2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim 6+5 miş kese de 16,3 ama kalp atışı için 15 günsonra dedi.sizce sorun olabilirmi

canım genelde 6. haftada baslıyor ama cogu insanın 7. ve 8. haftalarda duyuluyor merek etme bende 7. haftamı bekleyip öyle gidicem kalp atısını duymak için inşallah herşey yolunda gider..

oy oyy ne güzel haber hayırlı olsunnn, bu bebişine söle sıkı tutunsun anneciğine çok sevindimm canım, aminnn inş.

mrb kasım anne adaylarıııııı

nasıl gidio hamişlikkk ????

Allahhh hepinize sağ salimm doğurup bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş....

amin inşallah benim dunden beri mide bulantılarım var dün baya kötüydüm bugun biraz daha iyiyim ama olsun böylelikle içimde oldugunu hissediyorum bebişimin...

ohh ne güzel canım coıkkkk sevındımm ınsallah en kısa zmaanda

kalp atısını da görürüsünüz :) progesteron fln mı verdi

inşallah bu defa kucagımıza alırız :)

en son dr gittiğimde bana ultrason fotosunu verdi bebişiminn :) kese vardı minnacıkk, kalp atışlarını duyduktan sonra paylaşıcamm ultrason çıktısını

yok canım perşembe sorma çatlıyorum meraktan umarım hayırlısıyla görürüm minik keseciğimi :)
sen gittinmi ne kadarlık oldun bakalım

yok tatlim pazartesi gidiim diorm bende bakalim artk:))) hihih heycanlym bende)

inşallah güzel ahberlerle gel canım beklıyoruzz :)

Allah yardımıcın olsun inş..keseyi görürsünüz...bekliyoruz haberlerini

güzel haberlerle gel kuzum:) bol şans... dualarımız seninle...:26:

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle donersın ınsallah

Dualarınız için çok teşekkürler kızlar..

Gittik ve de kesemizi gördüüüük5+3 üm

İnşallah herşey böyle giderse gayet düzgün bir gebelik geçireceksin gibime geliyor dedi dr.
2 hafta sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah...

Son düzenleme:

muhteşemm olmuş deminden beri bunu okuyorumm :)

cok sevındım canım kalp atıslarınıda grürürz ınsallahhh :)
inşallah sağlıklı bı gebelık gecırıcez hepımızz :)

en son dr gittiğimde bana ultrason fotosunu verdi bebişiminn :) kese vardı minnacıkk, kalp atışlarını duyduktan sonra paylaşıcamm ultrason çıktısını

ayy evet benımkıde ar mınnacık bi kese :)

merhaba kızlar kuzucumla bende geldik 2.bebişim olacak nasipse sat 25 ocak ama geç döllenme oldu kan tahlilindede kesinleştirdik dr a gitmek için acele etmeyeceğimm 10 gün sonra falan diye niyetleniyorum tabi bir aksilik olmazsa umarım hepimiz 9 ayı çok mutlu sağlıklı ve huzurlu tamamlar bebişleri kucaklarımıza alırızz

Tatlım kendine bir cetvel yapsanaa :) bebişin ne kadrlık görelimm :)

görürüsün hiç merak etme ben gördüm 6,9 mm kız ufacıktı geçtiğimiz cumt. günü hehe
biraz daha sure gecsinde oyle yapiim dedim cnm yaa:)))
aaa cnm ayniyiz bnm 25 ocak sat ama gec dollenme oldu :) 8 inde yumurtlamam gerekiodu subatin ama 18 subatta yumurtladm ovulasyon testi yapiodm ordan emin oldm degerim pazartesi 252ydi haftaya gitmeyi dusunuyorum bakalim artk:) hayirli olsn cnm seninkide:)

kizlar size bisey danisicam ilk bebegimm 12 haftalikken kalbi durdu cok uzuntulu zmnlar gecirdim simdide her goren eger hamile kalirsan bebek aspirini ic dio kanin pihtilasmasini engelliomus zarari yok diolar daha ben kimselere solemedm hamile olduumu doktoruma soylesem icme dese yinede icmek istiorm nolucakki bebek aspirini hicbisey bu bebisimide kaybetmek istemiorm cok korkuorm Allahm korusun cok dua edin nolur

merhaba hatunlar...benim sat 30 ocak...bazı hesaplayıcılara göre 5+3 üz, çizelgeme göre ise 5+2...
bu cumartesi 5+6 olcaz inşallah doktora gitcez...görürüzz inşallah kesemizi...çok heyecanlıyımm
bende acayip halsizlik ve uykusuzluk var..hamdolsun bulantılarım başlamadı...ne yiyor ne içiyorsunuz şu günlerde? ben çalışıyorum özellikle sabah kahvaltısı zor oluyor. sizden akıl almak istedim...ben yumurta süt bal ceviz yiyorum. bide 1 tatlı kaşığı pekmez alıyorum.
öğlen kurumda ne çıkarsa onu yiyorum.akşama tavuk, balık (haftada 2 kez yemeye çalışcaz) sebze yemeği,pilav vs.vs..buara bol bol ceviz yemeliymişiz...siz yiyormusunuz?

