- 27 Kasım 2007
- 856
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.221
Annişler, ben de çin takvimi rus takvimi , hcg ,etrafımdakiler, hisleriiiiimm ki en önemlisi , herkes kız diyordu , bi anda bizimkisi pipisini gösterince şok oldum :):)
anında erkek fikrine alışıyorsun o ayrı ama ne biliim bu kadar da yanılmaz ki bi insan
git canım git içinde kalmasın. ben severim biraz heyecan olsun diye... bana kalsa öncede sormazdım ama annem sordu dr a 11 . haftada ısrarla o da kıza benziyor amaaaaaa demişti... ben ilk evlendiğimde 9 ay sormam diyordum ya 5 yıl bekleyince meleğimi o kadar ileri gidemedim...
canım ufak tefek şeylerden al kafa dağıt benim gibi...çok güzeller. güle güle eskitsin bizim ufaklık. ya benim de bugün fena halde alışveriş yapasım var. dün netten bikaç bişey aldım ama hala alasım var.... biri beni durdursun.
oy hepsi çok şirinnn, güzel günlerde giysin inşallah minişin
ben de sırf hitap etmek için merak ediyorum
bazen solda kasılma olunca piştt büyük! kızım mısın oğlum musun, minik oğlanı sıkıştırma diyorum
canım bana erkek derse ben kızımı çalmışlar yerine erkek koymuşlar sanırım herhalde.içten içe şartlandım galiba:44: ama eminimkiii dedğin gibi o fikrede hemen alışır oğluşumu da nam nam nam yirim... oğluşum mu
Selam annisler. 5de ise geldim ve coook uykum var. Dort gozle saatin 14 olmasini bekliyorum. Is yerinde cok yemek yedigimi fark ettim. Nerdeyse 2 saatde bir yiyorum
Annisler bu arada ben niyeyse hep organik seylere bakiyorum bebise. Altindaki beze kadar organik
nimessay çok gzl cicişleer ii gnlerde giysin işlhh bebişin
akıllıbıdık çok gzl dimi ikiz taşımak allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh
amin canım çok güzel bi duygu ama bir o kadar da tedirgin edici
örneğin siz (Allah nasip ederse ) 3500 gr, 3700 gr lerden bahsederken ben max 2500 gr 2700 gr diyebileceğim
siz sütünüzü sağıp buzluğa koyacaksınız ben belki yetiremeyeceğim:44::44:
bnde yaşadım bilirim o duyguları amaa hiiç düşünme allah weriri hepsinin bi çaresini işlhhh
öyle canım her işde var bir hayır dün akşam ben anneciğime okudum senin içinde okudum allahım kabul etsin inşallah bu akşamda okuycam sanada niyetim.bir şey çıkmayacak Allahın izni ile.kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya...öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...
başka bir doktora sırf bebeğini görmek için ben öyle yapıyorum sıkıldım mı başka bi doktora gidip sıradan muayene oluyorum hemde kuzumu görüyorumhımmmm geçer geçer... beni düşün birde ben haftaya 1 ay olacaktı son bebeişimi görüşüm ve ayrıntılıya gidecektim. dr um (bu kez tonton demiyorum) 22. hafta en iyi zaman dediyani ben birhafta nasıl geçecek derken daha üççççç haftamız varmış
ben de sırf hitap etmek için merak ediyorum
bazen solda kasılma olunca piştt büyük! kızım mısın oğlum musun, minik oğlanı sıkıştırma diyorum
Selam annisler. 5de ise geldim ve coook uykum var. Dort gozle saatin 14 olmasini bekliyorum. Is yerinde cok yemek yedigimi fark ettim. Nerdeyse 2 saatde bir yiyorum
Annisler bu arada ben niyeyse hep organik seylere bakiyorum bebise. Altindaki beze kadar organik
inşallah
ailede 2 çift ikiz var maşallah sağlıkla büyüyorlar bi şekilde
hani bir laf vardır "canı içinde olsun" derler..işte öyle canları içinde olsun da Allah kerim
ayy yok öyle olmam inşbenim ilk hamileliğimde dr ilk önce büyük ihtimalle kız demişti bende o zman kız istiyordum içten içe ben kendimi acaip kaptırmıştım etrafada kız diye sölemiştim herkes pembeler falan ipler alıp örmeye başlamıştı 1 ay sonra gittiğimde dr direk kesin erkek demişti ben bi bagırdım neeeeeeee diye olamaz kerkek olamaz demiştim dr yemin ediyordu vallaha erkek istersen bak diyip göstermişti ama diyordum olamaz ben ismini bile bulmuştum diyip surat 5 karış çıkmıştım drdan eşimde duışarda bekliyordu beni öle görünce çok korktu bişey oldu sandı bende dedim benim içimde bi pipi varmış diyince bana kızmıştı o gün kendimi bi garip hissetmiştim elimi karnıma götüreme olmuştum kesinleşmeden benim gibi kendinizi kaptırmayın:)
inş canım sağolasınnimessay çok gzl cicişleer ii gnlerde giysin işlhh bebişin
akıllıbıdık çok gzl dimi ikiz taşımak allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin işlhhh
yakın olsan sağıp dolaba koymaz sana gönderirdim canım al sana hooop bir taşla iki süt kardeşamin canım çok güzel bi duygu ama bir o kadar da tedirgin edici
örneğin siz (Allah nasip ederse ) 3500 gr, 3700 gr lerden bahsederken ben max 2500 gr 2700 gr diyebileceğim
siz sütünüzü sağıp buzluğa koyacaksınız ben belki yetiremeyeceğim:44::44:
5 miSelam annisler. 5de ise geldim ve coook uykum var. Dort gozle saatin 14 olmasini bekliyorum. Is yerinde cok yemek yedigimi fark ettim. Nerdeyse 2 saatde bir yiyorum
amiiiiiiiiin...inşallah
ailede 2 çift ikiz var maşallah sağlıkla büyüyorlar bi şekilde
hani bir laf vardır "canı içinde olsun" derler..işte öyle canları içinde olsun da Allah kerim
selamın aleykümselam bu arada,napıyosunuz kızlar?ne var ne yok?sohbete dahil olmak için müdürün ip'sini aldım
selamın aleykümselam bu arada,napıyosunuz kızlar?ne var ne yok?sohbete dahil olmak için müdürün ip'sini aldım
yakın olsan sağıp dolaba koymaz sana gönderirdim canım al sana hooop bir taşla iki süt kardeş
önceden haziran anneleriyle mod olduğum için beni hatalı görüp sorun yaşamıştım bir türlü de dahil olmamaıştım aralarına.ama sizi çok sevdim.gruplaşma kurbanı olmuştum diyelim.
şimdi sizinle sohbet etmek için koşa koşa kk yı açıyorum