• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
masallah bebisine... Gununuzde belli olmus simdi zor gecer zaman...

Bende yeni dogan sunneti istiyorum ama yarin sezeryan olcam icin kimlik isi bayramdan sonraya kaliyor... Sunnette ozamana kaldi... Ilk oglumda erken oldu 2 gunde kabuklandi kabugu dustu... Cok cabuk iyilesiyor gercekten...

böyle son gün olanları okuyunca çok heyecanlanıyorum.Allah sag salim kucagına almayı nasib etsin, yarın dualarımız sizlerle olacak.niltt de yarın degil mi yanlış mı hatırladm ?

ayy bu ısler bıtmıo yaa halıları yıkanmaya vermıstım bari gelmeden azcık temızlık yapıyım dedım karnım taş gıbı oldu neyse kı geldıde yerlestırdım rahatladım :6:
kozet bu arada bende sendenım valla ıyıce sabırsızlnamaya basladm bı an önce dogsun ıstıorum hayırlsıyla ya..benım sezeryanda deıl tam zamanında dogcak gıbı hıssedıorum her konuda cok dakik oldugum ıcın doğumlarmda öle oluyo galıba:)

böyle son gün olanları okuyunca çok heyecanlanıyorum.Allah sag salim kucagına almayı nasib etsin, yarın dualarımız sizlerle olacak.niltt de yarın degil mi yanlış mı hatırladm ?

3 kisiyiz Yarin icin bi arkadas daha var... Bir supriz yapan olmazsa tabi...

Seninde az kalmis darisi sizin basiniza insallahh..

Bende ekim annelerini okur okur heyecan yapardim... Okuya okuya ekim annesi oldum ciktim...

bu arada ben galıba yenıdoğan sünneti yaptırmıcam bıraz aklı erınce yaptırcam heralde..tabi bellıde olmaz zaman ne gostercek bılemıorum ama ılk oğlumu 1 yasında yaptırmıstık öyle süslü püslü gıydırıp dolastırma olayınıda sevmedıgım ıcın yapmamıstm cok rahat olmustu ama buyuyunce oğlum hıc beklemedgm bı sekılde arkadasları sunnet olunca kıyafetlere kutlamalara felan özenıp banada böle almısmıydınız felan dıye sordu hıc hatırlamıo cunku cocuk:))bende üzülmüstm hıc bı sünnet anısı olmadıg ıcın felan:26:

bu arada ben galıba yenıdoğan sünneti yaptırmıcam bıraz aklı erınce yaptırcam heralde..tabi bellıde olmaz zaman ne gostercek bılemıorum ama ılk oğlumu 1 yasında yaptırmıstık öyle süslü püslü gıydırıp dolastırma olayınıda sevmedıgım ıcın yapmamıstm cok rahat olmustu ama buyuyunce oğlum hıc beklemedgm bı sekılde arkadasları sunnet olunca kıyafetlere kutlamalara felan özenıp banada böle almısmıydınız felan dıye sordu hıc hatırlamıo cunku cocuk:))bende üzülmüstm hıc bı sünnet anısı olmadıg ıcın felan:26:

Benim oglumda cok cektik pipiden... En son dedilerki sunnet sart yaptirdik mecburen... Bende ozaman akli ersin istedim ama olmadi... Simdi bunuda ondan cektik diye yaptirmak istiyorum acikcasi...

Sunnet dugunu istersrler buyuyunce yaparim napiyim...

