- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
canım yaa yakın çewrende yokmu peki bende ayvalıktayım burdada aynı durum mevcut ben edremite gidiyorum hep, orasıda bir saat kadar uzak buraya seninde öyle gidebileceğin bir yer varsa eğer belki içinde rahat eder...
canım yaa yakın çewrende yokmu peki bende ayvalıktayım burdada aynı durum mevcut ben edremite gidiyorum hep, orasıda bir saat kadar uzak buraya seninde öyle gidebileceğin bir yer varsa eğer belki içinde rahat eder...
ekmek falan yemeye bilirsin bende yiyemiyorum hmen tıkanıyorum ben yemesem ii olucak zaten kilolu hamile kaldım...
bu arada kızlar zaten dogumda bi 8-9 kilo gidiyo
ewet mantıklı ekmeği kesmesekte minumuma düşürmek lazım en azından sabah kahvaltıda birazcık yesem birdaha yemesem o da olur (hiç yemesek belki bir zararı olabilir belki o da lazımdır o açıdan) hmm doğumda ewet gidebilir o kadar
inş. bir problemim çıkmazda normal doğum yapabilirim herkes normalden korkar ama ben sezeryandan korkuyorum karnımın kesilmesini dikilmesini istemiyorum
merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim inşallahhhhh..
eski topicte birkaç kez yazmıştım ama bazı durumlardan dolayı devam etmedim..
inşallah bu sefer güzel paylaşımlar yaparız bu topicte..
eğer bir değişme yoksa erkek bebiş bekliyoruz..
hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah..
doğru söylüyorsun mevlam harşeye kadirdir.. hayırlısı... ama 1,5 saat de kontroller için çok zor değil arda gidebilrsin bence... ama kar kış dedin onu bilemicem inş. herşey daha güzel olur arkadaşımkars var ama 1,5 saat şuan karda kışta her zaman gidilmiyo sezeryan olucam zaten uzakta nasıl olucak eşim olucak başımda sadece bakalım mhayırlısı mevlam neyler neylerse güzel eyler bi bayan kadın dogum dr gelecekmiş o nasıl olur iise ona giderim herhalde
hoşgeldin :) kaçıncı haftadasın?merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim inşallahhhhh..
eski topicte birkaç kez yazmıştım ama bazı durumlardan dolayı devam etmedim..
inşallah bu sefer güzel paylaşımlar yaparız bu topicte..
eğer bir değişme yoksa erkek bebiş bekliyoruz..
hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah..
öylemi :) balksr merkezmi? biz ayvalıkta oturuyoruz aslında buralı değiliz eşimin tayini burda oldğu için burdayız ama balıkesirin her ilçesi bir başka güzel ayvalıkda bambaşka bir yer buraları çok sewdim bebeğim balıkesirli olacak :) 4sene daha burdayızevet yakın yerlere git bide hilma, gerçi kar kış vardır ama. sen yine şanslısın umay yakında yerler var. bende balıkesirliyim
öylemi :) balksr merkezmi? biz ayvalıkta oturuyoruz aslında buralı değiliz eşimin tayini burda oldğu için burdayız ama balıkesirin her ilçesi bir başka güzel ayvalıkda bambaşka bir yer buraları çok sewdim bebeğim balıkesirli olacak :) 4sene daha burdayız
doğru söylüyorsun mevlam harşeye kadirdir.. hayırlısı... ama 1,5 saat de kontroller için çok zor değil arda gidebilrsin bence... ama kar kış dedin onu bilemicem inş. herşey daha güzel olur arkadaşım
hoşgeldin :) kaçıncı haftadasın?
öylemi :) balksr merkezmi? biz ayvalıkta oturuyoruz aslında buralı değiliz eşimin tayini burda oldğu için burdayız ama balıkesirin her ilçesi bir başka güzel ayvalıkda bambaşka bir yer buraları çok sewdim bebeğim balıkesirli olacak :) 4sene daha burdayız
evet ayvalık çok güzel bir yer, ama körfezin diğer tarafı bursa tarafı yani bandırma falan oralar daha gelişmiş yerler ama doğa da ayvalıkta daha güzel, bende ankaradayım su an eşimin ve benim iş nedeniyle ama eşimin tayinli işi olsa oralara gelmek isterim. bebeğin çok sanslı deniz kenarında büyücek:)
bebiş de sen de çok şanslısınız
ayvalık hele baharda ve yazda çok çok güzeellll
Selam annislerBugun nasilsiniz? Ben 3 gundur evdeyim. Kendimi cok tembel hissediyorum : ))
Evin bi isi yok ( bulasik disinda) mutfaga giremiyorum bulasiklar esimi bekliyor. Dun aksam yemek yaptim. Suan her yemegin kokusundan tiksiniyorum. Kahvalti yaptigimda bile kokular nasil geliyor burnuma burnuma.
Ekmegin kokusu bile rahatsiz ediyor. Neyseki meyve ile aram iyi. Bide balik ile
Kac gundur sosisli pogaca yapcam diyip yapmiyorum. Insallah bugun yaparim : )
Bu arada benim banyo tikanmis. Ilacda kullanamiyorum annemi aradim ben gelirim dedi teeey cumartesi gunu. Hala gelcek :)) Baska sehirde otursam acaba kac gunde gelir :) araba ile mesafe 10dk. Üsengec kizin üsengec annesi
Oyle yatmayim diye 2gundur liste yapiyorum. Bebege ne alincak bana ne alinacak. Hastaneye ne gerekli ne kadar a mal olcak diye. Bide bizim ev 1+1 ufacik. Yatak oda mobilyalarim kocaman ins satabilirim. Yoksa sadece bebege yatak icin yer var. Komidinim var 4 cekmeceli onuda odada cikartip bebise kendi elbiseleri icin dolap alayim diyorum. Benim gibi daracik evde oturan varmi?
Selam annislerBugun nasilsiniz? Ben 3 gundur evdeyim. Kendimi cok tembel hissediyorum : ))
Evin bi isi yok ( bulasik disinda) mutfaga giremiyorum bulasiklar esimi bekliyor. Dun aksam yemek yaptim. Suan her yemegin kokusundan tiksiniyorum. Kahvalti yaptigimda bile kokular nasil geliyor burnuma burnuma.
Ekmegin kokusu bile rahatsiz ediyor. Neyseki meyve ile aram iyi. Bide balik ile
Kac gundur sosisli pogaca yapcam diyip yapmiyorum. Insallah bugun yaparim : )
Bu arada benim banyo tikanmis. Ilacda kullanamiyorum annemi aradim ben gelirim dedi teeey cumartesi gunu. Hala gelcek :)) Baska sehirde otursam acaba kac gunde gelir :) araba ile mesafe 10dk. Üsengec kizin üsengec annesi
Oyle yatmayim diye 2gundur liste yapiyorum. Bebege ne alincak bana ne alinacak. Hastaneye ne gerekli ne kadar a mal olcak diye. Bide bizim ev 1+1 ufacik. Yatak oda mobilyalarim kocaman ins satabilirim. Yoksa sadece bebege yatak icin yer var. Komidinim var 4 cekmeceli onuda odada cikartip bebise kendi elbiseleri icin dolap alayim diyorum. Benim gibi daracik evde oturan varmi?
Bide bizim ev 1+1 ufacik. Yatak oda mobilyalarim kocaman ins satabilirim. Yoksa sadece bebege yatak icin yer var. Komidinim var 4 cekmeceli onuda odada cikartip bebise kendi elbiseleri icin dolap alayim diyorum. Benim gibi daracik evde oturan varmi?
selamlar herkese,
siz sosis yiyormusunuz? Benimde canım çok istiyor bu aralar ama ben yasak diye biliyorum
:)) öncelikle geçmiş olsun şimdiden uyarimmm seni bulantıların bitti anda kilo almaya başlıyorsun bende öyle oldu en azından :) sosiside pişir tamammı yoksa zararlıymış
benim evde 2+1 eşyalarıma göre biraz küçük ama mutfak büyük oldğu için orayıda otrma odsı gibi yaptım da ancak kurtardı ama bebek için bir odamız yok şimdilik ama kiracı oldğmz için bir sorun olmuyor burdan mayıs gibi çıkabilme ihtimalimiz var ama nasıl olacak ben bilemiyorum
sadece beşik almayı düşünüyoruz eğer taşınmazsak onuda yatakodasında biryerlere sıkıştıracağım yada oturma odasının bir köşesini bebeğe ait bir yer yaparım bizde orda kalırız bir süre bilmiyorum eğer taşınmazsak düşüncelerim böyle
ama eşylarımı satmayı düşünemem asla daha bisene oldu onları alalı belki bir kısmını kaldırmayı düşünebilirim ama satamam daha şubatta biticek taksitleri :))))