• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne olur üzme annesi kendini bebişinin herşeyi normalmiş 2500 altında olmadığı sürece üzülmenin anlamı yokmuş

evet ya değişiyormuş çok merak ediyorum bakalım erdem bey ne kadar doğacak :)

ay maşallah darısı başımıza artık, ne güzel sıranı savdın, biz de sağ salim bi kucağımıza alabilseydik inşallah, son zamanlar insanın tedirginlikleri artıyor haliyle

canım valla Allahın takdiri diyeceğim artık, gerçekten de öyle, yani elimizden geleni yapıyoruz yediklerimize içtiklerimize ama Allahın dediği oluyor inan bana, benim de yarın kontrolum var geçen hafta düşün 2135 grdı yarın 2300 olur inşallah diyorum:37: dediğim gibi Allah ömür versin tek yoksa büyüyüp gidiyorlar ben artık takmıyorum, tek sağlıklı olsunlar da

hımm evet sağlık ocagında da yapılıyodu. neyse bişi çıkmadıgına sevindim. darısı başımıza artık.

canım üzülme herşey normalse bence de bekle bak hilalarkadaşımızın bebeğine en son 3300 demişler ama 2800 doğmuş sanırım yukarıda okudum. takma kafana canım. benimde her gidişimde bi fazla bi eksik çıkmış değerler. büyükken küçülmesi mümkün mü sence ama benim bi öncekinde fazla olan değer en son gidişimde daha düşük çıkmış. ölçümden kaynaklanıyor.
Bende üzülmemeye çalışıyorum ama insan bi tek kendine söz dinletemiyor işte :50:
Şu ölçimler nasıl insanın canını sıkıyo
Her hafta acaba iyimi diye edişeli doktora gitmekten yoruldum artık
Sağlıkla bi doğsalarda rahatlasak,inşallah sütümüz güzel gelirde öyle toparlasalar bari biraz
Rezeneye başlıycam bende süt yapıomuş
Sezeryan olcak bide hemen gelsin en azından:18:

hadı ılk resımm benden gelsın kızlar ekım annelerı neguzel koymuşlar bızde görelım bebışlerımıız $201020121694.jpg $221020121726.jpg $231020121741.jpg

üzme kendini canım inan herşey dogunca netleşecek .ben ultrason ölçümlerine innanmıyorum bak hilalin bebegi hiç ultrasondaki gibi cıkmamış yareninki ultrasondan daha iyi kiloyla dogmuş maşallah .Benim eski doktor fl sini 5 gün geri ölçerken bu yeni doktorum fl yi 1 hafta ileri ölçtü amaannn artık dogunca görecgiz fl yi 7 ile carpınca benim ki 53 çıkıyor ama hiiiiiiç ihtimal vermiyorum inanmıyorum doktorların ölçümlerine..ayrıca benim iki doktorda boy söylemiyor ben 7 ile carpıyorum fl yi ama yanılma payı cok yüksek:)))))sıkma canını tatlım saglıkla dogsunlar inşallah

Evt bu ölçümler sinir bozuyo,son zamanlar daha bi zor geçiomuş daha bi endişeli daha bi evhamlı
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin artık beklemekten başka yapılcak bişey yok artık
hadı ılk resımm benden gelsın kızlar ekım annelerı neguzel koymuşlar bızde görelım bebışlerımıızEki Görüntüle 538816 Eki Görüntüle 538817 Eki Görüntüle 538818

Oh mis gibi bebek kokusu geldi burnuma vallahi
Maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:nazar:

yemek yediğinizde boğazınızdan her geçen lokma sonrasında midenizde anlık bir ağrı hissediyor musunuz? ama hemen sonrasında geçiyor, sadece lokmaların ilk mideye inme esnasında bir ağrı.
sanki mide sıkışmış kalmış yemek yediğimde tepki veriyor gibi.
bendede oluyor o canım sanki ayva yemişimde kalmış boğazımda inmiyor aşağıya mide üste çıkıyormuş raim büyüdükçe hazmetmemizde zorlaşıyor sanırım.