Benim oglumda cok cektik pipiden... En son dedilerki sunnet sart yaptirdik mecburen... Bende ozaman akli ersin istedim ama olmadi... Simdi bunuda ondan cektik diye yaptirmak istiyorum acikcasi...

dogru haklısın ozaman gereklılık durumunda tabiki bende yaptırırm ama bakalım ıste duruma gore artık..

dogru haklısın ozaman gereklılık durumunda tabiki bende yaptırırm ama bakalım ıste duruma gore artık..
Aslinda cok zor oldu 5 aylikti kipir kipirdi... Surekli kontrol altinda tutmak zorundaydim... Bezine surtmemesi gerekmis kanarmis vs... Butun gun bacaklarini tuttum fazla hareket etmrsin diye... Hareketli bebek cok zor sunnet olayinda... Allahtan hemen kabuklanip dokuldu kabugu taze deri tabi. Dr da bu geceyi atlatsin demisti yarina bisey kalmaz oyle oldu tabi ogun ve geceyi zor gecirdim surtecek kanayacak diye... Oglusumda fosur fosur uyudu sanirim agrisi olmadi olsa yikardi ortaligi...

Ben zaman bir an önce geçsin diye dua ediyorum, insan yanliz olunca 1saat 1gün gibi geliyor. Evlendikten sonra çok duruldum canim hiç birşey yapmak istemiyor benki eve zor giren insandim neden böyle oldum anlamiyorum 1ekmek almaya bile üşeniyorum. Mutsuzmuyum onu da bilmiyorum hamilelikle beraber daha da bir kapanik oldum herşeye ağliyorum şuan yazarken bile kendime ağlıyorum. Sevdiğim insanla bir an bile düşünmeden 1ayda evlendim hala seviyoorum hatta daha da fazla seviyorum. Evleneli zaten 15ay oldu henüz , çok darlardayim içim boğuluyor eşime anlatsam rahatlik batiyor der ama değil işte. Evlenmeden önce yoğun çalişan her ani değerlendiren biriydim zaman yetmiyordu. şimdi ise zaman o kadar fazla ki harcamadan geçiiip gidiyor. şuan tek tesellim kızım beni bitek o mutlu olmaya teşvik ediyor...

Ben zaman bir an önce geçsin diye dua ediyorum, insan yanliz olunca 1saat 1gün gibi geliyor. Evlendikten sonra çok duruldum canim hiç birşey yapmak istemiyor benki eve zor giren insandim neden böyle oldum anlamiyorum 1ekmek almaya bile üşeniyorum. Mutsuzmuyum onu da bilmiyorum hamilelikle beraber daha da bir kapanik oldum herşeye ağliyorum şuan yazarken bile kendime ağlıyorum. Sevdiğim insanla bir an bile düşünmeden 1ayda evlendim hala seviyoorum hatta daha da fazla seviyorum. Evleneli zaten 15ay oldu henüz , çok darlardayim içim boğuluyor eşime anlatsam rahatlik batiyor der ama değil işte. Evlenmeden önce yoğun çalişan her ani değerlendiren biriydim zaman yetmiyordu. şimdi ise zaman o kadar fazla ki harcamadan geçiiip gidiyor. şuan tek tesellim kızım beni bitek o mutlu olmaya teşvik ediyor...
canım bu duygu karışılıkları inan hepimizde oluyor sen biraz daha fazla yaşıyor olabilirsin . bende hamileliğim başımdan beri hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağladım halen daha herşeye ağlıyorum , eşim anlamaya çalışsada anlamıyor beni, anlamasıda mümkün değil zaten yaşayan bilir.eski halimi çok özlüyorum bende çok aktiftim, şimdi herşey batıyor gözüme , ama bu günler bebişleirmizi kucağımıza alınca geçecek yepyeni bir hayat bizi bekliyor inşallah hayatımızı onlara göre tekrar düzenliycez .

