meryemcim İnşallah test sonuçlarında bişey yoktur. ben ikili testi yaptırmadım ama üçlüyüde düşünmüyorum. ikizlerde zaten tam sonuç alınmıyormuş diye bılıyordum. yanlışmıyım acaba?
selam canım ,
erken doğum riski tüm çoğul gebeliklerde vardır aslında
ama rahim yırtılması konusunda benim pek bilgim yok,umarım bir sıkıntı çekmeden sağlıcakla kavuşursun bebeklerine
Günaydın kızlar,
Benim alışveriş işleri %95 tamamladı gibi. Her gün bişey aklımıza geliyo tabi:))
Son 1-2 gündür karnımın çok şiştiğini hissediyorum, sanırım bebekler de az daha büyüdü, çok sık olmasa da hareketler irkiltmeye başladı beni :)Önce irkiliyor, sonra kahkaha atmaya başlıyorum. Çok ilginç duygular içerisindeyim.
28 haftadan sonra iyice büyümeye başlıyorsun,32.haftadan sonra şişiyorsun
bebeklerin hareketleri de öyle değişiyor,gerçekten çok güzel duygular
haklısın canım. ben artık bebeklerin kemiklerini hissedebiliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin...
günaydın hanımlar,
yeni haberler var mı,
alışverişler tamam mı
günaydın hanımlar,
yeni haberler var mı,
alışverişler tamam mı
canım bol bol alt ayaklı pijamalar,dğum ayına göre alttan çıtçıtlı badiler,en az ikişer battaniye,kalınlık farkına göre birer tane daha belki,günaydın,
uzun süredir giremiyordum doğumlar olmuş bile:) doğum yapan arkadaslara hayırlı olsun , yeni katılan arkadaslar da aramıza hoşgeldiler.
ben daha hiç bir şey almadım ne alcağımıda bilmiyorum karışan biri olmadan almak istediğim için kimseye de söylemedim:) en önemli olnalar nelerdir olmazsa olmazlar nelerdir.20 haftalık olduk ve ben 1 ay içinde herşeyimi tamamlamak istiyorum.
Allah ol dese de olsa, bilmiyorum arkadaşım çok zor evet ama ben hayatımda en çok bu annelik rolünü sevdim biliyor musunnmerhaba Hymarry.benimde bitti sayılır.ufak tefek şeyler var tabi.bu hazırlıklar ama çok eğlenceli oluyor.sen yeniden bebek istiyosun sanırım.Allah gönlüne göre versin.baya cesaretlisin ikizlerden sonra..
merhaba Hymarry.benimde bitti sayılır.ufak tefek şeyler var tabi.bu hazırlıklar ama çok eğlenceli oluyor.sen yeniden bebek istiyosun sanırım.Allah gönlüne göre versin.baya cesaretlisin ikizlerden sonra.
serapp27 bilmiş gibi konuşmayım ama Allahın izniyle bişey olmaz canım.pıt pıt hissettiysen zaten onlar bebeklerdir.ikisini de ayrı ayrı hissetmeyebilirsin.ikisinin pıt pıtı birbirine karışıyordur.ben ogün doktora sordum sağdaki pek hareket etmiyor diye.ikisini ayırt edemeyebilirsin.hareketler birbine karışabilir korkma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?