nurtencim dogumun beni cok etkiledi. ben daha önce de yazmıştım sana ama sen o mesajı göremedin sanırım. aramızda sadece 3 gün vardi bana en yakın olan sendin. o yüzden kendi basıma gelmis gibi hissettim ve okudugumda şok oldum açıkçası. allah analı babalı büyütsün ve bi an önce kavuştursun insallah sizi yavrularınıza. kendimi ister istemez kıyaslıyorum senle. yasadıklarını, benim suan dogumum olsa, benim yasayacaklarım olarak görüyorum. yakinlarima bile bahsettim dogumundan, günlerimiz aynıydı dogumu olmus diye. yanlız sen ciger gelistirici igne yaptırmıssın ve eminim suan onun büyük faydasını görüyorsun. benim doktorum yapma taraftarı degil. o igne riskli durumlarda yapilirmis. ama sonucta senin de hersey normal giderken birden olmadı mı dogumun? tedbir amaclı da olsa suan fayda görüyosun, ben de bu konuda endiseliyim açıkçası.. tekrar geçmis olsun, güzel haberlerini bekliyoruz..
arkadaşlar size biraz güzel haberlerim var. bi oğlumda sorun yoktu ama yine de küçük olduğu için küvezde biliyorsunuz. diğerinde de gelişme var doktor solunum cihazından çıkarmış sadece deneme amaçlı tekrar geri dönebilir ama dün iyi görünüyordu. içim biraz olsun rahatladı. bugün yine gideceğiz bakalım ne ile karşılaşacağız?**
nurten canım Rabbim analı babalı büyütsün ikisini de sana bağışlasın sağlıcakla inşallahhhhh ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada başladın 25 haftam bitti doktora dün sordum daha erken dedi şimdi yapsak da etkisi olmaz dedi
ciğer geliştirici iğneyi 29. haftada 2 doz 30. haftada 1 doz vuruldum. iyi ki de vurulmuşum sen de ihmal etme. ikiz hamilelikte her zaman erken doğum riski var çünkü..
arkadaşlar merhaba ben sizlere bişey danışacam benim 12,ci gün çıkan değerim 500 15.çi gün cıkan değerim 2000 sizce ikizmidir
Hayırlı olsun şekerim. 3üz bile olabilir
şaka gibi ya inanmıyorum hayırlısıyla bi yarın olsa ya gerçekten mi üçüz değelerine yakın mı ayrıca kimse değeleri paylaşmamış çok heycanlıyım şaşkınım hiç beklemiyordum böyle bi durumu allahım sen bizleri koru...
Günaydın herkese,
Birkaç gündür yaşadığım ve ne olduğunu anlamadığım birşeyi paylaşmak istiyorum, belki yaşayan vardır benim gibi.
Bazen otururken ya da yatarken pozisyon değiştirirken birden, bikini bölgesi dediğimiz tuylu bölgeye sanki iğne batmiscasina acı giriyor, 3-4 saniye sürüyor.Diğer zamanlarda da o bölgeyi cok hissetmeye başladım.
ince bir kasilma olabilirmi diye düşünüyorum ama bikini bolgesinde olur mu bilmiyorum?
arkadaşlar size biraz güzel haberlerim var. bi oğlumda sorun yoktu ama yine de küçük olduğu için küvezde biliyorsunuz. diğerinde de gelişme var doktor solunum cihazından çıkarmış sadece deneme amaçlı tekrar geri dönebilir ama dün iyi görünüyordu. içim biraz olsun rahatladı. bugün yine gideceğiz bakalım ne ile karşılaşacağız?**
nurtencim dogumun beni cok etkiledi. ben daha önce de yazmıştım sana ama sen o mesajı göremedin sanırım. aramızda sadece 3 gün vardi bana en yakın olan sendin. o yüzden kendi basıma gelmis gibi hissettim ve okudugumda şok oldum açıkçası. allah analı babalı büyütsün ve bi an önce kavuştursun insallah sizi yavrularınıza. kendimi ister istemez kıyaslıyorum senle. yasadıklarını, benim suan dogumum olsa, benim yasayacaklarım olarak görüyorum. yakinlarima bile bahsettim dogumundan, günlerimiz aynıydı dogumu olmus diye. yanlız sen ciger gelistirici igne yaptırmıssın ve eminim suan onun büyük faydasını görüyorsun. benim doktorum yapma taraftarı degil. o igne riskli durumlarda yapilirmis. ama sonucta senin de hersey normal giderken birden olmadı mı dogumun? tedbir amaclı da olsa suan fayda görüyosun, ben de bu konuda endiseliyim açıkçası.. tekrar geçmis olsun, güzel haberlerini bekliyoruz..
merhaba güzel anneler benim bebeklerim doğdu geçtiğimiz pazartesi akşamı sancılar başladı 5 gün dayanabildim hastanede serum yedim ama cumartesi kuzularım geldi sağlıkları iyi 33+3 te doğdular şimdi kuvezdeler birtanesi 2570 gr diğeri 2000 gr sadece ağızdan beslenmek için gelişmelerini bekliyorlar .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?