2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

olur tabi ama cumaya bağlanan gece iyi olur derler ya onun için niyetimize topikteki bütün hamişleri de alalım hadi arkadaşlar başka okumak isteyen yok mu:KK50:

tamam o zamansa o zaman olurum ben de

niyetimiz de şuan topiğimizde ve eskiden topiğimizde olan tüm hamileler olarak hepimizin karnımızdaki bebekleri sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza alabilmemiz

ben iki kez normal doğum yaptım doğumdan hemen sonra suyumu, meyve suyumu ,sütümü içtim.hatta hemşireler sütün daha çabuk gelmesi için bol sıvı almamı söylemişlerdi.öyle bişey yoktur canım ya.varsa da ben bilmiyorum

sagol canim ya biraz ferahladim. sagolsun gorumcem abarta abarta anlatti da yok susuzluktan olmus gibi bende hic oyle sey duymadigim icin sinir oldum. cunku her yerde bol sivi alin dogumdan sonra diyorlar.

merhaba herkese
eski yazilanlari okudum insallah herkesin sonuclari iyi cikar kimse moralini bozmasin hepimize dua ettim.

benim sormak istedigim baska bisey var. ikinci bebegini bekleyen anneler bilir sanirim. normal dogumdan sonra anneye su verilmiyor mu? bi tanidigimiz oyle anlatti ama? sezeryandan sonra bi sure verilmiyor onu anlarim da normal dogumdan sonra niye su vermiyolar anneye bilen var mi? ben hem susuz dayanamam hemde bebege sut vermek icin bol bol sivi almak lazim diyor her yerde nasil is anlamadim biri beni aydinlatsin??? internette de bisey bulamadim

aman canım onlar hurafe teee nenemler zamanında cahillikten işte ben dogum yaptıgımda eltiler görümceler anlatıyordu beni güldürmek için yok yogurt yenmez miş süt içilmezmiş hepsi faso fiso

bu arada ben yasin hep okurum zaten hepde dua ediyordum zaten sölemeye gerek yoktu benim açımdan

kızlar ben hala normal beslenemiyorum. aşermem mi devam ediyor acaba . yoksa artık ben bu tip bir insan olarak kalacak mıyım:KK52:
nasıl mı? bakın... et yiyemiyorum,ev de pişmezse kebapçıda olursa nadiren kebap ya da iskender hariçç.
salçalı yağlı pişmiş yemekler aklıma gelince içim kalkıyor. yapılınca da bir iki kaşık istemeye istemeye yiyebililiyorum zorla...
fırın yemekleri hiç cazip gelmiyor.
lahmacun vs aklıma getirince bile bir garip oluyorum.
zeytinyağlıları da doyasıya yiyemiyorum.

yiyebildiklerim...pirinçli pırasalı ıspanaklı çorba,bulgur pilavı,salataaaaaa tek iştahlı yediğim şey nam nam nam...
ya ben böyle bir insan mıyım kızlar...:KK52::KK52::KK52: ne olacak halim ki... buna rağmen 65 le başladığım hamişlikte 69 kiloyum sabah tartısında... ama annem suya aşerdiğimi söylüyor ha bire su ...

tamam o zamansa o zaman olurum ben de

niyetimiz de şuan topiğimizde ve eskiden topiğimizde olan tüm hamileler olarak hepimizin karnımızdaki bebekleri sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza alabilmemiz

bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim:KK50::KK9:

aman canım onlar hurafe teee nenemler zamanında cahillikten işte ben dogum yaptıgımda eltiler görümceler anlatıyordu beni güldürmek için yok yogurt yenmez miş süt içilmezmiş hepsi faso fiso

bu arada ben yasin hep okurum zaten hepde dua ediyordum zaten sölemeye gerek yoktu benim açımdan

canim bunu durum gorumcemin basina gelmis kaynanasi da yanindaydi o da onayladi ama oyle cok abarttilar ki dogumdan sonra su vs icilmez diye yoksa bende hurafe deyip gecerim. ama sanirim onda bir sorun olmus dogumda o yuzden vermemis olabilirler diye dusundum sonra. neyse ben sali gunu doktora da sorucam gidince icim rahat olsun :)

her persembe okuyalim o zaman :)

hatta kurandan herkes bi bolum belirleyip okusun bu kadar kisi hazirana kadar hatim bile indiririz kac kere :)

biz renk özgürlüğü verdik ya bizim kuzu ya aldık onun için...:KK9:

olur tabi ama cumaya bağlanan gece iyi olur derler ya onun için niyetimize topikteki bütün hamişleri de alalım hadi arkadaşlar başka okumak isteyen yok mu:KK50:

maşallah canım rabbim hep yüzünüzü güldürsün meleğinizden yana hayırlı haberlerle... :KK9:
ne okuyoruz canım ben kaçırdım?

