- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
verdiğin linkte fiyatı 494 tl, gerçekten de pahalı yani. ben böle en fazla 150-200 tl lik bi şey olur diye düşünüyorum. bi de bu elektrikli sanırım, belki ondan pahalıdır. acaba bu sandalye gibi duruyo ya, yatınca tam yatak gibi olurmu ki? bebiş rahat etsin öle iki büklüm uyumasın dimi ama??
kKIZLARRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİİİİ SEZERYAN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YASAKLANMIŞŞŞ
NORMAL OLUCAKMIŞ NE OLURSA OLSUN SEZERYAN YAPAN HASTANE HAKKINDADA SORUŞTURMA BAŞLATILIOMUŞ SEZERYAN OLAN KİŞİDE ŞİKAYETÇİ OLMAZSSA O KİŞİ HAKKINDADA İŞLEM BAŞLATILIOMUŞŞ NE İİ OOLMUŞ DEMİİİ
selamlar kızlar
herkes iyidir umarım
geçmişi okudum geldim
isimden konu açılmış
bizim bebişin ismi kuzey olacak
ben iki isim istemiyorum, öğretmenim ve öğrencilere seçtiğim isimle hitap ediyorum, çoğu da memnun kalmıyor bu durumdan
bir de okuldan bi arkadaşımın kızı biraz büyüdükten sonra kendi ismini kendisi seçti, babası da gidip ilk isminin yanına ekletti
bence böylesi çok daha hoş
ilk ismini ben koyarım, beğenmzse büyüyünce ekletsin yanına istediği ismi
bugün bebek arabamız ve bebek odamız geldi
arabamızı çok beğendim, karıştırdım biraz tam istediğim gibiymiş
odasını da eşim gelince kurucaz inşallah
bizim de ayrı odamız yok, ayrı odası olmıcak
beşik ve dolap aldık bizde, yatak odasına sığacak gibi
sığmazsa da beşik yanımda dolabı eşimin çalışma odasına koyacaz
benim de ilk bebeğim ama malzemeler konusunda biraz deneyimliyim
ablam ve samimi arkadaşım yakınlarda doğum yaptı
mesela kendimin de uygulayacağı markalardan örnekler vereyim
bebek bezi kesinlikle prima premium care alıcam
kesinlikle pişik yapmayan, özellikle hassas tenli bebekler için birebir
bebek için pişik kremi, şampuan ürünlerini kesinlikle musteladan alıcam
şu an piyasanın en iyisi
yine hassas tenli bebekler için birebir
fiyatları biraz pahalı ama aldığımız ürün uzun süre kullanılabiliyor
ama çok pahalı gelirse ikinci alternatif sebamed
anne için göğüs çatlak kremi kesinlikle lansinoh alıcam
bebek için alt değiştirme seti falan almıcam, onun yerine kullan at örtüler var canbebenin, onlardan almayı düşünüyorum
bebek telsizi için en iyisi görüntülü olanları, ama fiyatı 400 tl civarı, sanırım ondan almıcam ben de
yeğenimin sesli telsizini kullanmayı düşünüyorum
aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim, belki sizlerden birinin işine yarar
selamlar kızlar
herkes iyidir umarım
geçmişi okudum geldim
isimden konu açılmış
bizim bebişin ismi kuzey olacak
ben iki isim istemiyorum, öğretmenim ve öğrencilere seçtiğim isimle hitap ediyorum, çoğu da memnun kalmıyor bu durumdan
bir de okuldan bi arkadaşımın kızı biraz büyüdükten sonra kendi ismini kendisi seçti, babası da gidip ilk isminin yanına ekletti
bence böylesi çok daha hoş
ilk ismini ben koyarım, beğenmzse büyüyünce ekletsin yanına istediği ismi
bugün bebek arabamız ve bebek odamız geldi
arabamızı çok beğendim, karıştırdım biraz tam istediğim gibiymiş
odasını da eşim gelince kurucaz inşallah
bizim de ayrı odamız yok, ayrı odası olmıcak
beşik ve dolap aldık bizde, yatak odasına sığacak gibi
sığmazsa da beşik yanımda dolabı eşimin çalışma odasına koyacaz
benim de ilk bebeğim ama malzemeler konusunda biraz deneyimliyim
ablam ve samimi arkadaşım yakınlarda doğum yaptı
mesela kendimin de uygulayacağı markalardan örnekler vereyim
