nutencim bayaa ilerlediniz hayırlısıyla,kızlar ben de dün iki doz ciğer geliştirici iğnemi vuruldum. haftaya 1 doz daha var..
ben kıyafet işini biraz geçe bıraktım galiba herkes tamamlamış baksana. ben de bu hafta herşeylerini alacağım. 29 . hafta da bitiyor artık. iyice büyüdük. alışverişe gitmem zor olazcak yakında.
ah şu okullar da bir kapansa öyle rahatlayacağım ki. ama bi yandan da istemiyorum. hareket oluyor bana da. yoksa evde tıkılıp kalırım iyice kilo alırım.
pazartesi sağlık ocağında kontrolüm var. oraya da gitmeyi seviyorum. çünkü bebişlerimin kalp atışlarını dinletiyorlar çok güzel oluyor :) haftaya da doktor kontrolüm var. hala ayda bir gidiyorum kontrole. tabi bu son olacak. geçen sefer doktorum artık daha sık çağıracağım demişti.
benden şimdilik bu kadar... yzarım inşallah güzel haberleri :)
meryemcim kesinlikle bir prematüre takım al derim,selam güzel anneler
dün biraz çocuk odalarına yataklarına felan baktık fikir edindik..
kıyafet konusunda bizimkiler yaz başlangıcı doğacak yazlık allattan çıtöıtlı şeylerden çok aldım
cinsiyetini daha öğrenemedik diğer kıyafetlerini ona göre alacam..
sizlere de sormak istedim aklıma takıldı...
şimdi ben zıbınları tulumları hep yeni doğan ölçülerine göre aldım ama ikizler küçük doğar deniliyor hep
acaba daha küçük hani prematüre bebekler için olanlardan da bir takım alsak mı en azından hastane çıkışlarını öylemi alsam
canım bol bol alt ayaklı pijamalar,dğum ayına göre alttan çıtçıtlı badiler,en az ikişer battaniye,kalınlık farkına göre birer tane daha belki,
tek parça tulumları tavsiye ederim,
biten kış sezonlarından bebeklerinizin ileri dönemleri için büyük uygun kıyafetler de toplayabilirsiniz,
sadece küçük almayın,birden büyüyorlar,ama kocaman kocamn da almayın,küçük doğuyorlar genelde kıyafetlerin içinde de kaybolmasınlar,
ay ne diyim şimdi bi sürü şey var,
ben bavul bavul dağıttım doğduklarından beri küçülenlerini,hala da yer yok,al al bitmiyor,imkan ölçüsünde 28.haftana kadar çık bak eksiklerini tamamla derim canım..
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
meryemcım sen kaçıncı haftadasın
yine yardımcı olabileceğim ayrıntı şeyler olursa yardımcı olmak isterim canımm..canım bol bol alt ayaklı pijamalar,dğum ayına göre alttan çıtçıtlı badiler,en az ikişer battaniye,kalınlık farkına göre birer tane daha belki,
tek parça tulumları tavsiye ederim,
biten kış sezonlarından bebeklerinizin ileri dönemleri için büyük uygun kıyafetler de toplayabilirsiniz,
sadece küçük almayın,birden büyüyorlar,ama kocaman kocamn da almayın,küçük doğuyorlar genelde kıyafetlerin içinde de kaybolmasınlar,
ay ne diyim şimdi bi sürü şey var,
ben bavul bavul dağıttım doğduklarından beri küçülenlerini,hala da yer yok,al al bitmiyor,imkan ölçüsünde 28.haftana kadar çık bak eksiklerini tamamla derim canım..
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
off kızlarr yaaa çok kötüyüm ,kendimi eve kapatmak kimseyle görüşmek istemiyorum
dün akşam bir cenaze ziyaretine gittik orda birkaç kişi işte ikizmi felan konu açıldı
sonra birisi dediki benim kızkardeşiminde ikizdi 7 aylık doğdu birisi yaşıyor diğeri öldü dedi
sonra diğeri dediki ikilzer hep böyle biri yaşıyor biri ölüyor dedi.