bugün kontrolümüz vardı oglum yaklaşık 3 kilo olmuş ve yine yüzünü göstermedi neyse en fazla 2 hafta daha saklanabilecek annesinden:)) süpriz olmazsa 6 kasım tarıhımız kesinleşti.epidural olucam büyük ihtimalle( kan tahili yapılacak haftaya pıhtılaşmaya filan bakılacakmış,sonuçlar uygun çıkarsa epidural ) ben bugün bir de cocuk cerrahisiyle görüştüm yenidogan sünneti için..ilk 72 saat agrıyı daha az hissetttigini söylediler.acı hissediyor fakat nerden geldigini tam olarak anlayamıyormuş, çabuk toparlıyormuş. ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi dediler.ilk gün yapmak istemiyolar.önce saglıklı dogsun bakalım sarılık falan durumu olmazsa 2. gün yapılır dediler.kararsızım.
off birde bu hafta ellerim hep uyuşuk parmaklarımı oynatırken cok agrıyor.ödemden oluyormuş.sırtım da cok agrıyor su 2 hafta bir geçse :( :37:
maşallah bebişine canım hadi hayırlı olsun doğum tarihin bende yarın gidiyorum bakalım tam tarih ne zaman olacak 1 yada 2 kasım demişti en son doktorum.

ayyy canım al bendede o kadar aramızda çok fark yok ( gerçi benim elma şekeri ters hala dönmezse daha erken olur ) ama benimde daha 30 gün var hamişler doğurdukça ya ben ne zaman doğuracağım diyorum , bir de geç yumurtlama yüzünden 2 hafta geriden hesaplıyoruz o da beni sinir ediyor , diyorum bak şimdi 38 haftalık olacaktım ne kaadr az kalacaktı :19::19: bide bana geç doğuracakmışım gibi geliyor beraber doğururuz belki :1::1:

Benimde geç düllenme oldu canım 1 hafta.. Hatta sat ım 14 şubat ama dr. 20 şubat sayıyor.. Satıma göre bende 37 haftalık oldum ama 1 hafta geç olduğu için 36 hafta..
Zaman geçmiyor değil mi.. Ben bir an önce 38 li haftalara gelmek istiyorum.. Hatta doğurmak istiyorum.. Bazı arkadaşlar demiş; Hamileliğimin tadını çıkarıyorum, ne güzel falan.. Ay yok, ben zaman gelsinde doğurayım diyorum hayırlısıyla..

kızlar coraspin kullanan varmı ne zaman bırakacaksınız ben bugün son kez içtim. coraspini bırakmak biraz tedirgin ediyo beni ama dr.um bırakmamı istedi..

buarada bir bir kavuşuyoz bebişelere ne güzel allahım kucağına alanlara sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin bebişlere uzun ömürler versin biz bekleyenlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin..

canım korkutmak gibi olmasın ama bu coraspini keşke başka bir doktora danışsaydın daha önceden.bende kullandım ama 32.haftada bıraktım.üç doktora danışmıştım.üçüde 32.de bırakılır dedi.eğer acil bir durum olursa hastaneye gidersen coraspini yeni bıraktığını söylemeyi unutma.coraspinin vücuttan çıkması bıraktıktan sonra 10 günü buluyormuş.doğumun nasıl olucak peki

arkadaşlar sizin bebeklerde böyle kanat çırpar gibi oluyor mu bazen sanki böyle pır pır degişik analatamıyorum ama bugun doktor carpıntı falan deyince hepten hareketlere odaklandım:((((salı günü kontrolüm var gene

bugun kızıma bayramlık alayım dedim indik çarşıya,,yavaş da yürümeme rağmen okadaar çok yoruldumkii,,yani bu kasıklarımın agrısı öldürüyo beni resmen,
sizlerin yürüme durumu nasıl acaba?? ben çokkk zorlanıyorumm, bi bayramda çıkarım artık dışarı bide son kez ağda yaptırmaya gıdersem ozaman:))) valla yürüyemiyorum ya,,karnım oldu taş gibi,,bu taş gibi lafınıda çok kullanan olmuş normal sanırım o durum.
bende zaman çabuk geçsinn istiyorum daha da varr ama..belki kasım sonunu beklemez diyorum bi ihtimal:) biraz aşağıda benım oğlan,hemen kapıda beklıyo:)

