2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

bu ciğer geliştirici iğneler kaçıncı haftalarda ve kaç defa yapılıyor bilginiz varmıı

ben doktoruma sordum erken doğum riski olanlara veriyoruz iğneyi dedi senin riskin yok dedi kısmetse 14 şubatta kavuşucam meleklerime

bu ciğer geliştirici iğneler kaçıncı haftalarda ve kaç defa yapılıyor bilginiz varmıı

canım ben de tam bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla kiminde 28. hafta yapmışlar kiminde 30. haftada şartlara göre değişiyor sanırım. sen kaçıncı haftadasın?

ben doktoruma sordum erken doğum riski olanlara veriyoruz iğneyi dedi senin riskin yok dedi kısmetse 14 şubatta kavuşucam meleklerime

14 şubat tarih süpermiş,Allah sağlıcakla kavuştursun. gerek yok dediyse,riskin yoksa olma tabiki. sen kaçıncı haftadasın?

31+1 haftadayım canım ama benim bebekler biraz iri önden gidiyorlar usg de fazla çıkıyorlar evet tarih süper ikisini bir arada yaşayacagım hem sevgililer günü hem bebeklerime kavuşma günü allahım hayırlısıyla kucagımızda göstermeyi nasip etsin

maşallah o zaman,hayırlısıyla kavuşun inşallah.çoğu gitmiş azı kalmış

benim bildiğim kadarıyla 7. ay bitmeden yapılıyor. ben bu hafta 2 doz vuruldum. haftaya da 1 doz daha var. şu ana kadar benim de bir sorunum olmadı ama doktor ikiz gebelik olduğu için bu iğneleri verdi.

benim bildiğim kadarıyla 7. ay bitmeden yapılıyor. ben bu hafta 2 doz vuruldum. haftaya da 1 doz daha var. şu ana kadar benim de bir sorunum olmadı ama doktor ikiz gebelik olduğu için bu iğneleri verdi.

hep duyuyorum da ben daha 17 haftalık olduğum için doktoruma sormadım ilerleyen günlerde gerekirse doktorum söyler artık..

kızlarrr cinsiyetini öğrendik,doktordan geldim şimdi ikiside şimdilik kız görünüyor ama bir sonraki kontolde kesinleşir dedi..
ayy çok garip oldum yaa oğlum vardı benim yani bir kız çocuğu konusunda çok tecrübeli değilim ya ne bileyim
kızım olacağını düşünemiyorum hala .. evde alışmışız ya bir erkek çocuğuyla yaşamaya
hayırlısı olsun sağlıcakla doğarlar inşallah

Son düzenleme:

cnm ne güzel işte. oğlun vardı bir de kızların olacak. ne şirin olurlar şimi kızlar. çeşit çeşit elbiseler tokalar alırsın artık. ben de kız hevesimi yeğenimle alıyorum. tabi ne dersek diyelim en çnemlisi sağlıklı olmaları. inşallah Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder..

kızlar bizde kontrolden geldik. tüm organları bakıldı. Allah'a şükür sağlıkları yerinde. İki prensesimiz olacakmış. çok şaşkınım istek değil ama hep içime ya iki erkek ya biri erkek biri kız doğuyordu.
hemen gittik 2 tane şirine badisi aldık. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin....

hayırlı olsun canım.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

benim doktorumun ciğer geliştirici iğne uygulaması biraz farklı bu sitede okuduklarımdan. 29.haftada ilk gün 2doz sabah, 2doz akşam oldum. daha sonra 3 doz gün aşırı oldum. son dozdan 1hafta sonra sabah 1, akşam 1 doz. bu dozdan da 10 gün sonra sabah 1, akşam 1 doz. şu ana kadar 11 doz oldum yani. açıkçası daha devamı var mı bilmiyorum. çarşamba günü beni telefonla ara demişti. inşallah devamı yoktur :)

bu konuyu bende merak ediyordum.doktor bana da hiç ciğer geliştiriciden bahsetmedi.erken doğum riski görmediği içinmi acaba.gerçi ben o iğneleri olmak istemiyorum .ama doktor verirse mecbur oluruz tabi.bebeğin kilosuyla alakalımı acaba.10 gün sonra gittiğimde doktora sorucam ciğer geliştirici iğneyi.

