da lavman yapmakta kararlı başa gelen çekilecek sanırım bebeğimi sağlıkla versin de kucağıma...
canım, benim oğlum olacak 1 hafta önden gidiyor.kontrolde dr karnıma bakıp 2500 2600 dedi ultrasonda 3100 çıkınca şaşırdı.benim tahminim doğru çıktı çünkü bebiş her ultrasonda yarım kilo alıyor.18 günde de 600 gr almış.boyu da 50cm civarı sanırım.senin bebiş nasıl bakalım gelmek için sabırsızlanıyor mu o da :)zamanımız aynı sen normal doğum yapacak mısın?

selam kızlarrrrrrrr

ben 1 kasım sabah 7:28 de kızımı doğurdum. :)))

epidural sezeryan oldum. doğum hazırlıkları çok kolay oldu. doğumdan sonra biraz karnım ağırdı oda ağrı kesicilerle yeterince azaldı zaten. yavaş yavaş ayaklanmaya başladım.

kızımla yaşamak çokkkkkkkkkkkk güzel. Allah isteyen herkese bebiş versin inşallah.

fatma (bulemsu) doğumdan hemen önce beni aradı o mutluluğu paylaştı sağolsun. oda şimdi çok iyi.

applepay okudum mesajını sağol. ne güzel dimi bebişlerrrr :))))

emeki arkadaşımızda 6 kasımda doğuma giriyor. inşallah kolay bir doğum olur.

doğuma girecek arkadaşlara Allah kolaylık versin, çektiğiniz tüm acılar o bebişi görünce geçiyor kızlar, sakın strese girmeyin. bebişler inşallah sağlıklı doğar.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza hayırlısıyla bizde kucagımıza alırız inşallah nasıl gidiyor annelik ilk zamanlar zor oluyo bayabi uykusuzluk yıpratıyo ben uyumuyodum pek gelen giden temizlik derken bayabi yıpranmıştım biraz kendime vakit ayırmam gerektiğini sonraları bünyem çökünce anlamıştım acıda olsa

ayy kızlar uyandınızmı ben 6 bucukta acaıp karın agrısı ve bel agrısıyla uyandım adet olacakmışım gıbı vc ye gttım hafıf pembemsı bı akıntı acaba bu ne anlama gelır şuanda hıc bır seyım yok :18:

ben de her sabah aynı saatte, 5 buçukta kasılma ile uyanıyorum şiddetli kasılma belde ağrı oluyor.gün içinde böyle şiddetli kasılmam yok ama nişan falan da gelmiyor.her sabah doğum başlıyormuş gibi hissetmeye başladım.senin nişan gelmeye başlamış ama doğuma ne kadar zaman kaldığı hakkında net bilgi vermiyor yine de sancıların sıklığına dikkat etmen gerekecek bence...

kızlar nasılsın bakalım topik bugun agır akıyo bide sorun var sanırım cepten kaç gündür giremiyodum bugunde arada açmıyo bu arada bugun benim sancım var gibi belim kopuyo adet agrım var gibi sanırım gene açıklık artıyo cuma belli olucak bakalım nasipse kuzucum 3 kilo bali olsa gerçi saglıklı olsunda minik olsun önemli degil

canım benim ogluş 40+4 de suniye olmuştu ne bir kasılmam ne bir yalancı sancım vardı nişanı hiç göremedim suyumuda doguma yakın ebeler patlattı ondan hiç bilmiyo gibiyim ama okuyup duyduklarıma göre her an olabilirmiş 1 haftayıda bulabilirmiş doktorum nişanın suyun gelirse gel dedi bence doktorunu ara söle belki açılman vardır kontrolune daha var mı canım

dr umu aramadım cnm zaten yarın kontrolum war kendımıde bılıorum şuan şmdı arıcam gel dıcek emınım gerek yok zaten yarın gtcem :) hepımız dr kesıldık zaten burda bırbırımzden bışıler ogrene ogrene :)):9:

ben de her sabah aynı saatte, 5 buçukta kasılma ile uyanıyorum şiddetli kasılma belde ağrı oluyor.gün içinde böyle şiddetli kasılmam yok ama nişan falan da gelmiyor.her sabah doğum başlıyormuş gibi hissetmeye başladım.senin nişan gelmeye başlamış ama doğuma ne kadar zaman kaldığı hakkında net bilgi vermiyor yine de sancıların sıklığına dikkat etmen gerekecek bence...

