- 17 Ağustos 2009
- 1.033
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
ben deniz diyorum. eşim ege. ama ege deniz biraz tuhaf olacak. o yüzden daha karar vermedik. ama ben efe deniz daha güzel olur diyorum...
arkadaşlar günaydın öncelikle yeni sayfa hayırlı olsun. bizde 18+5 olduk bi kaç pıt pıtlar, ve kelebek uçuşları hissediyorum ama göbeğim belli olmuyor bide hala prensesimin ismi hatta aday ismi bile yok. göbeği belli olan var mı? bide su alttaki cetvelleri nasıl yapıyorsunuz?
şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten
ayy bahtı da ismi gibi feryal gülman'a benzerse ihya olur kız
günaydın kızlarr
ayy bahtı da ismi gibi feryal gülman'a benzerse ihya olur kız
günaydın kızlarr
ayy o kimki????
arkadaşlar günaydın öncelikle yeni sayfa hayırlı olsun. bizde 18+5 olduk bi kaç pıt pıtlar, ve kelebek uçuşları hissediyorum ama göbeğim belli olmuyor bide hala prensesimin ismi hatta aday ismi bile yok. göbeği belli olan var mı? bide su alttaki cetvelleri nasıl yapıyorsunuz?
türkiyenin en zengin 50. adamı kemal gülmanın eşi
sosyetenin lv ler hermesler chaneller kraliçesi
şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten
tabiki önce sağlıklı olsun ama ne güzel ya ismin hazır olması kadarda güzel bişi yok, sürekli aklın takılıyo
aslında kayınvalidem mutlaka 2 isim düşünün diyor , 2 isimliler kariyer sahibi oluyormuş ama bazıları da diyo ki 2 isimli okulda da zor , dışarıda da zor , hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalıyor , yok birini beğenmiyor , çok arada kaldım.Sizin fikriniz nedir annişler ?
Günaydın Bıdık.Naber eski dost.Küçük bıdıklar nasıl bakalım.Cinsiyet biri erkekte diğeri hala gizliyo sanırım.Çok edepli olacak şimdiden belli etti kendini
ben de özelliklerde iki ismi çok seviyorum,karizmatik geliyo:)ama ben öğretmenim iki isimli öğrencilere ilk ismi ile hitap ediyorum,ben yine de razıyım iki isim koymak istiyorum.ama tüm öğretmen arkadaşlarım hayır zor oluyo falan deyip aklımı çeliyo,ben iki isim istiyorum yine de,,ikinci ismi kesin değil,değiştirebilirim ama poyraz kağan düşünüyoruz.
benim çok belli göbeğim. son iki hafta bir anda çıktı.
cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya. bana da bi arkadaş yapıp eklememi söylemişti.
ya ne güzel benim normalde hiç yoktu göbeğim hamilelikten dolayı benimde gecen hafta belirdi ama hafif göbekli insan modundayım, hamile gibi durmuyorrrr. cetveli bilen biri çıkar heralde ya:)
erkek olursa YİĞİT İlk oğlumun ismi kız olursa ELİF NAZ