Merhaba kızlar,
doktora gittik sabah. bebek iyimiş, biraz kilo almış, iri bir bebek olabilir dedi doktor. Doğum için herhangi bir belirti çıkmadı. sancım yok. 41. hafta bile gelebilir. ne zaman geleceği belli değil dedi bebeğin. haftaya p.tesi tekrar gidiyoruz doktora.
gözün aydın canım. sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olur inşallah bebişinin. sarılıkta olmaz umarım.
inşallah kazasız belasız kavuşursun bebişine. ne kadarda az kalmış yahu :))
canım selam. senden haber aldığıma sevindim. doğum şeklinin netleşmiş ne güzel. bence normal sezeryan farketmez. zorunlulukta işin içine girince hayırlısı diyoruz işte.
6 gün kalmış ayyy çok heyecanlı. benim bebiş böyle büyümeye devam ederse sanırım benimde sezeryanla doğumum gerçekleşecek. ben kilo verdikçe bebeğim büyüyor anlamadım gitti vallahi. neyse herşey Allahtan. kazasız belasız sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canım.
maşallah kuzuna canım benim evet doktor çatı muaynesinde belli olur dedi banada hatta bugün yapıcaktı ama kafa kemiği normal doğum için elverişli olmadığı için kilosu önemli değil bu şekilde riske atamayız bebeği dedi... o yüzden bende doktoruma güvendim ve sezeryanı kabul ettim..canımm hadi hayırlı olsun, doğum tarihin kesinleşmiş... son 6 gününüz yani :) sonra üç kişisiniz...
biz de gittik doktora...3500gram olmuş. doktor inanamadı... eşim tıkalı damar açıldı heralde diyor :) normal doğumu etkiler mi dedim, çatı muayenesinde belli olur o, kimi 4500ü doğurur kimi 4000i doğuramaz dedi doktor... herşey iyi çok şükür...
ayyy canım benim oğluşunu kokla bizlerin yerine bende 6 gün sonra kavuşacam inşallah çok heyecanlıyım demek gecelikle rahat ettin hımm neyse benim bi gecelik bi pijama var bakalım yedek geceliğim de e evde hazır olmassa hemen getirecekler.Selam kızlar
şu an hastanedeyiz oğluşumla sütüm artsın diye sık sık emziriyorum
yarın çıkacağız allahın izniyle
emdikçe daha da bi sevimli oluyo maaşallah şapır şupur öpmemek için zor tutuyorum kendimi,darısı bekleyen hepinize kızlar,bir an önce sizlerde sağlıkla kavuşun minişlerinize..
Bu arada bende gecelikle çok rahat ettim gecelik öneririm,pijama dikişleri acıtabilir
sizleri seviyorum dualarım tüm bekleyen arkadaşlarıma..
canım b enim bende seni çok merak ediyordum bebeğiinin ve senin iyi olmana çok sevindim nasıl heyecanlyım anlatamam kafam çok karışık bir sürü duyguyu bir anda yaşıyorum
maşallah kuzuna canım benim evet doktor çatı muaynesinde belli olur dedi banada hatta bugün yapıcaktı ama kafa kemiği normal doğum için elverişli olmadığı için kilosu önemli değil bu şekilde riske atamayız bebeği dedi... o yüzden bende doktoruma güvendim ve sezeryanı kabul ettim..
ayyy canım benim oğluşunu kokla bizlerin yerine bende 6 gün sonra kavuşacam inşallah çok heyecanlıyım demek gecelikle rahat ettin hımm neyse benim bi gecelik bi pijama var bakalım yedek geceliğim de e evde hazır olmassa hemen getirecekler.
Beysalll sezeryan oluyormuşsun yeni okudum tatlım
İnşallah sende sıkıntısız alacaksın kuzucuğunu kucağına.. Şu zamana kadar sezeryan olan bütün arkadaşlar çok rahat geçirdiler sende öyle olacaksın eminim
pozitif ol tatlım herşey çok güzel geçecek eminim ben
allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnım. kaçıncı haftada doğum yaptın.Selam kızlar
şu an hastanedeyiz oğluşumla sütüm artsın diye sık sık emziriyorum
yarın çıkacağız allahın izniyle
emdikçe daha da bi sevimli oluyo maaşallah şapır şupur öpmemek için zor tutuyorum kendimi,darısı bekleyen hepinize kızlar,bir an önce sizlerde sağlıkla kavuşun minişlerinize..
Bu arada bende gecelikle çok rahat ettim gecelik öneririm,pijama dikişleri acıtabilir
sizleri seviyorum dualarım tüm bekleyen arkadaşlarıma..
canım b enim bende seni çok merak ediyordum bebeğiinin ve senin iyi olmana çok sevindim nasıl heyecanlyım anlatamam kafam çok karışık bir sürü duyguyu bir anda yaşıyorum
maşallah kuzuna canım benim evet doktor çatı muaynesinde belli olur dedi banada hatta bugün yapıcaktı ama kafa kemiği normal doğum için elverişli olmadığı için kilosu önemli değil bu şekilde riske atamayız bebeği dedi... o yüzden bende doktoruma güvendim ve sezeryanı kabul ettim..
ayyy canım benim oğluşunu kokla bizlerin yerine bende 6 gün sonra kavuşacam inşallah çok heyecanlıyım demek gecelikle rahat ettin hımm neyse benim bi gecelik bi pijama var bakalım yedek geceliğim de e evde hazır olmassa hemen getirecekler.
bizde bugün kontroldeydik , biraz güzel birazda sıkıntılı oldu benim için ...
her şey güzel dedi önce ama sonra beslenmen iyi mi düzenli ve sağlıklı beseniyor musun dedi , sonra 10 kere aynı ölçümü yaptı yaptı durdu dedim bir problem mi var ?
36 hafta 2500 çıktı kilosu , geçen kontrolde 2 hafta da 500 gram almıştı , bu 2 haftada 200 gram almış , bebeğe yönelik beslen dedi ...
midemin almadığı şeyleri bile yiyorum zorla , sonra tüm gece sıkıntı çekiyorum olsun bebeğim için diyorum bu hafta niye böyle oldu anlamadım .........
gerçi doktor haftasıyla uyumlu bir problem yok ben sadece daha dikkatli olman için söylüyorum dedi ama içim sıkıldı bir kere..........
böyle giderse kaç kilo olur dedim 3000- yada 3200 olur ama eksiğide olur fazlası da olur net değil bu ölçümler dedi.....
he bu arad kuzum haa dönmemiş ama sezeryan bile olsam son haftalarda aalcağım kilosunu toparlasın dedi
Kizlar. Biz dun aksam ustu sezeryanimizi olduk . Bugun oglen evimize ciktik oglusum misil misil uyuyor evimizde...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbimden kolayliklar diliyorum.. bir an once bebislere saglicakla kavusursunuz...
maşşallah size dun sezeryan olup şu an nete girmişsinizbende korkuyorum doğumdan sonra nasıl olunur die isteğe bağlı sezeryan mı oldunuz merak ettim:26:
teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr
Kızlar iyi akşamlar herkese
Bugün 1000 ihlas okudum rabbim cümlemize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip ersin diye
Yarın bayram ama ben hiç bir yere gitmiycem
Hiç keyfim yok bebek için çok canım sıkılo kimseye ne dert anlatçak ne de nasihat alıcak durumda değilim
Rabbim inşallah dualarımı kabul ederde oğlum biraz toparlar kendini yada doktor yanlış ölçüm yapmış olsun
Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar
COYNESS maşallah bebegin cok güzel kilo almış dogana kadar daha da alır harnup pekmezi dışıbnda neler yaptın canım ..VAlla yemek işkence oldu artık bana :))))
2 bayramı da gördük e artık doğurabiliriz.....
arkadaşlar
''kurban bayramımızı-29.Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutlar, sağlıklı ,hayırlı nur toplarımızı kucaklarımıza almayı Allahtan dilerim ''
30 ekim dr.kontrolüm var ama bebiş pek beklemeyecek galiba sürekli sancı sürekli bi gerilmeler bi oynamalar ordan orayamaşallah] daha doğmadan posta koyuyo minik çıkınca görüşecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?