benim 6+5 miş kese de 16,3 ama kalp atışı için 15 günsonra dedi.sizce sorun olabilirmi
merhaba arkadaşlar ben bugün doktordaydım miniminnacik keseyi gördük 10 gün sonra tekrar çağırdı benim daha önceden iki düşüğüm olduğu için ilaçlar verdi inşallah rabbim bu yavrumuda kucağıma almayı nasip ederhepimizin hamişliği sağlıklı geçer inşallah
mrb kasım anne adaylarıııııı
nasıl gidio hamişlikkk ????
Allahhh hepinize sağ salimm doğurup bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş....
merhaba arkadaşlar ben bugün doktordaydım miniminnacik keseyi gördük 10 gün sonra tekrar çağırdı benim daha önceden iki düşüğüm olduğu için ilaçlar verdi inşallah rabbim bu yavrumuda kucağıma almayı nasip ederhepimizin hamişliği sağlıklı geçer inşallah
yok canım perşembe sorma çatlıyorum meraktan umarım hayırlısıyla görürüm minik keseciğimi :)
sen gittinmi ne kadarlık oldun bakalım
inşallah güzel ahberlerle gel canım beklıyoruzz :)
Allah yardımıcın olsun inş..keseyi görürsünüz...bekliyoruz haberlerini
güzel haberlerle gel kuzum:) bol şans... dualarımız seninle...:26:
hadı bakalım canım hayırlı haberlerle donersın ınsallah
Türkiye'de ilk kez Gün gün hamilelik
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Dualarınız için çok teşekkürler kızlar..
Gittik ve de kesemizi gördüüüük5+3 üm
İnşallah herşey böyle giderse gayet düzgün bir gebelik geçireceksin gibime geliyor dedi dr.
2 hafta sonra kısmetse kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah...
en son dr gittiğimde bana ultrason fotosunu verdi bebişiminn :)kese vardı minnacıkk, kalp atışlarını duyduktan sonra paylaşıcamm ultrason çıktısını
biraz daha sure gecsinde oyle yapiim dedim cnm yaa:)))Tatlım kendine bir cetvel yapsanaa :) bebişin ne kadrlık görelimm :)
görürüsün hiç merak etme ben gördüm 6,9 mm kız ufacıktı geçtiğimiz cumt. günü hehe
aaa cnm ayniyiz bnm 25 ocak sat ama gec dollenme oldu :) 8 inde yumurtlamam gerekiodu subatin ama 18 subatta yumurtladm ovulasyon testi yapiodm ordan emin oldm degerim pazartesi 252ydi haftaya gitmeyi dusunuyorum bakalim artk:) hayirli olsn cnm seninkide:)merhaba kızlar kuzucumla bende geldik 2.bebişim olacak nasipse sat 25 ocak ama geç döllenme oldu kan tahlilindede kesinleştirdik dr a gitmek için acele etmeyeceğimm 10 gün sonra falan diye niyetleniyorum tabi bir aksilik olmazsaumarım hepimiz 9 ayı çok mutlu sağlıklı ve huzurlu tamamlar bebişleri kucaklarımıza alırızz
kızlar bi şey sorucam..doktora keseyi görmek için gittiğinizde alttan mı bakıyor,karından mı
tanıdıklar var anammmm burda....
keşkem ben de kasım 2012 annesi olsaydım...umutlar başka aya....
kızlar bi şey sorucam..doktora keseyi görmek için gittiğinizde alttan mı bakıyor,karından mı
merhaba kızlar kuzucumla bende geldik 2.bebişim olacak nasipse sat 25 ocak ama geç döllenme oldu kan tahlilindede kesinleştirdik dr a gitmek için acele etmeyeceğimm 10 gün sonra falan diye niyetleniyorum tabi bir aksilik olmazsaumarım hepimiz 9 ayı çok mutlu sağlıklı ve huzurlu tamamlar bebişleri kucaklarımıza alırızz
kizlar size bisey danisicam ilk bebegimm 12 haftalikken kalbi durdu cok uzuntulu zmnlar gecirdimsimdide her goren eger hamile kalirsan bebek aspirini ic dio kanin pihtilasmasini engelliomus zarari yok diolar daha ben kimselere solemedm hamile olduumu doktoruma soylesem icme dese yinede icmek istiorm nolucakki bebek aspirini hicbisey bu bebisimide kaybetmek istemiorm cok korkuorm Allahm korusun cok dua edin nolur
merhaba hatunlar...benim sat 30 ocak...bazı hesaplayıcılara göre 5+3 üz, çizelgeme göre ise 5+2...