arkadaşlar sizin bebeklerde böyle kanat çırpar gibi oluyor mu bazen sanki böyle pır pır degişik analatamıyorum ama bugun doktor carpıntı falan deyince hepten hareketlere odaklandım:((((salı günü kontrolüm var gene

canımmm merhaba nasılsın melikecimmmm aaa panik olma bakimmm sakin ol bitanemmm:38:

bendede oluyorr hem kanat cırpma hemde agrı oluyor şimdide oluyor hatta :49:

bugun kızıma bayramlık alayım dedim indik çarşıya,,yavaş da yürümeme rağmen okadaar çok yoruldumkii,,yani bu kasıklarımın agrısı öldürüyo beni resmen,
sizlerin yürüme durumu nasıl acaba?? ben çokkk zorlanıyorumm, bi bayramda çıkarım artık dışarı bide son kez ağda yaptırmaya gıdersem ozaman:))) valla yürüyemiyorum ya,,karnım oldu taş gibi,,bu taş gibi lafınıda çok kullanan olmuş normal sanırım o durum.
bende zaman çabuk geçsinn istiyorum daha da varr ama..belki kasım sonunu beklemez diyorum bi ihtimal:) biraz aşağıda benım oğlan,hemen kapıda beklıyo:)

canım merhaba:3: bendede oluyor yaa hemen yoruluyorum agrım oluyor eşim kızıyor bana bir yerinde durmuyorsun diyor :51: napim hiperraktifim ben :52:

canımmm merhaba nasılsın melikecimmmm aaa panik olma bakimmm sakin ol bitanemmm:38:

bendede oluyorr hem kanat cırpma hemde agrı oluyor şimdide oluyor hatta :49:

sagol aysuncugum..iyiyz kuzum sen nasılsın ...panikledim valla bugün nerseyse sezeryana alacaktı doktor carpıntım varmış benim ve bu cocukta da carpıntı yapmış sıkıntıya girmiş yavrucak:(((neyseki sonradan normale döndük ben fazla heyecan yapmışım galiba...birde nst de sırtüstü yatmayın sag sol yatın mümkünse bu da çarpıntıya sebep olmuş bende..

canım kıyamam sana seni iyi anlıyorummmmm:34: daha evliliğe tam alışamadan hamilelik gibi bir yukun altına girmişsin evliliğimin ilk 1 yılında bende senin giib oldum ne dısarı cıkmak ıstemdim ne gezmek ne temızlık yapmak ıstedim bunalıma girdim resmen :19: ama geçti alıştım şimdide hamileyim hamd olsun çok guzel bir duygu ama agır kolay degilmiş anne olmak ama yinede Allaha hamd etmek lazım ablamın kuzenimin cocugu olmuyor o kadar uzuluyorum ki nelerini verd,ler evlat sahıbı olmak ıcın... Allahım onlarada nasip etsin dua okuyalım dua edelim bol bol Rabbim yardımcımız olsun sag salim meleklerimiizi kucagımıza alalım zamanı gelinceee canını sıkma tamma mı cnm :38: anlaştık mı :34:

sagol aysuncugum..iyiyz kuzum sen nasılsın ...panikledim valla bugün nerseyse sezeryana alacaktı doktor carpıntım varmış benim ve bu cocukta da carpıntı yapmış sıkıntıya girmiş yavrucak:(((neyseki sonradan normale döndük ben fazla heyecan yapmışım galiba...birde nst de sırtüstü yatmayın sag sol yatın mümkünse bu da çarpıntıya sebep olmuş bende..

geçmiş olsun cnm:38: sen sakin olki annesi oda carpıntı yapmasın kıyamma sana az kaldı azıcık daha sabır :49:

etkiilemiş olabilir cnmm şimdi dogum tarihin ne zaman şekli vs bellimi :34:

bizde iyiyiz melikem hamd olsun gun sayıyoruz daha cok var bizee:52:

Back