• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Ne zamandır yazamıyorum umarım herkez iyidir Ben artık ağırlaştığımı hissediyorum Çabuk yoruluyorum Gece uykularım da çok sıkıntılı ..... Artık bu şekilde idare edicem yeni ikiz anneleride gelmiş aramıza hoşgelmişler Kalabalıklaşıyoruz ne güzel. 100 gr şeker yüklememi yaptırdım bu gün. Ne zormuş ....... dedikleri kadar varmış..... Aç karnına mide bulantısı yaptı. Sonuçlarım çıkmış.
Açlık 73 ,yükleme sonrası ;
1. saat 170
2. saat 136
3. saat 74 çıktı
Referans değerlerini bilmiyorum telefonda sadece benim sonuçlarımı söyledi çalışanlaR, doktoruma yarın ulaştırırlar artık Yaptıran var mı 100 lük yada sonuçlarım için bir fikri olan merak ediyorum

Ne zamandır yazamıyorum umarım herkez iyidir Ben artık ağırlaştığımı hissediyorum Çabuk yoruluyorum Gece uykularım da çok sıkıntılı ..... Artık bu şekilde idare edicem yeni ikiz anneleride gelmiş aramıza hoşgelmişler Kalabalıklaşıyoruz ne güzel. 100 gr şeker yüklememi yaptırdım bu gün. Ne zormuş ....... dedikleri kadar varmış..... Aç karnına mide bulantısı yaptı. Sonuçlarım çıkmış.
Açlık 73 ,yükleme sonrası ;
1. saat 170
2. saat 136
3. saat 74 çıktı
Referans değerlerini bilmiyorum telefonda sadece benim sonuçlarımı söyledi çalışanlaR, doktoruma yarın ulaştırırlar artık Yaptıran var mı 100 lük yada sonuçlarım için bir fikri olan merak ediyorum

cnm bnen 50lik yaptırdım o testi.
açlık 77
şeker yükleme sonucunda da 1 saat sonra 133 çıktı.
doktorum normal dedi.
bana seninkinde bi sorun yok gibi geldi ama bilemem yine de.

çok teşekkür ederim. İlk gebeliğimin ikiz olmasının güzel yanlarını keşfetmeye başladım. aklımda bir çok soru işareti var ama:) konuyla alakalalı bir kaç kitap da buldum. onları temin etmeye çalışıyorum. Bende çok fazla kalp çarpıntısı var. acaba sizlerde de oluyor mu. normal midir bu? doktorum normal olduğunu ilerleyen zamanlarda daha da artabileceğini söyledi:( bir çok ilaç verdi.

öncelikle hayırlı olsun bebişlerin..bende senin gibi ilk bebeklerim ikizlerimi bekliyorum..gerçekten tarifi olmayan bir duygu...araştırdığın kitaplar bizimde işimize yarayacaksa bize de öner..kalp çarpıntısı bende hamile kaldıktan sonra hala daha var....bebişlerimizin gelişimi için çok kana ihtiyaç var diye normal...ilaç derken vitamin vermiştir diye düşünüyorum....

ii akşamlar arkadaşlar inşallah herkesin hamileliği yolunda gidiyorduk yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak doktor ailede şeker yoksa aç gelmene gerek yok 50 lik yükleriz dedi inşallah sonuçlar ii çıkar..yeni anne adaylarına da hayırlı olsun ikiz annelerin sayısı her geçen gün artıyor ne güzel..

ii akşamlar arkadaşlar inşallah herkesin hamileliği yolunda gidiyorduk yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak doktor ailede şeker yoksa aç gelmene gerek yok 50 lik yükleriz dedi inşallah sonuçlar ii çıkar..yeni anne adaylarına da hayırlı olsun ikiz annelerin sayısı her geçen gün artıyor ne güzel..

ben 50likte yapılsa aç olunması gerektiğini biliyorum...ama dr.un ne dediyse odur.ama şaşırdım....

ben de 50 lik yaptırdım ama açtım. doktorun öyle dediyse bilemem.. inşallah sonuçların güzel çıkar

cnm bnen 50lik yaptırdım o testi.
açlık 77
şeker yükleme sonucunda da 1 saat sonra 133 çıktı.
doktorum normal dedi.
bana seninkinde bi sorun yok gibi geldi ama bilemem yine de.
50likte açken bakmamışlardı bana .Aradı biraz önce doktor gebelik şekeri yokmuş ama yinede fazla şekerli yememen gerek ikizlerde gebelik şekeri olma olasılığı yüksektir dedi.

ben 50likte yapılsa aç olunması gerektiğini biliyorum...ama dr.un ne dediyse odur.ama şaşırdım....

Bende aç olunması gerekiyor diye biliyorum. Bir gün evveli bile çok şeker tüketip tüketmediğimi sormuştu birde benim. Doktorlara bir fikir veriyor çıkan değer demek ki :26:

teşekkür ederim.. hepimize sorunsuz hamilelik diliyorum ikizlerde zor olur ama inşallah diyelim.. :)

ben de bilmiyorum doktorum da doç.dr güven verici ama gene de onu dinleyeyim kahvaltıda abartmadan bişeyler yerim yine de 50 lik düşük şeker yüklemesi olduğu için belki öyle demiştir neyse inşallah sonuçlar ii çıkar hayırlısı ... ii akşamlar herkese.

