• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızalr arasıma yaptıgınız yorrumlar ıcın hepınıze tek tek teşekkur ederım
rabbı sızınkılerıde görmeyeı nasıp etsın ınşalla

Bende farklı bi doktora gitmeyi düşündüm aslında ölçümde farklılık olcak mı görmek için
Sonra kafamı karıştırmamak için vazgeçtim
Nasıl böyle fark ediyo anlamıyorum ya
Seninkine maşallah :nazar:kilosu iyi görünüyo inşallahta öyle doğar
Vaktinde sağlıkla gelir umarım

seninkide benimkide inşallah 3 kilonın altında dogmaz inşallah canım merak etme ..185 babadan da minyon cocuk olmaz Allahın izniyle bak dogunca buraya müjdeli haberlerini yazacaksın inşallaj.benim doktor degiştirmemin sebebi ilk doktorum yurt dışına gitti malesef :26: kadının dönüş tarihi ile ilgili çeşitli rivayetler vardı bende kendime başka doktor buldum.bence hiç kafanı karıştırma zaten kaç günümüz kaldı biz dogunca ölceriz kafalarını bacaklarını :9: :9: bu arada benimki oglandı ama bu doktor cinsiyetini göremiyorum dediii bide ons şsşırdım..

kızlar bişey sorcam merak ettımde şu carpıntı olayından bahsedıosunuz ya nasıl oluo o sizde ve bebekte? mesela hamılelıkten önce adete yakın benım olurdu carpıntım onun gıbı bıseymı ve bebekte nasıl oluyo sizmi anlıosunuz bebekte carpıntı oldugunu yoksa nst de felanmı cıkıyo anlamak ıcın ne yapmak gerekıyo :44:

Hepinize. Tek tek yazmak isterdim ama telden zor oluyor... Biraz gezindim Dr'um gazin cikarsa eve yollucam yarin dedi... Veee gazimda cikti cok sukur 2 gece kalmicaz burda... Yarin evimizde olcaz insallah...

Cirkin ordegim cok uykucu cikti...
Sutumde as geliyor yetersiz suan insallah articak...
Guzel dilekleriniz icin cok Tesekkur ederim...
Darisi hepinizin basina insallah....

[QUOE=mertur;27022479]...nill maşallah bebeğine tombiş bebekler çok güzel oluyor =)
ilk bebeğimde tombiş olmuştu demişsin sonra zayıfladı mı öyle devam mı etti ?

Canım benim ilk oğlum o kadar tombiş ve o kadar güzeldi ki..
Erkek bebek olarak belkide ancak bu kadar olurdu yani..
Yeni doğduğunda da 3 aylık bebek gibiydi.. O kadar nazar oldu ki, anlatamam..
Çocuk gece gündüz bağıra bağıra büyüdü, 1 yaşıan kadar..

Emerken acayip iştahlıydı.. Memeden ayıramıyrodum onu.. Ve ayda 2 kg alıyordu..
Artık patlayacak oğlum diyordum..
Sonra birgün abimin oğlunun sünnet düğünü vardı, oğlumda 6 aylıktı, oraya gittim..
O gün, şakır şakır akan sütüm 1 gecede kesildi gittii..
Düşünün şehir dışındayım, başkasının evindeyim, kalabalık içindeyim ve sütüm birdenbire gittii..
O gece bir biberon aldık, mama aldık çocuğa mama vermeye başladım..
İştah falanda kalmadı ondan sonra, oğluum gerilemeye başladı..
Şu anda boyu posu iyi ama çöp adam gibi birşey.. Ve emin olun hayatta görebileceğiniz en iştahsız çocuk..[/QUOTE]

nazar çok çok kötü birşey yaa , bebeklerin hepsinde ayrı bir güzellik oluyor masum olduklarından birde tombiş bebeklerde ayrı güzellik oluyor ; çok okumak lazım felak , nas , nazar ayeti ...
kıyamam o ağlayarak sen ne kadar rahatsız oluyorsun , nazardan kimbilir bebeğin ne kadar sıkıntı çekmiştir , rahatsız olmuştur

kızlar bişey sorcam merak ettımde şu carpıntı olayından bahsedıosunuz ya nasıl oluo o sizde ve bebekte? mesela hamılelıkten önce adete yakın benım olurdu carpıntım onun gıbı bıseymı ve bebekte nasıl oluyo sizmi anlıosunuz bebekte carpıntı oldugunu yoksa nst de felanmı cıkıyo anlamak ıcın ne yapmak gerekıyo :44:

canım valla ben cok anlamadım kendim carpıntı oldugunu ..Nst de cıktı sonra nabzımı ölçtü doktor sakinleş bir yoksa seni hemen ameliyata alacagız dedi..Biraz heyecan yapmışım galiba sonra okudum dualar rahatlaamk için bebiş dışında bişeyler düşünmeye calıştım ikinci nst de normale dönmüş kalp atışlarımız.doktor sendeki çarpıntı bebekte de çarpıntı yapar ve Allah korusun bebek kaldıramaz sakin ol ve sakın sırtüstü yatma dedi..işte böyle

teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr

teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr

maşallah canım ya ne güzel sende bebişine saglıkla kavuşursun inşallah banada ufaktan ufaktan sıra geliyo demekki artık ama son dakikaya kadar dogumumun nasıl olacagı belli degil bendede o heyecan var nasıl olucak ki...

canım hayırlı olsun çok sevindim kesinlik kazanınca insan daha bir mutlu oluyor. ben belirsizliğe gelemeyen tez canlı biri olduğum için günümüz belli olunca deli gibi olmuştum :)

hadi bakalım şafak sana 6 bana 2 , Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

kızlarr şuan oğlum yanımda... pazartesi olması gereken bebeğim beklemedi pazar günü dayndı kapıya :) acil sezeryana alındım, zor günler gecelerden sonra kavuştum oğluma. 2kilo 800 gr doğdu, biraz sarılık başlangıcı var ama bunun dışında iyi çok şükür.evimizde toparlanmaya çalışıyoruz. dualarınızı bekliyoruz.darısı son günlerinde olan tüm kasım annelerinn başına... allah sağlıkla bebklerinize kavuşmayı nasip etsin.yakında doğum hikayemizi pylaşırız... :16::16::16::16::16:

Back