cevaplar için saolun kızlar.
şimdi cevaplarınızdan şunu mu anlamalıyım.. bebeğin kanala girmesi bebeğin bi kaç hafta içinde geleceğini göstermiyor öyle mi? istediği kadar kanala girsin sancı yapana kadar süre uzayabilir yani? ayshince in bebeği 1,5 ay önce kanala girdiyse ve hala doğmadıysa sanırım bu bunu gösteriyor?
er-ca sende normal doğum bekleyenlerdensin inş gönlüne göre olur ay biraz daha kalsın oğluşun yaa çok hareket etme. kanala girdiği için değilde nişanın geldiği için bu hafta gelebilir dedin sanırım?
inşallah canım.ben dogum yaparsam felan haber verebılırmym hemen bılmıorum cunku cepten gırmıorum nete..artık eve gelıpte toparlanınca ancak yazabılcem saglıklı sıhhatlı oldugunun haberlerını de ınsallah beraber buyuturuz bebişleri..zaten asıl o zaman baslıcak sorular gıbı gelıo gazıydı şusuydu busuydu diye:)Allah yardımcı olsun ev konusunda cnm ya zor gercekten istanbulda ev sahıbı olmak..bızde zaten krediyle alıcazda şubata mart a kadar takıpte olalım dedık o sıralar bızım burda bıraz fıyatlar gevşiyo bakalım artık..ilk cocugumuz çok kısmetlı gelmıstı buda ınsallah öle olur :)ah cnm benım burda hepımızoldaş olduk bırbırımıze ortak nokta cok oldugundan paylaşım çok cevreden bı sor ıkı sor ınsanlarda sıkılıyo ben ıstıyorumkı hıc kopmayalım bbeklerımızıde berabr buyutelım
cnm ınşalla ev alırsınızızde 2.5 sene önce kredıyle aldık sukur nlamadan öduyoz yazık kıraya verılen paraya
cevaplar için saolun kızlar.
şimdi cevaplarınızdan şunu mu anlamalıyım.. bebeğin kanala girmesi bebeğin bi kaç hafta içinde geleceğini göstermiyor öyle mi? istediği kadar kanala girsin sancı yapana kadar süre uzayabilir yani? ayshince in bebeği 1,5 ay önce kanala girdiyse ve hala doğmadıysa sanırım bu bunu gösteriyor?
er-ca sende normal doğum bekleyenlerdensin inş gönlüne göre olur ay biraz daha kalsın oğluşun yaa çok hareket etme. kanala girdiği için değilde nişanın geldiği için bu hafta gelebilir dedin sanırım?
kızlar bugün kontrolüm vardı.bebeğin başı aşağıda, kordon dolanması yok , suyu güzel ,nstde çok hareketliydi.hele nstnin sonunda resmen kaçtı başka taraflara durmadı bi türlü :)
doktorumla doğum hakkında konuştuk normal doğum istediğimi söyledim ve en korktuğum şeylerin vakum ve lavman olduğunu belirttim.normal doğum olacaksa lavmanı mutlaka yapacağını söyleyince canım çok sıkıldı(lavman bağırsağın boşaltılması ,yıkanması demek).vakumuysa hiç kullanmadığını söyledi doktorum.meraklı bekleyişimiz devam edecek sanırım.ben şimdiden biraz korkmaya başladım ...
kızlar bugün kontrolüm vardı.bebeğin başı aşağıda, kordon dolanması yok , suyu güzel ,nstde çok hareketliydi.hele nstnin sonunda resmen kaçtı başka taraflara durmadı bi türlü :)
doktorumla doğum hakkında konuştuk normal doğum istediğimi söyledim ve en korktuğum şeylerin vakum ve lavman olduğunu belirttim.normal doğum olacaksa lavmanı mutlaka yapacağını söyleyince canım çok sıkıldı(lavman bağırsağın boşaltılması ,yıkanması demek).vakumuysa hiç kullanmadığını söyledi doktorum.meraklı bekleyişimiz devam edecek sanırım.ben şimdiden biraz korkmaya başladım ...
