slm herkese biz de doktordan geliyoruz
nstye girdik herşey normal gözüküyor, suyu falan iyiymiş, hareketleri çok önemli dedi
15 günlük gerilik 1 haftaya inmiş biraz sevindim :) esasssss şaşırtıcı oan 2135 olan hatta geçen hafta dopler ugsde 2112 çıkan bebeğim bu sefer 2788 gr çıktı valla şok oldum, 2500 gelir mi diyordum, geriliğinde 1 haftaya düşmesi sevindirdi haliyle, ugsde çok yanılma olabiliyor tabi yine de minyon bir bebek dedi ama insan değerleri görünce seviniyor, hatta fl değeri 1 hafta önde gözüküyor,
şimdi demek istediğim bebeği zayfı olanlar benim gibi baya kansızlığı olanlara harnup yani keçiboynuzu pekmezinin öneriyorum, 1 haftadır günde bazen 1 bazen 2 çorba kaşığı içiyorum bir çay kaşığı siyah üzüm çekirdeği tozu ile karıştıyorum valla çok faydasını gördüm baksanıza, ayrıca yumurtayı günde 2 ye çıkarmıştım, şimdiye kadar denemediğim şey kalmamıştı normal üzüm pekmezi dahil, ama bu keçiboynuzu pekmezi gerçekten mucize gibi birşey
bir de benden önce doktora giren bir bayan vardı 38. haftadaymış, bir çıktı doktorun odasından eli ayağı titriyor, eşini aradı hemen gel doğum başlamış demez mi, yazık nasıl heyecanlandı aslında 5-6 yaşlarında bir çocuğu daha var ama yine de insan heyecanlanıyor demekki, hemen odaya aldılar, ben doktora girdiğimde de yukarıdan telefon geldi, tamam takabilirsiniz dedi doktor, sanırım hiç sancısız açılması oldu farkında değil, yeteri kadar açıldığı için de hemen epidurali taktılar :) annem çok heyecanlandı hemen gözleri doldu hadi Allah kurtarsın dedi kadına, annem benden panik nolcak bilmem