2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

5 kasım beklenen tarih ama ultrasonda daha erken gösteriyor 31 ekim falan bir ara cok ev işi yaptım bebegin kafası iyice aşagı inmişti dinlenince toparlamış kendini yavrucak:))))sakin olmalıyım bol dua okuyoruz eşimle zaten...canım sende kendini yorma yat dinlen eşler hasklı kızmakta bizde hiç durmuyoruz canımcımmm:)))8 ay gecti aysun 1 ay da gecer güzelim...Allah saglık huzur iman gücü versin hepimize

aminnnnnn haklısın fıstıgım onca ay geçirdik 1 ay mı geçmicekkkk Allah saglık iman ömur rızık versin hepimizeee

kızlar selam.....

applepay dan haberi olan var mı?? merak ettim ben.

canım sedefimle konuşuyoruz beren hanım biraz gazlıymış geceeleri çok uyuyamadığı için gündüz bebiş uyudukça o da uyuyrmuş o yüzden topiğe giremiyorum diyor kızımla aşk yaşıyoruz diyor iyiler yani :)
bugün sabah kalktık ananemizle halamıza kahvaltıya gittik güzek güzel mamalar yedik oradan çarşıya çıktık oğluşuma mevlüt kıyafeti aldık sonra bir tane kapı süsü aldık kuzu şeklinde üstüne yazı işleyecez hoşgeldin erdem diye çok tatlı bir kuzu :) bakalım ne zaman yaapabilecez. yarınıda bir hayırlısıyla atlatsak çarşamba sabah 9 da randevumuz çok merak ediyorum oğluşumu... bizden böyle haberler kuzular ...

Canim çok saol ilgin için, evet bebeğimizin olmasi bizim için nimet hele benim için Rabbimin bana çok büyük hediyesi çünkü evlenene kadar hiç denecek kadar bir regl dönemim oldu ilaç falan da kullanmadim hiç. Benim için gerçekten mucize Rabbim evlat hasretiyle yananlarin yüreklerini evlat sahibi olmakla serinletsin inşallah. Hep diyorum Allahim sen ağlatmadan yaşat evlat sevgini

Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...

Hay Allah nişan mı acaba. Bir yerde okumuştum eğer mantar varsa o da yapabilirmiş. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Hay Allah nişan mı acaba. Bir yerde okumuştum eğer mantar varsa o da yapabilirmiş. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,tabi çok küçük değil artık ama daha kalsın bakalım ufaklık.merak etme sanırım bi süre daha içerde tutabilirler,yanlış hatırlamıyosam burda bu durumda olan arkadaşlar vardı

geçmiş olsun muhtemelen nişan gelmiştir .. sanırım doğumu durdurabilirler .. inşallah 2 hafta daha dayansa yeter 37 de gelişimi tam oluyor bizim previa topic inde 35 te doğuran arkadaşlarda var bazılarının bebeği küvöze bile girmiyor.. inşallah bekler bebeğin ..

canım merak etme bende de oluyor o kanat çırpması , doktor zaten akışına bırakabilecek bir durum olmasa alırdı seni eve gönderip riske atmazdı.o yüzden kalbini ferah tut .

canım bende yorulunca kasık ağrım başlıyor aslında dikkat etmemiz lazım ama olmuyor işte bende çok hareketliyimdir.seninde daha var merak etme ama tabi ani hareketlerden kaçın.
evet canım dahada varmılş gününe ama er_ca isimli arkadaşada aynısı oldu , serum ve ilaçlarla şimdi iyi evine geldi seninkinide belki kontorl altına alabilirler gelişmelri yaz mutlaka.

Selam kızlar yarın doğuma gidiyorum 8:30 gibi hastanede olacağım kısmetse,dualarınızı esirgemeyin hepinizi öpüyorum.

fburak ve ahminelask sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,allaha emanet olun hepiniz,görüşmek üzere..

ben daha geç giricem sen çoktan kucaklamış olursun bebişini ozaman inşallah .. gece yatmadan bide sabah dua edicem .. sizde dualarınızı eksik etmeyin ..
yarın için allah yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize...

arkadaşlar hayırlı doğumlar diliyorum sizlere inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , sütünüz bol olsun.

bu arada bir sorum olacak sizlere sezeryan olacakalar hastane çantanıza gecelikmi, pijama takımımı koydunuz acaba sezeryanda hangisi daha kullanışlı kafama takıldı birisi her tarafını açmak zorunda kalmazsın pijama koyun demişte ben gecelik koymuştum ne yapsam acaba ?

canım hayırlı doğumlar, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle.

canım sana da hayırlı doğumlar olsun, hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğinizi.

ben de cumartesi sezeryana girecek biri olarak normalde alt üst esofman takımı koymuştum ama annem dikişine gelir canın yanar gecelik de al deyince gittim bir de gecelik aldım.ikisini de koyucam.

yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa

canım hepinizin doğumu kolay olur inş, her şey gönlünüzce olsun allah yardımcınız olsun , minik kuzularınızı sağlıkla ve mutlu kucağınıza alın yarın güzel haberler alalım inş. mis kokularını içinize çekin yüreğiniz ferahlasın dualarım sizinle

canım çok geçmiş olsun her şey yolundadır inş..............

Ben pijama aldım canım zaten lohusa için olanların beli yüksek baya,o yüzden ameliyat yerine denk gelmesi pek olası değil gibi

mrb, kasım anneleri aranıza bugün katıldım benim ilk gebeliğim bebeğimin muhtemel doğum tarihi sata göre 30.11.2012 yanlız doktorun ultrason cihazında 19.11.2012 görünüyor dr doğumla ilgili bişey söylemedi ama erken doğum yapıcam diye strese giriyorum bebeğin uzun süredir kafası aşağıda ve uzun süredir kasılmalarım , sancılarım var tabi dinlenince geçen cinsten sizce doğum yakınmıdır? yani erken doğum olabilirmi doğum zamanı yaklaşan annelerden bilgi bekliyorum.

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun.. güzel bi doğum olmuş anlaşılan. gözünüz aydın..

yaşayan bi bebeğim var demişsin ya canım gözlerim doldu resmen. Allah buna uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. bol bol süt olsun bebeciğine inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…