- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
benim yatak odam seninkinden de küçük.. beşik
koyacak yerim yok malesef şimdiden kara kara düşünüyom ne yapacam diye...
nimessay
liste çok güzel ellerine sağlık :)) hemen kendi listemle karşılaştırıyorum
Kiz anladigim kadari ile ayni ? Sifonyeri ve etajeri ne demek bilmiyorum ( Turkce ozurluyum dogma buyume hayatim boyunca Danimarkada yasadim)..
Annemde iste turk magzasi acilmisti Kelebek iyi filan diye gitmis almis :) Aslinda gorunus guzel seviyorum ama yatagin kenarlari cildirtiyor beni. Dolapda dedigim gibi benim icin pek kullanisli degil. Ikea dan icine ivir zivir alcam ( cekmece v.s) Satamazsam tabi. Gerci sanmiyorum elimde kalcak : ))
ben de eşime bebekler tek olsa stokee alırız diyordum meğer stokee denen şey sadece puset portbebe bile içinde değil 3000 tl gibi bi rakam
eşim görünce iyiki bebekler ikiz dedi
o büyük 4 çekmece şifonyer
2 li minikler de etajer :)
biz de yatağın kenarlarına ve lake kaplamasına vurulmuştuk
(beyaz yerler lake kaplama) dolabı bizim gibi yapsaydınız daha kullanışlı olurdu
o takımın dolabı ince uzun eski tip gardropların içi gibi
Böyle birsey var isine yarar mi bilmiyorum ?
günaydın annişlerr:))))))))))))))))
deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, bayaa bi muhabbet olmuş akşamdan beri.
benim kociş evlenmeden şart koşmuştu, oğlum olursa ismi abdullah olacak diye(babasının ismi) o zaman tmm demiştim öylesineşimdi dün belli oldu erkek olacağı sevinçten uçuyo abdullah geliyo diye. ben de bişi diyemiyorum.
oda konusuna gelince benim ev 3+1. evlendiğimizden beri o oda boş duruyo, ütü masası falan var işte. çok büyük değil ama bizim bebiş odası orası olacak. şu büyüyen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum. büyüyünce de ayrı bi masraf olmasın diye.
bi de dün dr benden afp için kan aldı, ne işe yarıyo otest yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim kızlar....:26::26::26:
bu günde inş bebiklerimiz ve bizim için mutlu ve sağlıklı bi gün olurr
günaydın annişlerr:))))))))))))))))
deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, bayaa bi muhabbet olmuş akşamdan beri.
benim kociş evlenmeden şart koşmuştu, oğlum olursa ismi abdullah olacak diye(babasının ismi) o zaman tmm demiştim öylesineşimdi dün belli oldu erkek olacağı sevinçten uçuyo abdullah geliyo diye. ben de bişi diyemiyorum.
oda konusuna gelince benim ev 3+1. evlendiğimizden beri o oda boş duruyo, ütü masası falan var işte. çok büyük değil ama bizim bebiş odası orası olacak. şu büyüyen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum. büyüyünce de ayrı bi masraf olmasın diye.
bi de dün dr benden afp için kan aldı, ne işe yarıyo otest yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim kızlar....:26::26::26:
bu günde inş bebiklerimiz ve bizim için mutlu ve sağlıklı bi gün olurr
canım ya sende listeni paylaşır mısın? fikir sahibi oluruz...
canım herkes kendine göre düzenleyebilir aslında ... en aından hatırlatıyor insana yoksaaa bana kalsaaa hiçbirşey aklıma gelmez...
ha birde evine yakın kipa market olan varsa dün gördüm üçlü bebe bezi ( yani böyle taşırken omuza sermek için vs gibi %100 ü keten 50cm e 50 cm gibi boyutu da) üç tanesi pakette 8 tl den 2,40 a inmiş. cinsiyet net olmayınca bir mavili paket bir grili bir de pembelisinden aldım...aklınızda olsun... çok kullanışlı el altında kullanmak için bebişlere...
bana da ikisi de oğlan olursa kayınpederinin ismini verirsin artık diyolar ama yok cicim kesin kararlıyım taviz vermicem
yaşıyosa kayınpederin ismini vermek garip geliyo bana
onun yerine eğer ikisi de erkekse birine vefat eden yakınımızın ismini vermeyi düşünüyoruz
hatta öyle olması gerektiğini düşünüyoruz çünkü onun kemoterapiye başladığı tarih benim sat tarihim
hayırlı olsun cnm. allah analı babalı büyütsün.
ben de büyüyen beşiklerden alıp yatak odama koymayı düşünüyorum. dolabı şimdilik almıycam. evde bi tane eski var. bi süre onu kullanırız. yerim yok zaten benim de fazla. yatak odası sıkış tıkış olacak ama bi süre yanımda kalması lazım. bir sene sonra ayırmayı düşünüyorum.
afp ne bilmiyorum ben. ben de merak ettim şimdi:)
kızlar sağlık ocağına bir gideyim ben gelince görüşürüz tetenoz aşısı için hala gitmedim bir gideyim bakalım görüşürüz sonra
kayınpederim yaşıyo evet ama bi kere de tmm dedim şimdi dönmek zor olacak. aslında ben hep ilki kız olur diye hayal ediyodum ama erkek çıktı.çok şükür rabbime ilk bebeğim zaten fark etmez erkek olsun kız olsun ama abdullah da uzun bi isim yaaa.yani güzel bi isim ama daha hoş bişey koyabilirdik ne biliim.
ben de bi beşik bi de iki kapılı gardolap almak istiyorum işte. anca sığar o boş odaya işte.
ben de şeyi merak ediyorum. şimdi beşik benim yanımda olmayacak ya. ilk bi kaç ay için böle evin her yerine götürebileceğim, gecelerei de odamda durup çok yer kaplamayacak ama bebiş için de rahat olacak bi beşik daha alsam mı diyorum. yoksa ilk 6 ay yatak odamdaki şifonyeri çıkartıp beşiği oraya mı koysa. ama o zzaman da oda gi,bi olmayack oğluşumun odası.
ben de istiyorum aslında öyle bişey. oturma odasında, mutfakta falan kullanmak için. kraft'ın var bi tane. çok kullanışlı. hem sallanıyor, hem boyu uzayıp kısalıyor. aynı zamanda mama sandalyesi de olabiliyor ama biraz pahalı. 450 civarı falandı. biraaz daha uygun bişey istiyorum.
dediğim beşik bu:
Kraft Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum...
ben de istiyorum aslında öyle bişey. oturma odasında, mutfakta falan kullanmak için. kraft'ın var bi tane. çok kullanışlı. hem sallanıyor, hem boyu uzayıp kısalıyor. aynı zamanda mama sandalyesi de olabiliyor ama biraz pahalı. 450 civarı falandı. biraaz daha uygun bişey istiyorum.
dediğim beşik bu:
Kraft Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum...