yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa
canım benimde ikinci olucak nasipse 1 tane 3,5 yaşında oglum var onda hiç bir sorunum yoktu dogurmuycak gibiydim bunda yatarak geçen 8 ay çok zor geçti halada öle her yerim agrıyo ayakta kalamıyorum bir an önce artık dogurmak istiyorum ilki kolay olunca insanın daha bir zoruna gidiyor hakkımızda hayırlısı napalım bu da böle nazlı olacakmış demekki diyorum
yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa
Burlar, bebek burcu, bebeimin burcu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım ben buradan bakıyorum , diğer siteler pek güvenilir olmuyor gibi buraya da bir bak istersen
Sagol canim bir bakayim burdan...
Bide astroloji den anlayan tanidigim var... Saatine gore yukselenine baktircam bide onada sorayim bakalim o nedicek burc olayina... Cok arada kaldim burcu ne olcak bu bebisimin bilmiyorum tam emin olamiyorum... Halbuki 22 sinden sonra diger burca geciyor diye biliyordum Ben hep...
Burlar, bebek burcu, bebeimin burcu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım ben buradan bakıyorum , diğer siteler pek güvenilir olmuyor gibi buraya da bir bak istersen
Evet güzel anneler cuma günü son kontrole gittim sabah 9.30 da ertseı gun sezryan ıcın saat belırleyeektık..ama kontrolde 3cm acıklıgım vardı doktorumda hadı normalı deneyelım dedi ve beı dogumhaneye yatırıp sunı sancı verdıler esımde bu arad esyalarımızı almya gıttı ailelere haber verdı bende ıcerde saskın bı sekılde olup bıtene bakıyordum her sey okadar hızlı ılerlıyordukı sabah 9.40 da dogumhaneye alındım ve 13.35de normal dogumla kızım melegım CEYLİNİdünyaya getirdim 3100gr 51 cm oalark dünyaya geldi cok sukur 3.5saate kurtuldum acılmama hemen oldu mukemmel bır duygu rabbım hepinize nasıp etsın kolay dogumlar ve normal dogum yaparsınız ınsallah sımdı emısıyoruz hala ınanamıyorum ruyada gıbıyım sancı zamana baya acı cekıyorsunuz ama sonrası cok rahat görüsürüz bbeiş aglıyor
ayy ne güzel ya öye bir imkanın varsaben kendim teraziyim , abimde öyleydi hiç anlaşamıyorduk iki cambaz bir ipte oynamaz misali o yüzden kızımın terazi olmasını istemiyorum ama bakalım nasip ne olacak gün gün bazı aylar 31 filan çektiği için değişiyor galiba
Kızlar bugün benim başıma ne geldi ....
Bugün pazar ya, sahilde dolaşalım deidk biraz.. Malum kaç gündür şu meşhur kasılmalarımdan iyice yürüyemez hale geldim.. Eşimde yanımdayken gider dolaşırız dedik..
Sahilde bir bank bulduk oturdum ben.. Eşimde arabayı park etme derdinde.. Sonra annem geldi peşimden, bankın diğer kenarına da o oturdu.. Annemin oturmasıyla bank bir tarafa tarttı ve biz annemle arkaya doğru bankla birlikte düştük..
Ayy hali düşünebiliyor musunuz? Hayır birşey değilde, ben geri geri giderken nasıl bir refleksse, birden kendimi öne doğru attım ve ayağa kalktım, annem sırtüstü yapıştı yere..Annem yerde ama herkes beni soruyor nasılsın diye.. Ben ayağa kalktım ama nasıl bir refleks yaptıysam, kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi..
Zaten aralıksız kasılmalarım vardı, şimdide ağrım var..Acile gitmek istemedim ama gitsemiydimki diyorum.. Gerçi ağrım gittikçe azalıyor.. Ama iyi bir korku yedim bugün yani..
Benim kardesim yengec mesela ona baktirdim ben... Tamam yengecinde ozelliklerini tasiyor ama aslan mis yukseleni o daha cok etkiliyormus onu... Liderlik ustunluk kurma vs gibi tipik aslan ozellikleri var.. yengec olarakta evcimen bide duygusal...
Mesela bende bogaymis yukselenim ama kendimi basagim dogum saatine gore hangisinin daha cok etkili oldugunu soyluyor mesela benim kendi burcunun daha cok etkiliyormus beni yukselenime gore...
Benim kardesim yengec mesela ona baktirdim ben... Tamam yengecinde ozelliklerini tasiyor ama aslan mis yukseleni o daha cok etkiliyormus onu... Liderlik ustunluk kurma vs gibi tipik aslan ozellikleri var.. yengec olarakta evcimen bide duygusal...
Mesela bende bogaymis yukselenim ama kendimi basagim dogum saatine gore hangisinin daha cok etkili oldugunu soyluyor mesela benim kendi burcunun daha cok etkiliyormus beni yukselenime gore...
hamd olsun 30 lu rakamları gördük Rabbim kucagımıza almayıda nasip etsin aminnnnnnn
ay ne güzel ya ben bayılırım böyle şeylere ,aynen etkiliyor benim etrafımda herkes sen terazi gibi değilsin diyor ondan mı acababelkide yükselenim daha baskın
Allah yardimcin olsun.. burda en zoru senin gununu beklemen olacak...
Ekim annelerine bakiyorum arada eylulde patir patir dogurdular bir cogu... Suan kalanlarda kafayi siyirmak uzre...
Herkez bebegini kucaklayip yazdikca sabirsizlaniyorsundur sen.. zaman sana daha bir zor gecicek... Artik kasim 15 ten sonra bekliceksin her an gelebilir ordan sonra...
Rabbim sana sabir versin... Insallah zamaninda kolsyca kavusursun Bebegine...
ay canımmm duygularıma tercuman oldun resmen hemde ne sabırsızlanmaa 20 gunde geçse sonra önumu görsem en minik oluncaa zor oluyor bayaa zamanında sağlıkla gelsin inşAllah canımmmm
Allahım sanada yardım etsin kolayca bebegını kucagına al saglıcaklaaa... melekler yanında olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?