2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet yatınca beşik gibi oluyor. kumandalı sallanabiliyor da. ayrıca boyu da kısalıp uzayabiliyor. kullanışlı olsa da pahalı işte. benim eltim de 2 sene önce doğum yaptı. o kullanıyor. çok da memnun. ama sanırım bu kadar pahalı bişey almam...

ee benim gibi olanlar ne olacak ben mecbur sezeryan işi...

canım yazdıklarına bayıldımm fikir vermiş oldun bizede çok saol, pek bilgim yoktu benim daha hiç bişyde almadım bebeğe yavaştan başlarım artık bnde.
bebek arabası iyi diyosan bende alıcam ondan :)) yeşillisini mi alsam acaba 2.bebek kız olursa oda kullanır

hayırlı olsun eşyalarınız. güle güle eskitsin kuzey bey:)
marka konusunda teşekkür ederim kendi adıma. çünkü en ç.ok sorun olan o. ne alacağımızı bilsek de markada sorun yaşıyoruz. markasını bilince her şey kolay...

söylediğin iyi oldu. ben de kararsızım çok pahalı diye . kullanamazsam çok üzülürüm. eltimde vardı aynısından. o sadece gündüz uyuttuğunda yatırıyordu. ne kadar kullanabildi bilmiyorum. çok sık gitmediğimiz için sormakta pek aklıma gelmedi. ama kullananlardan fikir almak en mantıklısı. teşekkür ederim.

iyi olmuş bence... ben eskiden kesinlikle sezeyan derdim... kan tutar beni kan aldırırken çığlık atıp bağıran hatta dayanamayıp ağlayan biriydim.. hatta kaç kez kan alınırken kolumu çekip damarımı patlattığımı bilirim... iğne yaptırıken de böyleyim... ama şimdi normal istiyorum rabbim inş nasip eder de normal yaparım...

bişey soracam ben dış hemoroid hastasıyım normal doğuma engel olur mu...

valla canım ben çok beğendim
tabi zevk meselesi ama
istersen bordo gibi bir rengi var onu alabilirsin, hem erkek kullanır hem kız
aslında alırken ben de düşündüm ikinci çocuk yaparsam o da kız olursa falan dedim ama
aman dedim ya şimdiden düşünmeye gerek yok
hem ben çok takıntılı değilim
kızım olsa da bu rengini kullanırım nolcak

teşekkürler canım
rica ederim ne demek, ben de çok bilgisizdim ama ablamla ve arkadaşla deneye deneye en iyisini öğrendik
ben biraz hazıra kondum anlıcanız
umarım işinize yarar

bence iyi olmuş. mecbur kalınmadığı sürece sezeryan olmamalı. biz de herkese yapıyolar para için.

canım polar almayın bebişlere ya ... biz kendimize bile almıyoruz. bildiğiniz petrol atığı gibi düşünün onları. çok cezbediciler amabir de kullandıkları boyalar var ki aman aman...

Amerikan sağlık örgütü ve avrupa sağlık örgütü TÜRKİYEDE imal edilen polar kumaşların ve bundan yapılan ürünlerin satışını yasakladı. Bunu bir kota olarak görmeyin lütfen Berkley Üniversitesi ve Californiya Üniversitelerinin yaptıkları araştırmada sadece Türkiye'de üretilen polar kumaşlarda kullanılan ve ağırlıklı olarak bursada üretilen polar kumaşların ve bunlardan yapılan her türlü giyeceğin kesin olarak kansere yol açtığını ispatlayarak satışını ve kullanılmasını yasakladı.

dünya textil birliği web sitesindede yayınlanan haber türkiyede sırf satışın durmaması ve ekonomiye zarar gelmemesi adına üstü örtüldü ve yayınlanmadı.

sadece türkiyede ucuz olduğu için polar boyalarda kullanılan bir tür boyanın kanserejon olduğunun kanıtlandığı ve çin de dahil hiç bir ülkede bu boyanın kullanılmadığı yazılan makalde türk textilin başarısından (&#33 bunların avrupada satışının durması ile iç piyasaya sürüleceğinden sıcak ve güzel bir kış geçireceğimizden söz ediliyor (!&#33

sanayicimiz üzülmesin biz ne çernobiller görmüş ülkenin çocuklarıyız , bize polar ne yaparkiii..

NOT: raporda çıplak ten üzerine değil aynı ortamda solumamın bile kanseri tetikleyen neden olarak gösterildiği bunun içinde özellikle bebek lere ve battaniyede polar kullanılmamsına dikkat çekiyor
hayırlı olsun canım paşamız:) benim kayınpederimin adı da abdullah. ama büyük kaynım koymuş zaten bize kalmadı erkek olsa bile. haa kızım olsa kayımvalidemin adı mı olacak cıks. yaşarken isimlerine ne hacet değil mi ama... ama eşim istese ben de yok demezdim maksat muhabbet olsun.isimler güzel olduktan sonra ha ahmet ha mehmet. huyu güzel olsun inş.

canım ben taşınabilen sepetler varya ayaklı süsletiyorsun onlardan düşünüyorum gittiğim odaya gitsin diye ama bakalım...

eee bizim plesenta önde sezeryan yapıcaz demişti dr um ben ne olacağım şimdi

sezaryen kesinlikle yapılmıycak diye bişy yok arkadaşlar, allah korusun kordon dolanırsa nolcak mesela illa normal mi olcak yinede,
benim kocaman kistlerim var doktor ancak sezaryenle alabiliriz onlarıda diyo ben sezaryen olcam oyüzden

yani o fiyatı verince kullanmayınca insan üzülüyor
belki bebeğe göre de değişiyordur ama dediğim gibi yeğenim resmen nefret etti
ne zaman üstüne koysak kıyameti koparıyordu
bence daha uygun fiyatlı bişey alabilirsin
bebekler çok tuhaf
herşeyi beğenmiyorlar, fiyatın hiç önemi yok
yeğenime 5-6 beşik alındı, birisi de bu
hiçbirinde yatmadı
şimdi 80tllik saçma sapan bi beşikte yatıyor

ay canım ya sende bendensin ya... bende eşime oğlumuza bişeyler alırken ara renkler alalım 2.si kız olursa diyorum....

onu druna sor muayenye göre karar veriyorlar

tabi canım acil sezeryan gerektiren durumlar benim ilki acil sezeryan oldugu için oldum yoksa normal doguma odaklamıştım kendimi bebeğim makattı işte 3 defa kordonu dolayıp çekiştirip damarlardan birini yırtıp kanatmış hem oksijensiz kalıp hemde kanlı su yutmuş

ya kızlar bebeklerin saçı kaçıncı haftada çıkıyo
acayip midem yanıyo dayanılmıcak gibi

sanırım aldığımız kıyafetlerin yarısını da giydiremiycez. ben dayanamayıp alıyorum beğendiğimi. frenlemem lazım kendimi.

canım bebeğin saçlanmasından mide yanmıyo bebek yukarı çıktıgından artık rahime baskı yapmıyo ve mideni yukarı kaldırıyo ondan yanıo süt falan iç

canım o hurafeymiş sanırım okuduğum kitapta öyle yazıyor. ama değişen hormon seviyelerine kimi bünyelerde mide daha çok tepki gösteriyormuş.açıklaması buydu...

bendede hemoroid var ondan sorun olmuomuş artık sezeryan olman için son dakka ters bişi olursamış bütün hastane doktorları imza atıyomuş şu sebebten dolayı yapamıyorum normal sezeryana yönlendırıyorum hastamı dıe acıklama yazıomuş doktorun keyfı isteği doğurcak bayanıon korkudan sezeryan istemesi falan yasaklanmışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…