canım gözün aydın olsunnn darısı bizlerin başına olsun inş....slm kızlar.
carsamba günü doktora gıttım.ve de carsamba günü saat 1 de dogum yaptımmmmm....
karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..
hayırlı uğurlu olsunn bebişleriniz inş. sağlıklı sıhhati kucagınıza almayı nasip etsin rabbimmmHiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. Ultrason yapılırken sorduğum ilk soru ikiz mi oldu ve doktor evet dedi. çok şaşırdım gerçekten. hep istesemde beklemediğim bir durumdu. Eşim siirtte öğretmen. Önce hamilelik haberi ardından ikiz o da çok şaşırdı :) Özür grubu tayinlerini sadece yaz aylarına almışlardı. Tek başına ikiz gebelik nasıl geçirecem diye düşünüp duruyordum. Neyseki tayinleri açtılar ve ocak sonu ankarada olacak. Tek başına kalıyorum. anne yada kayınvalide yok yakınlarımda ikisi de başka şehirlerde.Mide bulantısı vs çokaz yaşıyorum. İlk haftalarda uykum çok geliyordu o da azaldı artık. karın kaslarım ağrıyor arada. Yarın doktora gidicem tekrar vajinal ultrason yapıcam dedi. Kaybolan ikiz sendromundan bahsetti. yüzde 10-15 birinin kaybolma ihtimali var dedi.Sizce böyle bişey olma olasılığı nedir? 35 yaşına girmek üzereyim 65 kilo ile hamile kaldım. Biraz tombalaktım zaten karnım çıkmaya başladı hemen :)) Neyse umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı olurlar.....
maşallahhh inş. bizlerde o günleri görebilirizzzzevet canim alttaki haftam dogru
bakalim nezaman dogurcam bende dort gozle bekliyom
ben bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım çok rahatım evdeyim dinleniyorummm çok doğru bir karar verdiğime şimdi daha çok eminimmm darısı sizlerin başına olsun inş..slm bayanlar nasılsınız bakalım 4 günlük rapor bitti sıra 10 günlük raporda hayırlısı ile onuda aldıktan sonra 1 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacagım:))
Selam arkadaşlar,ben de 2012 nisan ayında ikizlerim dünyaya gelecek nasipse.Tek yumurta ikizleriymiş.İkisi de erkekmiş.Bir kız çocuğum var 4 yaşında.
Önerilerinizi bekliyorum...
canım gözün aydın olsunnn darısı bizlerin başına olsun inş....
Hayırlı uğurlu olsunn bebişleriniz inş. Sağlıklı sıhhati kucagınıza almayı nasip etsin rabbimmm
maşallahhh inş. Bizlerde o günleri görebilirizzzz
Ben bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım çok rahatım evdeyim dinleniyorummm çok doğru bir karar verdiğime şimdi daha çok eminimmm darısı sizlerin başına olsun inş..
Gözünüz aydın olsun inş. Sağlıklı sıhhatli kucagınıza aldığınız günleride görürsünüzzz..
evet canim alttaki haftam dogru
slm kızlar.
carsamba günü doktora gıttım.ve de carsamba günü saat 1 de dogum yaptımmmmm....
karnımda sertlesme vardı ve agrım oluyordu. akıntım artmıstı.doktor alttan baktı ve suyun gelıyo ve bebek elıme degiyor dedi ve hemen yatıs ıslemlerımızı yaptırdık ve saat 1 de genel anestezı ıle dogum yaptım ve prenseslerime kavustum.2 gün küvezde kaldılar ve cuma günü aksam hastaneden cıktık.pazartesı kızlarımı doktora kontrole götürecegiz.kızımın biri 2.10 gr dıger kızım 2.40 gr dogdu.biri kumral dıgerı sarışın.35+3 de dogum yaptık.allahım herkese saglıkla bebeklerınızi kucagınıza almayı nasıp etsın.aminnn..
Hiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. Ultrason yapılırken sorduğum ilk soru ikiz mi oldu ve doktor evet dedi. çok şaşırdım gerçekten. hep istesemde beklemediğim bir durumdu. Eşim siirtte öğretmen. Önce hamilelik haberi ardından ikiz o da çok şaşırdı :) Özür grubu tayinlerini sadece yaz aylarına almışlardı. Tek başına ikiz gebelik nasıl geçirecem diye düşünüp duruyordum. Neyseki tayinleri açtılar ve ocak sonu ankarada olacak. Tek başına kalıyorum. anne yada kayınvalide yok yakınlarımda ikisi de başka şehirlerde.Mide bulantısı vs çokaz yaşıyorum. İlk haftalarda uykum çok geliyordu o da azaldı artık. karın kaslarım ağrıyor arada. Yarın doktora gidicem tekrar vajinal ultrason yapıcam dedi. Kaybolan ikiz sendromundan bahsetti. yüzde 10-15 birinin kaybolma ihtimali var dedi.Sizce böyle bişey olma olasılığı nedir? 35 yaşına girmek üzereyim 65 kilo ile hamile kaldım. Biraz tombalaktım zaten karnım çıkmaya başladı hemen :)) Neyse umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı olurlar.....
