• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçmiş olsun cnm:38: sen sakin olki annesi oda carpıntı yapmasın kıyamma sana az kaldı azıcık daha sabır :49:

etkiilemiş olabilir cnmm şimdi dogum tarihin ne zaman şekli vs bellimi :34:

bizde iyiyiz melikem hamd olsun gun sayıyoruz daha cok var bizee:52:

5 kasım beklenen tarih ama ultrasonda daha erken gösteriyor 31 ekim falan bir ara cok ev işi yaptım bebegin kafası iyice aşagı inmişti dinlenince toparlamış kendini yavrucak:))))sakin olmalıyım bol dua okuyoruz eşimle zaten...canım sende kendini yorma yat dinlen eşler hasklı kızmakta bizde hiç durmuyoruz canımcımmm:)))8 ay gecti aysun 1 ay da gecer güzelim...Allah saglık huzur iman gücü versin hepimize

5 kasım beklenen tarih ama ultrasonda daha erken gösteriyor 31 ekim falan bir ara cok ev işi yaptım bebegin kafası iyice aşagı inmişti dinlenince toparlamış kendini yavrucak:))))sakin olmalıyım bol dua okuyoruz eşimle zaten...canım sende kendini yorma yat dinlen eşler hasklı kızmakta bizde hiç durmuyoruz canımcımmm:)))8 ay gecti aysun 1 ay da gecer güzelim...Allah saglık huzur iman gücü versin hepimize

aminnnnnn haklısın fıstıgım onca ay geçirdik 1 ay mı geçmicekkkk :52::52::52: Allah saglık iman ömur rızık versin hepimizeee:16::38:

kızlar selam.....

applepay dan haberi olan var mı?? merak ettim ben.

canım sedefimle konuşuyoruz beren hanım biraz gazlıymış geceeleri çok uyuyamadığı için gündüz bebiş uyudukça o da uyuyrmuş o yüzden topiğe giremiyorum diyor kızımla aşk yaşıyoruz diyor iyiler yani :)
bugün sabah kalktık ananemizle halamıza kahvaltıya gittik güzek güzel mamalar yedik oradan çarşıya çıktık oğluşuma mevlüt kıyafeti aldık sonra bir tane kapı süsü aldık kuzu şeklinde üstüne yazı işleyecez hoşgeldin erdem diye çok tatlı bir kuzu :) bakalım ne zaman yaapabilecez. yarınıda bir hayırlısıyla atlatsak çarşamba sabah 9 da randevumuz çok merak ediyorum oğluşumu... bizden böyle haberler kuzular ...

canım kıyamam sana seni iyi anlıyorummmmm:34: daha evliliğe tam alışamadan hamilelik gibi bir yukun altına girmişsin evliliğimin ilk 1 yılında bende senin giib oldum ne dısarı cıkmak ıstemdim ne gezmek ne temızlık yapmak ıstedim bunalıma girdim resmen :19: ama geçti alıştım şimdide hamileyim hamd olsun çok guzel bir duygu ama agır kolay degilmiş anne olmak ama yinede Allaha hamd etmek lazım ablamın kuzenimin cocugu olmuyor o kadar uzuluyorum ki nelerini verd,ler evlat sahıbı olmak ıcın... Allahım onlarada nasip etsin dua okuyalım dua edelim bol bol Rabbim yardımcımız olsun sag salim meleklerimiizi kucagımıza alalım zamanı gelinceee canını sıkma tamma mı cnm :38: anlaştık mı :34:

Canim çok saol ilgin için, evet bebeğimizin olmasi bizim için nimet hele benim için Rabbimin bana çok büyük hediyesi çünkü evlenene kadar hiç denecek kadar bir regl dönemim oldu ilaç falan da kullanmadim hiç. Benim için gerçekten mucize Rabbim evlat hasretiyle yananlarin yüreklerini evlat sahibi olmakla serinletsin inşallah. Hep diyorum Allahim sen ağlatmadan yaşat evlat sevgini

Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...

Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...

Hay Allah nişan mı acaba. Bir yerde okumuştum eğer mantar varsa o da yapabilirmiş. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Hay Allah nişan mı acaba. Bir yerde okumuştum eğer mantar varsa o da yapabilirmiş. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,tabi çok küçük değil artık ama daha kalsın bakalım ufaklık.merak etme sanırım bi süre daha içerde tutabilirler,yanlış hatırlamıyosam burda bu durumda olan arkadaşlar vardı

geçmiş olsun muhtemelen nişan gelmiştir .. sanırım doğumu durdurabilirler .. inşallah 2 hafta daha dayansa yeter 37 de gelişimi tam oluyor bizim previa topic inde 35 te doğuran arkadaşlarda var bazılarının bebeği küvöze bile girmiyor.. inşallah bekler bebeğin ..

arkadaşlar sizin bebeklerde böyle kanat çırpar gibi oluyor mu bazen sanki böyle pır pır degişik analatamıyorum ama bugun doktor carpıntı falan deyince hepten hareketlere odaklandım:((((salı günü kontrolüm var gene
canım merak etme bende de oluyor o kanat çırpması , doktor zaten akışına bırakabilecek bir durum olmasa alırdı seni eve gönderip riske atmazdı.o yüzden kalbini ferah tut .

bugun kızıma bayramlık alayım dedim indik çarşıya,,yavaş da yürümeme rağmen okadaar çok yoruldumkii,,yani bu kasıklarımın agrısı öldürüyo beni resmen,
sizlerin yürüme durumu nasıl acaba?? ben çokkk zorlanıyorumm, bi bayramda çıkarım artık dışarı bide son kez ağda yaptırmaya gıdersem ozaman:))) valla yürüyemiyorum ya,,karnım oldu taş gibi,,bu taş gibi lafınıda çok kullanan olmuş normal sanırım o durum.
bende zaman çabuk geçsinn istiyorum daha da varr ama..belki kasım sonunu beklemez diyorum bi ihtimal:) biraz aşağıda benım oğlan,hemen kapıda beklıyo:)
canım bende yorulunca kasık ağrım başlıyor aslında dikkat etmemiz lazım ama olmuyor işte bende çok hareketliyimdir.seninde daha var merak etme ama tabi ani hareketlerden kaçın.
evet canım dahada varmılş gününe ama er_ca isimli arkadaşada aynısı oldu , serum ve ilaçlarla şimdi iyi evine geldi seninkinide belki kontorl altına alabilirler gelişmelri yaz mutlaka.

Selam kızlar yarın doğuma gidiyorum 8:30 gibi hastanede olacağım kısmetse,dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum.

fburak ve ahminelask sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,allaha emanet olun hepiniz,görüşmek üzere..:16:

Selam kızlar yarın doğuma gidiyorum 8:30 gibi hastanede olacağım kısmetse,dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum.

fburak ve ahminelask sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,allaha emanet olun hepiniz,görüşmek üzere..:16:

ben daha geç giricem sen çoktan kucaklamış olursun bebişini ozaman inşallah .. gece yatmadan bide sabah dua edicem .. sizde dualarınızı eksik etmeyin ..
yarın için allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize...

ben daha geç giricem sen çoktan kucaklamış olursun bebişini ozaman inşallah .. gece yatmadan bide sabah dua edicem .. sizde dualarınızı eksik etmeyin ..
yarın için allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize...

arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.

bu arada bir sorum olacak sizlere sezeryan olacakalar hastane çantanıza gecelikmi, pijama takımımı koydunuz acaba sezeryanda hangisi daha kullanışlı kafama takıldı birisi her tarafını açmak zorunda kalmazsın pijama koyun demişte ben gecelik koymuştum ne yapsam acaba ?

canım hayırlı doğumlar, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle.

canım sana da hayırlı doğumlar olsun, hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğinizi.

arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.

bu arada bir sorum olacak sizlere sezeryan olacakalar hastane çantanıza gecelikmi, pijama takımımı koydunuz acaba sezeryanda hangisi daha kullanışlı kafama takıldı birisi her tarafını açmak zorunda kalmazsın pijama koyun demişte ben gecelik koymuştum ne yapsam acaba ?

