2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

nutencim bayaa ilerlediniz hayırlısıyla,
işte ben hep ısrarla söylerim,hatta 28 haftayı sınır geçerim ki,o haftadan sonra ağırlaşırsınız ve alışverişiniz zorlaşır derim,
bu yüzden sezon indirimlerinden faydalanacağın alışverişlerini bir an önce yapmanı tavsiye ederim,
yoksa başkalrının beğenip aldığı şeyleri giydirmek zorunda kalıyorsunuz ki,her zaman ikizlerimiz olmuyor değil mi herşey gönlümüze göre olsun
meryemcim kesinlikle bir prematüre takım al derim,
ben kızlarıma birer çift almıştım,şimdi çerçeveli duruyor duvarda
hem hastanede küçücük bebekler büyük tulumların içinde kaybolmuyor,hem gerçekten çok güzel bir anı oluyor..

off kızlarr yaaa çok kötüyüm ,kendimi eve kapatmak kimseyle görüşmek istemiyorum
dün akşam bir cenaze ziyaretine gittik orda birkaç kişi işte ikizmi felan konu açıldı
sonra birisi dediki benim kızkardeşiminde ikizdi 7 aylık doğdu birisi yaşıyor diğeri öldü dedi
sonra diğeri dediki ikilzer hep böyle biri yaşıyor biri ölüyor dedi.

şimdi az önce ofiste bir bayan vardı bilgisayarımda ikiz yataklarına baktığımı gördü ayy ne güzel felan dedi
sonra ne dedi biliyormusunuz; bence şimdiden çok şey alma ikizler belli mi olur belki teke düşer deyiverdi..

ayy gözlerim dolu şuan zor turuyorum kendimi
ofiste olmasam ağlayacam tüm heveslerim yıkıldı
içim bomboş oldu birden

neden insanlar bu kadar acımasız düşüncesiz bu ne biçim konuşma tarzı nasıl bir terbiyesizliktir.

Son düzenleme:

canım 16+6 haftalığız şuan

hımm yakınmışız canım bende 20+2 canım.

canım bunalrı hiç kafana takma tamam risklerimiz var ama tekil gebelikte de var bu riskler herkeste aynı şeyelr yasanacak dıye bır sey yok benim yakınım 38. haftasında dogum yaptı ve biri 3300 diğeri 3100 dü. güzel şeyler düşünelim ki her şey çok güzel olsun.ayrıca kendini şanslı görmen gerekir bir kerede iki çocuğun olacak .benim ilk gebeliğim ikiz olduğunu öğrenince şükrettim şanslıyım dedim bir de bir kız bir erkek olacağını öğrenince çok ama çok şanslıyım diyerek hep şükrediyorum.herkes konuşuruz ama sen hiç birini kafana takma unutma ki sen üzüldüğünde bebeklerin de bunu hissediyor onlara bunu yaşatma.

meryemciğim,etraf patavatsız insanlarla dolu. hiç kafana takma bence bebişlerini düşün sadece. sen mutlu ol ki onlarda mutlu olsunlar. Sana negatif enerji veren kişilerlede zaman geçirme hep pozitif olmaya çalış. Bende 19+3 haftalığım. Bebişlere sadece 2 tane battaniye aldık. Ocak ayı içerisinde 2 tane karyola en az 5 yaşa kadar kullanmaları için alıcam birde gardırop alıcam. şimdiki karyolaların yan tarafıda açılıyor bebekler yataktan sarkamıyor çok kullanışlı bence. Yakınında ikea mağazası varsa oraya da bakmanı tavsiye ederim. çok güzel seçenekler var. Çok ağırlaşmadan hazırlığımızı yapmamız gerekiyor. Ben şu an kendimi penguen gibi hissediyorum karnım kocaman oldu:) Sağlıcakla kal çok öptüm. Bütün ikiz annelerine sevgiler mucuksssssssssss....