şimdi az önce ofiste bir bayan vardı bilgisayarımda ikiz yataklarına baktığımı gördü ayy ne güzel felan dedi
sonra ne dedi biliyormusunuz; bence şimdiden çok şey alma ikizler belli mi olur belki teke düşer deyiverdi..
ayy gözlerim dolu şuan zor turuyorum kendimi
ofiste olmasam ağlayacam tüm heveslerim yıkıldı
içim bomboş oldu birden
neden insanlar bu kadar acımasız düşüncesiz bu ne biçim konuşma tarzı nasıl bir terbiyesizliktir.
ya bırak arkadaşım yaaa,bu insanların duygusal zekaları ve IQ ları düşük cidden,
olmasa böyle salak salak konuşurlar mı,
ne üzülüyorsun,
Allaha sığın sana onları verene şükret,diğer gerizekalılara da he he aynen ondan de,
boşversene yaaa,bak keyfine bu günlerin geri gelmiyor bir daha..
canım 16+6 haftalığız şuan
off kızlarr yaaa çok kötüyüm ,kendimi eve kapatmak kimseyle görüşmek istemiyorum
dün akşam bir cenaze ziyaretine gittik orda birkaç kişi işte ikizmi felan konu açıldı
sonra birisi dediki benim kızkardeşiminde ikizdi 7 aylık doğdu birisi yaşıyor diğeri öldü dedi
şimdi az önce ofiste bir bayan vardı bilgisayarımda ikiz yataklarına baktığımı gördü ayy ne güzel felan dedi
sonra ne dedi biliyormusunuz; bence şimdiden çok şey alma ikizler belli mi olur belki teke düşer deyiverdi..
içim bomboş oldu birden
neden insanlar bu kadar acımasız düşüncesiz bu ne biçim konuşma tarzı nasıl bir terbiyesizliktir.
içim bomboş oldu birden
bende ikiz annesi adayıyım şuan 18 haftalık hamileyim nasıl gidiyor hamileliğiniz ben dün bebeklerimi gördüm çok mutluyum dr ii dedi sizlerde ense testi falan yapılıyormu benm dr m yapıyo çok şükür iii dedi bide çooooooooooooook merak ediyorum ocak 16 da 4 boyutlu ultrasona gircez siz girdinizmi nelere bakılıyo çok merak ediyorum inş hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli doğar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
bende ikiz annesi adayıyım şuan 18 haftalık hamileyim nasıl gidiyor hamileliğiniz ben dün bebeklerimi gördüm çok mutluyum dr ii dedi sizlerde ense testi falan yapılıyormu benm dr m yapıyo çok şükür iii dedi bide çooooooooooooook merak ediyorum ocak 16 da 4 boyutlu ultrasona gircez siz girdinizmi nelere bakılıyo çok merak ediyorum inş hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli doğar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
selam hanımlar,
kesin doğum haberleri gelecek,bu sessizlik ona alamet bence..
meryem en son ne zaman muayene olmuştun??
canım tebrik ederim,bebeklerini sağlıkla kucağına almanı dilerim..
benim ilk gebeliğimde yaptırmıtık..çok güzeldi çok detaylıca bebeğin her organı her yeri dikkatlice izlenmişti..
tek tek parmaklarını saydı,gözlerine kulaklarına dudaklarına bakılmıştı..fiziksel anlamda bir eksiklik bişey varmı diye
bu defada yapılacak bana ama doktorum hala bişey demedi ne zamn yapılır bilmiyorum
canım geçen hafta perşembe gitmiştik..yani 22 aralıktı.. bir sonraki 15 ocak gibi dedi.
selam hamişler;
bende 33. haftamdayım. karnım acayip büyüdü ama vücudum hala aynı. bebeklerim çok hareketli,hiç durmuyolar:) yarın ciğer geliştirici iğnemizi olucaz, 10 gün önce kız 1750 oğlan 1710 gr'dı.bakalım kilo aldık mı?
ben sürekli yatıyorum ayakta 5 dk'dan fazla kalamıyorum hemen başım dönüyor. hepinize kolaylıklar dilerim:)
allah kolaylık versin az kalmış dayan ciğer geliştirici igneyi neden oluyorsun erken doğum riskinmi var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?