2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canim Aynen oyle ilk kolaydi bu zor .. ilkte hic yerimde durmazdim otur derlerdi ne geziyosun okadar vs... Onda 2 kilo aldim sadece.. bunda karpuz gibi yata yata 7 kilo aldim an itibariyle... Bide okadar diyet aclik vs ile .. yeseydim gonlumce neolurdum hic bilemiyorum...
Sende zor gecirmissin beni anlarsin bide evde ilgi bekleyen bir cocuk olunca yatmakta zor....

Neyseki seninde az kaldi atlaticaz bunlari ... Bebislerimizi kucaklayinca hepsi gecicek...

Senin ilk erkek sanirim simdiki ne?
Benim simdikide erkek...

yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa

Ohhh ne guzel 23 ekim anneleri cogaliyor... Rabbim Insallah yarin sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder... Nitt ve benim erkek seninkinin cinsiyeti ne ?

Burlar, bebek burcu, bebeimin burcu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

canım ben buradan bakıyorum , diğer siteler pek güvenilir olmuyor gibi buraya da bir bak istersen

Sagol canim bir bakayim burdan...
Bide astroloji den anlayan tanidigim var... Saatine gore yukselenine baktircam bide onada sorayim bakalim o nedicek burc olayina... Cok arada kaldim burcu ne olcak bu bebisimin bilmiyorum tam emin olamiyorum... Halbuki 22 sinden sonra diger burca geciyor diye biliyordum Ben hep...

canlarım merhabaaa Allah sağ salim hayırla sağlıkla meleklerimize kavuştursun ailelerimizle sevdiklerimizle eşlerimizle inşAllalhhhh

ayy ne güzel ya öye bir imkanın varsa ben kendim teraziyim , abimde öyleydi hiç anlaşamıyorduk iki cambaz bir ipte oynamaz misali o yüzden kızımın terazi olmasını istemiyorum ama bakalım nasip ne olacak gün gün bazı aylar 31 filan çektiği için değişiyor galiba

gözün aydın canım tebrik ederim darısı başımıza :))

Benim kardesim yengec mesela ona baktirdim ben... Tamam yengecinde ozelliklerini tasiyor ama aslan mis yukseleni o daha cok etkiliyormus onu... Liderlik ustunluk kurma vs gibi tipik aslan ozellikleri var.. yengec olarakta evcimen bide duygusal...
Mesela bende bogaymis yukselenim ama kendimi basagim dogum saatine gore hangisinin daha cok etkili oldugunu soyluyor mesela benim kendi burcunun daha cok etkiliyormus beni yukselenime gore...

geçmiş olsun canım dikkat et

ay ne güzel ya ben bayılırım böyle şeylere ,aynen etkiliyor benim etrafımda herkes sen terazi gibi değilsin diyor ondan mı acaba belkide yükselenim daha baskın

ay ne güzel ya ben bayılırım böyle şeylere ,aynen etkiliyor benim etrafımda herkes sen terazi gibi değilsin diyor ondan mı acaba belkide yükselenim daha baskın

hamd olsun 30 lu rakamları gördük Rabbim kucagımıza almayıda nasip etsin aminnnnnnn

Allah yardimcin olsun.. burda en zoru senin gununu beklemen olacak...
Ekim annelerine bakiyorum arada eylulde patir patir dogurdular bir cogu... Suan kalanlarda kafayi siyirmak uzre...
Herkez bebegini kucaklayip yazdikca sabirsizlaniyorsundur sen.. zaman sana daha bir zor gecicek... Artik kasim 15 ten sonra bekliceksin her an gelebilir ordan sonra...
Rabbim sana sabir versin... Insallah zamaninda kolsyca kavusursun Bebegine...

ay nee güzel ya ben bayılırım böyle şeylere ama etrafımda anlayan birisi yok tabi ki , ben misal teraziyim ama etrafımdakiler terazi gibi değilsin diyor bazen , belkide yükselenim daha etkili demkki

Gercekten etkiliyor... Zaten kardesimin burcundan cok yukseleni etkiliyor... Biraz yonetmey isever; emir almaktan hoslanmaz ... Is hayatinda hep sorun yasadi o yuzden cok kapi carpip cikmisligi var...
Sukur ki biyerde mudurluk yapiyorda calisiyor... Yoksa hep kendi isini kurmak istiyordu.. Ben kimsenin emrinde calisamam diyordu... Tipik aslan iste yuksek olcak hakimiyet kurcak vs... Zaten aslanin en buyuk ozelligi... Kadin ondan bu hic bir iste tutunamiyor dedi... Yukseleninin etkisinden...
Kendi burcundan cok etkiliyor onu zaten baktigimda bariz aslan...

ay canımmm duygularıma tercuman oldun resmen hemde ne sabırsızlanmaa 20 gunde geçse sonra önumu görsem en minik oluncaa zor oluyor bayaa zamanında sağlıkla gelsin inşAllah canımmmm

Allahım sanada yardım etsin kolayca bebegını kucagına al saglıcaklaaa... melekler yanında olsun bitanem

annesininbirtanesi, applepay, sudem, lavinya, hayatbanagüzel, arcak , sahinus aklıma gelen arkadaşlar unuttuklarım varsa affola hepinizin gözü aydın.analı babalı büyütmek nasib olsun kuzularınızı darısı başımıza

ayyy canım al bendede o kadar aramızda çok fark yok ( gerçi benim elma şekeri ters hala dönmezse daha erken olur ) ama benimde daha 30 gün var hamişler doğurdukça ya ben ne zaman doğuracağım diyorum , bir de geç yumurtlama yüzünden 2 hafta geriden hesaplıyoruz o da beni sinir ediyor , diyorum bak şimdi 38 haftalık olacaktım ne kaadr az kalacaktı bide bana geç doğuracakmışım gibi geliyor beraber doğururuz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…