2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sanırım aldığımız kıyafetlerin yarısını da giydiremiycez. ben dayanamayıp alıyorum beğendiğimi. frenlemem lazım kendimi.

çok beğendiğin olursa aylarını farklı al. ben 3-6 aylık 6-9 aylık almayı düşünüyorum genelde bazande dayanamazsam 9-12. kışlık bebek kıyafetleri feci indirimde şimdi biz onlardan 9-12 olanlardan alıp ucuz ucuz bırakabiliriz önümüzdeki yıl için...arkadaşım çok tatlı bir bot almış tüylü tüylü ama 3-6 aylık minicik bizimki onu giyemez ki yaz bebeği olacak bişey de demedim çok beğenip almış...

yani bence de eğer gerekiyosa da yapmayacaklar mı. olur mu öle saçma şey. belki keyfi uygulamalar için getirmişlerdir o yasağı, biraz daha fazla denetim olacaktır yani.
ama bi de anne mesela illa ki sezaryan istiyosa yapılamicak mı? yani bunu seçmek annenin ve ailenin hakkı olmalı bence. gerçi ben normal olsun istiyorum ama seçme hakkı da elinden alınmamamlı insanların bence

benimde midem yanıyo özellikle akşam yemeğinden sonra gece yatana kadar feci yanıyo midem, gebelik öncesinde mide yanmasını hiiç yaşamadım şimdi beni çok rahatsız ediyo bu durum

ben de bikaç tane çok beğenip 6 aylık aldım. bakalım artık bir hevesle bir senel,ik stok yaparım herhalde. zaten doğumdan sonra fırsat bulu alamayız herhalde:9

olsun eylül ekim gibi aylarda akşam açık hava gezmelerinde giyer

çok güzelmiş grisi tam bizlik

yalnız o kapüşonlu ve diğer zıbının üzerindeki 70 küsür ve 60 küsür fiyatı mı

evt ya birde kenarı dikişli falan hazırlanmış mis gibi paketi 2,40 tl ... az mı almışım acep yok kuzu yaa fiyat olur mu bizde bir laf var bebeğin yediği helal giydiği haram diye... çok dikkat ediyoruz %100 pamuk yada keten olsun diye. ama çuvalla para yığmayız sağlıklı olsun yeter... 10 tl falan civarında o badiler... kot şort kız için olan wenıce den sepetten altım 5,99 kız olmazsa üzüleceğim bir meblağ değil en azından. diğerürünlerde renklere çok takılmıyoruz çocuğumuzu kalıplarla boğmayacağız inş renklerle işe başladık kız olursa bol bol mavi erkek olursa pembe. en çokta yeşil krem-kahve beyaz-gri giyecek sanırım

Son düzenleme:

bu tulumlardan kullanan ya da kullananı gören var mı nasıl kullanışlı birşey mi... bana pek öyle görünmedi ama kullanışlı ise alalım ...:44:

bence de sentetik olmasın yeter.. zaten özellikle ilk aylarda max 2 ay giyilecek bişey için aşırı meblalar ödemek de mantıksız
onun yerine uzun kullanacağı eşyalar kaliteli ve güzel olsun örneğin puseti, odası...vs.

benim de özellikle mavi pembe takıntım yok
hatta en çok beğendiğim ve en çok giydirmeyi düşündüğüm zıbınlarımız
linkteki olacak..inşallah ankara içindeki mothercarelerde bulabilirsem
Unisex Black and White Short Sleeved Bodysuits - 5pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

canım normal ineternetden randevu alıyorum bn doktora muayneye gırıyorum doktor sana kırmızı bı evrak verip seni doppler randevusu alman için baska bı yere yonlendıryo ordan tarih alıyorsun bnm gıttıgım hastanede prosedur boyle :)

ya bunlara bende baktım hatta sitesine üye falan oldum çok uygunluydu fiyatlar herşey çok güzeldi ama türkiyeye göndermiyorlarmışş sinir oldum... türkiyede ki şubelerde de 15-16 ayın indirim günüymüş aklınızda olsun... bende bu ay giderim inş... ama sitesinde ki kadar uygun fiyat ve çok çeşit yok mağazalarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…