2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
fburak Allah kolaylık versin canım... sıkıntısız sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh

Aynı dertler bende de var ya geceleri sancılar coşuyor herhalde bi de belden vuruyo bazen sıklıgını kontrol edıyorum sonra gecyor gece zombi gibiyim tuvalete git gel birde benim regli döneminde sabah kalkınca müthiş bulantım olur bağırsağım bozulurdu,anlardım regl olcamı polikistik overim vardı.Günğ her zaman tutmuyordu geceleride öyle mide yanmasına ilaç içiyorum ama sancı ile bir bulantı bağırsaklarım bozuldu gece mesela ama dogurmuyormusum :)) Bu aralar moralim de bozuk biraz gece uyanıp ağlıyorum bazen 15 kilo aldım burun ameliyatı olmustum gene etleri şişti kiloluda oluna nefes alamaz oldum.Arada dalınca da eşim uyandırıyo boğuluyorum sanıp hayırlısı ile sağsağlim dorualım artık inşallah...

fburak Allah kolaylık versin canım... sıkıntısız sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh

amin sağol darısı diğer bütin bekleyenlere inşallah...

bebeğim sağ salim sorunsuz doğsunda ben sıkıntı çekeyim o dert değil .. sonuçta geçicek biticek o sıkıntılar vs.. tek bebeğim sağlıklı olsun ben razıyım sıkıntı çekmeye..

canım bizim de risk olsa asla göze alamazdım hala da öyle dr. sezaryenlik bi durum var dese asla karşı gelmem hatta normal doğum tarihi bata göre 10 kasım. oğluş o zamana kadar gelmezse risk almayacaz sezeyan isteyecez çünkü benim de biri 8 haftalık diğeri 6 haftaık düşüğüm var allah kimseye evlat acısı göstermesin kendim içinde risk almazdım cnm sonuçta bebeğimin annesiz olacağını düşünmek bile dehşet korkuya düşürüyor beni rabbim en hayırlı şekilde bizi bebeklerimize kavuştursun bebek isteyenlere de bekletmeden nasip etsin..

evet zaten ilk sezeryan olacağım zaman çok üzülmüştüm .. dr bana dediki en iyi ihtimalle bdt ye 5.5 kilo olur...
sonra etrafımdakiler dediki dr sezeryan yapmak için öyle diyor inanma bak 3 kiloyu geçmez dediler..
erken aldı biraz dr onuda 4. kilo 100 gram 54 cm doğdu .. sonra dedimki kendi kendime iyiki milletin gazına gelmemişim dr' u dinlemişim...
şimdi bana bişey olursa 2 evlat kalıcak arkamda niye alayım ki o riski.. ha şuda var kesin öyle olcak diye bişey yok o bir ihtimal ama ben o ihtimali bile göze alamıyorum şuan ...

seninde kayıpların olmuş benim gibi benimde 2 düşük biri 5 biri 7 haftada rabbim yaşatmasın hiç kimseye çok zor .. bide ben pko luyum zar zor hamile kalıyorum tedavilerle.. sonu daha bi hüsran oluyor ozaman ..
rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. umarım hepimiz sağ salim kucaklarız bebişlerimizi..

canım gözüdın bakalım seninde artık teker teker bebişler gelmeye başlıyor allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar diliyorum

canım gözüdın bakalım seninde artık teker teker bebişler gelmeye başlıyor allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin hayırlı dogumlar diliyorum

amin canım sağol teşekkür ederim.. darısı senin ve bütün bekleyenlerin başına inşallah... umarım burdan hepinizin güzel haberlerini okumakta nasip olur..

Genel anesteziyle sezeryan olarak dujyaya geldi oglusu ikisinin de sagligi yerindeymis darisi yarinki dogumlara fburak ve nilttcigimm iyi haberleriNizi bekliyruz

amin canım sağol teşekkür ederim.. darısı senin ve bütün bekleyenlerin başına inşallah... umarım burdan hepinizin güzel haberlerini okumakta nasip olur..

inşallah canım hayırlısıyla bizlerde kucagımıza alırız zor geçen bir 8 ay korkularla geçti geçen sene bu zamanlar benimde bebişim beni bırakmıştı allahım tekrar nasip etti inşallah bu sefer bende hayırlısıyla kucagıma alabilicem allah bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun dilerim kolayca kurtuluruz..