bebek bezi kesinlikle prima premium care alıcam
kesinlikle pişik yapmayan, özellikle hassas tenli bebekler için birebir
bebek için pişik kremi, şampuan ürünlerini kesinlikle musteladan alıcam
şu an piyasanın en iyisi
yine hassas tenli bebekler için birebir
fiyatları biraz pahalı ama aldığımız ürün uzun süre kullanılabiliyor
ama çok pahalı gelirse ikinci alternatif sebamed
anne için göğüs çatlak kremi kesinlikle lansinoh alıcam
bebek için alt değiştirme seti falan almıcam, onun yerine kullan at örtüler var canbebenin, onlardan almayı düşünüyorum
bebek telsizi için en iyisi görüntülü olanları, ama fiyatı 400 tl civarı, sanırım ondan almıcam ben de
yeğenimin sesli telsizini kullanmayı düşünüyorum
aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim, belki sizlerden birinin işine yarar
kesinlikle alma
yeğenime aldık biz
nefret etti tek kelimeyle
bikere çok rahatsız
otomatik sallanıyor diye almıştık ama sallanışı yukarı aşağı şeklinde, sağa sola sallanmayı seviyor bebek
ve yeğenim hiç yatmadı
ablam mama sandalyesi olarak kullanmak için bekletti
mama sandalyesi olarak da hiç kullanamadı, çünkü çok hantal ve rahatsız
çok daha sade bişey alınabilir
kısacası o kadar parayı boşa vermiş oldular
200 tl gibi bir fiyata ikinci el olarak satıp kurtuldular
kKIZLARRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİİİİ SEZERYAN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YASAKLANMIŞŞŞ
NORMAL OLUCAKMIŞ NE OLURSA OLSUN SEZERYAN YAPAN HASTANE HAKKINDADA SORUŞTURMA BAŞLATILIOMUŞ SEZERYAN OLAN KİŞİDE ŞİKAYETÇİ OLMAZSSA O KİŞİ HAKKINDADA İŞLEM BAŞLATILIOMUŞŞ NE İİ OOLMUŞ DEMİİİ
valla canım ben çok beğendimcanım yazdıklarına bayıldımm fikir vermiş oldun bizede çok saol, pek bilgim yoktu benim daha hiç bişyde almadım bebeğe yavaştan başlarım artık bnde.
bebek arabası iyi diyosan bende alıcam ondan :)) yeşillisini mi alsam acaba 2.bebek kız olursa oda kullanır
teşekkürler canımhayırlı olsun eşyalarınız. güle güle eskitsin kuzey bey:)
marka konusunda teşekkür ederim kendi adıma. çünkü en ç.ok sorun olan o. ne alacağımızı bilsek de markada sorun yaşıyoruz. markasını bilince her şey kolay...
canım polar almayın bebişlere ya ... biz kendimize bile almıyoruz. bildiğiniz petrol atığı gibi düşünün onları. çok cezbediciler ama
kızlar benim listemde ek olarak
bebek kıyafetleri bölümde eklediklerim polar battaniye ( yaz olacak ama hastanede bebek kuvezi gibi bir şey var ya onun altına serebiliriz en azından kullanacak bir yer çıkar sonuçta
bebek bakım ürünlerine ise eklediklerim ve bende farklı olanlarrr
şampuan duş jeli bebek yağı emzik ve kabı pişik kremi cam ve plastik biberonlar mama kaşıkları ve tabağı ( erken ama )
benim hastane çıkışım için eklediklerim lohusa korsesi nemlendirici kremler makyaj malzemelerim
bebek hastane çıkışı için eklediklerimm eldiven şapka nazar boncuğu ve maşallah kapı süsü
hayırlı olsun canım paşamız:) benim kayınpederimin adı da abdullah. ama büyük kaynım koymuş zaten bize kalmadı erkek olsa bile. haa kızım olsa kayımvalidemin adı mı olacak cıks. yaşarken isimlerine ne hacet değil mi ama... ama eşim istese ben de yok demezdim maksat muhabbet olsun.isimler güzel olduktan sonra ha ahmet ha mehmet. huyu güzel olsun inş.günaydın annişlerr:))))))))))))))))
deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, bayaa bi muhabbet olmuş akşamdan beri.