evt canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah en önemlisi bu..
ayy hiç kız düşünmemiştim ben,oğlum olduğu içinmi hep erkek olacak gibiydi..şimdi çok hevesliyim şirin şirin elbiseler tokalar alıcam

canım aynen yaa bende hiç kız hissetmemitim..bilemiyorum nedenini bir tane oğlum var zaten
ama nedense hep bunlarda erkek olacaklar gibiydi çok şaşırdım garip duygular hissettim hayırlısı olsun
ayy ne olurlarsa olsunlar canlarım onlar sağlıcakla kavuşuruz inşallah

kızlar dün doktor erken doğum risklerini anlattı genel anlamda
ikizlerde erken doğuma nedne olan en büyük şey idrar yolları ve vajinal enfeksiyondur dedi..
çok dikkat et,takip et.. idrarda yanma olduğunda akıntı olduğunda felan hemen doktora söylenmeli..
bu enfeksiyonu önleyecek şeylerin en başında da su geliyor bol bol su ve sıvı tüket dedi

meryem senin iki kızın mı olacak,ben neden erkek hatırlıyorum:26:

burda gidip gidip ciğer geliştirici iğne olan bir arkadaşımız daha vardı,
hayret ediyorum bazı doktorlara,
biz de vurulduk bu iğneyi 2 şer doz iki kez,
ya bizimkinde bir hata var,ya anlayamadığım bir uygulama senin doktorunun uygulaması yani arkadaşım..

sanırım erken doğursaydım ben doğururdum meryemcim,
bütün hamileliğini geçirilemeyen idrar yolu iltihaplarıyla bitirdim,
artık 36.hafta son kontrolümde yine şikayetlerim vardı,
doktorum ya Hümeyra Doğuracaksın zaten yeter,bu kez bari antibiotik vermiyim böyle kalsın demişti yani.
37.haftada doğurdum..

bilmemki acaba biriylemi karıştırdın acaba :44:
evde 1 tane oğlum var canım.. ikizlerde kızmış dün öğrendim değişmezse tabii
doktor kız görüyorum dedi ama bir sonrakine kesinleşir dedi
hah şimdi oldu,
dün yazmıştın gidicem,cinsiyetleri belli olsa da hazırlık yapsam diye,hatırladım..
sevinmedin mi iki kız olduğuna?

Son düzenleme:
hah şimdi oldu,
dün yazmıştın gidicem,cinsiyetleri belli olsa da hazırlık yapsam diye,hatırladım..
sevinmedin mi iki kız olduğuna?

yok canım allah sağlıklı evlatlar versin hiç cinsiyet ayrımım yoktur ister kız ister erkek olsunlar canlarım onlar benim
sevindim tabiki.. zaten bir oğlum var şimdi iki tane de cicili bicili kızlarım olur süsler püslerim ben onları odalarını
ne güzelll

ama bilemiyorum acaba oğlum olduğu içinmidir hiç kız bebek düşünemedim ben şuana kadar sanki hep erkek olacakmış gibi bir his vardı içimde
biraz şaşırdım gereksiz bir şaşkınlık aslında nedense anlamadım kendimi
bir kız bebek nasıl olur ne yapılır nasıl büyür bilemedim birden canım yaa ondan öyle bişey diyemedim..

benimde erken doğumla alakalı bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar ama ikiz gebelik oldugu için dr. ciğer geliştirici iğneyi verdi bizede....
gözünüz aydın olsunn iki prenses ikiside sağlıklı çok şükür Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş.
sizin dr. baya değişik bir uygulama yapmış ilk defa duydum böyle birşeyi demekki bildiği birşey varr ondan böyle bir uygulama yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…