• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burç yorumlarınızı okudum da en sevdiğim konu :)) benim burcum arslan yükselenim koç,eşimin burcu koç yükseleni arslan kızımız 2 gün daha dayanırsa akrep olacak ev ateş burcundan geçilmiyor:nazar:
birde kızlar bugün karnım acayip sertleşip duruyor.ilk endişelenmiyim dedim ama ne kadar zaman devam ederse endişelenmem lazım biliyormusunuz.hiç bir ağrım yok bu arada.sadece karnım mermer gibi oluyor

ayyy canım al bendede o kadar aramızda çok fark yok ( gerçi benim elma şekeri ters hala dönmezse daha erken olur ) ama benimde daha 30 gün var hamişler doğurdukça ya ben ne zaman doğuracağım diyorum , bir de geç yumurtlama yüzünden 2 hafta geriden hesaplıyoruz o da beni sinir ediyor , diyorum bak şimdi 38 haftalık olacaktım ne kaadr az kalacaktı :19::19: bide bana geç doğuracakmışım gibi geliyor beraber doğururuz belki :1::1:

ay kıyamam ben sana kozetem sende bendensin :38::40::52:

saglık olsun kız sen ben erva neval burda bekleriz artık napalım :27::27::27:

kıyamam sen usgyi boşver geri diyor ileri diyor tarihi belli olmaz yeterki sağlıklı hayırlı imanlı vefalı merhametli evlatlarımız olsun aminnnnnn:34:

ay canımmm duygularıma tercuman oldun resmen hemde ne sabırsızlanmaa 20 gunde geçse sonra önumu görsem en minik oluncaa zor oluyor bayaa zamanında sağlıkla gelsin inşAllah canımmmm

Allahım sanada yardım etsin kolayca bebegını kucagına al saglıcaklaaa... melekler yanında olsun bitanem:16:

Anlaya biliyirum seni daha ekimde nekadar cok doguran var kasimdan... Oyle olunca cok zor oluyor beklemek... Ama dedigin gibi biraz buyusun zamaninda gelsin.. zaten bu hamilelik gunlerimizi cok ozleyecegiz... O tekmelerini ozleyecegiz.. hepimiz cok ozel bir durum yasiyoruz suan... Hem insan omrunde kac kez hamile kaliyorki Sino canimmm.
37. Haftanda artik butun gelisimi tamamlaniyor bebisinin ondan sonrasi icin kilo boy olarak devamediyor... Inan 1 gun bile 1 gundur...
Dr bana 22 sinde alalim dedi Ben 23 olsun dedim... O bayram gunu hadtanede olcaz ogun cikicaz diye arefeden cikalim istedi... bende onemli degil dedim benim icin dusun yani 1 gunun hesabini yaptim...

O yuzden sabir diliyorum ya sona kalicaksin burda bi kac kisi olacaksiniz gerisi dogurmus olcak o zor yoksa sende bir Anne olarak gununu doldurmasini istersin elbette...

Insallah yarin bi kavusalim koklasalim... Neye kime benziyor merakediyorum onu cok...

ay kıyamam ben sana kozetem sende bendensin :38::40::52:

saglık olsun kız sen ben erva neval burda bekleriz artık napalım :27::27::27:

kıyamam sen usgyi boşver geri diyor ileri diyor tarihi belli olmaz yeterki sağlıklı hayırlı imanlı vefalı merhametli evlatlarımız olsun aminnnnnn:34:

aynen aynen pırtlatıp pırtlatıp ballandıra ballandıra anlatmıyorlar mı olan var olmayan var kardeşim :52::52::52::52:

ama bak şundan yırtıcaz bunlar biraz büyütücek , zorlukları kolaylıkları görücek , bize akıl vericek biz ucuz yırtacağız ohhhh :33::33::33::33::33::33::33:

Anlaya biliyirum seni daha ekimde nekadar cok doguran var kasimdan... Oyle olunca cok zor oluyor beklemek... Ama dedigin gibi biraz buyusun zamaninda gelsin.. zaten bu hamilelik gunlerimizi cok ozleyecegiz... O tekmelerini ozleyecegiz.. hepimiz cok ozel bir durum yasiyoruz suan... Hem insan omrunde kac kez hamile kaliyorki Sino canimmm.
37. Haftanda artik butun gelisimi tamamlaniyor bebisinin ondan sonrasi icin kilo boy olarak devamediyor... Inan 1 gun bile 1 gundur...
Dr bana 22 sinde alalim dedi Ben 23 olsun dedim... O bayram gunu hadtanede olcaz ogun cikicaz diye arefeden cikalim istedi... bende onemli degil dedim benim icin dusun yani 1 gunun hesabini yaptim...

O yuzden sabir diliyorum ya sona kalicaksin burda bi kac kisi olacaksiniz gerisi dogurmus olcak o zor yoksa sende bir Anne olarak gununu doldurmasini istersin elbette...

Insallah yarin bi kavusalim koklasalim... Neye kime benziyor merakediyorum onu cok...

haklısın canımmmm:49:

zamanını doldursun pıtırcıklarımız:49:

iyi düşünmüşsünn:34: saglıkla gelsin meleğin :16:

canımm ultrasonda poz veriyormuydu bizimki göstermedi hiç seninki gösteriyorsa aynı şekilde doguyorlarmış:49:

ayyy canım al bendede o kadar aramızda çok fark yok ( gerçi benim elma şekeri ters hala dönmezse daha erken olur ) ama benimde daha 30 gün var hamişler doğurdukça ya ben ne zaman doğuracağım diyorum , bir de geç yumurtlama yüzünden 2 hafta geriden hesaplıyoruz o da beni sinir ediyor , diyorum bak şimdi 38 haftalık olacaktım ne kaadr az kalacaktı :19::19: bide bana geç doğuracakmışım gibi geliyor beraber doğururuz belki :1::1:

Sanada sabir diliyorum bukadar kavusanin arasinda...
Suanki haftandan 2 hafta gerimi hesapliyor dr seni... Insallah kasimda dogar obur aya kalmazsin...
Neyse saglicakla dogsunda annesi sen sabret bekle kavuscan gunu... Ozaman cikartirsin acisini minnosundan...

Ben zaten diyorum benim bebek dogunca pisman olcak.. okadar zorluk cektimki mincik mincik edicem onu neye ugradigini sasircak garibim benim...

aynen aynen pırtlatıp pırtlatıp ballandıra ballandıra anlatmıyorlar mı olan var olmayan var kardeşim :52::52::52::52:

ama bak şundan yırtıcaz bunlar biraz büyütücek , zorlukları kolaylıkları görücek , bize akıl vericek biz ucuz yırtacağız ohhhh :33::33::33::33::33::33::33:

eveeettttt gıcıklaaarrrr :33::33::33::52::52::52::52::52::52: hahahahah tecrubelerinden yararlanıcazzzz :27::27::27::27:

haklısın canımmmm:49:

zamanını doldursun pıtırcıklarımız:49:

iyi düşünmüşsünn:34: saglıkla gelsin meleğin :16:

canımm ultrasonda poz veriyormuydu bizimki göstermedi hiç seninki gösteriyorsa aynı şekilde doguyorlarmış:49:

Benim ohlusumun bol bol surat fotosu var abisine benziyor... Onun usg leriyle karsilastiriyorum ondada var bol surat fotosu... Tipkisinin aynisi gibi duruyor... Bakalim dogunca anlayacagiz benziyormu abisine...
Abisi dogdugunda cok guzel bir bebekti 5.5 sene gecti hala derler biz Onun gibi guzel bebek gormedik diye... Simdi bilrnler Onun kadar guzel olamaz diyorlar... Bakalim yarin gorcez merakimiz gecicek...
Hos cirkinde olsa bana dunya guzeli olur kuzucum... Usg Ye gore guzel bir bebek...

Gercekten dogum sancilari oyle olmuyormus... Hazirlik yapiyor vucud, buda dogumun yaklastigi anlamina geliyor...

Gercek olanlar siddetli ve belden kadisiklsra vuran 5 dakikada bir gelen sanci agri seklinde olurmus....