benim kociş evlenmeden şart koşmuştu, oğlum olursa ismi abdullah olacak diye(babasının ismi) o zaman tmm demiştim öylesineşimdi dün belli oldu erkek olacağı sevinçten uçuyo abdullah geliyo diye. ben de bişi diyemiyorum.
oda konusuna gelince benim ev 3+1. evlendiğimizden beri o oda boş duruyo, ütü masası falan var işte. çok büyük değil ama bizim bebiş odası orası olacak. şu büyüyen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum. büyüyünce de ayrı bi masraf olmasın diye.
bi de dün dr benden afp için kan aldı, ne işe yarıyo otest yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim kızlar....:26::26::26:
bu günde inş bebiklerimiz ve bizim için mutlu ve sağlıklı bi gün olurr
canım ben taşınabilen sepetler varya ayaklı süsletiyorsun onlardan düşünüyorum gittiğim odaya gitsin diye ama bakalım...ben de istiyorum aslında öyle bişey. oturma odasında, mutfakta falan kullanmak için. kraft'ın var bi tane. çok kullanışlı. hem sallanıyor, hem boyu uzayıp kısalıyor. aynı zamanda mama sandalyesi de olabiliyor ama biraz pahalı. 450 civarı falandı. biraaz daha uygun bişey istiyorum.
dediğim beşik bu:
Kraft Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum...
söylediğin iyi oldu. ben de kararsızım çok pahalı diye . kullanamazsam çok üzülürüm. eltimde vardı aynısından. o sadece gündüz uyuttuğunda yatırıyordu. ne kadar kullanabildi bilmiyorum. çok sık gitmediğimiz için sormakta pek aklıma gelmedi. ama kullananlardan fikir almak en mantıklısı. teşekkür ederim.
canım yazdıklarına bayıldımm fikir vermiş oldun bizede çok saol, pek bilgim yoktu benim daha hiç bişyde almadım bebeğe yavaştan başlarım artık bnde.
bebek arabası iyi diyosan bende alıcam ondan :)) yeşillisini mi alsam acaba 2.bebek kız olursa oda kullanır
onu druna sor muayenye göre karar veriyorlariyi olmuş bence... ben eskiden kesinlikle sezeyan derdim... kan tutar beni kan aldırırken çığlık atıp bağıran hatta dayanamayıp ağlayan biriydim.. hatta kaç kez kan alınırken kolumu çekip damarımı patlattığımı bilirim... iğne yaptırıken de böyleyim... ama şimdi normal istiyorum rabbim inş nasip eder de normal yaparım...
bişey soracam ben dış hemoroid hastasıyım normal doğuma engel olur mu...
sezaryen kesinlikle yapılmıycak diye bişy yok arkadaşlar, allah korusun kordon dolanırsa nolcak mesela illa normal mi olcak yinede,
benim kocaman kistlerim var doktor ancak sezaryenle alabiliriz onlarıda diyo ben sezaryen olcam oyüzden
yani o fiyatı verince kullanmayınca insan üzülüyor
belki bebeğe göre de değişiyordur ama dediğim gibi yeğenim resmen nefret etti
ne zaman üstüne koysak kıyameti koparıyordu
bence daha uygun fiyatlı bişey alabilirsin
bebekler çok tuhaf
herşeyi beğenmiyorlar, fiyatın hiç önemi yok
yeğenime 5-6 beşik alındı, birisi de bu
hiçbirinde yatmadı
şimdi 80tllik saçma sapan bi beşikte yatıyor
ya kızlar bebeklerin saçı kaçıncı haftada çıkıyo
acayip midem yanıyo dayanılmıcak gibi
iyi olmuş bence... Ben eskiden kesinlikle sezeyan derdim... Kan tutar beni kan aldırırken çığlık atıp bağıran hatta dayanamayıp ağlayan biriydim.. Hatta kaç kez kan alınırken kolumu çekip damarımı patlattığımı bilirim... Iğne yaptırıken de böyleyim... Ama şimdi normal istiyorum rabbim inş nasip eder de normal yaparım...
Bişey soracam ben dış hemoroid hastasıyım normal doğuma engel olur mu...
canım bebeğin saçlanmasından mide yanmıyo bebek yukarı çıktıgından artık rahime baskı yapmıyo ve mideni yukarı kaldırıyo ondan yanıo süt falan iç