günaydın kızlar, yeni ikiz anneleri katılmış aramıza tebrik ediyorum. Doğum iznine kadar çalışmayı hayal ediyorum ama zaman neyi gösterecek bilemiyorum. izin için 35.hafta çok geç bir zaman zaten . Birşey sormak istiyorum. doğum izni için açılış kaydını özel hastaneler yapıyormu? Bundan 10 sene önce ilk doğumumda ssk rapor almıştım. Bu konuyu paylaşırsanız çok sevinirim.
Öncelikle hayırlısı olsun.Ben de geçen sene ikiz bebeklerimi 1,5 aylıkken kaybettim şimdi 4 aylık tekrar ikizlere hamileyim.Şimdilik herşeyin normal olduğunu söyledi doktor.
Sen de korkma canım bişey olmaz.Herşeyde bir hayır vardır diye düşünelim.Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağız bebeklerimizi.
aramıza hoşgeldin... :)
merhaba arkadaşlar. bende 30+1 haftalık ikiz anne adayıyım. Allah nasip ederse cadılarımız olacak bizimde. doğum iznine de ayrıldım. 27. haftamda verdi doktor, sonrasına aktarmak istemiştim, ama senin ikiz olduğu için hiç düşünmeden iznine ayrıl, dinlen güzelce dedi. bende kabul ettim. şimdi bebişlerimi bekliyorum...
slm kızlar.hepinize cok tesekkür ederım allah razı olsun.allah hepinize saglıklı vaktınde dogumlar nasip etsin.kızlarımın ismi biri beyza digerini büşra koyduk.ben hamıleyken ciger gelistiri igneyi vurulmuştum.pazartesi dr.kontrole götürdük dr iyi dedi ama azcık sarılık var persembe günü sarılıgını bakacaklar.bugun aıle hekimlıgıne götürdük topuk kanı aldırdık.ıcım gıttı bı görseydınız nasıl agladılar.
aramıza yenı hamıle anne adayları gelmıs.allahım hepsıne bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın.amin.[/QU
Maşallah yavrularına isimleriyle yaşasınlar ufak tefek sıkıntıları olacak annesi Allah büyük dertlerden korusun darısı bizlerin başına olsun inşallah....
Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....
arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı bir hamileliğin ve bebeklerin olsun inşallah,Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....
merhaba arkadaşlar. ben de ikiz annesi olacağını yeni öğrenenlerdenim. 12. haftaya kadar tekil gebelik denmişti. ikili tarama için gittiğimde monitörde 2 bebek gördüm. hayaattımın en şok edici haberiydi. Şoku atlatmaya başladım. bu fikre alışıoyrum. 12+3 günlük hamileyim. tek yumurta ikizlerim olacak inş. ikizlerle ilgili başlangıçta hiç bir fikrim yoktu ancak forumdan baya bilgi edindim. tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. gebeliğim çok rahat geçiyor beslenmeme çok dikkat ediyorum. 48 kilo ile başladım. şimdi 50 kiloyum. forumun sıkı takipçilerindenim artık:)
arkadaşım eğer yerin odan imkanın varsa tabi ki oyrı bir oda ve beşik yap derim,
böylece daha bebeklikten odalarının kokusuna ve atmosferine alışıyorlar,
ama ben büyüyen yatakları sevmiyorum,
onu nerden baksan 15 yıl kullanman gerekir ki sevemiyorum,
birer güzel beşik alabilirsin,oda yaparsan çok daha güzel olur,
bir de imkanın varsa tabiki yatak odanda elinin altında sallanan beşikler tabi ki çok güzel ve kurtarıcı oluyorlar..
imkan ve mekan meselesi yani..
Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....
merhaba arkadaşlar. ben de ikiz annesi olacağını yeni öğrenenlerdenim. 12. haftaya kadar tekil gebelik denmişti. ikili tarama için gittiğimde monitörde 2 bebek gördüm. hayaattımın en şok edici haberiydi. Şoku atlatmaya başladım. bu fikre alışıoyrum. 12+3 günlük hamileyim. tek yumurta ikizlerim olacak inş. ikizlerle ilgili başlangıçta hiç bir fikrim yoktu ancak forumdan baya bilgi edindim. tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. gebeliğim çok rahat geçiyor beslenmeme çok dikkat ediyorum. 48 kilo ile başladım. şimdi 50 kiloyum. forumun sıkı takipçilerindenim artık:)
mekan sorunumuz yok dediğim gibi ikizler için ayrı da yapıyorum,
benim oğlum doğduğu günden beri o büyüyen karyolamızda yatıyor,şimdi 2,5 yaşında
okula başlayana kadar kullanır sonra büyütürüm..(bizimkisi özel tasarım canım o bildiğimiz büyüyenlerden çok farklı)
ben bir yatak alıp 2 yıl sonra bir daha almak 3 yıl sonra bir daha almak istemiyorum
o yüzden kesin bişey alayım yılarca kullanayım isterim
ev tipi anakucaklarından alsma iki tane gün içerisinde onda dursalar
gecede kenti yataklarında diye düşünüyorum ama bilemiyorum işte
hayırlısı bakalım zamanla şekillenecek odamız
canım bünyelere göre değişiyor sanırım
benim ikinci gebeliğim. ilkindede şimdide hiçbir bulantı baş dönmesi vs sorunlarım olmadı
hiçbi sıkıntım şikayetim olmadı şuanda yok .inşallah senin bulantılarında çabucak geçer
İnşallah canım ya inşallah böyle insan hayattan zevk alamıyor...Kendini gebe gibi değil de hasta gibi hissediyor..Sadece dua ediyorsun yapacak hiçbirşey yok ne yazıkki..Allahım yardım demekten başka...
İnşallah sorunun hiç olmaz hep böyle devam eder...
slm bayanlar nasılsınız bnm moralim sıfır ne yapıcam bilmiyorum bugun dr gittim dr bişey demedim ama canımı sıktı ...
geçen acilden dr girmiş muayene olmuştum neymiş bugun muayene kontrol muayenesi olmak istedim diye sekreterlere bağırıyor ne diye geçen muayene ettiğim hastayı tekrar alıyonuz diye birde bana hemen doğum iznini vermek istedi bende verirsen haftalık rapor verin doğum izni için erken dedim diye bana vermedi raporu çalışır raoru verdi anlayacagınız sinir küpüyüm ağla babam ağla sabahtan beri dr ordaki başka dr ile değiştirdim sizce sona gelmek üzereyim tavır yapıp beni muyene etmek istememezlik yaparlar mı lütfen bir şey söyleyin canım çok sıkkın
canım önce bir sakin ol üzülme bakalım
sen nerdeydin yani hangi ildesin başka doktora gitme imkanı yokmu
ben doktorumu çok sevdiğim halde bazen başka bir kliniğe gidiveriyorum içim rahatlıyor en azından
slm bayanlar nasılsınız bnm moralim sıfır ne yapıcam bilmiyorum bugun dr gittim dr bişey demedim ama canımı sıktı ...
geçen acilden dr girmiş muayene olmuştum neymiş bugun muayene kontrol muayenesi olmak istedim diye sekreterlere bağırıyor ne diye geçen muayene ettiğim hastayı tekrar alıyonuz diye birde bana hemen doğum iznini vermek istedi bende verirsen haftalık rapor verin doğum izni için erken dedim diye bana vermedi raporu çalışır raoru verdi anlayacagınız sinir küpüyüm ağla babam ağla sabahtan beri dr ordaki başka dr ile değiştirdim sizce sona gelmek üzereyim tavır yapıp beni muyene etmek istememezlik yaparlar mı lütfen bir şey söyleyin canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?