2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

arkadaşlar günaydın öncelikle yeni sayfa hayırlı olsun. bizde 18+5 olduk bi kaç pıt pıtlar, ve kelebek uçuşları hissediyorum ama göbeğim belli olmuyor bide hala prensesimin ismi hatta aday ismi bile yok. göbeği belli olan var mı? bide su alttaki cetvelleri nasıl yapıyorsunuz?

şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten

anlamıda güzelmiş buymuş 1. uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı

açıkögretim sınavına çalışmama lazım ama hiç çalışasım yok yaaa 11 gün kaldı şurda

kızlar merhaba bende yeni geldim ya ben son adet tarihine göre 17+5 günlük hamileyim ama ultrasyonda 1hafa geri görülüyor yani geç döllnemiş bebğim adet düzensizlii yüzünden benim karnımın alt kısmında sertleşmler oluyor ama uzun sürmüyor böyle hisseden varmı

benim çok belli göbeğim. son iki hafta bir anda çıktı.
cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya. bana da bi arkadaş yapıp eklememi söylemişti.

şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten

tabiki önce sağlıklı olsun ama ne güzel ya ismin hazır olması kadarda güzel bişi yok, sürekli aklın takılıyo

ben de özelliklerde iki ismi çok seviyorum,karizmatik geliyo:)ama ben öğretmenim iki isimli öğrencilere ilk ismi ile hitap ediyorum,ben yine de razıyım iki isim koymak istiyorum.ama tüm öğretmen arkadaşlarım hayır zor oluyo falan deyip aklımı çeliyo,ben iki isim istiyorum yine de,,ikinci ismi kesin değil,değiştirebilirim ama poyraz kağan düşünüyoruz.

Günaydın Bıdık.Naber eski dost.Küçük bıdıklar nasıl bakalım.Cinsiyet biri erkekte diğeri hala gizliyo sanırım.Çok edepli olacak şimdiden belli etti kendini

günaydın dostum dosthanem
iyiler sanırım güçlendiler biraz hafif hafif hisetmeye başladım
ama net değil henüz..

edepli olacak büyük yavru ama küçük tam tersi saldım çayıra mevlam kayıra
hangisi bana çekti acep:44:

poyraz da Kaan da bizim koymayı düşündüğümüz isimler arasındaydı , ikisi de süper bence.
Poyraz koyacasan tek koy bence, çok karizmatik <3

benim çok belli göbeğim. son iki hafta bir anda çıktı.
cetvel nasıl yapılıyor bilmiyorum canım ya. bana da bi arkadaş yapıp eklememi söylemişti.

ya ne güzel benim normalde hiç yoktu göbeğim hamilelikten dolayı benimde gecen hafta belirdi ama hafif göbekli insan modundayım, hamile gibi durmuyorrrr. cetveli bilen biri çıkar heralde ya:)

ya ne güzel benim normalde hiç yoktu göbeğim hamilelikten dolayı benimde gecen hafta belirdi ama hafif göbekli insan modundayım, hamile gibi durmuyorrrr. cetveli bilen biri çıkar heralde ya:)

cerser ben bi deniyim canım sat tarihini sölermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…