2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hayırlı bebek olurlar inşallah. rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Son düzenleme:

canım benim üzme kendini kiloları gayet normal. benim de 22+3 te 523 ve 540 gramlardı. herşey yolunda takma bunları kafana...

canım benim üzme kendini kiloları gayet normal. benim de 22+3 te 523 ve 540 gramlardı. herşey yolunda takma bunları kafana...

ne bileyim canım sağlıklı olmaları önemli olan işte kaygılanıyorum ister istemez halbuki bu kontrolümde de iyi kilo almıştım önce hep zayıflıyordum doktorum bundan sonra hızla kilo alırlar dedi ama kansızlık var aşırı sanırım ona bağlıyorum

fatma cnm allah bağışlasın tek isteğim o şuanda benide dr 29.aralıkta dogum iznine çıkardı inşallah hayırlısı ile o günlere gelebiliriz rabbim korusun hepimizin çocuklarını:) inanki zaman geçmiyor fırsat buldukça yazmaya çalışırım.grşrz öpt herkesi...

kızlarr bugün yaklaşık 3 saatten beri kasık ağrıım var. yürürken ve özellikle merdiven çıkarken çok hissediyorum. oturduğuda yattığımda bi ağrı yok tabi hareket etmezsem korkmaya başladım. doktorumu aradım 3 buçukta gel dedi. birazdan gideceğim umarı kötü bişey yoktur....

inşallah önemli bi şey yoktur canım dualarımız seninle

inşallah önemli bi şey yoktur canım dualarımız seninle

yokmuş canım ya korkuttu yaramazlar. doktor olabilir dedi. ters T şeklinde duruyorlarmış.biri diğerinin karnında amuda kalkmış :) o yüzden olabilir dedi. benim için önemli olan kasık ağrısı değil karında ağrı, karnının sürekli kasılıp gevşeme şeklinde ağrıması dedi. o erken doğum habercisiymiş.
hem büyümüşler baya biri 1370 diğeri 1390 olmuş. ikizlere göre kiloları gayet iyi dedi doktor. içim rahatladı valla :)

çok sevindim canım maşallah iyi gelişmişler Rabbim korusun bebişlerimizi hayırlı sağlıklı doğumlar versin inşallah

Herkese merhabalar kızlar bana geçen hafta rahim ağzı kontrolü yapıldı herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama doktor önlem amaçlı serklaj yapıcam dedi bugün 15:30 operasyonum var çok korkuyorum bu arada 17 haftalığım kızlar aranızda bu işlemi yaptıran varmı.
Nurtencim bu arada yumoşlarının ve senin iyi olmana çok sevindim kendine dikkat et fazla yorulma emi...

serklaj için çok korkma arkadaşım. ben olmadım ama kan aldırmaktan bile çok korkan bir arkadaşıma yapılmıştı anlamamış bile. kolay gelsin. hersey bebişlerin sağlığı için. umarım senin de çok çok kolay geçer

biz de 10 günlük raporumuzun son gününde evde yatıyoruz. kanamamız vardı :18: 20 haftadayız oğluşlarımla. sağlıklı ve zamanında doğumlar temenni ediyorum.

aminnnn geçmiş olsun canım önemli bişey deildir inşallah bu arada kilolarını öğrendin mi hiç

10 gün önce 250 ser grlardı. bu cumartesi ayrıntılı ultrasona giricez. bakalım ne olmuşlar. ben bu grupta yeniyim de sizin bebek var mı? ne kadarlık.

içten dileğin için teşekkür ederim. umarım herkes sağlıcakla evlatlarına kavuşur.

senin haftalardayken benimkide 250 g dı aramızda çok yokmuş bende 23 haftalık oldum hayırlısı inşallah sürekli aklım kalıyo kan değerlerim düşük çokhalsizlik yapıyo bende hayırlısı inşallah bebişlerine ve sana sağlık diliyorum canım

kansızlıktan kaynaklanıyor dediğin gibi halsizlik ve çok rahatsız eder insanı tahmin edebiliyorum. kan hapı alıyor musun? şeker problemin yoksa pekmez de çok güzel enerji veriyor:)

demek sen de 20 deyken 250 gr lık margarin paketi kadarlardı:) insan benzer değerleri görünce mutlu oluyor.

bu arada çalışma durumun var mı, evde de halsizlik çok zor ama işveren halsizliğe pek tahammül edemeyebiliyor.

hap kullanıyorum canım pekmez de aslında şerbet edip içebiliyorum fakat unutuyorum ah bu benim kafam varya çalışıyorum canım bi de teknik iş olunca işim biraz daha zor oluyor iş yeri çok büyük bi arızaya gitmem bile bana yetiyor nefes nefese kalıyorum doğum izninin taktım bu aralar kafama çalışanların sorunu işte

ayyy kolay gelsin ve doğum izni de çabuk çabuk yaklaşsın.
ben de çalışıyorum ve maalesef ikiz gebelik insanlar tarafından çok da anlaşılabilen tölere edilebilen bir olgu değilmiş bunu gözlemliyorum:)

ekstra yük de bindirilebiliyor bizlere. allaha emanetler bebişlerimiz, rabbim sağlıkla bize gelmelerini nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnn

saol canım bugün iiyiyim. korkuttu yaramazlar ama iyilermiş çok şükür.
o işlem hakkında hiç bi bilgim yok malesef . umarım operasyonn iyi geçer. dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…