2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet kanala girmiş olması doğumun hemen olacağı anlamına gelmiyor tabiki. kanala girmiş olması doğal sürecin bi getirisi. sancı veya nişan veya su gelmeden veya açılma olmadan normal doğumun gerçekleşmesi zor. ama eninde sonunda doğuruluyor işte.ben derdim hep kızım dişlerini çıkarıp öyle gelecek diye bu hanım sultan ne zaman ve nasıl gelecek bakalım.

Kız çocukları erken gelirmiş söylentisine ben inanmıyorum birebir yaşayan biri olarak. 41. haftada bir kız çocuğu doğurdum buda kız ve de belirti işaret pek yok şimdilik ama hiç belli de olmaz. bi bakmışsınız bir iki saate sancım gelmeiş doğum başlamış. bugün bi bel ağrım var ama yorgunluktan sanırım. 3 gündür kızımın ateşiyle uğraşıyorum iyileştirmeye uğraşıyorum. doğum olmadan kızım iyileşsede bende biraz dinlensem. 2 çocuklu olmak zor gerçektenç

inşallah canım.ben dogum yaparsam felan haber verebılırmym hemen bılmıorum cunku cepten gırmıorum nete..artık eve gelıpte toparlanınca ancak yazabılcem saglıklı sıhhatlı oldugunun haberlerını de ınsallah beraber buyuturuz bebişleri..zaten asıl o zaman baslıcak sorular gıbı gelıo gazıydı şusuydu busuydu diye:)Allah yardımcı olsun ev konusunda cnm ya zor gercekten istanbulda ev sahıbı olmak..bızde zaten krediyle alıcazda şubata mart a kadar takıpte olalım dedık o sıralar bızım burda bıraz fıyatlar gevşiyo bakalım artık..ilk cocugumuz çok kısmetlı gelmıstı buda ınsallah öle olur :)

canım benımde son gunlerım artık ama dr. hıcbıse demedı valla kanala gırmıs felan bende sormadm aklıma gelmedı..yarın gıtcm bakalım ne dıcek son gunlerım artık beklemekten afakanlar basıo

kızlar bugün kontrolüm vardı.bebeğin başı aşağıda, kordon dolanması yok , suyu güzel ,nstde çok hareketliydi.hele nstnin sonunda resmen kaçtı başka taraflara durmadı bi türlü :)
doktorumla doğum hakkında konuştuk normal doğum istediğimi söyledim ve en korktuğum şeylerin vakum ve lavman olduğunu belirttim.normal doğum olacaksa lavmanı mutlaka yapacağını söyleyince canım çok sıkıldı(lavman bağırsağın boşaltılması ,yıkanması demek).vakumuysa hiç kullanmadığını söyledi doktorum.meraklı bekleyişimiz devam edecek sanırım.ben şimdiden biraz korkmaya başladım ...

canım merhaba :) lavman sezeryanada yapılıyor benim bildiğim korkma agrısız bir işlemmiş sadece utanıcaz napalımmm

bebiş nasılmış annesi kızın mı oglun mu olucaktı :26:

boyu kilosu nasıl ne dedi doktor

Kızlar ya benim bildigim lavman bı krem sıkıyorsun popona kendiliğinden boşaltım oluyo korkacak bısey yok dediler bana yaa öyle değil mı yaniii dogum yapanlar bize bilgi veriiin litfeen

canım bende normal doğum yaptm daha önce..lavman yapılıo mutlaka ama hiç korkulcK bıse deıl ki acıtmıyo zaten o sıralar bi an önce doğum yapmak bebişinizi kucagınıza almayı ıstıceniz için lavmanı felan düşünemiceksınız merak etmeyn:)

Kızlar ya benim bildigim lavman bı krem sıkıyorsun popona kendiliğinden boşaltım oluyo korkacak bısey yok dediler bana yaa öyle değil mı yaniii dogum yapanlar bize bilgi veriiin litfeen

evet cnm krem mı sıkıolardı baska sekıldemı yapıolardı tam hatırlmıorum 12 yıl gectı aradan ama hıc zor bıse deıl zaten ilaç verdıkten sonra bıkac dk. ıcınde wc ıhtıyacı oluyo normal bı sekılde boşaltıosunuz o kadar yani. cok zor bıse olsaydı kesin ayrıntılarını hatırlardm demek kı zor deıl kızlar rahat olun :)

slm kızlar nasılsınız bakalım ben cok ıyım ve cok mutluyum cunku oglum artık karnımda degıl kucagımda cok güzel bir duygu allah olmayan dıleyen herkese versın ınsallah.oglum dogalı bır hafta oldu sezeryanla ndogum yaptım 3.5 kilo 51 cm dogdu ılk ıkı gun bıraz süt sorunumuz oldu ama onuda atlattık cok sukur sımdı cok ıyız darısı sızlere olsun allah sızede kazasız bır sekılde dogum yapmayı nasip eder ınsallh ..

Hahahaa bu iyiydi :) ben kesin sezeryan olcam ya ondan rahatım :))

öle ama cnm lavmanda neymiyyy zaten gıren gırmış azıcık sabunlu su mu canımızı yakacak :)) walla tek derdım nasıl cıkarıcam onu ordannn :):18: allah yardım edıyordun bır şeklde Allahım sen yardım et bızlere amın

Kızlar hiç korkmayın ne lavman ne sonda emin olun acısız işlemler sadece biraz utandırıyor o kadar. Ben lavmanı kız kardeşime yaptırdım hemşireye siz yapmayın dedim. Köpek duruşu şeklinde duruyorsunuz ve lavmanı tüp şeklinde içinize sıkıyorlar.ne bir ağrı ne bir sızı asla yok. İki üç dk içinizde tutup tuvalete gidiyorsunuz ve îçinizdeki tüm gaz vs çıkıyor.

ay evet ya korkulcak bışey degıl hem lavmandan sonra ne kadar tutulursa wc ye gıtmek gecıktırılırse okadar gaz sorunu olmuyo
ay bıde ben ne oldumu anlayamadım bu sefer nst odasında yaptılar wc de kapıya dayndılar amelıyata gıdıyoruz dııye durum acıl olunca hıc utanma falanda kalmadı
bana sondaa takılmadı

doktorum başı kanala girmiş artık bekleyebilirsin deyince bende panik oldum henüz hazırlıklarımız bitmedi vs.. Allah bilir doğruyu tabi ama sürenin biraz daha uzun olma ihtimali mutlu etti beni

doktorum başı kanala girmiş artık bekleyebilirsin deyince bende panik oldum henüz hazırlıklarımız bitmedi vs.. Allah bilir doğruyu tabi ama sürenin biraz daha uzun olma ihtimali mutlu etti beni

kuzum valla sen hazırlıkları hemencık bıtır derım ben kontrole gıttım ertesı sabah amelıyata alındım sukurkı hazırlıklarım tamamdı cnm

Canim dr bugün beni geri gönderdi 38'i tamamlayalim inş sancin gelir o zamana kadar dedi yoksa suni sanci vermek zorundayim dedi. Açilmam varmiş çatinda çok müsait ama sancim yok benim. Allah izin verirse perşembe günü doğuma gireceğim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

bana sonda demeyin
işinin ehli birine denk gelmediğiniz müddetçe acı çekmeye mahkumsunuz.biraz sancılı bir işlem çünkü.
doğumda umarım bana takmazlar
çünkü ilk doğumumda takmadılar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…