Plasenta yaşlanması diye birşey varmış.. Benimkide öyle sanırım.. Birkaç haftaya bebeği besleyemiyormuş plasenta artık
ve bebek geriliyormuş.. Şİmdi ondan korkuyorum ben.. Bayram geçene kadar birşey olmaz umarım..
inşallah canım Allaha emanetler merak etme öyle bir şey olsa yaniileri derecede kireçlenme veya yaşlanma doktorun riske atmazdı demekki 1 hafta daha idare edebilecek durumdadır.

hey anne adaylaro nasılsınız nbakalım gun getıkce doğum haberlerı cogalıyo maşalla
ay bakıyorumda bız bugun 38 haftalık olucakmışız ama arasımız 5 gunluk oldu bıl ılk kontrolumuzde gercekleştı
şukur sarılık yok kg kaybı yok kucuk tosunumu ışıtme testıde gectık
topuk kanı verdık ışte o cok acıydı
bende kontrolumu oldum herşey yolunda kızlar
nasıp olurssa herkez bıdaha kı ay bu zmanlar bebesı kucagında olucak
kızlar muthıs bı duyu doyamıyoruz bakmaya koklamaya
sızlerde ne ler var neler yok bızde hep emışmek koklaşmak
iyiyiz taze anne , ay oğluşun çok tatlı maşallah sübhanellah , rabbim bizlerede nasip etsin fotolarına bayıldım.

kızlar hilalle konuştum, maşallah sesi çok iyi geliyordu... çok rahat bir doğum yapmış, hiç korkmayın sezeryandan diyo o da :) rahat rahat emziriyomuş, biraz zayıf bir bebekmiş... 3300 demiş doktor en son, ama 2800 doğmuş, çok şaşırdık diyo... en önemlisi bebek sarılık olmuş değerleri yüksekmiş... sarılık degeri 17 olunca hastaneye yatış veriliyomuş, zeynep bebeğin 16.5 muş. kızlara söyle dua etsinler dedi... yarın belli olucakmış hastaneye yatıp yatmayacağı... çok uslu bi bebekmiş, altı pislenince ağlıyo diyo bi tek :) topuk kanı alırken bile ağlamamış :) :)
maşallah, dua edelim canım zeynep bebeğe , zayıf çocuklar dahamı çabuk sarılık oluyor acaba olmaması için ne yapmalı acaba .

Selam kızlar maşallah herkesin keyfi yerinde sanırım:nazar:
Ben doktordan geliyorum acayip canım sıkıldı yine gelişimi yavaşlamış ve sadec 100 gr almış ve 2630 gr boyuna geçen hafta 48cm demişti bu hafta 45-46 cm dedi
Neden geçen hafta 48 cm dediniz dedim dikkatli ölçülmemiştir dedi
Beklemenin anlamı yok dedi 29 ekimde almak istedi ama ben 1 kasıma erteledim hep erken gelio kıyamıyorum
Dışarda daha kolay büyür biliyorum ama kıyamıyırum:14:
Herşeyi nırmal kan akımları kalp atışı falan ama büyümüyo o kadar da dikkat ediyorum niye böyle oluo ya:14:
canım benimkide 3200 doğarsa dua edicem vallahi ama bizden kaynaklanmıyor o o yüzden canını sıkma, ben gerilediğine inanmıyorum, ölçümlerle alakalıdır. ama kimisi çok özel bir şey yapmasa bile iri bebek oluyor demekki bünyayla alakalı işte, herşeyi normalse çokda takılma kiloya ne yapalım. bizimkilerde doğunca güzel gelişirler.