ben de cumartesi sezeryana girecek biri olarak normalde alt üst esofman takımı koymuştum ama annem dikişine gelir canın yanar gecelik de al deyince gittim bir de gecelik aldım.ikisini de koyucam.

yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa

canım hepinizin doğumu kolay olur inş, her şey gönlünüzce olsun allah yardımcınız olsun , minik kuzularınızı sağlıkla ve mutlu kucağınıza alın yarın güzel haberler alalım inş. mis kokularını içinize çekin yüreğiniz ferahlasın dualarım sizinle :49::49::49::49::49::49:

canım çok geçmiş olsun her şey yolundadır inş..............

Ben pijama aldım canım zaten lohusa için olanların beli yüksek baya,o yüzden ameliyat yerine denk gelmesi pek olası değil gibi

mrb, kasım anneleri aranıza bugün katıldım benim ilk gebeliğim bebeğimin muhtemel doğum tarihi sata göre 30.11.2012 yanlız doktorun ultrason cihazında 19.11.2012 görünüyor dr doğumla ilgili bişey söylemedi ama erken doğum yapıcam diye strese giriyorum bebeğin uzun süredir kafası aşağıda ve uzun süredir kasılmalarım , sancılarım var tabi dinlenince geçen cinsten sizce doğum yakınmıdır? yani erken doğum olabilirmi doğum zamanı yaklaşan annelerden bilgi bekliyorum.

Son düzenleme:
Evet güzel anneler cuma günü son kontrole gittim sabah 9.30 da ertseı gun sezryan ıcın saat belırleyeektık..ama kontrolde 3cm acıklıgım vardı doktorumda hadı normalı deneyelım dedi ve beı dogumhaneye yatırıp sunı sancı verdıler esımde bu arad esyalarımızı almya gıttı ailelere haber verdı bende ıcerde saskın bı sekılde olup bıtene bakıyordum her sey okadar hızlı ılerlıyordukı sabah 9.40 da dogumhaneye alındım ve 13.35de normal dogumla kızım melegım CEYLİNİdünyaya getirdim 3100gr 51 cm oalark dünyaya geldi cok sukur 3.5saate kurtuldum acılmama hemen oldu mukemmel bır duygu rabbım hepinize nasıp etsın kolay dogumlar ve normal dogum yaparsınız ınsallah sımdı emısıyoruz hala ınanamıyorum ruyada gıbıyım sancı zamana baya acı cekıyorsunuz ama sonrası cok rahat görüsürüz bbeiş aglıyor

hayırlı uğurlu olsun.. güzel bi doğum olmuş anlaşılan. gözünüz aydın..
uzun zaman sonra merhaba...

öncelikle hastene süresince bana dua eden gönlü benimle ve bebeğimle olan kasım annelerine çok teşekkür ediyorum...

hepinizden allah razı olsun...rabbim sizlere daha da güzel duygular nasip etsin..

doğum hikayemi daha geniş bi zamanda yazıcam inşallah...

yorgun ve uykusuzum...

bebeğim şu an uyuyo...daha dün çıktı kuvezden...bugun evimizde 2.günü...ona bakıp bakıp ağlıyorum...

yaşayan bi bebeğim var...elhamdülillah

rabbime binlerce kez şükürler olsun...elhamdülillah,süphanallah,barekallah...

hepinizi çok öpüyorum...

dualarınızda unutmayın bizi...

sütüm az geldiği için bebeğime sağıp veriyorum..doymadığı yerde mama takviyesi yapıyoruz...

dua edin sütüm bereketlensin..bebeğim emsin...azcık emiyo yoruluyo uyuyo..

sarılığı tekrarlar diye korkudan emzirmeyide bıraktım..çünkü kaç ml emdiğini bilemiyorum...

salı günü kontrolumuz var...

doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim...

yaşayan bi bebeğim var demişsin ya canım gözlerim doldu resmen. Allah buna uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. bol bol süt olsun bebeciğine inşallah.

Back