Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende farklı bi doktora gitmeyi düşündüm aslında ölçümde farklılık olcak mı görmek için
Sonra kafamı karıştırmamak için vazgeçtim
Nasıl böyle fark ediyo anlamıyorum ya
Seninkine maşallah kilosu iyi görünüyo inşallahta öyle doğar
Vaktinde sağlıkla gelir umarım
tatlım bebişte carpıntı sebbebıyle 37+2 de acıl sezeryanla lındı
kızalr arasıma yaptıgınız yorrumlar ıcın hepınıze tek tek teşekkur ederım
rabbı sızınkılerıde görmeyeı nasıp etsın ınşalla
selam arkadaşlar,yeni gördüm sayfayı,benim de doğumum 23 kasım hayırlısıyla..
[QUOE=mertur;27022479]...nill maşallah bebeğine tombiş bebekler çok güzel oluyor =)
ilk bebeğimde tombiş olmuştu demişsin sonra zayıfladı mı öyle devam mı etti ?
hadı ılk resımm benden gelsın kızlar ekım annelerı neguzel koymuşlar bızde görelım bebışlerımıızEki Görüntüle 538816 Eki Görüntüle 538817 Eki Görüntüle 538818
kızlar bişey sorcam merak ettımde şu carpıntı olayından bahsedıosunuz ya nasıl oluo o sizde ve bebekte? mesela hamılelıkten önce adete yakın benım olurdu carpıntım onun gıbı bıseymı ve bebekte nasıl oluyo sizmi anlıosunuz bebekte carpıntı oldugunu yoksa nst de felanmı cıkıyo anlamak ıcın ne yapmak gerekıyo :44:
hadı ılk resımm benden gelsın kızlar ekım annelerı neguzel koymuşlar bızde görelım bebışlerımıızEki Görüntüle 538816 Eki Görüntüle 538817 Eki Görüntüle 538818
Kizlarrr ben kavustum bebisime... Darisi size insallah... Bebekte bende iyiyiz cok sukur... Dua eden herkezden allah razi olsun...
günaydın arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar....
Kizlarrr ben kavustum bebisime... Darisi size insallah... Bebekte bende iyiyiz cok sukur... Dua eden herkezden allah razi olsun...
teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr
teyzoşlar bugün doktor kontrolümüz vardı ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik baş çapımız büyük olduğu için normal doğum riskli olacak dedi ve 30 ekime gün verdi bende ekim annesi olmaya aday oldum yani ay şafak "16 iken birden 6 oldu inanılmaz bir duygu kapladı içimi Allah nasip ederse haftaya oğluma kavuşacam inşallah sizlerede haber vereyim dedim sağlığımızla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür artık gün sayıyoruz teyzoşlaarr