arkadaşım eğer yerin odan imkanın varsa tabi ki oyrı bir oda ve beşik yap derim,
böylece daha bebeklikten odalarının kokusuna ve atmosferine alışıyorlar,
ama ben büyüyen yatakları sevmiyorum,
onu nerden baksan 15 yıl kullanman gerekir ki sevemiyorum,
birer güzel beşik alabilirsin,oda yaparsan çok daha güzel olur,
bir de imkanın varsa tabiki yatak odanda elinin altında sallanan beşikler tabi ki çok güzel ve kurtarıcı oluyorlar..
imkan ve mekan meselesi yani..
mekan sorunumuz yok dediğim gibi ikizler için ayrı da yapıyorum,
benim oğlum doğduğu günden beri o büyüyen karyolamızda yatıyor,şimdi 2,5 yaşında
okula başlayana kadar kullanır sonra büyütürüm..(bizimkisi özel tasarım canım o bildiğimiz büyüyenlerden çok farklı)
ben bir yatak alıp 2 yıl sonra bir daha almak 3 yıl sonra bir daha almak istemiyorum
o yüzden kesin bişey alayım yılarca kullanayım isterim
ev tipi anakucaklarından alsma iki tane gün içerisinde onda dursalar
gecede kenti yataklarında diye düşünüyorum ama bilemiyorum işte
hayırlısı bakalım zamanla şekillenecek odamız
Merhaba arkadaşlar ben de 13+1 haftalık ikiz gebeyim...Bulantı ile ilgili sitede gezerken sizi buldum...Ara ara biraz okudum yazdıklarınınızı...Sizler benden öndesiniz merak ettiğim bulantı ve kusma problemleriniz oldu mu?Bana bu konuda yardımcı olun lütfen..Ben 5.haftada başlayan 8.haftada iyice artan..Şimdi ise çileden çıkan bir bulantı ve kusma yaşıyorum...24 saat gece -gündüz kusuyorum..Doktorum son bir hafta son bir hafta diyor hep ama hala devam....
canım bünyelere göre değişiyor sanırım
benim ikinci gebeliğim. ilkindede şimdide hiçbir bulantı baş dönmesi vs sorunlarım olmadı
hiçbi sıkıntım şikayetim olmadı şuanda yok .inşallah senin bulantılarında çabucak geçer
merhaba arkadaşlar. ben de ikiz annesi olacağını yeni öğrenenlerdenim. 12. haftaya kadar tekil gebelik denmişti. ikili tarama için gittiğimde monitörde 2 bebek gördüm. hayaattımın en şok edici haberiydi. Şoku atlatmaya başladım. bu fikre alışıoyrum. 12+3 günlük hamileyim. tek yumurta ikizlerim olacak inş. ikizlerle ilgili başlangıçta hiç bir fikrim yoktu ancak forumdan baya bilgi edindim. tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. gebeliğim çok rahat geçiyor beslenmeme çok dikkat ediyorum. 48 kilo ile başladım. şimdi 50 kiloyum. forumun sıkı takipçilerindenim artık:)
bende öyle olmuştum

bende spiral vardı kornuyorduk ayrıca hamile kaldığım ay doktor kontrolüm vardı
bütün bunlara rağmen hamile kaldığımı öğrendim bir şooookk
sonra 3.ayın sonunda kontrolde biz cinsiyetini öğreniriz sandık ikiz olduğunu gördüm ikinci şoook
ama olsun ben çok sevdim bebişlerimi
çok zor olacak ama istiyoruz dört gözler bekliyoruz.
rabbim hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin