2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım Allah yardımcın olsun sağlıklı haberlerini alırız burdan hem senin sem bebeğimizin inşallah dualarımdasın

canım mrb daha önceden sezeryan olmuş ve hastane çalışan biri olarak bence 2sinide koy çantana ben öle yaptım ilk çıktığın zaman gecelik giyersin çünkü kanama kontrolü filan yapıyorlar ve hasta pedi koymak daha kolay 6 saat sonra yürümen için kaldırırlar ozaman pijama giyersin yada ertesi gün benim fikrim böle .)))

canım çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerle dönersin Allah yardımcın olsun

FBURAK , AHMİNELAŞK,NİLTT rabbim sizlerin yardımcısı olsun sağlıklı haberlerinizle gelin kızlar dualarım sizinle

canım kuzenim sezeryan oldu pijama takımı almıştı ikitane onları giydi hiç bir rahatsızlığı olmamış , odalar sıcak oluyormuş tamam ama ne kadar sıcak olsada ameliyattan çıkınca çok üşüyormuşsun , e birde kendimizi çok korumamız lazım biz üşürsek sütümüzden bebeklerde geçer sen bilirsin iyi düşün yani :26:

iyi geceler kızlarr

niltt, fburak, ahminelaşk dualarımız sizinle olcak kızlar, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı

sudem çok sevindim iyi olmanıza, Rabbim dahada iyi etsin canım maşallah kuzucuğuna da sanada

hilalmenteşkaya hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

...nil hayırlı haberlerini bekliyoruz tez zamanda inşallah

melıke tatlım aman cnm dr kontrolunu ıhml etme benım ve bebgımınde ccarpıntısı vardı acıl sezzeryana alındım cunku tam yerleşımlı bı kordon dolanma olmuş da us g de gözukmeyebılıyo bebgıme oksıjen az gıttıgı ıcınde carpınısı olmuş hareket halınde ıken bebgın 200 lere ulaşıyosa mutlaka takıbını ıste dr um bı gune bıle hatta akşam ustune bıle musade etmedı cnm

Son düzenleme:
yarın bebgıne kavuşacak arkadaşlarım guzel haberleınızı beklıyorum dualrım sızınle evınız kucagınız senlencek
dunyanın enguzel duygusuna yarın erıyosunuz rabbım hayırlı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın

nıl tatlımmya bugun bışeyın yoktu ne guzel ay n neoldudA BÖLE OLDU GUZEL haberlerını beklıyoruz mutlka

arkadşlar 4 gun önce sezeryan yapmış bırı olarak pıjama göturun derım zaten ılk 4 sat onların gecelıgı ıle kalıyosunuz sora pıjama rahat oluyo benı dr um amerıkan bezı sarıyo o cok raaht kalkmayı saglyo mtlaka onu hemsılrelerınızden ısteyın ustunede cektımmı pıjamayı tamamdır
o bez sarılmadıgında ıcınız oynyo gıbı oluyo tabı rahat hareket olmuyo o gercekten cok raahat benden tavsıye

doğum yapacağım hastanede sadece bayan refakatçi alınıyormuş ama benim yanımda kalacak bayan yok napıcam şimdi kocişimi bayan kılığına mı sokacam bu ne ya:26::26::26:

Günaydin güzel annelere mışıl mışıl uyuyanlara da tatlı uykular.
Bugün doğumu olacak annelerle dualarimiz inşallah minik bebeklerinizi sağ salim kazasiz belasiz kucağiniza alirsiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Nilcim umarin bir sorun yoktur akşamdan beri tüm topık senin güzel haberlerini bekliyoruz.

bana da gecelik daha rahat olur gibi geldi 2 gecelik koydum bir de pijama.önce gecelikleri giymeyi düşünüyorum:))

aminn canım inşallah darısıda sizlerin başınaa...

canım ben ilktesezeryan olmuştum pijama takımı koydum .. belden ayarlananlardan .. onların beli yüksek oluyor birazda rahat ettim ben onlarla .. şuan yine çantama pijama takımı koydum 2 tane bir tanede gecelik ama geceliği giymem gibi geliyor .. sürekligelip gidip açıkyolar öyle rahatsız olursun gecelikle benim şahsiz fikrim bu yönde..

teşekkür ederim darısı başına... normal eşofmanlarda sıkıntı yaşanır .. lohosa pijamaları var beli yüksek ve lastikli en rahatı onlar oluyor .. ilk doğumdada onlardan almıştım şimdide onlardan koydum ... tavsiyem bi takım alı onlardan ..

aminn canım sağol .. inşallh güzel haberle dönüş yaparız...

teşekkür ederim inşallhhh kavuşucaz bugünn..

sağol yarencim sonunda bizimde sıramız geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…