slm kızlar iyi akşamlar dilerim 2 haftalık yeni anneyim bebegimi kucagıma aldım sag saglim çok şükür biraz zayıf dr amcamızın dedigi gibi gelişmemiş 2 700 gr dogdu 37 haftalık ikimizde çok iyiyiz bebegim için dua edin arkadaşlar çok minnak ama çok akıllı erken dogum oldu biraz ama saglıgımız yerinde şükürler olusn herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim tüm hamişlerimizi kolay kurtarsın ben 1 hafta kalkamadım baş agrısından ama amaliyatım çok güzel geçti belden uyuştum için baş agrısı oldu suyu bol içmem gerekmiş ama içemedim neyse herkese iyi günler kolay dogumlar dilerim
Kizlar. Biz dun aksam ustu sezeryanimizi olduk . Bugun oglen evimize ciktik oglusum misil misil uyuyor evimizde...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbimden kolayliklar diliyorum.. bir an once bebislere saglicakla kavusursunuz...
maşşallah size dun sezeryan olup şu an nete girmişsinizbende korkuyorum doğumdan sonra nasıl olunur die isteğe bağlı sezeryan mı oldunuz merak ettim:26:
Dunde girdim nete 1 saat sonra zaten yatiriyorlar... Ilkim mecburi sezeryandi benim buda ondan dolayi sezeryan oldum... Ilkte 2 gece yattim hastanede bunda dr istersem gazimi cikarinca cikabilcemi soyledi.. bende cikmak istedim acikcasi insanin evi gibisi yok...
maşallah canım bebeğini sağlıkla büüt inşallah , sütün geliyorsa zaten sağlıkla kilosunuda alır merak etme.usg de çıkan kilo yanıltıyor insanı hep.bakalım bizimkiler nasıl çıkacak.slm kızlar iyi akşamlar dilerim 2 haftalık yeni anneyim bebegimi kucagıma aldım sag saglim çok şükür biraz zayıf dr amcamızın dedigi gibi gelişmemiş 2 700 gr dogdu 37 haftalık ikimizde çok iyiyiz bebegim için dua edin arkadaşlar çok minnak ama çok akıllı erken dogum oldu biraz ama saglıgımız yerinde şükürler olusn herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim tüm hamişlerimizi kolay kurtarsın ben 1 hafta kalkamadım baş agrısından ama amaliyatım çok güzel geçti belden uyuştum için baş agrısı oldu suyu bol içmem gerekmiş ama içemedim neyse herkese iyi günler kolay dogumlar dilerim
sanada hayırlı bayramlar canım bende bugün 1000 ihlas okudum Allahım kabul etsin hepimizin dualarını şimdide bebeğime kuran dinletiyorum inşallah kuran ahlaklı olur.sıkma canını kilo için sen sıksanda gerçek değişiyormu hayır canım stresin sadece bebeğine zararı var öyle düşün.Kızlar iyi akşamlar herkese
Bugün 1000 ihlas okudum rabbim cümlemize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip ersin diye
Yarın bayram ama ben hiç bir yere gitmiycem
Hiç keyfim yok bebek için çok canım sıkılo kimseye ne dert anlatçak ne de nasihat alıcak durumda değilim
Rabbim inşallah dualarımı kabul ederde oğlum biraz toparlar kendini yada doktor yanlış ölçüm yapmış olsun
Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar
AMİNNN canım güzel dileklerin içinKızlar ben bugün sadece beysalla burcu doktora gidecek zannediyordu, meğer ne çok giden var5mış..
Ama hemen herkes iyi haberle dönmüş şükür..
Rabb'im şu mübarek günler hatrına hepimize kolay, güle oynaya doğumlar nasip etsin..
Sağlık , sıhhat, afiyetle alalım bebişlerimizi kollarımıza..
Ve Rabb'im yavrularımızı da eksiksiz, noksansız, sağlıklı , hayırlı evletlar eylesin...
bayrama bebeği kucağında girenlere ne mutlu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlere hayırlısıyla..
kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum özellikle normal doğum yapmış tecrübeli annelerden.. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum üç haftadır her kontrolde muayne yapıo dr.um ve normalş doğuma kafa olarak hazır omadığımı söylüyor sezaruende beni korkutuyo normal doğumu deneyeceğimi başaramayacak gibi olursam diretmeyip sezaryen olacağımı söyledim ama korkularım arttı 9 kasıma kadar da normal doğum başlamazsa sezaryen olacağım eşimle öyle karar aldık merak ettiğim çatı muaynesinde zorlandığım için normal doğumu hiç denemesem mi ????????
