CANIM CİVA ACISINDAN ZENGIN VE DERİNDE YASAYAN BALIKALR YASAK TON BALISI İSE
BÜYÜK OLMASINA RAGMEN CIVA MIKTARIO ÇOK AZ ONUN ICIN GEBELERIN YEMESINDE Bİ SAKINCA YOK
HAFTADA 2 PORSİYONU GECMEMEK LAZIM AMA DIKKAT EDILICEK HUSUS BU :) TABİİ TAZE BALIK VARSA DAHA IYI
AMA ÇALIŞAN VE ISYERINDE PRATIK ÇÖZÜMLER ARAYANALR İÇİN İDEAL CANIM :)
HATTA DOKTOR ALPER MUMCU VE KAĞAN KOCATEPEDE BU KONUDA YAZMISLAR
BU DOKTORLARI TYANIYORSUNDUR BAYA UZMAN KİŞİLER :) GÜVENBILIR YANI :) LİNKLERİ YAZYAIM SENDE OKU
Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Gebelik (hamilelik) dneminde omega 3 ya asitleri (balk ve ceviz) tketiminin nemi, omega III kaynaklar - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
HAMİLELİKTE MUTLAKA YENMESİ GEREKEN 5 YIYECEK Hamilelikte mutlaka yenmesi gereken 5 yiyecek
EVET CANIM BEN DE MUHASEBECIYIM :)
AFİYET OLSUN CANIMM :)
ÇOK GECMSI OLSUN CANIM INSALLAH SAĞLIKAL KUCAKALRSIN BU SEFER :)
CANIM BENDE TAZE BALIKTAN YANAYIM AMA HAFTA ICI EVE GIDINCE PİŞİRMEYE DERMANIM OLMUYO
İŞ YERIDNE KONSERVE TUKETIYORUM HIC Bİ ZARARI DA YOK :)
bak muhasebeci olmasan sevindim iş yerimiz aynı yanii dertleşebilirizhımm okudum cnm anladım, arada tüketebilirim :) bu arada çok acıktım yahuu 12 ye az kaldı.
bende kızım için dengeli beslenmesi için mutlaka haftada balık-tavuk-sebze- ve birgünde tahıl pişiriyorum her besinden alsın diye tabi bende yiyorum ama benim sorunum abur cubur bayılıyorum çikolata yesem kaşık kaşık, ekmeğimin içine sandivç yapsam bide Kayseri liyiz hamur işi önde gider ama çok şükür fazla yapmıyorum unutturdum bu aralar ama anneler durmuyor biz gitmezsek oraya yemeğe, içlerine sinmiyor onlar alıp geliyorlar, ayyy bugün kayınvalidem yaprak sarması yapacak akşamı iple çekiyorum:)) çok pis boğaz oldum
Dualarınız için çok teşekkürler kızlar..
Gittik ve de kesemizi gördüüüük5+3 üm
İnşallah herşey böyle giderse gayet düzgün bir gebelik geçireceksin gibime geliyor dedi dr.
2 hafta sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah...
bak muhasebeci olmasan sevindim iş yerimiz aynı yanii dertleşebilirizhımm okudum cnm anladım, arada tüketebilirim :) bu arada çok acıktım yahuu 12 ye az kaldı.
kzılar selam
bısey dıyım mı bebek aspirini demişsiniz ya benim canım çekti yacok severdımde kendısını
göüznaydın canım
kzılar selam
bısey dıyım mı bebek aspirini demişsiniz ya benim canım çekti yacok severdımde kendısını
ben çok severim yemeği ama akşamdan beri iştahım fena halde bozuldu hiçbişe istemio canım
tanıdıklar var anammmm burda....
keşkem ben de kasım 2012 annesi olsaydım...umutlar başka aya....
kız allah canını almasınn senin emi:) insanın canı bebek aspirini çekermiymişşşsen beni güldürdün allahta seni güldürsüünn bacımmm
hehe napım kız bende sasırıdm ama o an tadı geldı aklıma hosuma gıttı sankı mıdemı bastırdıkız allah canını almasınn senin emi:) insanın canı bebek aspirini çekermiymişşşsen beni güldürdün allahta seni güldürsüünn bacımmm
öle deme kızben kucukkende cok severdım bazen nasısla zararsız
adı üstünde bebe ben kocaman oldum die yutardım bi dene
annem görmeden eheueheuecidden şeker gibi çok tatlı
hatunlarr yaaa benim gözüm hamile kıyafetlerine kayıyorrr yaaane zaman alcazzz? zaten göbüşlüyüm şimdi hamile kıyafeti giysem çıksam 3 aylık zannederlerrr
hatunlarr yaaa benim gözüm hamile kıyafetlerine kayıyorrr yaaane zaman alcazzz? zaten göbüşlüyüm şimdi hamile kıyafeti giysem çıksam 3 aylık zannederlerrr
hehe napım kız bende sasırıdm ama o an tadı geldı aklıma hosuma gıttı sankı mıdemı bastırdı
aynen bdend eozellıkle alıp yedıgımı bılırım
bende göbeğim çıksın d,ye bekliyorumpantolon alıcam aslında boşuna masraf yapmiyim diyorum. en çok tulum giymek istiyorumm kot tulumlar varya askılıı bayılıyom yaa göbüşüm çıkınca alcam
bende göbeğim çıksın d,ye bekliyorumpantolon alıcam aslında boşuna masraf yapmiyim diyorum. en çok tulum giymek istiyorumm kot tulumlar varya askılıı bayılıyom yaa göbüşüm çıkınca alcam
artık yarın olsun doktora gideyim istiyorum ben yaa
keseyimi göreceksinizz canım yarın? ne için çağırdı sizi? bizde bu cumartesi gidicezz...geçen perşembe (reglim 1 gün geçtiğinde) öğrendim hamile olduğumu baktı ama sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi..alttan bakmadı...çok merak ediyorum:) sanada yarın için bol şans güzel haberlerle gel kuzummmm
keseyimi göreceksinizz canım yarın? ne için çağırdı sizi? bizde bu cumartesi gidicezz...geçen perşembe (reglim 1 gün geçtiğinde) öğrendim hamile olduğumu baktı ama sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi..alttan bakmadı...çok merak ediyorum:) sanada yarın için bol şans güzel haberlerle gel kuzummmm
Kızlar bende cumt. gideceğim kalp atışları duyulur inş. yaa alttan muayene düşüğe sebep oluyor diyenler varben alttan muayene ettirmeye korkuyom etmeye kalkarsa ? siz bişiler biliyormusnuz ?
Kızlar bende cumt. gideceğim kalp atışları duyulur inş. yaa alttan muayene düşüğe sebep oluyor diyenler varben alttan muayene ettirmeye korkuyom etmeye kalkarsa ? siz bişiler biliyormusnuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?