çok tatlı günlük giyimeuygun şeyler var canım gönlüne göre şeyler bulabilirsin bence...
sağolasın
akşam bakayım ben
günlük giyimler için çok para vermek istemiyorum da
kipadan alırım eğer varsa

her persembe okuyalim o zaman :)

hatta kurandan herkes bi bolum belirleyip okusun bu kadar kisi hazirana kadar hatim bile indiririz kac kere :)
aslında ne iyiolur canım pelin olsaydı bir listede ahtim için yapardı onlar hiç gelmeyecek mi ki yaaa... aramızdan biri yapabilir mi ben düzenli geremediğim için kaçırabilirim. birer cüz okusak topik bebeklerimizin hatmi olurdu... yok mu cevval arkadaşlardan...

ne okuyoruz canım ben kaçırdım?

sağolasın
akşam bakayım ben
günlük giyimler için çok para vermek istemiyorum da
kipadan alırım eğer varsa
özellikle riskli gebeliği olan arkadaşlar sonrada hepimizi niyetimize alarak bu perşembe gecesi yasin okuyalım dedik. sayı sınırlaması yok herkes gönlünden kaç yasin geçerse... babalarıda dahil edersek ne allaaaaaaa... inş:KK52:

kızlar bu arada yeni markalar paylaşayım sizlerle
burun aspiratörü otri bebe en iyisiymiş
ama ilk 3 ay falan burun aspiratörü yerine serum fizyolojik çok daha iyiymiş
serum fizyolojik eczanelerde satılıyor,onun da en iyis markası tonimermiş
eğer bebek pişik olursa pişiği geçirmek için en iyi krem hametan pomatmış

aslında ne iyiolur canım pelin olsaydı bir listede hatim için yapardı onlar hiç gelmeyecek mi ki yaaa... aramızdan biri yapabilir mi ben düzenli giremediğim için kaçırabilirim. birer cüz okusak topik bebeklerimizin hatmi olurdu... yok mu cevval arkadaşlardan...

özellikle riskli gebeliği olan arkadaşlar sonrada hepimizi niyetimize alarak bu perşembe gecesi yasin okuyalım dedik. sayı sınırlaması yok herkes gönlünden kaç yasin geçerse... babalarıda dahil edersek ne allaaaaaaa... inş:KK52:
bir fikir tabi...

aslında ne iyiolur canım pelin olsaydı bir listede ahtim için yapardı onlar hiç gelmeyecek mi ki yaaa... aramızdan biri yapabilir mi ben düzenli geremediğim için kaçırabilirim. birer cüz okusak topik bebeklerimizin hatmi olurdu... yok mu cevval arkadaşlardan...

ben de okurum canım inşallah
zaten ben bir de bebek hatmine katıldım, perşembe akşamı bağışlamasını yapıcaz
onun için de okucaktım
sayı olarak toplicaz mı?
benim eşimin işleri çok yoğun oluyor kızlar eve gelince o okuyamaz :KK50:

selam hamişlerrrr
bu tetenoz iğnesi beni gece hiç uyutmadı biliyormuusnuz yaaa sızım sızım sızladı şimdi biraz hafifler gibi sanki mecburmuyduk ya biz bunaaa???
bir ay sonra bir doz daha varmış
herneyse öyle işte :)

kızlar bu arada yeni markalar paylaşayım sizlerle
burun aspiratörü otri bebe en iyisiymiş
ama ilk 3 ay falan burun aspiratörü yerine serum fizyolojik çok daha iyiymiş
serum fizyolojik eczanelerde satılıyor,onun da en iyis markası tonimermiş
eğer bebek pişik olursa pişiği geçirmek için en iyi krem hametan pomatmış

bunları hep not alıyorum canım çıktı alıcam en son...elimin altında olsun doğumdan sonra bakarım hangi konuda daralırsam...:KK52::KK49:

ben de okurum canım inşallah
zaten ben bir de bebek hatmine katıldım, perşembe akşamı bağışlamasını yapıcaz
onun için de okucaktım
sayı olarak toplicaz mı?
benim eşimin işleri çok yoğun oluyor kızlar eve gelince o okuyamaz :KK50:
yok canım sayı kısıtlamamız yok herbirimizin okuduğu bir yasini bin yerine saysın rabbim.müminin mümine yaptığı dua geri çevrilmezmiş. hele de haberi yokken... eşin müsait değilse okuyamaz tabi canım müsait olan babalar okusun ne yapalım...

selam hamişlerrrr
bu tetenoz iğnesi beni gece hiç uyutmadı biliyormuusnuz yaaa sızım sızım sızladı şimdi biraz hafifler gibi sanki mecburmuyduk ya biz bunaaa???
bir ay sonra bir doz daha varmış
herneyse öyle işte :)
geçmiş olsun canım ben dr uma sorucam yaptır derse gidicem yoksa hiiiiç düşünmüyorummm:KK52::KK52::KK52:

kızlar bu giden arkadaşlarımızla görüşen var mı? onlardan bebeklerinden hiç haber alamıyacak mıyız hiç mi gelemicekler...:KK50:

X