kızlar merhabalar nasılsınız inşallah iyisinizdir.ben çok iyiyim allaha şükür kayınvalidem çok iyi bakıyor bana.sürekli ıstırahat ediyorum.dinleniyorum.hepinizi çok özledim.
ilaybrs nasılsın canım.
dr.a gittim dr.um çok iyi.üç hafta sonra gel tahlil yapalım dedi.kansızlık devam ediyor.grip olmamaya özen göster dedi.
bende dikkat ediyorum.
sizler nasılsınız kızlar ?bebişleriniz nasıllar hazırlıklar bitti mi ?
Özlem p.Şinik 'in kitapları var kendi deneyimlerini yazmış." Mışıl mışıl uyuyan ikizler mutlu aileler" diye bi kitap var. " İkiz aynası" adlı kitap, "ikizler ve üçüzler psikolojisi" adlı kitaplar var. ilaç olarak günde 2 tane küçük şişelerdeki kan+folik asit şurubu, Decavit ve balık yağı verdi. bir de fitil verdi ama onu kullanmıyorum . sizin kullandığınız ilaçlar var mı?
günaydın herkesee,
abimin 5 gün önce kızı oldu..erken doğduğu için 2500 kg doğmuş,
benim bir oğlum var,3600 doğmuştu şimdiye kadar gördüğüm baktığım tek bebek oğlumdu.
şimdi dün abimin kızını gördüm minicikti,çok tatlıydı ama kucağıma alamadım korktum
sonra kendi ikizlerimi düşündüm,bunlarda minicik olacaklar felan ay çok duygulandım garip duygular yaşadım
kızlar yaa yaklaşık 1 saattir karnımın sağ alt tarafında kasığıma yakın yerde
çok hafif bir ağrı gelip gidiyor yani bir ağrı geliyo sonra duruyo böyle kısa aralıklarla
önemsemedim ama acaba önemli bişeymidir,
ofisteyim oturuyorum yorulacak bişeyde yapmadım
ne yapsamki devam ederse doktorumu arayacam da acaba sizlerde böyle şeyler oldumu gören duyan vardır diye yazıyorum
haftasonu hamiellikte tuttuğum bir günlük geçti elime,
orda dikkatimi çekti,hatırlamıyorum ama,
18.haftamdayım,aynen senin şikayetlerini yazmışım ve hatta dayanamayıp doktoru aramışım,
o da kanaman varmı,üst karnında ağrın var mı demiş,hayır demişim,
sadece dinlen,normaldir,bebekler bu haftalarda daha çabuk büyüyor ve ağırlaşıyor,ondandır demiş..
geçmiş olsun..
kızlar yaa yaklaşık 1 saattir karnımın sağ alt tarafında kasığıma yakın yerde
çok hafif bir ağrı gelip gidiyor yani bir ağrı geliyo sonra duruyo böyle kısa aralıklarla
önemsemedim ama acaba önemli bişeymidir,
ofisteyim oturuyorum yorulacak bişeyde yapmadım
ne yapsamki devam ederse doktorumu arayacam da acaba sizlerde böyle şeyler oldumu gören duyan vardır diye yazıyorum
ayy canım benim çok saol
benimde içim rahat aslında sanki önemsiz bişeymiş gibi hissediyorum
ama yinede sormak istedim
cnm aralıklı oluyor ihmal etme ara sen yinede:) bnm de erken doğum korkum var bakalım hayırlısı ile ocak ayına bir girsem rahatlayacam inanki:))))
sen yazınca gülümsedim ben de ne tesadüf diye,
ama eğer devam ederse ara doktorunu lütfen,
yine de ben sana önemsizmiş intibası bırakmak istemem,
ciddi de olabilir,gidişatını sen bilirsin tabi ki..
arkadaşlar merhaba...ben siteye yeni girdim,23 haftalık ikiz hamileyim..geçmiş sayfaları okuyamadım.biraz tedirginimierken doğumdan bebeklerin sağlıklı olmamasından falan korkuyorumözellikle yediğiniz içtiğiniz,yaptığınız birşey varmı? takip eden doktorum çok rahat ama beni rahatlatamıyor.daha muhtemel doğum zamanımı bile söylemedi.
Arkadaşlar merhaba size bişey sormak istiyorum Rahimde yırtık nasıl bişey hiç duydunuz mu başınıza geldi mi bilmiyorum ama doktor ultrasonda bakarken söyledi doğuştan yırtık var rahminde dedi ama üstünde de fazla durmayınca hem de ikizi o anda öğrendik onun heyecanından yırtığı falan soramadım şoktan.. sadece erken doğum riski olabilir aklınızda bulunsun dedi.. perşembe kontrolüm var kalp atışları için gidicez, sorucam o konuyu ama siz duydunuz mu böyle bişey aklıma geliyo korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?