- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.941
hiç sevmediğim bi şehir Ankara.sen oralı mısın?biz de ay sonu gelıcez 2 gunluğune.benım eşim ankaralı...
ankaralı değilim ben. ama 10 yıldır ankara'dayım. aslında seiyorum da ankara'yı ama kışın biraz sıkıcı
günaydın kızlar ne güzel bebişleriniz için oda bakmaya bile başlamışsınız ben elim kolum bağlı bekliyorum , Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize( yarın amniyosentez günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuçlarla döncem..
utkumuz'dan hala haber yok çok merak ediyorum..
günaydın kızlar ne güzel bebişleriniz için oda bakmaya bile başlamışsınız ben elim kolum bağlı bekliyorum , Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize( yarın amniyosentez günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuçlarla döncem..
dün 3-4 saat cepa joker mağazasındaydık pusetleri falan inceledik ikiz puet 1 tane vardı ve hiç beğenmedim ağlayacaktım neredeyse
stokke nin pusetini denedik tek elle bile öyle güzel sürülüyor ki aşık olduk diyebilirim
tüm aksesuarlarla beraber (ana kucağı, portbebe ve güneş şemsiyesi falan filan toplam 4.400 tl fiyat çıkardı adam
ana kucağından portbebeden vazgeçtim dersen sadece puseti 2.500 tl
eşim şahin alınır o paraya deyince tezgahtar abi ama şahinde bu kadar özellik yoktur dedi
haklı ama yok şuraya bastığınızda şu olur, burayı kaldırınca bu olur.... ön bar alırsanız mama sand. olarak kullanırsınız
arka tekerlere bişey yapında merdivenden çıkabilirsiniz pusetle... filan filan
bu kadar özellik var ama 2. çocuğu koyacak yeri yok
eşime göre "iyi ki de yok"
nasıl bir fiyat o öyle. 4400'e ev döşenir valla:) şaka gibi. kim alıyor bunları merak ediyorum ben...
hayırlı haberlerle geliceksin inş. utkumuz bende merak ediyorum yaaa hiç yazmamış ki ufff
valla bende sağ salim kucagıma almadan bişey almıcam
hayırlı sonuçlarla gel inşallah.. haftaya için rahat rahat bakacaksın miniğin odasına
utkumuz da gelse bi haberdar etse bizi
meraktayız hepimiz
oznur_u sende habersiz bırakma bizi....
hayırlı haberlerle gel inşallah.
utkumuz'u ben de çok merak ettim. umarım ciddi bişey yoktur.
bu arada ben utkumuz arkadaşımızın profiline baktım dün siteye giriş yapmış başka topikte cevap yazmış.buda yazdığı cevap (başka bi hastanede tekrar yaptırım 3lü testi,sonuc 1/1200 çıktı,önceki 1/195ti,arada ne kadar fark var.doktor herşey normal hiçbir sorun yok dedi,saece nöral tüf ddefekti 1/125 çıktı o da risk grubunda değilmiş ama ayrıntılı ultrasonda radyolog iyi incelesin sonucu söyleyin ddedi.sizlere tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın,neler çektiğimi bi ben bi allah bilir.rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah)
gunaydin kizlar sanirim hasta olucam burnum tikali salgin var cok dikkat etmek gerek yarin doktor kontrolum var kocaman oldu bebisim sabirsizlikla yarini bekliyorum ve artik bebefim uyandiriyo beni yumruklariyla
oyyyy maşallah yolun yarısını 1 gün geçmişsin
neyse çoğu gitti azı kaldı diyebilirsin artıkımm
sağol canım hemen izleyeceğim :))cnm 20 hafta hamılelık yaz ve vıdeolarına gır orda doktor söluyor bı ara ızlemıstım bu dönemlerde hıssedemeyenler varmıs ve bu durum da cok normalmış ama sen yınede bı doktora gözuk kı ıcın rahatlasın..
hiç sevmediğim bi şehir Ankara.sen oralı mısın?biz de ay sonu gelıcez 2 gunluğune.benım eşim ankaralı...benimde eşim ankaralı ama ankarada yaşamıyoruz iş dolayısıyla.. keşke benimkide sewmese ankarayı :))) çok sewiyorbenim eşimde ankaralı neredeyse her kış gittim ayrıca abimde şuan orada diplomat olarak çalışıyor. bende sevemedim bir türlü eşim hele bendende çok sevmiyor
inş. güzel sonuçlarla gelirsin canımgünaydın kızlar ne güzel bebişleriniz için oda bakmaya bile başlamışsınız ben elim kolum bağlı bekliyorum , Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize( yarın amniyosentez günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuçlarla döncem..
hepimizin işi zorda seninkide çift kat zor yaaa canım kolay gelsin gerçekten senin masraflar galiba iki katı olacak bizimkindentabiki kimse
çünkü istediğiniz takdirde yurtdışından getiriyoruz dedi yani alıp götüremiyosun
1 tane teşhir ürünü var o kadar.. parayı gördükten sonra getirtiyor dışardan hiiiç riske girmiyor
oyyy kıyamam ben onun pamuk yumruklarınaaaagunaydin kizlar sanirim hasta olucam burnum tikali salgin var cok dikkat etmek gerek yarin doktor kontrolum var kocaman oldu bebisim sabirsizlikla yarini bekliyorum ve artik bebefim uyandiriyo beni yumruklariyla
benim kontrolümde perşembeye bebeişimi çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum
6 tane ağız silme bezi (YETERLİMİ DAHA KAÇ TANE ALMALIYIM?)