çatı muayenesi çok mu can yakıcı. ? benim 6 kasımda günüm doluyor ama hiç muayene olmadım. bence bol bol dua et yürüyüş yap bol su iç allaha dayan. eskiden sezeryen mi varmış. aşağıda 10 cm lik açıklık olacak rabbim bunu yapacak hayırlısıyla. ne gerek var karnını kestirmeye. ben böyle teselli ediyorum kendimi.ilk doğumum olacak 2 hafta içinde heyecan var panik var ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez diye cesaretlendiriyorum kendimi inşallah bbeebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla.
doğum yapan arkadaşlara bebişlerini sağlıkla büyütmelerini, doğum yapmamışlarada sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum... benim bir sorum olacak bugün doktora gittik bebek iyice yerleşmiş rahime bundan sonra hazırlıklı ol bayramda falan bir sıkıntı olursa gel dedi.. ben akşamdan beri sanki rahim açılıyormuş gibi hafif ağrılar hissediyorum sanki çocuğun kafası iyice inmiş doğuverecek gibi geliyor sizdede böyle birşey hisseden var mı???
Dunde girdim nete 1 saat sonra zaten yatiriyorlar... Ilkim mecburi sezeryandi benim buda ondan dolayi sezeryan oldum... Ilkte 2 gece yattim hastanede bunda dr istersem gazimi cikarinca cikabilcemi soyledi.. bende cikmak istedim acikcasi insanin evi gibisi yok...
tatlım bebım hayırlı olsun bebışın rabbım analı babalı buyutsun
ay nasıl gıdıyo annesı
ne kadar doğdu bbışımız
valla canım zaten ete, süte, yumurtaya, kuruyemişe önem veriyordum, yumurtayı 2 ye çıkardım sadece, dediğim gibi şu bir haftada değişik olarak aldığım tek harnup pekmezi ve siyah üzüm çekirdeği tozu oldu, zaten beslenmeme önem veriyordum, aynen yemek bana da işkence oldu, içim dışım et oldu sebze yemeklerini özledim inanki :) bu arada bebeği besleyen tek şey proteinmiş karbonhidrat ve şeker sadece anneye kilo aldırırımış, proteinleri 2 katına çıkarmakta fayda var
bayrama bebeği kucağında girenlere ne mutlu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlere hayırlısıyla..
kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum özellikle normal doğum yapmış tecrübeli annelerden.. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum üç haftadır her kontrolde muayne yapıo dr.um ve normalş doğuma kafa olarak hazır omadığımı söylüyor sezaruende beni korkutuyo normal doğumu deneyeceğimi başaramayacak gibi olursam diretmeyip sezaryen olacağımı söyledim ama korkularım arttı 9 kasıma kadar da normal doğum başlamazsa sezaryen olacağım eşimle öyle karar aldık merak ettiğim çatı muaynesinde zorlandığım için normal doğumu hiç denemesem mi ????????
ayyy yaren benim bebişte de carpıntı cıktı dün sonra tekrar nst de normal cıktı salı gene randevum vat ama bebege bişey olursa o güne kadar diye cok korkuyorum
yarenim maşAllah kuzucuğuna
ne tatlı şey annesi
emziriyorsun dmi hemen sut geldimi
kızlar bişey sorcam merak ettımde şu carpıntı olayından bahsedıosunuz ya nasıl oluo o sizde ve bebekte? mesela hamılelıkten önce adete yakın benım olurdu carpıntım onun gıbı bıseymı ve bebekte nasıl oluyo sizmi anlıosunuz bebekte carpıntı oldugunu yoksa nst de felanmı cıkıyo anlamak ıcın ne yapmak gerekıyo :44:
ervaaaa napıyon cnm benımmmmm msn gelsene
slm kızlar iyi akşamlar dilerim 2 haftalık yeni anneyim bebegimi kucagıma aldım sag saglim çok şükür biraz zayıf dr amcamızın dedigi gibi gelişmemiş 2 700 gr dogdu 37 haftalık ikimizde çok iyiyiz bebegim için dua edin arkadaşlar çok minnak ama çok akıllı erken dogum oldu biraz ama saglıgımız yerinde şükürler olusn herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim tüm hamişlerimizi kolay kurtarsın ben 1 hafta kalkamadım baş agrısından ama amaliyatım çok güzel geçti belden uyuştum için baş agrısı oldu suyu bol içmem gerekmiş ama içemedim neyse herkese iyi günler kolay dogumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?