Bende üzülmemeye çalışıyorum ama insan bi tek kendine söz dinletemiyor işte :50:
Şu ölçimler nasıl insanın canını sıkıyo
Her hafta acaba iyimi diye edişeli doktora gitmekten yoruldum artık
Sağlıkla bi doğsalarda rahatlasak,inşallah sütümüz güzel gelirde öyle toparlasalar bari biraz
Rezeneye başlıycam bende süt yapıomuş
Sezeryan olcak bide hemen gelsin en azından:18:

canım rezeneye başlamanı doktorunmu söyledi benimde 1 hafta var başlasam şimdiden olurmu? seninle aynı hafta içerisinde doğurucaz galiba , ama senin doktor biraz aceleci , benimkide tam tersi kaldıkça kalsın dio :52:

canım rezeneye başlamanı doktorunmu söyledi benimde 1 hafta var başlasam şimdiden olurmu? seninle aynı hafta içerisinde doğurucaz galiba , ama senin doktor biraz aceleci , benimkide tam tersi kaldıkça kalsın dio :52:

Benim bebeğin gelişimi yavaşladığı için doktor alalım diyo
Dışarda daha güzel büyür diye
Ben rezeneyi duymuştum süt yaptığını
Benim doğum kısmetse 1 kasım 9 gün var işte
Doktora sordum içebilrsin bi sakıncası yok dedi

hadı ılk resımm benden gelsın kızlar ekım annelerı neguzel koymuşlar bızde görelım bebışlerımıızEki Görüntüle 538816 Eki Görüntüle 538817 Eki Görüntüle 538818

Mâşaallah, bârekallah yarenciğim bak kızım oğluşunu çok sevdi anladı memleketli olduğumuzu kıpır kıpı durmuyor karnımda :8::8:

yerim ben tospilik yanaklarını senin allahım sana uzun ömürler versin , annene babana hayırlı evlat ol inş . kuzum yüzün gibi bahtın , kaderin , ömrün de güzel olsun ...........

Benim bebeğin gelişimi yavaşladığı için doktor alalım diyo
Dışarda daha güzel büyür diye
Ben rezeneyi duymuştum süt yaptığını
Benim doğum kısmetse 1 kasım 9 gün var işte
Doktora sordum içebilrsin bi sakıncası yok dedi
ama gelişimi niye yavaşlar sordunmu canım plesenta kireçlenmiş ise yavaşlar ve artık bebeği besleyemez, böyle bir durum varmıki sende

ohhh güzel güzel haberler geliyor hem nil , hem de hilalden haber aldık 1 arkadaşımız daha vardı o da iyidir inş, hilalciğim zeynebi de hastaneye yatırmadan eve götürürler kuzucuğu :16:

kızlar hilalle konuştum, maşallah sesi çok iyi geliyordu... çok rahat bir doğum yapmış, hiç korkmayın sezeryandan diyo o da :) rahat rahat emziriyomuş, biraz zayıf bir bebekmiş... 3300 demiş doktor en son, ama 2800 doğmuş, çok şaşırdık diyo... en önemlisi bebek sarılık olmuş değerleri yüksekmiş... sarılık degeri 17 olunca hastaneye yatış veriliyomuş, zeynep bebeğin 16.5 muş. kızlara söyle dua etsinler dedi... yarın belli olucakmış hastaneye yatıp yatmayacağı... çok uslu bi bebekmiş, altı pislenince ağlıyo diyo bi tek :) topuk kanı alırken bile ağlamamış :) :)

çok sevindim bu habere. inşallah atlatır hemen sarılığı inşallah. ölçümlere çok güven olmuyor zaten. maşallah bebişide pek usluymuş.

maşallah canım. :nazar: çok tatlıymış oğluşun. mutlu sağlıklı güzel bir ömür diliyorum oğluna.

ama gelişimi niye yavaşlar sordunmu canım plesenta kireçlenmiş ise yavaşlar ve artık bebeği besleyemez, böyle bir durum varmıki sende

sordum canım doktorda dedi endişenmemizi bi gerektircek bi durum olsa bebeği hemen alıcam dedi ama suyum plesentam bebeğe giden akım herşey normal
metabolizması hızlı olabilir dedi minyon doğması ilerde de minyok yapılı olcak anlamına gelmez dedi
ne biliyim artık ne düşüneceğimi de şaşırdım ya:50:

Kizlarrr ben kavustum bebisime... Darisi size insallah... Bebekte bende iyiyiz cok sukur... Dua eden herkezden allah razi olsun...

hey anne adaylaro nasılsınız nbakalım gun getıkce doğum haberlerı cogalıyo maşalla
ay bakıyorumda bız bugun 38 haftalık olucakmışız ama arasımız 5 gunluk oldu bıl ılk kontrolumuzde gercekleştı
şukur sarılık yok kg kaybı yok kucuk tosunumu ışıtme testıde gectık
topuk kanı verdık ışte o cok acıydı
bende kontrolumu oldum herşey yolunda kızlar
nasıp olurssa herkez bıdaha kı ay bu zmanlar bebesı kucagında olucak
kızlar muthıs bı duyu doyamıyoruz bakmaya koklamaya
sızlerde ne ler var neler yok bızde hep emışmek koklaşmak
ayy ne güzel yaa bebişini doğurdun koydun yanına biz burda rüyalar alemıne daldık gıdıorz:52: şaka bı yana yarencım bebısının fotolarına bayıldım Allah nazarlardan saklasın uslu uslu uyuyo yavrum..benımde randevum 31ınde valla zaman cook yavas gecıo artk...
Selam kızlar maşallah herkesin keyfi yerinde sanırım:nazar:
Ben doktordan geliyorum acayip canım sıkıldı yine gelişimi yavaşlamış ve sadec 100 gr almış ve 2630 gr boyuna geçen hafta 48cm demişti bu hafta 45-46 cm dedi
Neden geçen hafta 48 cm dediniz dedim dikkatli ölçülmemiştir dedi
Beklemenin anlamı yok dedi 29 ekimde almak istedi ama ben 1 kasıma erteledim hep erken gelio kıyamıyorum
Dışarda daha kolay büyür biliyorum ama kıyamıyırum:14:
Herşeyi nırmal kan akımları kalp atışı falan ama büyümüyo o kadar da dikkat ediyorum niye böyle oluo ya:14:

canım bende arkadaslara katılıorum bıkac yüz gram degısebılır yanı usg lere cok takılma ayrıca 2500 kg. dogan prematureler bıle nasıl tombikleşio sonrdan hıc kafana takma dısarda daha bı serpılır ınsallah.önemlı olan saglıgı sıhhatı yerınde olsunda..

Kizlarrr ben kavustum bebisime... Darisi size insallah... Bebekte bende iyiyiz cok sukur... Dua eden herkezden allah razi olsun...

maşallah ikinizede ozaman tatlım rabbm sağlıkla evinizede çıkmayı nasip eder inşallah.darısı bizlerin başınaa

nst de sancın kaç çıkıyor canım.birde karnın da sertleşme varmı?

Sancının miktarını ben anlamadım için bilmıyorum rakam olarak söylemedıler.Hemen alttan muayne etmek istediler.Benim suratımın şekli bozulunca çok hissediyormusun dedi.Hayır dedm tamam 3 gün sonra tekrar gel cocugun haraketlerıne cok dıkkat et dedi ama benım agrılar azalacağına artmaya basladı.Çok şiddetli değil ama sabahleyınden daha fazla gıttıkcede yürmek zorlasmaya basladı ama ne nişan ne su var ortada bilemıyorum.Arada dakika sayıyorum.Her an bekle dediler.Kasılmada oluyor.

Canım Allah analı babalı büyütsün, bizim previa topiğine uzun zamandır uğramıyordun, ben de arada sırada buraya uğrarken gördüm bebeğine kavuştuğunu. Fburakla senin bebiş birbirleriyle yarıştılar:1: Şimdi ikinizde kavuştunuz miniklerinize, darısı başımıza. Benim normal doğum onayım çıktı, 40. haftası 18 Kasım ama beklemedeyiz şimdilik, bakalım kızım ne zaman gelecek :)

Back