ne olur üzme annesi kendini bebişinin herşeyi normalmiş 2500 altında olmadığı sürece üzülmenin anlamı yokmuş
evet ya değişiyormuş çok merak ediyorum bakalım erdem bey ne kadar doğacak :)
ay maşallah darısı başımıza artık, ne güzel sıranı savdın, biz de sağ salim bi kucağımıza alabilseydik inşallah, son zamanlar insanın tedirginlikleri artıyor haliyle
canım valla Allahın takdiri diyeceğim artık, gerçekten de öyle, yani elimizden geleni yapıyoruz yediklerimize içtiklerimize ama Allahın dediği oluyor inan bana, benim de yarın kontrolum var geçen hafta düşün 2135 grdı yarın 2300 olur inşallah diyorum dediğim gibi Allah ömür versin tek yoksa büyüyüp gidiyorlar ben artık takmıyorum, tek sağlıklı olsunlar da
Bende üzülmemeye çalışıyorum ama insan bi tek kendine söz dinletemiyor iştehımm evet sağlık ocagında da yapılıyodu. neyse bişi çıkmadıgına sevindim. darısı başımıza artık.
canım üzülme herşey normalse bence de bekle bak hilalarkadaşımızın bebeğine en son 3300 demişler ama 2800 doğmuş sanırım yukarıda okudum. takma kafana canım. benimde her gidişimde bi fazla bi eksik çıkmış değerler. büyükken küçülmesi mümkün mü sence ama benim bi öncekinde fazla olan değer en son gidişimde daha düşük çıkmış. ölçümden kaynaklanıyor.
Şu ölçimler nasıl insanın canını sıkıyo
Her hafta acaba iyimi diye edişeli doktora gitmekten yoruldum artık
Sağlıkla bi doğsalarda rahatlasak,inşallah sütümüz güzel gelirde öyle toparlasalar bari biraz
Rezeneye başlıycam bende süt yapıomuş
Sezeryan olcak bide hemen gelsin en azından:18: