- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
nutencim bayaa ilerlediniz hayırlısıyla,kızlar ben de dün iki doz ciğer geliştirici iğnemi vuruldum. haftaya 1 doz daha var..
ben kıyafet işini biraz geçe bıraktım galiba herkes tamamlamış baksana. ben de bu hafta herşeylerini alacağım. 29 . hafta da bitiyor artık. iyice büyüdük. alışverişe gitmem zor olazcak yakında.
ah şu okullar da bir kapansa öyle rahatlayacağım ki. ama bi yandan da istemiyorum. hareket oluyor bana da. yoksa evde tıkılıp kalırım iyice kilo alırım.
pazartesi sağlık ocağında kontrolüm var. oraya da gitmeyi seviyorum. çünkü bebişlerimin kalp atışlarını dinletiyorlar çok güzel oluyor :) haftaya da doktor kontrolüm var. hala ayda bir gidiyorum kontrole. tabi bu son olacak. geçen sefer doktorum artık daha sık çağıracağım demişti.
benden şimdilik bu kadar... yzarım inşallah güzel haberleri :)
işte ben hep ısrarla söylerim,hatta 28 haftayı sınır geçerim ki,o haftadan sonra ağırlaşırsınız ve alışverişiniz zorlaşır derim,
bu yüzden sezon indirimlerinden faydalanacağın alışverişlerini bir an önce yapmanı tavsiye ederim,
yoksa başkalrının beğenip aldığı şeyleri giydirmek zorunda kalıyorsunuz ki,her zaman ikizlerimiz olmuyor değil mi herşey gönlümüze göre olsun

meryemcim kesinlikle bir prematüre takım al derim,selam güzel anneler
dün biraz çocuk odalarına yataklarına felan baktık fikir edindik..
kıyafet konusunda bizimkiler yaz başlangıcı doğacak yazlık allattan çıtöıtlı şeylerden çok aldım
cinsiyetini daha öğrenemedik diğer kıyafetlerini ona göre alacam..
sizlere de sormak istedim aklıma takıldı...
şimdi ben zıbınları tulumları hep yeni doğan ölçülerine göre aldım ama ikizler küçük doğar deniliyor hep
acaba daha küçük hani prematüre bebekler için olanlardan da bir takım alsak mı en azından hastane çıkışlarını öylemi alsam
ben kızlarıma birer çift almıştım,şimdi çerçeveli duruyor duvarda

hem hastanede küçücük bebekler büyük tulumların içinde kaybolmuyor,hem gerçekten çok güzel bir anı oluyor..