2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım bana erkek derse ben kızımı çalmışlar yerine erkek koymuşlar sanırım herhalde.içten içe şartlandım galiba:44: ama eminimkiii dedğin gibi o fikrede hemen alışır oğluşumu da nam nam nam yirim... oğluşum mu

ben de sırf hitap etmek için merak ediyorum
bazen solda kasılma olunca piştt büyük! kızım mısın oğlum musun, minik oğlanı sıkıştırma diyorum

çok güzeller. güle güle eskitsin bizim ufaklık. ya benim de bugün fena halde alışveriş yapasım var. dün netten bikaç bişey aldım ama hala alasım var.... biri beni durdursun.
canım ufak tefek şeylerden al kafa dağıt benim gibi...
oy hepsi çok şirinnn, güzel günlerde giysin inşallah minişin

aminn inş

bazen solda kasılma olunca piştt büyük! kızım mısın oğlum musun, minik oğlanı sıkıştırma diyorum

kuzummm de... hatta sen kuzucuklarım de...

Selam annisler. 5de ise geldim ve coook uykum var. Dort gozle saatin 14 olmasini bekliyorum. Is yerinde cok yemek yedigimi fark ettim. Nerdeyse 2 saatde bir yiyorum
Annisler bu arada ben niyeyse hep organik seylere bakiyorum bebise. Altindaki beze kadar organik

benim ilk hamileliğimde dr ilk önce büyük ihtimalle kız demişti bende o zman kız istiyordum içten içe ben kendimi acaip kaptırmıştım etrafada kız diye sölemiştim herkes pembeler falan ipler alıp örmeye başlamıştı 1 ay sonra gittiğimde dr direk kesin erkek demişti ben bi bagırdım neeeeeeee diye olamaz kerkek olamaz demiştim dr yemin ediyordu vallaha erkek istersen bak diyip göstermişti ama diyordum olamaz ben ismini bile bulmuştum diyip surat 5 karış çıkmıştım drdan eşimde duışarda bekliyordu beni öle görünce çok korktu bişey oldu sandı bende dedim benim içimde bi pipi varmış diyince bana kızmıştı o gün kendimi bi garip hissetmiştim elimi karnıma götüreme olmuştum kesinleşmeden benim gibi kendinizi kaptırmayın:)

bize doktor o kadar kasma dedi ilerde zaten fazlasıyla haşır neşir olacak zararlı şeylerle dedi
sadece %100 pamuk olsun özellikle 60 derecede yıkanabilir olsun gerisini çok takma dedi

kötü boyalar 60 dereceye dayanamıyormuş o yüzden yün olmadığı sürece 40 derece ve aşağısını gösteren kıyafet alma dedi

nimessay çok gzl cicişleer ii gnlerde giysin işlhh bebişin
akıllıbıdık çok gzl dimi ikiz taşımak allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh

akıllıbıdık çok gzl dimi ikiz taşımak allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh

amin canım çok güzel bi duygu ama bir o kadar da tedirgin edici
örneğin siz (Allah nasip ederse ) 3500 gr, 3700 gr lerden bahsederken ben max 2500 gr 2700 gr diyebileceğim
siz sütünüzü sağıp buzluğa koyacaksınız ben belki yetiremeyeceğim:44::44:

bnde yaşadım bilirim o duyguları amaa hiiç düşünme allah weriri hepsinin bi çaresini işlhhh

bnde yaşadım bilirim o duyguları amaa hiiç düşünme allah weriri hepsinin bi çaresini işlhhh

inşallah
ailede 2 çift ikiz var maşallah sağlıkla büyüyorlar bi şekilde
hani bir laf vardır "canı içinde olsun" derler..işte öyle canları içinde olsun da Allah kerim

kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya... öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...
öyle canım her işde var bir hayır dün akşam ben anneciğime okudum senin içinde okudum allahım kabul etsin inşallah bu akşamda okuycam sanada niyetim.bir şey çıkmayacak Allahın izni ile.
başka bir doktora sırf bebeğini görmek için ben öyle yapıyorum sıkıldım mı başka bi doktora gidip sıradan muayene oluyorum hemde kuzumu görüyorum
süpersin

bende öyle sırf pamuklu almıştım bunada öyle alırım diyorum.

selamın aleykümselam bu arada,napıyosunuz kızlar?ne var ne yok?sohbete dahil olmak için müdürün ip'sini aldım

Son düzenleme:
ayy yok öyle olmam inş hımmm derim biraz dona kalırım sonrada amanda aman oğlummuş diye adapte ederim kendimi
inş canım sağolasın

yakın olsan sağıp dolaba koymaz sana gönderirdim canım al sana hooop bir taşla iki süt kardeş

5 mi allah kolaylık versin canım. bende organik bakmıyorum. sentetik karışmamış olsun yeter diye bakıyorum

inşallah
ailede 2 çift ikiz var maşallah sağlıkla büyüyorlar bi şekilde
hani bir laf vardır "canı içinde olsun" derler..işte öyle canları içinde olsun da Allah kerim
amiiiiiiiiin...
selamın aleykümselam bu arada,napıyosunuz kızlar?ne var ne yok?sohbete dahil olmak için müdürün ip'sini aldım

hoşgeldin ii yapmışsın..........

önceden haziran anneleriyle mod olduğum için beni hatalı görüp sorun yaşamıştım bir türlü de dahil olmamaıştım aralarına.ama sizi çok sevdim.gruplaşma kurbanı olmuştum diyelim.
şimdi sizinle sohbet etmek için koşa koşa kk yı açıyorum

Son düzenleme:
Bu arada geçmişi okudum eleviti bende içiyorum her gün bi tane ama bende kusma yapmadı hangi arkadaştı hatırlayamadım ismini ama elevit aklımda kaldı

ooooooooo...bende seni sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…