allah kolaylık versin öncelikle hepinize bende ikiz annesiyim 5 aylık oldular benimkiler Allah sizinkileride kucağına alıp sevmeyi nasip etsin

selam kızlar,
nasılsınız bugün..dün biraz keyfim kaçmıştı bugün iyiyim çok şükür
karnım büyümeye başladı benim yaa bir haftada çok farketti
bütün vücudum aynı sadece göbeğim öne doğru gidiyor bakalım birkaç ay sonra ne olacak halim
kızlar ben alışverişimi bitirmek istiyorum en azından kıyafetlerini felan ama cinsiyeti hala belli değil
doktorumu çok seviyorum ama ultrasonu renksiz kapkara bi ekran doğru düzgün göremiyorum ben
en son gittiğimde kesin değil dedi söylemedi cinsiyetini ocağın 15 i kontolüm var o zaman söylerim dedi.
çok var daha yaaa
içim rahat değil benimde böyle boyutlu ultrasonlarda felan görmek istiyorum
ofise yakın bir yerde klinik var randevu alsam gitsem mi diye düşünüyorum
bakarlarmı acaba,hani şimdiye kadar oraya gitmedim hiç sizin doktorunuz felan yokmu takip eden derlerse
off yaaa ben bebekleri görmek istiyorum ve de cinsiyetlerini
17.haftadayım hala bilmiyorum ne olacağını
sağlıklı olsunlar hiç önemi yok cinsiyetin ama hazırlık yapacam diye merak ediyorum

Son düzenleme:
bende ikiz annesi adayıyım şuan 18 haftalık hamileyim nasıl gidiyor hamileliğiniz ben dün bebeklerimi gördüm çok mutluyum dr ii dedi sizlerde ense testi falan yapılıyormu benm dr m yapıyo çok şükür iii dedi bide çooooooooooooook merak ediyorum ocak 16 da 4 boyutlu ultrasona gircez siz girdinizmi nelere bakılıyo çok merak ediyorum inş hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli doğar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

selam hanımlar,
kesin doğum haberleri gelecek,bu sessizlik ona alamet bence..

meryem en son ne zaman muayene olmuştun??

canım tebrik ederim,bebeklerini sağlıkla kucağına almanı dilerim..

benim ilk gebeliğimde yaptırmıtık..çok güzeldi çok detaylıca bebeğin her organı her yeri dikkatlice izlenmişti..
tek tek parmaklarını saydı,gözlerine kulaklarına dudaklarına bakılmıştı..fiziksel anlamda bir eksiklik bişey varmı diye
bu defada yapılacak bana ama doktorum hala bişey demedi ne zamn yapılır bilmiyorum

selam hanımlar,
kesin doğum haberleri gelecek,bu sessizlik ona alamet bence..

meryem en son ne zaman muayene olmuştun??

canım geçen hafta perşembe gitmiştik..yani 22 aralıktı.. bir sonraki 15 ocak gibi dedi.

meryem sağol bilgilerin için

selam hamişler;

bende 33. haftamdayım. karnım acayip büyüdü ama vücudum hala aynı. bebeklerim çok hareketli,hiç durmuyolar:) yarın ciğer geliştirici iğnemizi olucaz, 10 gün önce kız 1750 oğlan 1710 gr'dı.bakalım kilo aldık mı?

ben sürekli yatıyorum ayakta 5 dk'dan fazla kalamıyorum hemen başım dönüyor. hepinize kolaylıklar dilerim:)

allah kolaylık versin az kalmış dayan ciğer geliştirici igneyi neden oluyorsun erken doğum riskinmi var ...

allah kolaylık versin az kalmış dayan ciğer geliştirici igneyi neden oluyorsun erken doğum riskinmi var ...

sağol filorinda,az kaldı çok şükür:) aslında risk yok,ne kanamam ne rahim boyumda bir sorunum olmadı ama doktorum tedbir amaçlı yapalım dedi,tüm ikiz annnelerine yapılıyor diye biliyorum ama yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…