seni kontrole çağırmışlar mıydı?
bu her zaman seni takip eden doktor mu?
hastane özel midevlet mi?
saat kaçtı?
beni devamlı gittiğim dr özel hemde ama anlamadığım ben istediğim zaman giderim ona o kadar para veriyorum
ne söylediğini bilmiyor of yani işte dengesiz varya mecbur kalmasam hayattada gitmem oraya:))))
cnm istanbul başka dr gidiyorum gitmek değil burda tek kuvözü olan hastane orası bnm cnm sıkan sen neden hemen kontrole almıyonki bnm bnm artık sık sık gelmem lazım....
Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....
öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.bulantı tabi kişiden kişiye değişiyor ama benimki de uzun bir zaman devam etti.hatta 25inci haftama geldim hala sabahları midem bulanıyor.arada hala sabahları kustuğum bile oluyor.gündüzleri çok nadir midem bulanıyor.seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum.çoğu zaman kusucam diye aç aç duruyordum.şimdiki duruma binlerce şükürler olsun.ben midem bulanınca hemen bir tane naneli şeker yiyordum.sabah kalkar kalkmaz hemen atardım bir tane ağzıma.onun baya faydası oluyordu belki sende de faydası olur.pek aç kalmamaya çalış.az az sık sık yemek yeme.açıkınca da miden çok bulanır.Allah yardımcın olsun.
Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim.. Bugün ilk kontrolüme gittim keseyi görmek için.. ve eşimle en istediğimiz şey ikiz sahibi olmaktı, doktor 2 kese gösterdi bize ikiz gebelik olabilir dedi şok olduk :)) ama haftaya tekrar çağırdı 2.kese kan pıhtısı falan da olabilir dedi haftaya kesinleşcek tam olarak.. Keselerden biri 8 mm, diğeri 5 mm.. Sizce normal mi ikizlere hamile anne adaylarımızdan bilgi istiyorum acaba sizin nasıldı ? haftaya keselerden biri kaybolur diye korkuyorum öyle olabilir mi acaba endişeleniyorum..bu boyutta kaybolur mu
merhaba canım bende istanbuldayım
avrupa şafak hastanesine gidiyorum gaziosmanpaşa da
yakınsa sana tavsiye ederim her türlü küvezi de mevcut
Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim.. Bugün ilk kontrolüme gittim keseyi görmek için.. ve eşimle en istediğimiz şey ikiz sahibi olmaktı, doktor 2 kese gösterdi bize ikiz gebelik olabilir dedi şok olduk :)) ama haftaya tekrar çağırdı 2.kese kan pıhtısı falan da olabilir dedi haftaya kesinleşcek tam olarak.. Keselerden biri 8 mm, diğeri 5 mm.. Sizce normal mi ikizlere hamile anne adaylarımızdan bilgi istiyorum acaba sizin nasıldı ? haftaya keselerden biri kaybolur diye korkuyorum öyle olabilir mi acaba endişeleniyorum..bu boyutta kaybolur mu
bence bu istediğim zaman giderim o kadar para veriyorum ona tavrı onların da canını sıkıyor olabilir ne dersin?
canını sıkma,ona güven,yapacağın başka bişey yoksa çağırdığında git bence
hem belki kötü bir zamanına gelmiştir,insanlar her zaman aynı modda olmayabilirler,onların da işleri zor,yoksa tersini düşünürsek,o da senden para kazanıyor değil mi?
yani böylesini ben de ilk kez duydum bu nasıl iş yaaa,
gerçekten tam bir şok olmuştur senin için ama
biz ikiz anneleri ve hamileleri çok şanslıyız bunu yaşadıkça göreceksin sen de
tebrik ederim tabiii..
bende öyle olmuştum
bende spiral vardı kornuyorduk ayrıca hamile kaldığım ay doktor kontrolüm vardı
bütün bunlara rağmen hamile kaldığımı öğrendim bir şooookk
sonra 3.ayın sonunda kontrolde biz cinsiyetini öğreniriz sandık ikiz olduğunu gördüm ikinci şoook
ama olsun ben çok sevdim bebişlerimi
çok zor olacak ama istiyoruz dört gözler bekliyoruz.
rabbim hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin
merhaba kizlar ben de 6+0 ikiz gebeyim. bu hafta sonu kalp atislarini duymaya gidicez insallah ikisininkini de pit pit duyariz :)) benim bulantim falan yok ama coook uykum var bu kadar uyku normal midir ?
merhaba kizlar ben de 6+0 ikiz gebeyim. bu hafta sonu kalp atislarini duymaya gidicez insallah ikisininkini de pit pit duyariz :)) benim bulantim falan yok ama coook uykum var bu kadar uyku normal midir ?
ilk bebeklerin kesesini gördüğümüzde 5+3 haftalık hamileydim,
biri 7.5 diğeri 5. küsür mm idi,
hamileliğimde de doğumdan sonra da aralarında hep ciddi kilo ve boy farkı vardı,
inşallah seninki de hayatta kalır,gönlüne göre ve hayırlısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?