hıc sancım yok benım cnm sadece bel ve karnımda hanı adet olacakmış gıbı agrı olurya o agrıdan var bakalım yarın dr ne dıyecek:18:

kızlar nasılsın bakalım topik bugun agır akıyo bide sorun var sanırım cepten kaç gündür giremiyodum bugunde arada açmıyo bu arada bugun benim sancım var gibi belim kopuyo adet agrım var gibi sanırım gene açıklık artıyo cuma belli olucak bakalım nasipse kuzucum 3 kilo bali olsa gerçi saglıklı olsunda minik olsun önemli degil

ay cnm sorma ya bnde kızım ıcerde 2 hafta daha dursun ıstıorum ama o gelen nişanımsa eger durmıcak anlaşılan cunku gecen hafta kontrolumde 2 650 gr dı zayıftı kızım bu hafta ne kadar oldu bılmıorum 1 haftada alsa alsa 200 gr alır 2850 olur usg de kesın sonuc vermez ıse dahada zayıf yaolma ıhtımalıde olabılır tabı tombış olma ıhtımalıde var inş tomb ış olur bakalım yarın kac kg olmuş prensesım buarada karnım bıle buyumeden dogummu yapıcam b en şmdi kmse ınanmıo 37 haftalık olduguma ben bıle :1:

semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim:16:

semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim:16:

bence semih onur
semıh tuna ısım soyıısım gıbı geldı bana ama semıh onur daha ıı ıkı ısım oldugu daha bellı

allahın izniyle doğumum 12 kasımda gerçekleşecek gerçi cumartesi günü nst ye girdim ve sancım çok çıkınca dr vajinal muayene yaptı ve rahim 2 cm açılmış dedi şmdi erken gelmesinden korkuorum.ama merak ettiğim bir konu var sizde de aynı sorun varmı bilmiorum bnm vajinal bölgemde koyuluk oldu hamilelik sürecinde ve şuan nedense çok hoşuma gitmiyor bu durum.bunu giderebilir miyim sizce bana sıkıntı yaratmayacak dokunmayacak şekildeee?????

allahın izniyle doğumum 12 kasımda gerçekleşecek gerçi cumartesi günü nst ye girdim ve sancım çok çıkınca dr vajinal muayene yaptı ve rahim 2 cm açılmış dedi şmdi erken gelmesinden korkuorum.ama merak ettiğim bir konu var sizde de aynı sorun varmı bilmiorum bnm vajinal bölgemde koyuluk oldu hamilelik sürecinde ve şuan nedense çok hoşuma gitmiyor bu durum.bunu giderebilir miyim sizce bana sıkıntı yaratmayacak dokunmayacak şekildeee?????

Canim benim de öyle ya cok fenaa ama dogum sonrasi gecer diyo herkes ben de öyle umuyorum

Canim benim de öyle ya cok fenaa ama dogum sonrasi gecer diyo herkes ben de öyle umuyorum

inş.cnm ya ama öle de doğuma gitmek istemiorum.kimi banyo sonrası bebek pudrası sür dio.nettede araştırdığımda limon suyu sürüp daha sonra yıkandığında zamanla geçio dediler koyuluk bize zararı olur mu die düşünüorumm

ayy bugun kontrole gıttım kızlar nst ye gırdım doktora gosterdm doktor bebğin kalp atıslarının zayıf oldugunu nst yi tekrar cektırmemı söledı..muayene ettı 2 cm. acıklık gördü ikinci nst de kalp atısları zayıf cıkarsa hemen suni sancıyla doğuma alıcanı söledı tabı benım heen midem bulanmaya basladı (korkunca öle olur bana ) :52: neyse ıste cikolata meyve suyu felan ye 15 dk. sonra nst cektır gel dedı neyse önce eşimi annemi aradm hazırlıklı olun dedim:)sora dr.un dediğini yaptm ama o nst de gecen 20-25 dk. varya ayy neler kurdum neler kurdum evde yapılcak işler vardı temizlik vs..oğlum okuldaydı felan..ve 2 cm. acıklıkla doğuma gırmek ıstemıorum ben daha fazla açılırsa daha kolay oluyo cunku..neyse ıste bunları düşün düşün nst de kan ter içinde kaldm:) sonra ıste sonuc olarak ıkıncı nst kalp atısları gayet duzgun cıktı doktor ilk nst de ya bebeğin acıkmıstır yada nst sırasında uyumuştur oyuzden kalp atısı zayf cıkmıstır cunku hersey yolunda bi belirti olmazsa p.tesi gel dedi..bende deriiiin bı nefes aldım eve geldım ögleden beri temizlik ütü yapıorum nolur nolmaz dıye:))bu arada bebişim 3600 kg. olmus :nazar:

Son düzenleme:

bnmde yaa cok ssınır bozucu zencı şeyı gıbı oldu kı ben sarışınım duşun artık yanıı:)) bnm koltuk aöltımda da koyuluk oldu dıolarkı genelde erkek cocuk ta vucudun bazı yerlerı koyulaşırmış ama bnmkı kız yanı usg ole dıo tabı allah bılır yınede bıde erkek olursa herşey pembe bakalım ne etcezz:))

bnmde yaa cok ssınır bozucu zencı şeyı gıbı oldu kı ben sarışınım duşun artık yanıı:)) bnm koltuk aöltımda da koyuluk oldu dıolarkı genelde erkek cocuk ta vucudun bazı yerlerı koyulaşırmış ama bnmkı kız yanı usg ole dıo tabı allah bılır yınede bıde erkek olursa herşey pembe bakalım ne etcezz:))

hemde nasıl sinir bozucu.geçen gece sancım olunca gittik bide alttan muayene yaptılar.insan çekinio açıp göstermeye :) bnm ki de erkek.allah sağlıklı sihhatli dünyaya gelmesini nasip etsin de kız erkek hiç farkmetmio

ayy bugun kontrole gıttım kızlar nst ye gırdım doktora gosterdm doktor bebğin kalp atıslarının zayıf oldugunu nst yi tekrar cektırmemı söledı..muayene ettı 2 cm. acıklık gördü ikinci nst de kalp atısları zayıf cıkarsa hemen suni sancıyla doğuma alıcanı söledı tabı benım heen midem bulanmaya basladı (korkunca öle olur bana ) :52: neyse ıste cikolata meyve suyu felan ye 15 dk. sonra nst cektır gel dedı neyse önce eşimi annemi aradm hazırlıklı olun dedim:)sora dr.un dediğini yaptm ama o nst de gecen 20-25 dk. varya ayy neler kurdum neler kurdum evde yapılcak işler vardı temizlik vs..oğlum okuldaydı felan..ve 2 cm. acıklıkla doğuma gırmek ıstemıorum ben daha fazla açılırsa daha kolay oluyo cunku..neyse ıste bunları düşün düşün nst de kan ter içinde kaldm:) sonra ıste sonuc olarak ıkıncı nst kalp atısları gayet duzgun cıktı doktor ilk nst de ya bebeğin acıkmıstır yada nst sırasında uyumuştur oyuzden kalp atısı zayf cıkmıstır cunku hersey yolunda bi belirti olmazsa p.tesi gel dedi..bende deriiiin bı nefes aldım eve geldım ögleden beri temizlik ütü yapıorum nolur nolmaz dıye:))bu arada bebişim 3600 kg. olmus :nazar:

oo ıı barı cnm kurtulmşsun bugunluk :) bebegınde maaşallah tombuşşş olacak bnmkı cıroz:( buarada bılıomusun okudunmu blmıorum bnmde bu sabah 6 bucukta pembe sıvı geldı nişan oldugu yazıo nette bnde korktum dogummu başlıo dıe ama bu saate oldu daha bışı yok zaten yarında kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekk :)) dr gel dıcek dıe korkumdan dr uda aramadım nede olsa yarın gtcem dıe

hemde nasıl sinir bozucu.geçen gece sancım olunca gittik bide alttan muayene yaptılar.insan çekinio açıp göstermeye :) bnm ki de erkek.allah sağlıklı sihhatli dünyaya gelmesini nasip etsin de kız erkek hiç farkmetmio

bnmkı kız gercktn farketmıo kapkara oldu artık aman nelerı acıodur dr a utancak bışı yok hemkı bnm dr um erkek hoş daha hıc alttan muayenm olmadı ama bakalım yarın yapcakmı pembemsı sıvı geldı deynce ben :)

Back