2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gozun aydın cnm allah analı babalı buyutsun darısı başımıza hyrlısıyla ınş.buarada ndn erken dogdu sabırsz bebişin :? bılelımde tedbrlı olalım bzde

bayrama bebeği kucağında girenlere ne mutlu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlere hayırlısıyla..

kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum özellikle normal doğum yapmış tecrübeli annelerden.. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum üç haftadır her kontrolde muayne yapıo dr.um ve normalş doğuma kafa olarak hazır omadığımı söylüyor sezaruende beni korkutuyo normal doğumu deneyeceğimi başaramayacak gibi olursam diretmeyip sezaryen olacağımı söyledim ama korkularım arttı 9 kasıma kadar da normal doğum başlamazsa sezaryen olacağım eşimle öyle karar aldık merak ettiğim çatı muaynesinde zorlandığım için normal doğumu hiç denemesem mi ????????

maşallah canım bebeğini sağlıkla büüt inşallah , sütün geliyorsa zaten sağlıkla kilosunuda alır merak etme.usg de çıkan kilo yanıltıyor insanı hep.bakalım bizimkiler nasıl çıkacak.

sanada hayırlı bayramlar canım bende bugün 1000 ihlas okudum Allahım kabul etsin hepimizin dualarını şimdide bebeğime kuran dinletiyorum inşallah kuran ahlaklı olur.sıkma canını kilo için sen sıksanda gerçek değişiyormu hayır canım stresin sadece bebeğine zararı var öyle düşün.

AMİNNN canım güzel dileklerin için

çatı muayenesi çok mu can yakıcı. ? benim 6 kasımda günüm doluyor ama hiç muayene olmadım. bence bol bol dua et yürüyüş yap bol su iç allaha dayan. eskiden sezeryen mi varmış. aşağıda 10 cm lik açıklık olacak rabbim bunu yapacak hayırlısıyla. ne gerek var karnını kestirmeye. ben böyle teselli ediyorum kendimi.ilk doğumum olacak 2 hafta içinde heyecan var panik var ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez diye cesaretlendiriyorum kendimi inşallah bbeebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla.

canım burdan yorumlara bakmıştım gözümde çok büyüttüm ve ilk muaynede birazcık bağırdım diğer ikisinde kendimi kastım ama dayanılmayacak gibi değildi tabi hatta sonuncuda kasmamak için çaba gösterdim ama hiç ağrı sızı olmadan da oraya dokundurmak beni kasıyor sanırım buarada benim de ilk doğumum olacak daha önce iki kayıbım var birisi düşük olmuştu çok ağrı çekmiştim hiç bağırmadım sonra ağrılarım bittikten sonra kadın doğum servisine çıkarken parça düşmüştü korkudan çığlıklarımla her yeri yıkmıştım yani acıdan çok panik atak gibi bi durum yaşıyorum sanırım dr.un tutumu kendime olan güvenimi sarstı sanırım :18::18:

ben gezdiğimde , çok yürüdüğümde kafasının şeklini tamamen hissediyorum gibi oluyor =) dediğin gibi sanki çıktı çıkacakmış gibi geliyor ... ama bir kıpırtı yok =)

nılttt ttalım benım sende kavuşmusun bebgıne gecmış olsun ay sen benden önce derken aras oldu gunlukk ee nasıl gıdıyo bakalım
annesı ah ne buyu aşk degılmı bız emme uyuma kaka yapma modundayız uras cık napıyo bakalım

Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar bebişleri yanında olanlara ne mutlu ..Rabbim bizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah...Benim ağrılarım ara ara vuruyor gene bugğn karnım taş gibiydi.Oğuz oğlan çok az haraket etti ama doktora gitme düşüncesi arttıkça bizimki canlandı maşallah karnımda baya yumuşamış.Bu arada bende acayip yoğun bir akıntı oldu ama o kanlı pembemsi akıntı değil...Daha sarımsı yeşilimsi ...İğrenç oldu ama korktum biraz nişanmı diye düşndüm baya ama sanırım değil hadi hayırlısı artık.İyi geceler.Tekrar sağlıcakla bebişlerimizle nice bayramlar görmeyi nasip etsin Rabbim inşallah....

cnm valla bende son hafta yuklendım kecı boynzu pekmezıne 500 gr almış aras 1 haftada 1 hafata öce 3300 cıvarıydı doğdu 3780 ve kanda 1 haftada 10.3 ten 11 e yukseldı

sezeryan gibi düşüncen varsa normal doğumda sancı çekmenin mantığı yok bence , sonuçta sancılarda insanın vücudunu yoruyor boşuna enerjini oraya harcayacağına sezeryandan sonra toparlanmaya kullanırsın ...

ayyy yaren benim bebişte de carpıntı cıktı dün sonra tekrar nst de normal cıktı salı gene randevum vat ama bebege bişey olursa o güne kadar diye cok korkuyorum

ya tatlım benım benım bendesenı uyarmak ıstıyorum aslında ben perşembe gıttım usg de göruntu carpıntı banada baktı dr benımde carpıntım cıktı senın carpıntın gecmış olabaılır dedı nst ye aldı ordada hareketlı halınde 200 lere cıktı 1 2 dr baktılar ve alınması gerektını söledıler ama ben tok oldugumdan dolayı ve acıl ekıbıyle calışmak ıstemedıgınden sabaha kaldı sabah nst daah ıyı cıktı ama dr um 1 hafta daah beklemek her dr un alabılecegı rısk degıl mutlak alıcam dedı hemen acıl alınım cnm sezeryana meger hem kordon dolanmış tam yerleşımlı oldugundan boynuna anlaşılmamış bıde ayagıyla ezıp oksıjen akımını yavaşlatmış oda carpıntı yapmış
sen sen ol cnm o kadar uzuzn zman bekleme derım tatlım

yarenim maşAllah kuzucuğuna

ne tatlı şey annesi

emziriyorsun dmi hemen sut geldimi

sağol tatlım benım emıyo arasım maşalla dıyeyım hemen amelıyattan cıktıktan 20 dk sonra getırdıler emmeye başladı sutumuzde geldı cok sukur emışıp duruyoz teyzesı

tatlım benım ben d-kontrole gıtttım usg de gördu dr hızlı oldugunu hemen nst ye aldı ordada yuksek cıkınca tanı konudu
benımde carpıntım varmış ama farkında degıldım ben

iyigeceler kızlar coğunuz yoksunuz gercı ama ben yınede bayramınızı sımdıden tebrık etmk ıstedm Bebişleri doğanlara daha nice bırlıkte bayramlar dılıorum,benım gıbı beklemede olanlarada Allah sabır versın dıorum :)) bızede Allah sag salım kucaklarımıza almak nasıp etsın hayırlı bayramlar herkese...

Huzur dolu ağzımızın tadının bozulmadığı mutlu bayramlar diliyorum.

Doğum yapan tüm annelerimizin bebişleri ile birlikte ilk bayramları. Rabbim biz bekleyenlere de hayırlı , sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olsun.

Hayırlı bayramlar.

gözün aydın canım , hayırlı olsun.bebişinde inşallah bir an önce toparlar annesi üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…