2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aklında böyle birşey varsa yaptır canım... ama bütün olumsuz olsılıklar için zaten tedbir almamız mümkün de değil... allah korusun bizleri bebişlerimizi inşşşş

bakalım eğer 2 yıl önceki yetiyorsa yaptırmıcam
yetmezse danışıcam yaptır derse boynum kıldan ince

senin de zor yaa en azından bi gitsen de gül cemalini görsen miniğin, 22. haftada yine giderdin:26:

herkeseee günaydııın anneler we bebişlerii ii gnler olsun hepimiz için işlhhhh

nimessay hani sana çok sevdiğim bir arkadaşım ekimin sonunda güzeller güzeli kızını doğurdu demiştim ya
o işte crafty idi, gece bizim topiğe de deneyimlerini yazmış sağolsun

inşallah bakalım nasip inş. yarın öğrenirim inş. yeni gelen bu dr da iyidir .... banada erkek gibi geliyo ama hayırlısı sağlıklısı

her ne kadar bir kız bir erkek olsun istesem de sanki 2si de erkek gibi geliyor bana da:26::44:
ama tabi herşeyin hayırlısı diye de ekliyorum

ya aklıma gelmiyor değil haftaya normal kontrol zamanımız o na gitsemde ondan iki hafta sonrada detaylıya mı gitsem diye ama.... ben heyecan seviyorum ya gitmem bence çok tuhaf birimiyim neyim

herkeseee günaydııın anneler we bebişlerii ii gnler olsun hepimiz için işlhhhh
günaydın canım ...inşşşşş

nimessay hani sana çok sevdiğim bir arkadaşım ekimin sonunda güzeller güzeli kızını doğurdu demiştim ya
o işte crafty idi, gece bizim topiğe de deneyimlerini yazmış sağolsun
aklıma gelmedi değil... gelsin arada hele birde bebek beklerken ki maceralarını duysak ne ağlarız kimbilir neyse artık mutlu maşallah darısı bana hepimize olsun...

ayyy içimde garip bir heyecan var yaaaa

sen dr a mı gideceksin canım bugün... hadi hayırlısı

her ne kadar bir kız bir erkek olsun istesem de sanki 2si de erkek gibi geliyor bana da:26::44:

tabi hayırlısı diyoruzda insanın aklından geçio merakda ediyo erkekse bizim ki pek bişi alınmaz abisininkileri duruyo...

banada öyle geliyor canım... hani küçük olanı erkeğe benzetmişti ya dr ondan yola çıkarak mantık kurdum ya ben sıyrılamıyorum o düşünceden hakkında hayırlısı ohhh iki erkekse iki de kızdan öte mis mis gelinin olur inş

bende cinsiyet falan merakındayım ama içten içe eminim neredeyse kız olduğuna

aslına bu ayın sonunda gideyim diyordum burdan bi arkadaşım dra gidecekti illa beraber gidelim dedi o benden daha merak ediyo benim çocugun cinsiyetini bende tmm dedim. işte yarın gidice

aklıma gelmedi değil... gelsin arada hele birde bebek beklerken ki maceralarını duysak ne ağlarız kimbilir neyse artık mutlu maşallah darısı bana hepimize olsun...

Nil'den vakit bulursa gelir
baksana gece 2 de yazmış o yazıyı da artık Nil'cik ne bahaneyle diktiyse arkadaşımı ayağa

hepimize olsun inşallah
otribebeyi araştırdım biraz hakkı var çok öneriliyor burun aspiratörü olarak onu alıcam
zamanla listelerimizi marka ve modellerle de kesinleştirelim duyduklarımızı paylaşalım ufkumuz genişlesin

aslına bu ayın sonunda gideyim diyordum burdan bi arkadaşım dra gidecekti illa beraber gidelim dedi o benden daha merak ediyo benim çocugun cinsiyetini bende tmm dedim. işte yarın gidice

git canım git içinde kalmasın. ben severim biraz heyecan olsun diye... bana kalsa öncede sormazdım ama annem sordu dr a 11 . haftada ısrarla o da kıza benziyor amaaaaaa demişti... ben ilk evlendiğimde 9 ay sormam diyordum ya 5 yıl bekleyince meleğimi o kadar ileri gidemedim...

Annişler, ben de çin takvimi rus takvimi , hcg ,etrafımdakiler, hisleriiiiimm ki en önemlisi , herkes kız diyordu , bi anda bizimkisi pipisini gösterince şok oldum :):)
anında erkek fikrine alışıyorsun o ayrı ama ne biliim bu kadar da yanılmaz ki bi insan

evt yaa markalar önemli siz belirleyin ben copy-paste yaparım sen yap mesela ikitane senin hem uygun fiyat hem kalite şart

nil ne yapıyorsa ikiyle çarp canım yakında akıllıbıdık sahnelerinde....

canım inş. hayırlı haberlerle geliceksin dualarım seninle..canım bende elevit ve demir hapı kullanıyorum ayrıca ekxtra vitamin hapım daha var dr verdi 3'ünüde gece yatarken içiyorum artık çünkü sabah içtiğim zaman benimde mide bulantısı yapıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…