Benim o sanciyi cekmemem lazimmis eski dikislerim icten atar diye.... O sekil sancin baslamadikca doguma daha var demektir.... Daha onceden sezeryanli degilsen korkacak bir durum yok suan Dr' bunlarin normal oldugunu soyledi...
Bende yaklasik 15 gun veya daha fazladir var o agrilar kasilmalar daha gercegi gelmedi... Yarina nasipse sezeryanimi olacagim...
Insallah sag salim bir avazda kavusursun bebegine....
ay canım iyi oldu söylediğin daha gelemsin zaten benim doktor bayramdan sonra diyor , bayramda süpriz yapmasın benim bebiş zamanını beklesin inşallah.senin yarın demek çok heyecanlısındır şimdi, hayırlı doğumlar diliyorum , epiduralmi, olacaksın?

bu arada baktım netten bi kaç yere 24 itibariyle akrep oluyor .. biz terazi oluyoruz .. diğer oğlum yengeç benim ben akrep olmasını istemiyordum güzel oldu :52::52:
neden akrep istemiyordun canım ,yengeç ile akrep uyumsuzmu

kızlar bende doktordan geldim çok şükür herşey yolundaydı...ultrason ölçümleri suyumuz gayet iyi çıktı...nst ye girdim sonucu görünce doktor şok oldu hemen nabzımı ölctüler cok carpıntım varmış ve bebek de bu çarpıntıdan etkilenmiş beni rehatlatmaya calıştılar yatırdılar falan sonra tekrar bagladılar 15 dk daha doktor eger sonuc gene bçyle çıkarsa hemen bebegi bugun alırım ded.:((((gelde sakin ol 15 dakika boyunca okudum inşirah suresini ve ya latif cektim ...Sonuca bakınca doktorum aferin dedi bak normale dönmüş herşey dedi ve eşime kızdı eşini sakinleştir diye:))))1 hafta sonra gene doktordayız cok korktum kzlar annemde yok daha yanımda:(((
ay canım atlatmışsın çok şükür bende okuyunca endişeleniyorum , yarın gidicem nasıl acaba biz de durumlar meraktayım.bol bol dua oku canım Allaha emanetler.

yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa
daualrımız seninle canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.

Sanada sabir diliyorum bukadar kavusanin arasinda...
Suanki haftandan 2 hafta gerimi hesapliyor dr seni... Insallah kasimda dogar obur aya kalmazsin...
Neyse saglicakla dogsunda annesi sen sabret bekle kavuscan gunu... Ozaman cikartirsin acisini minnosundan...

Ben zaten diyorum benim bebek dogunca pisman olcak.. okadar zorluk cektimki mincik mincik edicem onu neye ugradigini sasircak garibim benim...

yok canım şuan ki haftam doktorumun hesabına göre ama normalde 38 haftalık olmam lazım sat ıma göre :52:

aynen aynen benimde senin ki kaadr olmasada zor geçti canım ben beynende çok zorluk çektim , eşimin ailesi bana ve eşime büyü yaptırmış , hiç aklıam gelmeycek hiç kondurmadığım ve hiç işim olmayacak bir konu şok oldum öğrenince , e bu arada kızımda rahat drmayınca zor oldu benim için .... eşimde diyorum doğsun onun o kollarını bacaklarını yiyip bitirmeyecekmiyim , eşimde hiç kıyamaz çok masum çok narin sever bebekleri deli oluyor ben öyle deyince hele bir yap bak ben seni ne yaparım diyor :52::52::52::52:

eveeettttt gıcıklaaarrrr :33::33::33::52::52::52::52::52::52: hahahahah tecrubelerinden yararlanıcazzzz :27::27::27::27:

aynen emişiyorlar , koklaşıyorlar ohhh , duydukça bende açıyorum muslukları :27::27::27::27:

yok canım şuan ki haftam doktorumun hesabına göre ama normalde 38 haftalık olmam lazım sat ıma göre :52:

aynen aynen benimde senin ki kaadr olmasada zor geçti canım ben beynende çok zorluk çektim , eşimin ailesi bana ve eşime büyü yaptırmış , hiç aklıam gelmeycek hiç kondurmadığım ve hiç işim olmayacak bir konu şok oldum öğrenince , e bu arada kızımda rahat drmayınca zor oldu benim için .... eşimde diyorum doğsun onun o kollarını bacaklarını yiyip bitirmeyecekmiyim , eşimde hiç kıyamaz çok masum çok narin sever bebekleri deli oluyor ben öyle deyince hele bir yap bak ben seni ne yaparım diyor :52::52::52::52:

aynen emişiyorlar , koklaşıyorlar ohhh , duydukça bende açıyorum muslukları :27::27::27::27:

ne guzel maşAllahh:nazar: açma sende muslukları darsı basımızaaa:49:

canım ne bu senin bu insanlardan çektiğinnnn:47: şimdide buyumu yapmışlarr yazık yaa ne zavallılarrrr:19:

ay canım iyi oldu söylediğin daha gelemsin zaten benim doktor bayramdan sonra diyor , bayramda süpriz yapmasın benim bebiş zamanını beklesin inşallah.senin yarın demek çok heyecanlısındır şimdi, hayırlı doğumlar diliyorum , epiduralmi, olacaksın?

neden akrep istemiyordun canım ,yengeç ile akrep uyumsuzmu

ay canım atlatmışsın çok şükür bende okuyunca endişeleniyorum , yarın gidicem nasıl acaba biz de durumlar meraktayım.bol bol dua oku canım Allaha emanetler.

daualrımız su eninle canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.
benimki supriz oldu valla... 29 veya 30 Da sezeryan tarihi verdi once... Sonra dediki 22 sinde yanliz nst gorelim dedi... Sezeryanli olmasam sancilansam sorun olmaz dedi bayramda burdayim dedi.. ama sezeryan oldugum icin onceden bi nst gorelim dedi...
Ilkte hic agri bilmiyorum ben.. ozaman dedimki benim sancim var oda sordu nasil diye anlattim onlardan degil dedi... 5 dakka arayla siddetli belden kasiga genelde vuranlar dedi... Madem var sanci bugun gorelim nst dedi... Sonuc baslamis 15 gundur var yani hala devam... Zaten dogumun yaklastigi anlamina geliyor bu dedi... Muhtemelen bayramda sancin tutar 29 u beklemez dedi... Olabilcek en iyi gun yarin benim icin...
Insallah sag salim kavusurum...

Seninde olmadi cok normal... Gerci ilk oglumda benim hic olmadi biraksalar 42 yo bulurdu kesin...

Vucudun hazirliklara basladi haliyle kasilcak caring genislicek on hazirlik bunlar...

Zaten suan dogsada korkma disarda bakar besler buyutursun... Benim kuzen 2.500 dogurdu Anne sutuyle tek oyle guzel kilo aldiki bebegi kucaklara sigmiyor masallah....

ne guzel maşAllahh:nazar: açma sende muslukları darsı basımızaaa:49:

canım ne bu senin bu insanlardan çektiğinnnn:47: şimdide buyumu yapmışlarr yazık yaa ne zavallılarrrr:19:

aynen canım artık ağlasam mı gülsem mi bağırsam mı şaşırsam mı bilemedim , bir hocaya gitmediğim kalmıştı hayatımda onuda yaptım yani çok kötü bir durum allahım kimsenin başına vermesin ,

eşimle aram bozulsun diye değil ama sözlerinden çıkmayalım diye , ama ben anladım bu olayı , evde boğuluyorum duramıyorum , nefes alamıyorum , uyuyamıyorum , bir arkadaşıma anlattım dedim ben galiba bu evliliği yürütemeyecğim eşimi seviyorum o da beni seviyorum ondan ayrılamaya dayanamam ama bu evde duramıyorum artık ne yapacığım ben diye , oda kız size bri şey yapmış olmasınlar dedi .............

