Selam kızlar yarın doğuma gidiyorum 8:30 gibi hastanede olacağım kısmetse,dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum.
fburak ve ahminelask sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,allaha emanet olun hepiniz,görüşmek üzere..
arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.
bu arada bir sorum olacak sizlere sezeryan olacakalar hastane çantanıza gecelikmi, pijama takımımı koydunuz acaba sezeryanda hangisi daha kullanışlı kafama takıldı birisi her tarafını açmak zorunda kalmazsın pijama koyun demişte ben gecelik koymuştum ne yapsam acaba ?
Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...
arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.
bu arada bir sorum olacak sizlere sezeryan olacakalar hastane çantanıza gecelikmi, pijama takımımı koydunuz acaba sezeryanda hangisi daha kullanışlı kafama takıldı birisi her tarafını açmak zorunda kalmazsın pijama koyun demişte ben gecelik koymuştum ne yapsam acaba ?
5 kasım beklenen tarih ama ultrasonda daha erken gösteriyor 31 ekim falan bir ara cok ev işi yaptım bebegin kafası iyice aşagı inmişti dinlenince toparlamış kendini yavrucak:))))sakin olmalıyım bol dua okuyoruz eşimle zaten...canım sende kendini yorma yat dinlen eşler hasklı kızmakta bizde hiç durmuyoruz canımcımmm:)))8 ay gecti aysun 1 ay da gecer güzelim...Allah saglık huzur iman gücü versin hepimize
aminn canım inşallah darısıda sizlerin başınaa...arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.
teşekkür ederim darısı başına... normal eşofmanlarda sıkıntı yaşanır .. lohosa pijamaları var beli yüksek ve lastikli en rahatı onlar oluyor .. ilk doğumdada onlardan almıştım şimdide onlardan koydum ... tavsiyem bi takım alı onlardan ..canım hayırlı doğumlar, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle.
canım sana da hayırlı doğumlar olsun, hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğinizi.
ben de cumartesi sezeryana girecek biri olarak normalde alt üst esofman takımı koymuştum ama annem dikişine gelir canın yanar gecelik de al deyince gittim bir de gecelik aldım.ikisini de koyucam.
canım hepinizin doğumu kolay olur inş, her şey gönlünüzce olsun allah yardımcınız olsun , minik kuzularınızı sağlıkla ve mutlu kucağınıza alın yarın güzel haberler alalım inş. mis kokularını içinize çekin yüreğiniz ferahlasın dualarım sizinle
FBURAK , AHMİNELAŞK,NİLTT rabbim sizlerin yardımcısı olsun sağlıklı haberlerinizle gelin kızlar dualarım sizinle
iyi geceler kızlarr
niltt, fburak, ahminelaşk dualarımız sizinle olcak kızlar, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı
sudem çok sevindim iyi olmanıza, Rabbim dahada iyi etsin canım maşallah kuzucuğuna da sanada
hilalmenteşkaya hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
...nil hayırlı haberlerini bekliyoruz tez zamanda inşallah
yarın bebgıne kavuşacak arkadaşlarım guzel haberleınızı beklıyorum dualrım sızınle evınız kucagınız senlencek
dunyanın enguzel duygusuna yarın erıyosunuz rabbım hayırlı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?