Genel anesteziyle sezeryan olarak dujyaya geldi oglusu ikisinin de sagligi yerindeymis darisi yarinki dogumlara fburak ve nilttcigimm iyi haberleriNizi bekliyruz

ne güzel allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
inşallah yarında bizler veririz güzel haberleri...
darısıda sizlere inşallah.. yarın bizim için bol bol dua edin .. umarım zamanı gelince bizlerde sizlere bol bol dua edicez...

inan benimde ilk hamileliğim çok kolay geçti .. bundaysa çok çektim inanki .. bebek kaybı çok zor rabbim yeniden nasip etmiş çok şükürki.. umarım bunu sağ salim kucaklamak nasip olur ..

annelik okadar güzel bir duyguki anlatılmıyor.. benim evde 5.5 yaşında birtane oğlum var inanki hala ben onu bebek gibi seviyorum ona her baktımda rabbime binlerce kez şükrediyorum ...

yüce rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah .. hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ...
onlarsız hayat çok boş gerçekten ben anne olunca ilk dedimki nekadar boş yaşamışım buzamana kadar hayat onunla anlamlıymış meğer onunla güzelmiş ...

Burun etlerim benimde şişiyo artık nefes almak istiyorum rahatça,gece bir sağa bir sola dönüp duruyorum. Zaten dönmem 1,5 dk mı alıo.yastıkları falan ayarlıyorum bi yandan mide yanması ile uğraşıyorum.az kaldı diyip sabrediyorum ama özellikle nefes alamamak beni çok zorladı.allah doğum yapan arkadaşların yanında olsun darısı da bizlerin başına inşallah

herkese merhaba.

haftasonu nete giremedim.taşınma telaşım var.bir taraftan eşya topluyorum.gerçi kaynanam geldi yardıma ama yine de insan boş boş duramıyor. doğum yapan annelerimize maşallah, allahsağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini. Darısı biz bekleyenlerin başına.

benim haftaya 40. haftam doluyor ama kızımın gelmeye pek niyeti yok herhalde.bakalım yarın doktor kontrolümüz var.

kızlar benim ellerim çok fena uyuşuyor, hatta dirseklerime kadar uyuşuyor.şişlik de oluyor.doktor normal dedi ama ben yine de evhamlanıyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

maaşallah kızına yerinde rahat galiba ohhhh keyfine var, 1-2 hafta daha sonrası daha zorrr olacakmış :)

Son düzenleme:
kızlar bende doktordan geldim çok şükür herşey yolundaydı...ultrason ölçümleri suyumuz gayet iyi çıktı...nst ye girdim sonucu görünce doktor şok oldu hemen nabzımı ölctüler cok carpıntım varmış ve bebek de bu çarpıntıdan etkilenmiş beni rehatlatmaya calıştılar yatırdılar falan sonra tekrar bagladılar 15 dk daha doktor eger sonuc gene bçyle çıkarsa hemen bebegi bugun alırım ded.(((gelde sakin ol 15 dakika boyunca okudum inşirah suresini ve ya latif cektim ...Sonuca bakınca doktorum aferin dedi bak normale dönmüş herşey dedi ve eşime kızdı eşini sakinleştir diye:))))1 hafta sonra gene doktordayız cok korktum kzlar annemde yok daha yanımda((

canım benimde ikinci olucak nasipse 1 tane 3,5 yaşında oglum var onda hiç bir sorunum yoktu dogurmuycak gibiydim bunda yatarak geçen 8 ay çok zor geçti halada öle her yerim agrıyo ayakta kalamıyorum bir an önce artık dogurmak istiyorum ilki kolay olunca insanın daha bir zoruna gidiyor hakkımızda hayırlısı napalım bu da böle nazlı olacakmış demekki diyorum

canım su problemin ne oldu seninde vardı yükselmiş mi gerçi artık az kalmış genede kendini yorma suya devam et ne güzel 40 a gelmişsin darısı başımıza

yaaaaa yarın bende varım ama ben de inş. sezeryanla kavuşacam bebeğime bana da dua edinn bak üzülürümm sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…