2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba güzel anneler.

biz dün doktordaydık ama dün aynı zamanda eşyamı kargoya verdim,taşınma telaşından yazamadım.eşyam gitti ama ben doğumdan sonra gideceğim.

doktor ölçümlerimizi yaptı.cumadan beri hiç kilo almamış, suyum hala sınırda ama bebeğe giden kan akışında,plesentada ve kalp atışında herhangi bir sorun olmadığı için 42. haftaya kadar bekleyeceğini söyledi.haftaya salı tekrar gideceğiz.40. haftaya başladım ama bende hala sancı yok.herhangi bir sorun olmazsa ve 42. haftada da doğmazsa suni sancı ile doğurtacağını söyledi. beklemekten sıkıldım artık bir an önce gelsin istiyorum.

bizden haberler şimdilik bu kadar. inşallah hepimizden güzel haberler alırız.

bu arada herkese hayırlı bayramlar.

canım b enim bende seni çok merak ediyordum bebeğiinin ve senin iyi olmana çok sevindim nasıl heyecanlyım anlatamam kafam çok karışık bir sürü duyguyu bir anda yaşıyorum
maşallah kuzuna canım benim evet doktor çatı muaynesinde belli olur dedi banada hatta bugün yapıcaktı ama kafa kemiği normal doğum için elverişli olmadığı için kilosu önemli değil bu şekilde riske atamayız bebeği dedi... o yüzden bende doktoruma güvendim ve sezeryanı kabul ettim..
ayyy canım benim oğluşunu kokla bizlerin yerine bende 6 gün sonra kavuşacam inşallah çok heyecanlıyım demek gecelikle rahat ettin hımm neyse benim bi gecelik bi pijama var bakalım yedek geceliğim de e evde hazır olmassa hemen getirecekler.

Beysalll sezeryan oluyormuşsun yeni okudum tatlım
İnşallah sende sıkıntısız alacaksın kuzucuğunu kucağına.. Şu zamana kadar sezeryan olan bütün arkadaşlar çok rahat geçirdiler sende öyle olacaksın eminim
pozitif ol tatlım herşey çok güzel geçecek eminim ben

çok sağol canım hayırlısıyla inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimizee

allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnım. kaçıncı haftada doğum yaptın.
doğumun nasıl geçti?

Kizlar. Biz dun aksam ustu sezeryanimizi olduk . Bugun oglen evimize ciktik oglusum misil misil uyuyor evimizde...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbimden kolayliklar diliyorum.. bir an once bebislere saglicakla kavusursunuz...

Guzel haberlerinizi takip edicem devamli...

gozun aydin gunun belli olmus... Simdi ne zor gecer o 6 gun.. rabbim sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...

benim oglumda hep iri gitti son 2 aya kadar sonrasinda az kilo aldi minyatur dogduk minnacik... Takma okadar disarda daha cabuk buyuyorlar.. Benimkide 3.350 dogdu onceleri Dr boyle giderse en kotu ihtimal 5 veya 5.5 kilo olur dedi... Gel gorki bi kilo almamaya basladi minicik bisey cikti... Dr suan gayet ideal kiloda bir bebek dedi...

Kızlar iyi akşamlar herkese
Bugün 1000 ihlas okudum rabbim cümlemize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip ersin diye
Yarın bayram ama ben hiç bir yere gitmiycem
Hiç keyfim yok bebek için çok canım sıkılo kimseye ne dert anlatçak ne de nasihat alıcak durumda değilim
Rabbim inşallah dualarımı kabul ederde oğlum biraz toparlar kendini yada doktor yanlış ölçüm yapmış olsun
Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar

Aa sende mi sezeryanlık oldun.. Hadi hakkında hayırlısı olsun..
Ama çok ta az kalmış ne güzel.. Böylesi daha güzel beysal yaa.. Beklemek daha zor...

Kızlar ben bugün sadece beysalla burcu doktora gidecek zannediyordu, meğer ne çok giden var5mış..
Ama hemen herkes iyi haberle dönmüş şükür..

Rabb'im şu mübarek günler hatrına hepimize kolay, güle oynaya doğumlar nasip etsin..
Sağlık , sıhhat, afiyetle alalım bebişlerimizi kollarımıza..
Ve Rabb'im yavrularımızı da eksiksiz, noksansız, sağlıklı , hayırlı evletlar eylesin...

inşallah canım herşey güzel olur Allah kabul etsin dualarını.Azıcık kaldı bu sıkıntılarıız bebişimizi kucagımıza alınca sona erecek inşallah

2 bayramı da gördük e artık doğurabiliriz.....
arkadaşlar
''kurban bayramımızı-29.Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutlar, sağlıklı ,hayırlı nur toplarımızı kucaklarımıza almayı Allahtan dilerim ''

30 ekim dr.kontrolüm var ama bebiş pek beklemeyecek galiba sürekli sancı sürekli bi gerilmeler bi oynamalar ordan oraya
maşallah] daha doğmadan posta koyuyo minik çıkınca görüşecez

COYNESS maşallah bebegin cok güzel kilo almış dogana kadar daha da alır harnup pekmezi dışıbnda neler yaptın canım ..VAlla yemek işkence oldu artık bana :))))

COYNESS maşallah bebegin cok güzel kilo almış dogana kadar daha da alır harnup pekmezi dışıbnda neler yaptın canım ..VAlla yemek işkence oldu artık bana :))))

valla canım zaten ete, süte, yumurtaya, kuruyemişe önem veriyordum, yumurtayı 2 ye çıkardım sadece, dediğim gibi şu bir haftada değişik olarak aldığım tek harnup pekmezi ve siyah üzüm çekirdeği tozu oldu, zaten beslenmeme önem veriyordum, aynen yemek bana da işkence oldu, içim dışım et oldu sebze yemeklerini özledim inanki :) bu arada bebeği besleyen tek şey proteinmiş karbonhidrat ve şeker sadece anneye kilo aldırırımış, proteinleri 2 katına çıkarmakta fayda var

doğum yapan arkadaşlara bebişlerini sağlıkla büyütmelerini, doğum yapmamışlarada sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum... benim bir sorum olacak bugün doktora gittik bebek iyice yerleşmiş rahime bundan sonra hazırlıklı ol bayramda falan bir sıkıntı olursa gel dedi.. ben akşamdan beri sanki rahim açılıyormuş gibi hafif ağrılar hissediyorum sanki çocuğun kafası iyice inmiş doğuverecek gibi geliyor sizdede böyle birşey hisseden var mı???

slm kızlar iyi akşamlar dilerim 2 haftalık yeni anneyim bebegimi kucagıma aldım sag saglim çok şükür biraz zayıf dr amcamızın dedigi gibi gelişmemiş 2 700 gr dogdu 37 haftalık ikimizde çok iyiyiz bebegim için dua edin arkadaşlar çok minnak ama çok akıllı erken dogum oldu biraz ama saglıgımız yerinde şükürler olusn herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim tüm hamişlerimizi kolay kurtarsın ben 1 hafta kalkamadım baş agrısından ama amaliyatım çok güzel geçti belden uyuştum için baş agrısı oldu suyu bol içmem gerekmiş ama içemedim neyse herkese iyi günler kolay dogumlar dilerim

yanı ole sancım falan yok ama bnm kızda cok oynamaya başladı hatta bazen cnmı yakacak derece de ayaklarını ıttrıo sag bobregıme dogru bunlr dogumun hbrcısımıdır ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…