dedim ay ben hocayı gidip öyle yok büyüymüş yok muskaymış yaptıramam ,çok zor bir durum direndim girmedim ama baktım olacak gibi değil gidelim bakalım ölüm yok dedim ucunda bir gitti daha eşimle daha biz agzımı açmadan eşime sana 3 tane susturma büyüsü yapmışlar , annenle babanın yanında konuşamıyorsun dimi hiç haksız olsalar bile eşini savunamıyorsun dimi dedi şok olduk :47::47::47::47: sonra ben öyle büyü muska fialn bilmem sure vereceğim okuyun , esbih vereceğim allahın isimleri onalrı çekin allah korur sizi dedi de 1 aydır farhladım rahat rahat uyuyorum :49:

Canim bu aileleri anlamiyorum bi huzur vermiyorlar birakmiyolar.. evlatlarinida mutsuz ediyorlar... Ne olucak yani ayirinca rahatmi edicekler? Benimkilerde cok ugrasti zamanla k.v oglunu paylasamadi bi turlu... Neyseki artik ugrasmiyor ugrassa al hayrini hot dicem yani...

Bende cok hircin seviyorum yoksa bisey anlamiyorum... Bisey diyenede Ben hemen piskopata bagliyorum... Sizene diyorum benim hakkim var okadar tasidim karnimda ben dogurdum kimene... Evlat benim evladim... Benim buyuk alisik mincik mincik seviyorum onu hala sert hasinnnn...

aynen canım artık ağlasam mı gülsem mi bağırsam mı şaşırsam mı bilemedim , bir hocaya gitmediğim kalmıştı hayatımda onuda yaptım yani çok kötü bir durum allahım kimsenin başına vermesin ,

eşimle aram bozulsun diye değil ama sözlerinden çıkmayalım diye , ama ben anladım bu olayı , evde boğuluyorum duramıyorum , nefes alamıyorum , uyuyamıyorum , bir arkadaşıma anlattım dedim ben galiba bu evliliği yürütemeyecğim eşimi seviyorum o da beni seviyorum ondan ayrılamaya dayanamam ama bu evde duramıyorum artık ne yapacığım ben diye , oda kız size bri şey yapmış olmasınlar dedi .............

dedim ay ben hocayı gidip öyle yok büyüymüş yok muskaymış yaptıramam ,çok zor bir durum direndim girmedim ama baktım olacak gibi değil gidelim bakalım ölüm yok dedim ucunda bir gitti daha eşimle daha biz agzımı açmadan eşime sana 3 tane susturma büyüsü yapmışlar , annenle babanın yanında konuşamıyorsun dimi hiç haksız olsalar bile eşini savunamıyorsun dimi dedi şok olduk :47::47::47::47: sonra ben öyle büyü muska fialn bilmem sure vereceğim okuyun , esbih vereceğim allahın isimleri onalrı çekin allah korur sizi dedi de 1 aydır farhladım rahat rahat uyuyorum :49:

ay canımmm Allah korusun hepimizi kötü insanlardan şerlerinden :19: eşin konusuyormu ailesiyleee:31: Allahtan bulsunlar canımmm iyi olmana sevindimm

Haa bu arada akrep burcuyla bi derdim yok... Benim buyuk oglan yengec bir yengecle bir akrep evde nasil olur bilemedim ... Derdim o yani..

bugün kontrolümüz vardı oglum yaklaşık 3 kilo olmuş ve yine yüzünü göstermedi neyse en fazla 2 hafta daha saklanabilecek annesinden:)) süpriz olmazsa 6 kasım tarıhımız kesinleşti.epidural olucam büyük ihtimalle( kan tahili yapılacak haftaya pıhtılaşmaya filan bakılacakmış,sonuçlar uygun çıkarsa epidural ) ben bugün bir de cocuk cerrahisiyle görüştüm yenidogan sünneti için..ilk 72 saat agrıyı daha az hissetttigini söylediler.acı hissediyor fakat nerden geldigini tam olarak anlayamıyormuş, çabuk toparlıyormuş. ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi dediler.ilk gün yapmak istemiyolar.önce saglıklı dogsun bakalım sarılık falan durumu olmazsa 2. gün yapılır dediler.kararsızım.
off birde bu hafta ellerim hep uyuşuk parmaklarımı oynatırken cok agrıyor.ödemden oluyormuş.sırtım da cok agrıyor su 2 hafta bir geçse :( :37:

kuzucuklar ben sapıttım yalnızlıktan napıcamı şaşırıyorum heyecan dorukta bide heran gelebilir bebişim diye bizim kasım kuzuları bayramı görücez illa dediler baksanıza benim asıl bdt 3 kasımdı sonra ilk dr.kontrollerimde dr. 13 kasım diye değiştirmişti geç döllenme olmuş olabilir dedi. benim şimdi kafam karışık bekliyorum bebeğimi artık hayırlısı ama etrafımdakiler göbeğime bakarak daha var diyorlar yukarıdaymış hala :34::26: :26: bilemiyorum artık büyüklerin dediklerinde vardır bir hikmet dimi ama:34: neyse biz gurbetteyiz bu bayram 3,ve 4, günü eşim izinli ama gidemiycez tabi biryere 2 saat uzaklıkta kaynanamlar eşimin içi gidiyor biliyorum kıyamıyorum ona gitsin diyorum ama sonrada ben nelere katlandım bebişimiz için oda otursun oturduğu yerde diyorum çok karışık kafam:26: aslında gitmesini istemememin bir nedenide uzun zamandan beri kaynanamın oğlum sen gelmiycekmisin bayramda deyip durması hiç beni düşünmüyor çok vicdansızca konuşuyor bazen heryer arabaymış sancılansam nolacakmış biner gidermişim onlardaa 2 saat sonra buradalarmış uzak biyer değilmiş hiç gelip yardım etmedi bana yemin ederim eşim gelsenize deyince fatma rahatsız olur diyor onun derdi hizmet edemem onlara diye korkuyo... neyse işte bayramda yalnızız yaşımız genç olunca gelen gidende olmuyor ama ben yaprak sardım azönce bide tatlı yapıcam :56: yarın kontrolümüz var bütün günümü alır ertesi günde arife bayram geldi çattı:52:

bugün kontrolümüz vardı oglum yaklaşık 3 kilo olmuş ve yine yüzünü göstermedi neyse en fazla 2 hafta daha saklanabilecek annesinden:)) süpriz olmazsa 6 kasım tarıhımız kesinleşti.epidural olucam büyük ihtimalle( kan tahili yapılacak haftaya pıhtılaşmaya filan bakılacakmış,sonuçlar uygun çıkarsa epidural ) ben bugün bir de cocuk cerrahisiyle görüştüm yenidogan sünneti için..ilk 72 saat agrıyı daha az hissetttigini söylediler.acı hissediyor fakat nerden geldigini tam olarak anlayamıyormuş, çabuk toparlıyormuş. ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi dediler.ilk gün yapmak istemiyolar.önce saglıklı dogsun bakalım sarılık falan durumu olmazsa 2. gün yapılır dediler.kararsızım.
off birde bu hafta ellerim hep uyuşuk parmaklarımı oynatırken cok agrıyor.ödemden oluyormuş.sırtım da cok agrıyor su 2 hafta bir geçse :( :37:

masallah bebisine... Gununuzde belli olmus simdi zor gecer zaman...

Bende yeni dogan sunneti istiyorum ama yarin sezeryan olcam icin kimlik isi bayramdan sonraya kaliyor... Sunnette ozamana kaldi... Ilk oglumda erken oldu 2 gunde kabuklandi kabugu dustu... Cok cabuk iyilesiyor gercekten...

kızlar benim ellerim çok fena uyuşuyor, hatta dirseklerime kadar uyuşuyor.şişlik de oluyor.doktor normal dedi ama ben yine de evhamlanıyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin[/QUOTE]

benim tavsiyem tuzu sıfırla.şişlik tuz alımından oluyor genelde.evhama gerek yok.çoğu kişi eşinn ayakkabılarını giyiyor, sonra düzeliyor.
ben tuzu 3 aydır sıfırladım.16 kilo aldım ama alyansımı çıkarmadım henüz :) inş. doğuma giderkende çıkarmam.

Back