bende arkadaşlar tok gitmştim .yani bilmiyodum şeker yüklemesi yapılacağını.doktor yapıcaz bugün dedi.ve benimde yüksek çıktı biraz.acaba tok gittiğimdenmi olduki.benimde tokluk 135 çıktı sınırda olduğunu söyledi.bende iki haftadır şekeri çok azalttım.çok stres oldum.yarın kontrolüm var bir soruyum doktora.gerçi sorsamda bişeyden anladığı yok mecbur başka doktor olmadığı için burda gidiyoruz işte.inşallah 100 lük istemez.

merhaba arkadaşlar.ben 12 hafta 6 günlük ikizlere hamileyim.doktorum pazartesi günü ikili test yapacakmış.sizce ne yapmalıyım yaptırmalımıyım

merhaba arkadaşlar.ben 12 hafta 6 günlük ikizlere hamileyim.doktorum pazartesi günü ikili test yapacakmış.sizce ne yapmalıyım yaptırmalımıyım

canım benim doktorum üçlü yaptırıyor ilk bebeğimdede öyle yaptırmıştı,
şimdi ikizlerde 16.haftayı doldurunca üçlü test yaptırdık sonuçlarını daha alamadık
çok net olmamakla beraber birçok konuda bilgi veriyor bu testler dedi doktorum
yani yaptır ne olacak ki bi rkan vereceksin sadece o kadar tedirgin olma

kızlar merhabalar nasılsınız inşallah iyisinizdir.ben çok iyiyim allaha şükür kayınvalidem çok iyi bakıyor bana.sürekli ıstırahat ediyorum.dinleniyorum.hepinizi çok özledim.

ilaybrs nasılsın canım.

dr.a gittim dr.um çok iyi.üç hafta sonra gel tahlil yapalım dedi.kansızlık devam ediyor.grip olmamaya özen göster dedi.
bende dikkat ediyorum.

sizler nasılsınız kızlar ?bebişleriniz nasıllar hazırlıklar bitti mi ?

kızlar merhabalar nasılsınız inşallah iyisinizdir.ben çok iyiyim allaha şükür kayınvalidem çok iyi bakıyor bana.sürekli ıstırahat ediyorum.dinleniyorum.hepinizi çok özledim.

ilaybrs nasılsın canım.

dr.a gittim dr.um çok iyi.üç hafta sonra gel tahlil yapalım dedi.kansızlık devam ediyor.grip olmamaya özen göster dedi.
bende dikkat ediyorum.

iyi olmana çok sevindim. inşallah şu kansızlık sorununu da çözersin. bebişler de iyidir inşallah..
aslında hazırlıkları tamamlamam gerekiyor benim de ama maaşı bekliyorum cnm. 7. aydayız artık çantayı hazırlayayım diyorum. bizimkilerin ne yapacağı belli olmaz::)

ilaybrs nasılsın canım.

bende dikkat ediyorum.

iyi olmana sevindim canım bizlerde iyiyiz melitta.kansızlığın devam ediyor demek inşallah atlatırsın.bebişlerinin gelişimi düzene girdimi?

iyi olmana sevindim canım bizlerde iyiyiz melitta.kansızlığın devam ediyor demek inşallah atlatırsın.bebişlerinin gelişimi düzene girdimi?

bebişlerimin kgleri iyiymiş meğerse kıbrıstaki dr gelişi güzel bakmış türkiyeye kontrolden sonra gelmiştim halbuki.uylukları bir iki hafta geri dr normal dedi.yeniden kayıt etti bilgilerimi.

bizim ailede de ırsi olduğu için çoğul gebelik onu sordu aile de var mı diye çoğul gebelik malum anne ,anneane ,teyzeler de var.
ocak 2 de gideceğim yine dr. a. bebişlerimi göreceğim için heyecanlıyım.

inşallah herşey yolunda ve sorunsuz geçer.sen nasılsın zeynepcim bebişlerin nasıllar ?

iyi olmana çok sevindim. inşallah şu kansızlık sorununu da çözersin. bebişler de iyidir inşallah..
aslında hazırlıkları tamamlamam gerekiyor benim de ama maaşı bekliyorum cnm. 7. aydayız artık çantayı hazırlayayım diyorum. bizimkilerin ne yapacağı belli olmaz::)

nurtencb sağol arkadaşım sen nasılsın bebişlerin nasıl ?inşallah şu kansızlık sorununu da çözsem içim rahat edicek.ben hazırladım kayınvalidemle güzelce yıkadık ütüledim çantamı hazırladım şükür :)
30.haftadayım bende :) bence de hazırla bi de bebişler biz geliyoruz derler hazırlıksız yakalanmayalım :):)

kızlar ben müsadenizi istiyorum bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.hepinizi çok çok öpüyorum..yine fırsat bulursam gelişmeleri yazarım.herkese çok çok selamlar....

öncelikle hayırlı olsun bebişlerin..bende senin gibi ilk bebeklerim ikizlerimi bekliyorum..gerçekten tarifi olmayan bir duygu...araştırdığın kitaplar bizimde işimize yarayacaksa bize de öner..kalp çarpıntısı bende hamile kaldıktan sonra hala daha var....bebişlerimizin gelişimi için çok kana ihtiyaç var diye normal...ilaç derken vitamin vermiştir diye düşünüyorum....

Özlem p.Şinik 'in kitapları var kendi deneyimlerini yazmış." Mışıl mışıl uyuyan ikizler mutlu aileler" diye bi kitap var. " İkiz aynası" adlı kitap, "ikizler ve üçüzler psikolojisi" adlı kitaplar var. ilaç olarak günde 2 tane küçük şişelerdeki kan+folik asit şurubu, Decavit ve balık yağı verdi. bir de fitil verdi ama onu kullanmıyorum . sizin kullandığınız ilaçlar var mı?

Back
X