evet canim alttaki haftam dogru
slm bayanlar nasılsınız bakalım 4 günlük rapor bitti sıra 10 günlük raporda hayırlısı ile onuda aldıktan sonra 1 hafta çalışıp doğum iznine ayrılacagım:))
canım bnm hayırlısı olsun erken çıkmışsın doğum iznine bende açık istirihat alıcam hayırlısı ile bakalım
...
slm ben aranıza yeni katıldım çok uzun süredir takip ediyordum sizleri ama yazmak kısmet olmamıştı.
bende şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim bir kız bir erkek tüp bebek (dondurulmuş embriyolar ile) ama benim
korkularım var 3 sene önce yine tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kalmıştım ama 28 haftalık erken doğumla
kaybettim yavrularımışimdi aynı korkular içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum doktorum her hamileliğin aynı olmayacağını söylüyor ama bilmiyorum..Hepinize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah.....
sağolun kızlar çok kısa sürede cevap vermişsiniz 3 yıl öncesinden kalan hiç dondurulmuş embriyom yoktu. bu kalan embriyolar 6 önce tekrar deneme yapmıştım tutmamıştı ve kalan 2 dondurulmuş embriyom vardı Allah onları bana nasip etti....
slm ben aranıza yeni katıldım çok uzun süredir takip ediyordum sizleri ama yazmak kısmet olmamıştı.
bende şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim bir kız bir erkek tüp bebek (dondurulmuş embriyolar ile) ama benim
korkularım var 3 sene önce yine tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerime hamile kalmıştım ama 28 haftalık erken doğumla
kaybettim yavrularımışimdi aynı korkular içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum doktorum her hamileliğin aynı olmayacağını söylüyor ama bilmiyorum..Hepinize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah.....
Hiç beklemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. Ultrason yapılırken sorduğum ilk soru ikiz mi oldu ve doktor evet dedi. çok şaşırdım gerçekten. hep istesemde beklemediğim bir durumdu. Eşim siirtte öğretmen. Önce hamilelik haberi ardından ikiz o da çok şaşırdı :) Özür grubu tayinlerini sadece yaz aylarına almışlardı. Tek başına ikiz gebelik nasıl geçirecem diye düşünüp duruyordum. Neyseki tayinleri açtılar ve ocak sonu ankarada olacak. Tek başına kalıyorum. anne yada kayınvalide yok yakınlarımda ikisi de başka şehirlerde.Mide bulantısı vs çokaz yaşıyorum. İlk haftalarda uykum çok geliyordu o da azaldı artık. karın kaslarım ağrıyor arada. Yarın doktora gidicem tekrar vajinal ultrason yapıcam dedi. Kaybolan ikiz sendromundan bahsetti. yüzde 10-15 birinin kaybolma ihtimali var dedi.Sizce böyle bişey olma olasılığı nedir? 35 yaşına girmek üzereyim 65 kilo ile hamile kaldım. Biraz tombalaktım zaten karnım çıkmaya başladı hemen :)) Neyse umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı olurlar.....
merhaba arkadaşlar. bende 30+1 haftalık ikiz anne adayıyım. Allah nasip ederse cadılarımız olacak bizimde. doğum iznine de ayrıldım. 27. haftamda verdi doktor, sonrasına aktarmak istemiştim, ama senin ikiz olduğu için hiç düşünmeden iznine ayrıl, dinlen güzelce dedi. bende kabul ettim. şimdi bebişlerimi bekliyorum...
Hayırlısı olsun öncelikle.İkiz olduğunu nerden tahmin ettin merak ettim.Ben hissetmiştim.Benim kendi anne ve baba tarafımda ikiz gebelik çok olmuş.
Geçen sene yine ikiz bebeklere hamileydim fakat 1,5 aylıkken düştüler.Bu sene tekrar hamile kaldım ve yine ikiz.Allahın hikmeti.
Herşeyin hayırlısını versin Allah.
Başlarda bütün doktorlar kaybolan ikiz sendromundan bahsederler.O düşük ihtimal bence.Sen olumlu düşün canım.Ama kilona dikkat et derim.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?