• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım hayırlı olsun çok sevindim kesinlik kazanınca insan daha bir mutlu oluyor. ben belirsizliğe gelemeyen tez canlı biri olduğum için günümüz belli olunca deli gibi olmuştum :)

hadi bakalım şafak sana 6 bana 2 , Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

ay bende öyle diordum da bugün korku heyecan panik bir garip olduk eşimle ikimizde şaka gibi geliyor 6 gün ya bir hafta bile değil çok garipim....

kızlarr şuan oğlum yanımda... pazartesi olması gereken bebeğim beklemedi pazar günü dayndı kapıya :) acil sezeryana alındım, zor günler gecelerden sonra kavuştum oğluma. 2kilo 800 gr doğdu, biraz sarılık başlangıcı var ama bunun dışında iyi çok şükür.evimizde toparlanmaya çalışıyoruz. dualarınızı bekliyoruz.darısı son günlerinde olan tüm kasım annelerinn başına... allah sağlıkla bebklerinize kavuşmayı nasip etsin.yakında doğum hikayemizi pylaşırız... :16::16::16::16::16:

ay ay ay maşallah canım benim rabbim sağlıkla kavuşmanızı sağlamış darısı bizlerin başına....

kızlarr şuan oğlum yanımda... pazartesi olması gereken bebeğim beklemedi pazar günü dayndı kapıya :) acil sezeryana alındım, zor günler gecelerden sonra kavuştum oğluma. 2kilo 800 gr doğdu, biraz sarılık başlangıcı var ama bunun dışında iyi çok şükür.evimizde toparlanmaya çalışıyoruz. dualarınızı bekliyoruz.darısı son günlerinde olan tüm kasım annelerinn başına... allah sağlıkla bebklerinize kavuşmayı nasip etsin.yakında doğum hikayemizi pylaşırız... :16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım ne güzel evinizdesiniz:nazar: masallah darısı bizlerin basına inşallah.

ay bende öyle diordum da bugün korku heyecan panik bir garip olduk eşimle ikimizde şaka gibi geliyor 6 gün ya bir hafta bile değil çok garipim....

varya bu son günler hiç geçmiyor kaç gündür günler sanki hiç geçmiyor gibi geliyor çabucak gece olsun ki gün bitsin istiyorum gün içerisinde gereksiz işler yapıyorum ki saatler geçsin diye :) bayram araya girince sizin hemen geçer , salı doğacak inşallah minik adam :) hayırlısı ile

canım maşallah seninde gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim sarılık önemli degil bol emzirmeyle ve bulundugunuz odayı sık sık havalandırırsan çok cabuk atlatırsınız benim ogluşumda da olmuştu kalabalık hastane ortamı sarılık etmişti ama çabuk geçer...

Bugün de biterse 2 gün sonra minnoşumuza kavuşcaz inşallah. Bugünlerde aşırı hareketli geceleri hiç uyutmuyor bu kadar hareket normal mi diyorum doktoruma hareket iyidir diyor anlamadım gitti. geçen gece uyurken eşime sarılıp uyuyorduköyle bir tekme attı ki eşim o tekme ile uyandı ki eşimin uykusunda top atsanız uyanmaz :) bizim kız bbasını daha doğmadan dövdü.

şimdi günlerimiz geçsin diye bekliyoruz. birazdan doktorumuza hediye almak için dışarı çıkıcaz ordan da kayınvalideme geçicez.

hepinizi öpüyorum , görüşürüz.

hayırlı olsun canım ne güzel evinizdesiniz:nazar: masallah darısı bizlerin basına inşallah.

varya bu son günler hiç geçmiyor kaç gündür günler sanki hiç geçmiyor gibi geliyor çabucak gece olsun ki gün bitsin istiyorum gün içerisinde gereksiz işler yapıyorum ki saatler geçsin diye :) bayram araya girince sizin hemen geçer , salı doğacak inşallah minik adam :) hayırlısı ile

geçmeyeceğine eminim gündüzleri bir şekilde geçiriyorumda gece geçemior yatamıyorum uyuyamıyorum çok uzun geliyor bakalım bundan sonra ne olcak :) seninki bayram şekeri gelicek Allah nasip ederse

geçmeyeceğine eminim gündüzleri bir şekilde geçiriyorumda gece geçemior yatamıyorum uyuyamıyorum çok uzun geliyor bakalım bundan sonra ne olcak :) seninki bayram şekeri gelicek Allah nasip ederse

bayram araya giriyor diye şanslıyız gelen giden gezmeler derken hemen geçer bugünler, bizimki bayram lokumu olacak inşallah :) 3. günü ama olsun bayramı da görmüş oluyor kuzum.

teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr

ayy ne güzel canım 6 gün sonra resmen annesin bende salı gene doktordayım günler geçmiyor bir türlü

bayram araya giriyor diye şanslıyız gelen giden gezmeler derken hemen geçer bugünler, bizimki bayram lokumu olacak inşallah :) 3. günü ama olsun bayramı da görmüş oluyor kuzum.

ayy ne güzel canım 6 gün sonra resmen annesin bende salı gene doktordayım günler geçmiyor bir türlü

evet bayram telaşesi ablamlar gelicek cumartesi günü kayınvalidemler gelicek derken curcuna olucak zaman geçicek aslında son günlerimi eşimle yalnız kalmak isterdim ama olsun oğlumla dönecez haftaya bu eve hayatımız değişecek rabbim nasip ederse...

merhaba hanimlar...az kaldi dimi herkesin gunleri :16::16:

normal dogum istedigimiz icin bizde bekliyoruz bakalim, Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin miniklerimizi :16::nazar:

teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr
ay canım hadi gözünaydın belli olmuş en azından kafan rahatlamıştır şimdi kendini o güne adapte edersin .hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşalah , kilosunu söyledimi doktorun

ay ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah.

Bugün de biterse 2 gün sonra minnoşumuza kavuşcaz inşallah. Bugünlerde aşırı hareketli geceleri hiç uyutmuyor bu kadar hareket normal mi diyorum doktoruma hareket iyidir diyor anlamadım gitti. geçen gece uyurken eşime sarılıp uyuyorduköyle bir tekme attı ki eşim o tekme ile uyandı ki eşimin uykusunda top atsanız uyanmaz :) bizim kız bbasını daha doğmadan dövdü.

şimdi günlerimiz geçsin diye bekliyoruz. birazdan doktorumuza hediye almak için dışarı çıkıcaz ordan da kayınvalideme geçicez.

maşallah canım hareketli olması çok iyi tabiki , demekki yeri çok dar değil seninkinin , son hareketleri tadını çıkar vallahi, ayne güzel 2 gün kaldıkavuşmana

bende çarşamba :1: daha gelmedi ama geçsin şu bayram artık .

canım valla ben cok anlamadım kendim carpıntı oldugunu ..Nst de cıktı sonra nabzımı ölçtü doktor sakinleş bir yoksa seni hemen ameliyata alacagız dedi..Biraz heyecan yapmışım galiba sonra okudum dualar rahatlaamk için bebiş dışında bişeyler düşünmeye calıştım ikinci nst de normale dönmüş kalp atışlarımız.doktor sendeki çarpıntı bebekte de çarpıntı yapar ve Allah korusun bebek kaldıramaz sakin ol ve sakın sırtüstü yatma dedi..işte böyle

saol canım cevap ıcın..bende arada bı carpıntı oluyoda ama nst de hersey yolunda cıkıo o yuzden merak ettım daha 20 gun var yatamıorum kalkamıorum nası gecıcek bılmıorum valla:31:

slm herkese biz de doktordan geliyoruz
nstye girdik herşey normal gözüküyor, suyu falan iyiymiş, hareketleri çok önemli dedi
15 günlük gerilik 1 haftaya inmiş biraz sevindim :) esasssss şaşırtıcı oan 2135 olan hatta geçen hafta dopler ugsde 2112 çıkan bebeğim bu sefer 2788 gr çıktı valla şok oldum, 2500 gelir mi diyordum, geriliğinde 1 haftaya düşmesi sevindirdi haliyle, ugsde çok yanılma olabiliyor tabi yine de minyon bir bebek dedi ama insan değerleri görünce seviniyor, hatta fl değeri 1 hafta önde gözüküyor,
şimdi demek istediğim bebeği zayfı olanlar benim gibi baya kansızlığı olanlara harnup yani keçiboynuzu pekmezinin öneriyorum, 1 haftadır günde bazen 1 bazen 2 çorba kaşığı içiyorum bir çay kaşığı siyah üzüm çekirdeği tozu ile karıştıyorum valla çok faydasını gördüm baksanıza, ayrıca yumurtayı günde 2 ye çıkarmıştım, şimdiye kadar denemediğim şey kalmamıştı normal üzüm pekmezi dahil, ama bu keçiboynuzu pekmezi gerçekten mucize gibi birşey

bir de benden önce doktora giren bir bayan vardı 38. haftadaymış, bir çıktı doktorun odasından eli ayağı titriyor, eşini aradı hemen gel doğum başlamış demez mi, yazık nasıl heyecanlandı aslında 5-6 yaşlarında bir çocuğu daha var ama yine de insan heyecanlanıyor demekki, hemen odaya aldılar, ben doktora girdiğimde de yukarıdan telefon geldi, tamam takabilirsiniz dedi doktor, sanırım hiç sancısız açılması oldu farkında değil, yeteri kadar açıldığı için de hemen epidurali taktılar :) annem çok heyecanlandı hemen gözleri doldu hadi Allah kurtarsın dedi kadına, annem benden panik nolcak bilmem :D

Merhaba kızlar,

doktora gittik sabah. bebek iyimiş, biraz kilo almış, iri bir bebek olabilir dedi doktor. Doğum için herhangi bir belirti çıkmadı. sancım yok. 41. hafta bile gelebilir. ne zaman geleceği belli değil dedi bebeğin. haftaya p.tesi tekrar gidiyoruz doktora.

gözün aydın canım. sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olur inşallah bebişinin. sarılıkta olmaz umarım.

inşallah kazasız belasız kavuşursun bebişine. ne kadarda az kalmış yahu :))

canım selam. senden haber aldığıma sevindim. doğum şeklinin netleşmiş ne güzel. bence normal sezeryan farketmez. zorunlulukta işin içine girince hayırlısı diyoruz işte.
6 gün kalmış ayyy çok heyecanlı. benim bebiş böyle büyümeye devam ederse sanırım benimde sezeryanla doğumum gerçekleşecek. ben kilo verdikçe bebeğim büyüyor anlamadım gitti vallahi. neyse herşey Allahtan. kazasız belasız sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canım.

canımm hadi hayırlı olsun, doğum tarihin kesinleşmiş... son 6 gününüz yani :) sonra üç kişisiniz...:nazar::nazar::nazar:

biz de gittik doktora...3500gram olmuş. doktor inanamadı... eşim tıkalı damar açıldı heralde diyor :) normal doğumu etkiler mi dedim, çatı muayenesinde belli olur o, kimi 4500ü doğurur kimi 4000i doğuramaz dedi doktor... herşey iyi çok şükür...:nazar:

bu hızla kasımda üç beş bebek gelecek sadece sanırım =) hamile kasım annesi kalmadı forumda neredeyse ...

Selam kızlar
şu an hastanedeyiz oğluşumla sütüm artsın diye sık sık emziriyorum
yarın çıkacağız allahın izniyle
emdikçe daha da bi sevimli oluyo maaşallah şapır şupur öpmemek için zor tutuyorum kendimi,darısı bekleyen hepinize kızlar,bir an önce sizlerde sağlıkla kavuşun minişlerinize..
Bu arada bende gecelikle çok rahat ettim gecelik öneririm,pijama dikişleri acıtabilir
sizleri seviyorum dualarım tüm bekleyen arkadaşlarıma..

bizde bugün kontroldeydik , biraz güzel birazda sıkıntılı oldu benim için ...

her şey güzel dedi önce ama sonra beslenmen iyi mi düzenli ve sağlıklı beseniyor musun dedi , sonra 10 kere aynı ölçümü yaptı yaptı durdu dedim bir problem mi var ?

36 hafta 2500 çıktı kilosu , geçen kontrolde 2 hafta da 500 gram almıştı , bu 2 haftada 200 gram almış , bebeğe yönelik beslen dedi ...
:14:
midemin almadığı şeyleri bile yiyorum zorla , sonra tüm gece sıkıntı çekiyorum olsun bebeğim için diyorum bu hafta niye böyle oldu anlamadım .........

gerçi doktor haftasıyla uyumlu bir problem yok ben sadece daha dikkatli olman için söylüyorum dedi ama içim sıkıldı bir kere..........

böyle giderse kaç kilo olur dedim 3000- yada 3200 olur ama eksiğide olur fazlası da olur net değil bu ölçümler dedi.....

he bu arad kuzum haa dönmemiş ama sezeryan bile olsam son haftalarda aalcağım kilosunu toparlasın dedi
:14::14::14::14:

Back