2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Günaydın herkese,
Birkaç gündür yaşadığım ve ne olduğunu anlamadığım birşeyi paylaşmak istiyorum, belki yaşayan vardır benim gibi.
Bazen otururken ya da yatarken pozisyon değiştirirken birden, bikini bölgesi dediğimiz tuylu bölgeye sanki iğne batmiscasina acı giriyor, 3-4 saniye sürüyor.Diğer zamanlarda da o bölgeyi cok hissetmeye başladım.
ince bir kasilma olabilirmi diye düşünüyorum ama bikini bolgesinde olur mu bilmiyorum?

cnm önceki msjını görmemiştim kusura bakma. evet çok yakınmışız gerçekten benim 30+5 te doğumum oldu. Şu an doktoruma çok dua ediyorum o iğneleri banan yaptırdığı için. belki de bir bebeğimde o iğne yüzünden bi sorun çıkmadı.İkiz gebeliklerde her zaman risk vardır canım bu yüzden ikiz gbelerin bu iğneyi yaptırması çok normal. benim sadece bir hafta önce kasık ağrım olmuştu doktora gitmiştim normal olabilir demişti. bide doğumdan 5 gün önce falan bebeklerimin hareketlerinde azalma hissetmiştim onu da yerleri daraldı o yüzden hareketleri azalır demiştim. günde 10 defa hareket etseler normal diyorlar ya günde 10 defa hissediyordum ben de. ben doğum yaptığım gün çalıştım, eve geldim yemeğimi yaptım bi de gezmelere bile gittim zaten orda oldu alan. hiç ağrım sancım yoktu. herşey birden oldu. inşallah sen böyle bir durumla karşılaşmazsın. kendine çok dikkat et.

arkadaşlar size biraz güzel haberlerim var. bi oğlumda sorun yoktu ama yine de küçük olduğu için küvezde biliyorsunuz. diğerinde de gelişme var doktor solunum cihazından çıkarmış sadece deneme amaçlı tekrar geri dönebilir ama dün iyi görünüyordu. içim biraz olsun rahatladı. bugün yine gideceğiz bakalım ne ile karşılaşacağız?**

nurten canım Rabbim analı babalı büyütsün ikisini de sana bağışlasın sağlıcakla inşallahhhhh ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada başladın 25 haftam bitti doktora dün sordum daha erken dedi şimdi yapsak da etkisi olmaz dedi

bu arada kızlar bi şeyden bahsetmişler karnın bi tarafı büyüyo şekil değiştiriyor diye ben de vardı bi haftdır dayanamayıp doktora gittim dün ağrı oluyor mu filan dedi bende çok dayanılmayacak gibi deil ama ister istemez kasılıyorum dedim o da prepar diye bi hap verdi erken dğoumdan koruyormuş bebeleri

ciğer geliştirici iğneyi 29. haftada 2 doz 30. haftada 1 doz vuruldum. iyi ki de vurulmuşum sen de ihmal etme. ikiz hamilelikte her zaman erken doğum riski var çünkü..

cnm benim değerim 10. gün 499 12. gün büyüktür 1500 dü. yani senin üçüz olacağını hiç zannetmiyorum tek ya da ikizdir bence..

aynı durumu ben 4.5 aydan sonra bikaç kere yaşadım bernacım.eğer canlanmassam ağrı olmuyor.ama canlanınca yada ayağa kalktığımda aynı bişey saplıyorlar gibi oluyordu.şu ara yok çok şükür.bir ara çok korkuyordum bu durumdan doktora rahimimde ağrı var dedim normal dedi.bende önemsemedim ama doktorada pek güvendiğim söylenemez.sen doktora gittiğinde söyle ne olur ne olmaz.benim özellikle rahmimin sağ tarafı ağrıyordu.bacağıma doğru iniyordu ağrı bilmiyorum seninki de öylemi.çok fazla ayakta kaldığım zaman oluyordu bu arada.
nurtencb bebeklerinin sağlık durumuma sevindim canım.en kısa zamanda ikiside evine gelicek inşallah.

enn kısa zamanda bebeklerinle beraber eve dönersiniz inşallah

Merhaba arkadaslar biraz gec gördük biz bu topigi genelde tüp bebek bölümündeydik... Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacagim suanda 20haftalik hamileyim daha cinsiyetlerimiz beli olmadi gelecek hafta beli olacak bakalim insallah:) sizin deneyim ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi bizide araniza kabul ederseniz

gulızelıfcım bende doktoruma sordum cıger gelıstırıcı ığneyi yapacakmıyız dıye benım doktorumda önlem amaclı yapma taraftarı değil .zaten kasılmalar başlayıp doğum basladıgında bebekler dış dünyaya hazırlanıyor ve o zaman ciğerleride gelişiyor dedi eger erken dönemde risk teşkil eden bir durum olursa o zaman yaparız dedi.o yüzden endişe duyma bence.her doktorun bu iğneler hakkında görüşleri farklı bazıları tek doz öneriyormus bazıları tek doz ve bazıları önermiyor :))).

merhaba güzel anneler benim bebeklerim doğdu geçtiğimiz pazartesi akşamı sancılar başladı 5 gün dayanabildim hastanede serum yedim ama cumartesi kuzularım geldi sağlıkları iyi 33+3 te doğdular şimdi kuvezdeler birtanesi 2570 gr diğeri 2000 gr sadece ağızdan beslenmek için gelişmelerini bekliyorlar .......

filorinda hayırlı uğurlu olsun.bugünlerde herkes doğum yapıyor sende yaptın demek.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

merhaba arkadaslar nasil ikiz arabasini almayi dusunuyorsunuz yana yana olanimi daha iyi yoksa ust uste olani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…