2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar ne güzel bebişleriniz için oda bakmaya bile başlamışsınız ben elim kolum bağlı bekliyorum , Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ( yarın amniyosentez günüm inş. hayırlısıyla güzel sonuçlarla döncem..
utkumuz'dan hala haber yok çok merak ediyorum..

hayırlı haberlerle geliceksin inş. utkumuz bende merak ediyorum yaaa hiç yazmamış ki ufff
valla bende sağ salim kucagıma almadan bişey almıcam

Son düzenleme:
benım bu sefer mobılya halı perde masrafım olmayacak abla kardeş yatacaklar beraber.ilk bebeği olanlara allah yardım etsın.epey bı para kaçıyo odasıydı arabasıydı hastane dr falan derken.

hayırlı sonuçlarla gel inşallah.. haftaya için rahat rahat bakacaksın miniğin odasına

utkumuz da gelse bi haberdar etse bizi
meraktayız hepimiz

hayırlı haberlerle gel inşallah.
utkumuz'u ben de çok merak ettim. umarım ciddi bişey yoktur.

dün 3-4 saat cepa joker mağazasındaydık pusetleri falan inceledik ikiz puet 1 tane vardı ve hiç beğenmedim ağlayacaktım neredeyse
stokke nin pusetini denedik tek elle bile öyle güzel sürülüyor ki aşık olduk diyebilirim
tüm aksesuarlarla beraber (ana kucağı, portbebe ve güneş şemsiyesi falan filan toplam 4.400 tl fiyat çıkardı adam
ana kucağından portbebeden vazgeçtim dersen sadece puseti 2.500 tl
eşim şahin alınır o paraya deyince tezgahtar abi ama şahinde bu kadar özellik yoktur dedi

haklı ama yok şuraya bastığınızda şu olur, burayı kaldırınca bu olur.... ön bar alırsanız mama sand. olarak kullanırsınız
arka tekerlere bişey yapında merdivenden çıkabilirsiniz pusetle... filan filan

bu kadar özellik var ama 2. çocuğu koyacak yeri yok

eşime göre "iyi ki de yok"

Son düzenleme:

nasıl bir fiyat o öyle. 4400'e ev döşenir valla:) şaka gibi. kim alıyor bunları merak ediyorum ben...

nasıl bir fiyat o öyle. 4400'e ev döşenir valla:) şaka gibi. kim alıyor bunları merak ediyorum ben...

tabiki kimse
çünkü istediğiniz takdirde yurtdışından getiriyoruz dedi yani alıp götüremiyosun
1 tane teşhir ürünü var o kadar.. parayı gördükten sonra getirtiyor dışardan hiiiç riske girmiyor

hayırlı haberlerle geliceksin inş. utkumuz bende merak ediyorum yaaa hiç yazmamış ki ufff
valla bende sağ salim kucagıma almadan bişey almıcam

hayırlı sonuçlarla gel inşallah.. haftaya için rahat rahat bakacaksın miniğin odasına

utkumuz da gelse bi haberdar etse bizi
meraktayız hepimiz

oznur_u sende habersiz bırakma bizi....

hayırlı haberlerle gel inşallah.
utkumuz'u ben de çok merak ettim. umarım ciddi bişey yoktur.

inş. arkadaşlar çok korkuyorum ama bi yanımda diyorki korkma hayırlı haberler alıcaksın Rabbim korkularımızla sınamasın hiç birimizi..evde internetim var canım inş. haber vericem iyide olsa kötüde olsa meraklandırmıycam sizi..

bu arada ben utkumuz arkadaşımızın profiline baktım dün siteye giriş yapmış başka topikte cevap yazmış.buda yazdığı cevap (başka bi hastanede tekrar yaptırım 3lü testi,sonuc 1/1200 çıktı,önceki 1/195ti,arada ne kadar fark var.doktor herşey normal hiçbir sorun yok dedi,saece nöral tüf ddefekti 1/125 çıktı o da risk grubunda değilmiş ama ayrıntılı ultrasonda radyolog iyi incelesin sonucu söyleyin ddedi.sizlere tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın,neler çektiğimi bi ben bi allah bilir.rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah)

oohhhhh çok şükür yaaa
keşke bize de yazsaydı ama olsun sonuç iyi olsun da

Günaydın arkadaşlar 3 gündür giremiyorum nete İnşallah hepiniz sağlıklısınızdır ve bebişleriniz iyidir.

gunaydin kizlar sanirim hasta olucam burnum tikali salgin var cok dikkat etmek gerek yarin doktor kontrolum var kocaman oldu bebisim sabirsizlikla yarini bekliyorum ve artik bebefim uyandiriyo beni yumruklariyla

gunaydin kizlar sanirim hasta olucam burnum tikali salgin var cok dikkat etmek gerek yarin doktor kontrolum var kocaman oldu bebisim sabirsizlikla yarini bekliyorum ve artik bebefim uyandiriyo beni yumruklariyla

oyyyy maşallah yolun yarısını 1 gün geçmişsin
neyse çoğu gitti azı kaldı diyebilirsin artıkımm

kızlar ben kıyafet alışverişine başladım şimdilik bunları aldım
yeni doğan 5 adet kolsuz alttan çıtçıtlı badi
0-3 ay 5 tane kolsuz alttan çıtçıtlı badi,5 tane yarım kollu badi,1 uzun çoraplı alt,1 heryeri çıtçıtlı uzun penye tulum
3-6 ay kısa kollu 10 tane alttan çıtçıtlı badi
1 kalın ev için pijama altı (3-6 ay)
dışarıda giymek için şık olarak
1 adet3-6 ay kalın polar yelek
1 adet ince uzun kollu ceket
1 tane penye ince uzun kollu tayt-üst takım 3-6 ay için
1 tane yine 3-6 ay uzun kollu pantalon-üst takım
1 tane uzun kollu penye üst
1 tane 6-9 ay pantalon 1 tane 6-9 ay kot pantalon
1 mont (6-9 ay)
1 kar tulumu(6-9 ay)
yine kar tulumu(9-12 ay)
bol bol annemin ördüğü kazak,yelek,bere,patik
2 tane hazır yeni doğan için patik

3 tane önlük 2 tane 6 ay ve sonrası için önlük
bu arada kaç önlük lazım kızlar
5 tane yeni doğan çorap,5tane 3 ay için çorap,1 tane 6 ay için çorap
2 penye 1 polar battaniye
2 tane başlıklı havlu (sizce yeterli mi?)
6 tane ağız silme bezi (YETERLİMİ DAHA KAÇ TANE ALMALIYIM?)
bebedor çıngırak
bebedor 3 adet yumuşak oyuncak
1 resim albümü
biberon ısıtıcı
1 yastıklı alt açma minderi

sağol canım hemen izleyeceğim :))

Son düzenleme:
6 tane ağız silme bezi (YETERLİMİ DAHA KAÇ TANE ALMALIYIM?)

maşallah biçok şeyi almışsın
bizde sadece 5 er tane çıtçıtlı body,
Vera'ya bir elbise-hırka, Eymen'e kot pantolon-kapşonlu ince sweat
Vera'ya pembe supergirl tulumu, Eymen'e mavi suberboy tulumu o kadar:26::26::44:

ağız silme bezi olarak da dışardan almaya hiç gerek yok
ben şahsen kumaşçıdan %100 pamuklu beyaz bir kumaştan 15 x 15 cm kareler kestirip kenarlarını renkli iple kıvırmayı düşünüyorum
mothercareden bakmıştık 5 lisi 20 tl %50 indirim 10 tlye geliyomuş ama ondan değil 5, 25 tane olsa bence yine de yetmez:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…