2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
yaa bugüne kadar hiç midem bulanmadı bugün acayip bulanıyor acaba midemimi üşüttüm benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar hala bulantınız varmı

canım bende de malesef yeni başladı 13.haftaya kadar sadece midem bulanıyordu çok şükür hiç kusmadım hatta 13. haftadan sonra çok şükür geçti dedim 2 haftadır mide bulantısı tiksinme falan yok ama gece 1-2 gibi uykudan uyanıp kusmaya başladım...

Canımm benim o kusmalar var ya o kusmalar beni bitirdi resmen,çok zor Rabbim tez zamanda şifa versin inş.17 haftamdayım ve inan 2-3 gündür iyiyim,ilk defa bugün yemek yaptım evde,Rabbim nazarlardan korusun ama geçti sanki benim bulantılar,öğürmelerim durdu,en önemlisi yemek yemeye başladım 2 gündür.geçen hafta aktardan zencefilli şeker aldım,kutu içinde bayram şekeri gibi.bana çok ama çok iyi geldi,istersen bi alıp dene.midem bulanmaya başladığında hemen bi şeker atıveriyorum ağzıma,bulantımı bastırıyor.4.ayımızı doldurduğumuzda geçer diyolardı,doğruymuş gerçekten.inş tekrar başlamaz bulantılarım,bulantılarımız.

ay canım yeni gördüm kusura bakma... ben doğudayım burası baya kötü... okula gidip gelirken resmen dizlerime kadar kara bata çıka gittim...

anladım canım ya ankarada karlı bugün yarın tatil olduda haberim olmadı mı yoksa diye düşünmüştüm çocuk var okula giden o yüzden merak etmiştim

slm arkadaşlarr..... yenilere hoşgeldin diyelim öncelikle... bu arada 3 haftadır netim yoktu. olanlar olmuş ( ben facebook kullanmıyorum ve bu yüzden buradan paylaşıma devam etme kararında olanları alkışlıyorum, emeği geçenlere tşkler...

iyi geceler kızlar... uzun zamandan beri kk ya girememiştim bu zamanda olanlar olmuş diğer sayfada neler olduğunu anlamaya çalıştım. olanlara üzüldüm hayırlısı olsun... inşallah ortamımız güzel olur. herkese keyifli, güzel, seviyeli sohbetler... bu arada aramıza bir prenses daha gelior çooookkkk mutluyum.. rabbim bebişlerimizi sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsin.

amin canım ya rabbim cümlemizi nazardan korusun... nazara çooookkk inanan biri olarak hamile olduğumu bile kimseye söylememiştim zaten karnımda yok kimsede anlamadı daha yeni yeni söylüyorum... duyan herkes şok oluyor...
bende bulantı tiksinti öğürme falan yok sadece gece bir anda uyanıyorum ne olduğunu bile anlamadan kusmaya başlıyorum tabi öyle böyle değil... inş bir an önce geçer...

anladım canım ya ankarada karlı bugün yarın tatil olduda haberim olmadı mı yoksa diye düşünmüştüm çocuk var okula giden o yüzden merak etmiştim

canım buraya yağan kar ankaraya yağsa emin ol en az 10 gün kar tatili yaparlar burası sürekli kar olduğu için kötünün en kötüsünde tatil yapıyorlar... tatilden sonraki gün yine her taraf diz boyu hatta daha fazla kar olacak ama biz mecburen işbaşı yapacaz...

Hayırlı sabahlar annişler...Bu sabah bebişleriniz ve siz nasılsınız?.. herkese sağlıklı musmutlu bi gün diliyorum

Hayırlı sabahlar annişler...Bu sabah bebişleriniz ve siz nasılsınız?.. herkese sağlıklı musmutlu bi gün diliyorum

sana da hayırlı sabahlar canım!
ben bugün kendimi iyi hissediyorum. gerçi öğleden sonra pilim bitiyor, eve gidip uyumak istiyorum ama şimdilik oldukça enerjiğim:) bebişimi de bu sabah hissetmedim ama dün gece gayet hareketliydi:)

günaydınnnnnnnnnnn :)

Kızlar , oğluşuma isim düşünmeye başladık , meğer ne zormuş isim bulmak ?
2 gündür Batu isminde yoğunlaştık , sizce nasıl ?

günaydın annelerrr ne olmuş ya sayfa kapatılmış uzun süredir giremedim bir arkadaş demişki burda olmayan adaylara laf söylüyosunuz demiş hayırdırr

günaydınnnnnnnnnnn :)

Kızlar , oğluşuma isim düşünmeye başladık , meğer ne zormuş isim bulmak ?
2 gündür Batu isminde yoğunlaştık , sizce nasıl ?

evet isim bulmak zormuş... biz de düşünüyoruz ama eşimle bir türlü ortak nokta bulamadık:) ben deniz diyorum o ege. ikisini de koyalım diyorum. ege deniz olmaz diyo:))
Batu güzelmiş. tek isim mi düşünüyosunuz?

Günaydınlarrrrrr.kızlar aranızda tetanoz aşısı olan varmı..yada bu konuda bilgisi olan....

aslında kayınvalidem mutlaka 2 isim düşünün diyor , 2 isimliler kariyer sahibi oluyormuş ama bazıları da diyo ki 2 isimli okulda da zor , dışarıda da zor , hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalıyor , yok birini beğenmiyor , çok arada kaldım.Sizin fikriniz nedir annişler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…