bu cumartesi 5+6 olcaz inşallah doktora gitcez...görürüzz inşallah kesemizi...çok heyecanlıyımm
bende acayip halsizlik ve uykusuzluk var..hamdolsun bulantılarım başlamadı...ne yiyor ne içiyorsunuz şu günlerde? ben çalışıyorum özellikle sabah kahvaltısı zor oluyor. sizden akıl almak istedim...ben yumurta süt bal ceviz yiyorum. bide 1 tatlı kaşığı pekmez alıyorum.
öğlen kurumda ne çıkarsa onu yiyorum.akşama tavuk, balık (haftada 2 kez yemeye çalışcaz) sebze yemeği,pilav vs.vs..buara bol bol ceviz yemeliymişiz...siz yiyormusunuz?
öpüldünüzzz
tanıdıklar var anammmm burda....
keşkem ben de kasım 2012 annesi olsaydım...umutlar başka aya....
Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]:44:[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooor [/td]
[/tr]
[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]24[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]63[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]niltt[/td]
[td]30[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]55[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teachercnn[/td]
[td]27[/td]
[td]mersin[/td]
[td]57[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ensarnaz[/td]
[td]30[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]85[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td] ikinci bebiş geliyoo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]incifen[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]50[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beysal[/td]
[td]26[/td]
[td]sakarya[/td]
[td]??[/td]
[td]03/02/2012[/td]
[td]09/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sesevda[/td]
[td]30[/td]
[td]denizli[/td]
[td]??[/td]
[td]24/02/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilalmenteskaya[/td]
[td]26[/td]
[td]kütahya[/td]
[td]58[/td]
[td]26/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angelgirln[/td]
[td]27[/td]
[td]şehir[/td]
[td]61[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdilara[/td]
[td]26[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]07/02/2012[/td]
[td]13/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesininbirtanesi[/td]
[td]28[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]70[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]bebiş geliyooooooo [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasib2538[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]85[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td][/td]
[td]ikinci bebiş geliyooo[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
canım ben sabahları çavdarlı veya kepekli sandviç ekmeğinin içine (bimde satılanalrdan alıyorum) peynır ve domates koyuyorum çayla beraber yıyorum kahvaltı olrk yetıyor....haftada ıkı gun ıse ekmeğin içine haşlanmış yumurta koyuyorum
sabah kahvaltıya başlamadan bi kaşık pekmez yıyorum :) iş yerınde yıyecegım herseyı hafta bası getırıyuorum
haftasonu kapları eve göütüryorum böle bi düzen kurdum :)
sonra saat 11 de bi avuc badem-ceviz veya fındık su an bademım var benım sonrasında ceviz alıcam
öğle yemegınde çorba ve 1 dilim ekmek ve yeşillik
saat 15,00 gibi 1 adet meyve saat 18 gibi akşam yemeği sabah çorba yedıysem akşam sebze yemegı yıyorum
saat 21-22 gibi de sütümü içiyorum sonrada yatıyroıuz zaten :)
ben ekmeklerımı çavdar alıyorum ve öle tüketıyorum siz belkı daha cok yersınız ama doktorum bana kılo alman risk
dediği için diyete yonelık bir yeme takıbı yapıyorum canım bişey cekınce yıyorum ama ölçülü bulantım henüz çok şükür yok
bir de gun ıcınde bol bol su ıcıyorum su çok önemli :)
bunalrı yıyınce acıkmıyorum gayette ıyı doyuyorum ama doktorumunda dediği gibi bazı hormonalrın anı yukslemesı düşmesi
sonucu açlık hıssedebılırsın bu oyunlara gelme gebelıkte en riskli şey kilo hem bebek hem anne için dedi
benım zaten riskli bi gebelık gecırdıgım için kiloma dıkkat edıyorum ıyıkı hamıle kalmadan 10 kg vermısım :) 5. aya kadar bi 5 kg
daha verırısem çook güzel olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?