2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
CANIM CİVA ACISINDAN ZENGIN VE DERİNDE YASAYAN BALIKALR YASAK TON BALISI İSE
BÜYÜK OLMASINA RAGMEN CIVA MIKTARIO ÇOK AZ ONUN ICIN GEBELERIN YEMESINDE Bİ SAKINCA YOK
HAFTADA 2 PORSİYONU GECMEMEK LAZIM AMA DIKKAT EDILICEK HUSUS BU :) TABİİ TAZE BALIK VARSA DAHA IYI
AMA ÇALIŞAN VE ISYERINDE PRATIK ÇÖZÜMLER ARAYANALR İÇİN İDEAL CANIM :)

HATTA DOKTOR ALPER MUMCU VE KAĞAN KOCATEPEDE BU KONUDA YAZMISLAR
BU DOKTORLARI TYANIYORSUNDUR BAYA UZMAN KİŞİLER :) GÜVENBILIR YANI :) LİNKLERİ YAZYAIM SENDE OKU

Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]

Gebelik (hamilelik) dneminde omega 3 ya asitleri (balk ve ceviz) tketiminin nemi, omega III kaynaklar - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

HAMİLELİKTE MUTLAKA YENMESİ GEREKEN 5 YIYECEK Hamilelikte mutlaka yenmesi gereken 5 yiyecek

EVET CANIM BEN DE MUHASEBECIYIM :)

AFİYET OLSUN CANIMM :)

ÇOK GECMSI OLSUN CANIM INSALLAH SAĞLIKAL KUCAKALRSIN BU SEFER :)

CANIM BENDE TAZE BALIKTAN YANAYIM AMA HAFTA ICI EVE GIDINCE PİŞİRMEYE DERMANIM OLMUYO
İŞ YERIDNE KONSERVE TUKETIYORUM HIC Bİ ZARARI DA YOK :)

bak muhasebeci olmasan sevindim iş yerimiz aynı yanii dertleşebiliriz :D hımm okudum cnm anladım, arada tüketebilirim :) :49: bu arada çok acıktım yahuu 12 ye az kaldı.

bende kızım için dengeli beslenmesi için mutlaka haftada balık-tavuk-sebze- ve birgünde tahıl pişiriyorum her besinden alsın diye tabi bende yiyorum ama benim sorunum abur cubur bayılıyorum çikolata yesem kaşık kaşık, ekmeğimin içine sandivç yapsam bide Kayseri liyiz hamur işi önde gider ama çok şükür fazla yapmıyorum unutturdum bu aralar ama anneler durmuyor biz gitmezsek oraya yemeğe, içlerine sinmiyor onlar alıp geliyorlar, ayyy bugün kayınvalidem yaprak sarması yapacak akşamı iple çekiyorum:)) çok pis boğaz oldum

aaaa kayserilimisinn? bende kayseriliyim bacımm:) peki nerde yaşıyorsunn?:49:

:71:

Dualarınız için çok teşekkürler kızlar..

Gittik ve de kesemizi gördüüüük:21:5+3 üm

İnşallah herşey böyle giderse gayet düzgün bir gebelik geçireceksin gibime geliyor dedi dr.
2 hafta sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah...

göüznaydın canım:34:

kzılar selam
bısey dıyım mı bebek aspirini demişsiniz ya benim canım çekti ya:17::17:cok severdımde kendısını:9::9::9:

ben çok severim yemeği ama akşamdan beri iştahım fena halde bozuldu hiçbişe istemio canım

bak muhasebeci olmasan sevindim iş yerimiz aynı yanii dertleşebiliriz :D hımm okudum cnm anladım, arada tüketebilirim :) :49: bu arada çok acıktım yahuu 12 ye az kaldı.

Evet canım dertleşiriz valla ay benım eskı iş yerım çok streslıydı sımdı ısım rahat
genelde işimi bitir,iyrum boşum tek firma orada 3 firmayı birden yonetıyordum kı birisi 4 katlı bi fabrıkaydı
yanı düşün üretim fln çok can sıkıcı mevzular bunalr :D :D :D

şimdi rahatım cok sukur evıme de yakın ohhh kebapp :)

ben acıktıydım 11 arasında bademımı yedım suyumu ıctım kestı o azbucuk :) öğlen pırasa var menumde :)

göüznaydın canım:34:

kzılar selam
bısey dıyım mı bebek aspirini demişsiniz ya benim canım çekti ya:17::17:cok severdımde kendısını:9::9::9:

ayy bende çok severımm bebe aspirinini eheheh :1: :1: :1:

ben çok severim yemeği ama akşamdan beri iştahım fena halde bozuldu hiçbişe istemio canım

bulantı mı baslicak acabaa :)

kız allah canını almasınn senin emi:) insanın canı bebek aspirini çekermiymişşş:49: sen beni güldürdün allahta seni güldürsüünn bacımmm:52::36::16:

öle deme kız :D ben kucukkende cok severdım :D bazen nasısla zararsız

adı üstünde bebe ben kocaman oldum die yutardım bi dene

annem görmeden eheueheue :D :D :D cidden şeker gibi çok tatlı

hatunlarr yaaa benim gözüm hamile kıyafetlerine kayıyorrr yaaa:49: ne zaman alcazzz?:52:zaten göbüşlüyüm şimdi hamile kıyafeti giysem çıksam 3 aylık zannederlerrr:49::27:

kız allah canını almasınn senin emi:) insanın canı bebek aspirini çekermiymişşş:49: sen beni güldürdün allahta seni güldürsüünn bacımmm:52::36::16:
hehe napım kız bende sasırıdm ama o an tadı geldı aklıma hosuma gıttı sankı mıdemı bastırdı :1::1:
öle deme kız :D ben kucukkende cok severdım :D bazen nasısla zararsız

adı üstünde bebe ben kocaman oldum die yutardım bi dene

annem görmeden eheueheue :D :D :D cidden şeker gibi çok tatlı

aynen bdend eozellıkle alıp yedıgımı bılırım:1:

hatunlarr yaaa benim gözüm hamile kıyafetlerine kayıyorrr yaaa:49: ne zaman alcazzz?:52:zaten göbüşlüyüm şimdi hamile kıyafeti giysem çıksam 3 aylık zannederlerrr:49::27:

bende göbeğim çıksın d,ye bekliyorum :52: pantolon alıcam aslında boşuna masraf yapmiyim diyorum. en çok tulum giymek istiyorumm :D kot tulumlar varya askılıı bayılıyom yaa göbüşüm çıkınca alcam :49: :1:

Son düzenleme:

canım kişiden kısıye değişiyo :) bi de bebegın cınsıyetıen göre değişio
erkek ebebske göbek birden sipsivri cıkıo ama kız bebek karnı böle daha yaygın oluo :)
5 aylık kız bebeke hamıle kaıdnla erkek bebeke hamıle akdını yanyana koy kız karnı
daha mınnak gozukur :) genelde 4-5 ayda hamıle kıyafeı gıyecek kadar şoluyo :)
bende sımdı onu dusunuyordum efil efil giyiniriz koca göüşlerimizle yazın oohh :) rahat hafif babatelerımzı
giyerız hamıel pantolonu çok rahat oluyo ama ben yazın etek gıymeyı cok sevıyorum :)
ayyy o zamanalr gelsınde bi inşallah :52:

hehe napım kız bende sasırıdm ama o an tadı geldı aklıma hosuma gıttı sankı mıdemı bastırdı :1::1:

aynen bdend eozellıkle alıp yedıgımı bılırım:1:

:1: :1: :1:

bende göbeğim çıksın d,ye bekliyorum :52: pantolon alıcam aslında boşuna masraf yapmiyim diyorum. en çok tulum giymek istiyorumm :D kot tulumlar varya askılıı bayılıyom yaa göbüşüm çıkınca alcam :49: :1:

inşallah bebeişler uslu uslu büyüsünler biz de hamiş kıyafetelrımızı alalım gıyelım :) :) :)

artık yarın olsun doktora gideyim istiyorum ben yaa

ayy evet bende çok seviyorum tulumları:) ebru maternity'de var tulumlar onlardan alabilirim bi tane paraya kıyıppp:52: bende bi pantolon alcam şu günlerde çünkü kilo almıştım evlendikten sonra biraz sıksada giyiyordum pantolonlarımı ama şimdi sıktırmak istemiyorumm, içim rahat etmiyorr:34:

artık yarın olsun doktora gideyim istiyorum ben yaa

keseyimi göreceksinizz canım yarın? ne için çağırdı sizi? bizde bu cumartesi gidicezz...:49: geçen perşembe (reglim 1 gün geçtiğinde) öğrendim hamile olduğumu baktı ama sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi..alttan bakmadı...çok merak ediyorum:) sanada yarın için bol şans:49: güzel haberlerle gel kuzummmm

keseyimi göreceksinizz canım yarın? ne için çağırdı sizi? bizde bu cumartesi gidicezz...:49: geçen perşembe (reglim 1 gün geçtiğinde) öğrendim hamile olduğumu baktı ama sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi..alttan bakmadı...çok merak ediyorum:) sanada yarın için bol şans:49: güzel haberlerle gel kuzummmm

ben ilk kez gidicem tatlım ilk kez tanışacam meleğimle inşallah sağlıklıdır şu kasık ağrısı bozdu moralimi korkuyorum :(

Kızlar bende cumt. gideceğim kalp atışları duyulur inş. yaa alttan muayene düşüğe sebep oluyor diyenler var :( ben alttan muayene ettirmeye korkuyom etmeye kalkarsa ? siz bişiler biliyormusnuz ?

Kızlar bende cumt. gideceğim kalp atışları duyulur inş. yaa alttan muayene düşüğe sebep oluyor diyenler var :( ben alttan muayene ettirmeye korkuyom etmeye kalkarsa ? siz bişiler biliyormusnuz ?

onun bir hurafe olduğu söyleniyor canım alttan muayne ile çoğu şeyin teşhisi yapılabiliyormuş ki zaten doktor sadece 1 kez bakıyormuş eğer keseyi göremezse falan sorun varmı diye haricinde özellikle üstten bakıyolarmış

yok kuzum korkma allahın izniyle bişey olmaz:) abdominal ultrasonla göremezse vajinal ultrasonla bakıyormuş zaten doktorlar...keseyi görmek zorunda gebeliğin sağlıklı olup olmadığını bilmek için...oyüzden korkma sakın...ben geçen ay normal muayene için gitmiştim. daha gebe falan değildim tabiki.alttan bakması gerekti. başlarken beni uyardı...şuanda mevcut bi gebelik varsa bile vajinal ultrason sorun yaratmaz haberiniz olsun dedi.

Back
X