öpüldünüzzz

tanıdıklar var anammmm burda....
keşkem ben de kasım 2012 annesi olsaydım...umutlar başka aya....

kızlar bi şey sorucam..doktora keseyi görmek için gittiğinizde alttan mı bakıyor,karından mı

canım bazıalrı alttan bazıalrı ustten bakıo geneklde ustten bakıpta göremezlerse alttan bakıloalr
ben gittiğimde 3+6 dım doktorum gozukmez ustten alttanj bakalım dedi hoş aklttanda gozukmeyebılrı dedi
ama gördük çok şükürr :) ultrason aletının kalitesıde bu konuda cok önemli yanı goremezsenzı aman
göremedık die panikyapmayın :)

hoşgeldın canımm Allah bağışlasın ıkısınıde ıonsallah eeklıyorum listemzıe :)

canım çok çok çok gecmıs olsun ben de ılk bebegımı düşürüp ıkıncıye hamıle kalınca bana aspirin başlatmıstı
doktorum kanamalarım lekelerım fln oldu ama bebegım ıyıdı sağlıklıydı sonra doktor tehlıkeler gectı
içmesende olr dedi yine de arada içiodm ama 7. ayda kaybettım bebegımı yıne de...ben de doktoruma kendım sölemiştim
ilki düştü ıkıncısı ıcın aspirin kullanmamın zararı var mı die yok kullan yazayım receteye demişti ve yazmıstı en azından bi önlemdir
doktoruna sor canım o da desteklıycektır diye düşünüyorum...işte o ıkıncı bebegımı de kaybedınce arats yapıldı kan pıhtılaşması
varmış bende şimdi hergün iğne kullanıyorum doğuma kadar kullancaz ınsallah bu sefer sağlıkla kucaklarız
canım içini ferah tut :)

canım ben sabahları çavdarlı veya kepekli sandviç ekmeğinin içine (bimde satılanalrdan alıyorum) peynır ve domates koyuyorum
çayla beraber yıyorum kahvaltı olrk yetıyor....haftada ıkı gun ıse ekmeğin içine haşlanmış yumurta koyuyorum
sabah kahvaltıya başlamadan bi kaşık pekmez yıyorum :) iş yerınde yıyecegım herseyı hafta bası getırıyuorum
haftasonu kapları eve göütüryorum böle bi düzen kurdum :)

sonra saat 11 de bi avuc badem-ceviz veya fındık su an bademım var benım sonrasında ceviz alıcam

öğle yemegınde çorba ve 1 dilim ekmek ve yeşillik

saat 15,00 gibi 1 adet meyve saat 18 gibi akşam yemeği sabah çorba yedıysem akşam sebze yemegı yıyorum

saat 21-22 gibi de sütümü içiyorum sonrada yatıyroıuz zaten :)

ben ekmeklerımı çavdar alıyorum ve öle tüketıyorum siz belkı daha cok yersınız ama doktorum bana kılo alman risk
dediği için diyete yonelık bir yeme takıbı yapıyorum canım bişey cekınce yıyorum ama ölçülü bulantım henüz çok şükür yok
bir de gun ıcınde bol bol su ıcıyorum su çok önemli :)
bunalrı yıyınce acıkmıyorum gayette ıyı doyuyorum ama doktorumunda dediği gibi bazı hormonalrın anı yukslemesı düşmesi
sonucu açlık hıssedebılırsın bu oyunlara gelme gebelıkte en riskli şey kilo hem bebek hem anne için dedi
benım zaten riskli bi gebelık gecırdıgım için kiloma dıkkat edıyorum ıyıkı hamıle kalmadan 10 kg vermısım :) 5. aya kadar bi 5 kg
daha verırısem çook güzel olucak :)

tanıdıklar var anammmm burda....
keşkem ben de kasım 2012 annesi olsaydım...umutlar başka aya....

canım benım hayırlısı olsun sen istersen aralık annesi ol gene gel burda takıl aşk olsun bebem
hatta hamıle olmana bıle gerek yok hakkımızda hayırlısı olsun canımm mucxx

sağol canım ayrıntılı bi şekilde anlatmışın ayşecim. bende aslında ideal kilomdan 8-9 kilo fazlayla hamile kalmış oldum ama doktora gittiğimden çok değil kilon boyuna göre kaygılanma dedi. bende öylee aşırı kilo almak istemiyorum bacım ama bebeğim için faydalı olacak ne yemem gerekiyorsada yiyorum...ekmeğe fazla varmak istemiyorum.bende senin gibi kepekli çavdarlı ekmek alayım bim'den onu iyi dedinn canımm yaa:)

sen maşallahhh erkenden görmüşün keseyi..ben öğrendiğimde 4+2 gibiydik baktı ultrasonda rahim duvarı kalınlaşmış dedi...alttan bakmaya gerek yok şimdi zaten çok küçük göremeyiz dedi.bu hafta cumartesi inşallahhh görürüzz...ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım ve meraklıyımm

kalp atışlarını hayırlısıylaa duymayı çok ama çokkk istiyorummm...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…