canım merhaba :) lavman sezeryanada yapılıyor benim bildiğim korkma agrısız bir işlemmiş sadece utanıcaz napalımmm
bebiş nasılmış annesi kızın mı oglun mu olucaktı :26:
boyu kilosu nasıl ne dedi doktor
Kızlar ya benim bildigim lavman bı krem sıkıyorsun popona kendiliğinden boşaltım oluyo korkacak bısey yok dediler bana yaa öyle değil mı yaniii dogum yapanlar bize bilgi veriiin litfeen
lavman benıde urkutuyo ama cocugu cıkaarmak daha cok urkutuo emın olun yanıı :))
Hahahaa bu iyiydi :) ben kesin sezeryan olcam ya ondan rahatım :))
Kızlar ya benim bildigim lavman bı krem sıkıyorsun popona kendiliğinden boşaltım oluyo korkacak bısey yok dediler bana yaa öyle değil mı yaniii dogum yapanlar bize bilgi veriiin litfeen
canım merhaba :) lavman sezeryanada yapılıyor benim bildiğim korkma agrısız bir işlemmiş sadece utanıcaz napalımmm
bebiş nasılmış annesi kızın mı oglun mu olucaktı :26:
boyu kilosu nasıl ne dedi doktor
Kızlar hiç korkmayın ne lavman ne sonda emin olun acısız işlemler sadece biraz utandırıyor o kadar. Ben lavmanı kız kardeşime yaptırdım hemşireye siz yapmayın dedim. Köpek duruşu şeklinde duruyorsunuz ve lavmanı tüp şeklinde içinize sıkıyorlar.ne bir ağrı ne bir sızı asla yok. İki üç dk içinizde tutup tuvalete gidiyorsunuz ve îçinizdeki tüm gaz vs çıkıyor.
evet kanala girmiş olması doğumun hemen olacağı anlamına gelmiyor tabiki. kanala girmiş olması doğal sürecin bi getirisi. sancı veya nişan veya su gelmeden veya açılma olmadan normal doğumun gerçekleşmesi zor. ama eninde sonunda doğuruluyor işte.ben derdim hep kızım dişlerini çıkarıp öyle gelecek diyebu hanım sultan ne zaman ve nasıl gelecek bakalım.
Kız çocukları erken gelirmiş söylentisine ben inanmıyorum birebir yaşayan biri olarak. 41. haftada bir kız çocuğu doğurdum buda kız ve de belirti işaret pek yok şimdilik ama hiç belli de olmaz. bi bakmışsınız bir iki saate sancım gelmeiş doğum başlamış. bugün bi bel ağrım var ama yorgunluktan sanırım. 3 gündür kızımın ateşiyle uğraşıyorum iyileştirmeye uğraşıyorum. doğum olmadan kızım iyileşsede bende biraz dinlensem. 2 çocuklu olmak zor gerçektenç
doktorum başı kanala girmiş artık bekleyebilirsin deyince bende panik oldum henüz hazırlıklarımız bitmedi vs.. Allah bilir doğruyu tabi ama sürenin biraz daha uzun olma ihtimali mutlu etti beni
canım allah yardımcın olsun sende benım gıbı sorunlu bı hamıleleık gecırmısın bende troıd ve seker yok onun dısın da hepsı var bende de kalp sorunum ve plesanta prevıa var extradan dualarım senınle ıns ıyı gecer dogumun banada umut olursun tahmını dogum tarıhlarımızde aynı ama ben onumuzdekı pazartesıyı ıstedım ınan bole sorunlu gebelıklerde beklemesı cok zor her an bıse oldu korkusuyla allah yardımcın olsun canım
bana sonda demeyin
işinin ehli birine denk gelmediğiniz müddetçe acı çekmeye mahkumsunuz.biraz sancılı bir işlem çünkü.
doğumda umarım bana takmazlarçünkü ilk doğumumda takmadılar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?